Az Asus lapok... Hát... őőő... többet érnek mint a komplett gépem 
* A felhasználó jogait az Alapelvek sorozatos betartatása miatt végleg felfüggesztettük, ami azóta is ott lóg...

Az Asus lapok... Hát... őőő... többet érnek mint a komplett gépem 
* A felhasználó jogait az Alapelvek sorozatos betartatása miatt végleg felfüggesztettük, ami azóta is ott lóg...

100e forint, és minden amit el lehet mondani az az, hogy húdedesignos a hűtő és piros (bazmeg ez feature?!?!?!) színűek a PCI-E aljzatok?
viszont a kis minimax tetszetős, bár egy 10-15 ezerrel lehetne olcsóbb, akkor vennék egyet a szüleimnek, sőt, lehet magamnak is. Bár a 90 wattos tápegységet nem értem, hol fogyaszt ez annyit?
A vér nem válik VAZZE!™
(#3) Silentfrog

Az asus IONos lapja teszszik,bár egy dolgot nem értek.
A NVIDIA ION nem olyan rossz már szépen lehet filmezni aprobb játékok is mennek rajta.
Raktak rá videokártya bővitési lehetőséget,ami már sokat dob a teljesitményen annak elég a 90Wattos táp amit adnak,hozzá felárral?
Szerintem egy 4670 már erőssen belefut ebbe az értékbe.
Ha felárat kérnek érte akkor miért nem adnak hozzá egy 150wattos tápot legalább.
Kiváncsi lennék egy kétmagos atom és egy 4670 "produkciojára"
orbano::Gondolom pont azért adnak hozzá ekkora tápot,hogy lehessen bőviteni valami kissebb videokártyával
[ Szerkesztve ]
Aki másnak vermet ás az sirásó!
Komolyan mondom sírni tudnék az Asus lapokért! 
C:\Privátot előbb észreveszem!...

"Például látványosan megformázott hűtőbordákat."
Látványos? Iszonyat gusztustalan, mintha valaki megmaradt darabokból rakta volna össze. 100K-ért ennyire telik az Asusnál?
Nem szoktam beírni, ha valami nem tetszik, de ez most kiverte a biztosítékot.
Bazinga!

többet nem érnek csak többet kérnek érte
Ti nevettek rajtam mert más vagyok? Én nevetek rajtatok, mert ti mind egyformák vagytok.

A csajos egérpad marha jó 
Asus meg megint nem bír magával az árazás szempontjából 
"Szerves kísértetek kísérnek minket, akik ha kell írnak vagy beszélnek" Philip K. Dick
Szerintem nem kell szépnek lenni hogy jó legyen nem? A kutya se látja, ha beépíted.
A Rampage II pl: 80 ezer, de az tényleg csúnya!. 

Miért felesleges a dupla ethernet port? Én használom más gépekkel való összekapcsolódáshoz.
[L:http://hardverapro.hu/apro/asus_maximus_formula_x38_q9550_4gb_ddr2_800_kingma/hsz_1-200.html]Nézz csak ide![/L]

Egy szóval nem mondtam, hogy szépnek kell lenni. Engem sem érdekel, úgysem látom.
Se azért csak egy 100K-s lapról beszélünk. Minek lett ilyen? Szép biztos nem. Akkor talán jobb így a hőleadása? Valami oka csak van, hogy ez így néz ki.
Bazinga!
Az ASUS MiniMax nagyon pofás ! 
A kék-fehér alaplapok után eljöve a piros-fekete alaplapok kora! 
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
Ha olcsóbb lenne beruháznék egy MiniMAx ra
Bár ez a név durván lopott mert van 1 ilyen MEse csatorna is ...
ebből a névből még lehet cirkusz lesz
Biztos van oka...Majd tesztekben meglátjuk. Ha jobb, ha nem akkor is újdonság és manapság megszokhattuk hogy minden ilyen kiadott va...k drága 
Én megjegyezném, nekem nagyon tetszik a ROG alaplap , ha már kinézetről beszélünk.
Asus MiniMax naaagyon tetszik... csak drága. Nem baj, csak zúzzák ezt a piacot is, majd lesz ez olcsóbban is 

Szép a R3E de ennyiért édes kevés ez a változás, csicsásabb hűtő, 1db PCI-e csati! Akkor inkább az UD7!
!!!!Més que un Club Barcelona!!!

Szerintem az Asus alaplapokat nem hozzánk célozták meg, hanem az amerikai piacot.
"Szintén színes a Lady Xillion pad, melynek már nevéből sejteni lehet, hogy a korábbi Lady Precioushoz hasonlóan lányoknak készült. ...szövetpad, aminek oldalát tizennyolc kristállyal és domború mintával díszítették." - miért kell díszíteni egy egérpadot "tizennyolc kristállyal"? 
Általában a "majd holnap" lesz a hét legzsúfoltabb lapja.

Asus csoda hűtőbordás lapok, jehhh 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

Asus ROGos lapjai annyira nem nagy dobások...
Szerintem nem MO-nak készültek ezek a lapok mert kitesz bele MO-n 4 way vagy 3rom way sli-t/crosst? A gazdagokon kívül
A kinézete ocsmány és én semmi pénzért nem venném még...
Am van akinek igen is számít a kinézete a lapjának mert pl az egész az asztalra van rögzítve... 
A 90W-os táp valószínűleg egy külső "tégla" táp mint a notiknál, ilyenből 150W-os már nem nagyon van, az már inkább a hagyományos gépházba építhető szokott lenni másrészt pedig valószínűleg felesleges is lenne, a PCIe aljzatot tippem szerint inkább TV tuner vagy más bővítőkártyák miatt rakták rá. A 60W-os talán már necces lenne a 120-as meg sok, a Zotac is 90-essel árulja a hasonló lapjait.
Kár hogy ilyen drága, érdekes lenne összevetni egészében a legolcsóbb Core i3/H55-ös kombinációval (bár mITX-ben az sem olcsó)

i7 többet fogyaszt, mint az i5??? 
Pedig az i7 sokkal tágabb határok között tudja ugráltatni a frekvenciáját, tehát elvileg tudna alacsony frekin is menni, valami powersaver energia profillal, úgyhogy ezt nem értem. 

I5ből van 2 magos is , az biztos kevesebbet fogyaszt mint egy 4 magos I7 , persze aki 4 magos I5-öt vesz azt már nem nagyon értem 
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
Jónak igérkezik ez a Atom+Ion. Meg legalább már kétmagos atom van benne amivel lehet is valamit kezdeni.
Kiváncsileszek mikor jönnek az AMD féle hasonló lapocskák, mint itt a Acer Aspire One-nál.
Off:
"...Régóra és nagy gyakorlattal gyártja az egereket a Genius...."
Rigóra meg minden másra. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Pluszt az MSI 740-es is végre valami amire rá lehet mondani, hogy valami előrelépés, főleg így GAMER noti esetén(MSIéknél).
[ Szerkesztve ]
Family Guy Online - Closed Beta
A noti táskák nagyon szimpatikusak
Végre lehet bőrből is választani nem is olyan drágán.
Joachim21: nálunk inkább switch-et használnak ilyen célra.
Kobaljov: létezik abból 150W-os is, sőt egészen 200Wig el lehet menni, igaz ott már sok esetben nem 12V a tápfesz, amit az Ac/Dc lead, illetve gyakori az aktív hűtés is.
150W-os Pico táppal már láttam pár gépet 9800Gt-vel szerelve is, C2D-vel.
True Success is Blonde
Az Asus ION lap nagyon bejön, de 50K az hajmeresztő! Kell még bele DDR3 memória, vinyó, esetleg ODD, meg egy normális ház...
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

tényleg pokolian drága lap ... valami komolyabb tesztet megnéznék róla hogy mit tud teljesíteni ennyiért 
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
Valószínűleg teljesen ugyanazt mint a Zotac hasonló (330+Ion) már rég piacon lévő lapjai vagy az olyan komplett gépek mint az ASRock Ion 330 és társai, ezekről már elég sok teszt van a neten. Az Asus a többiekhez képest elég későn hozta ki ezt a lapját (de legalább nem kis ventillátoros mint a korábbijuk)
Ste: Köszi!
Mondjuk az N-es wifi nem rossz opció, igaz külön sem olyan drága. Nekem egyedül az tetszik benne, hogy a tápot adják mellé, igaz a Zotac-nak is volt ilyen megoldása, de sajnos az is 45k körül volt korábban 
True Success is Blonde

Sokadik Hazai pálya cikk után mondom, hogy nagyon hasznos, szuper hogy Rudi megírja őket (szuper, Rudi!), de a notebook-os részeket egyszerűen átugrom mindig. Hány olyan ember van, aki ezeket a részeket is olvassa? A fórumbejegyzésekből is látszik szerintem, hogy a cikkeknek ez a része sokkal kevésbé érdekes, mint a hardver elemekről szóló rész. Már az is felmerült bennem, hogy hardverköntösbe bújtatott notireklámokat kapunk, nem mintha az olyan nagy baj lenne, csak szerintem szét kellene választani a két témát.
[ Szerkesztve ]
aNaLyZe tHiS!

Engem érdekel a notis oldal is... de kár, hogy a notis táskák között nem volt hátizsák.
Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.

DDR3 Atom mellé 
Vagy az ION miatt kell?
[ Szerkesztve ]
"A világ bármely hazugságát ki lehet rakni véges számú igaz állításból. "
A DDR3 már olcsóbb, mint a DDR2, szóval whatever.

Az Asus lapok mind nagyon el vannak szállva áraikkal. Egy éve a csúcslapok 50-60k körül voltak, most meg 100k+? Röhej...
A minimaxra átkeresztelt a3t7ni-deluxe vagy miafene aranyos, csak szintén irdatlan drága. Ehhez még kell RAM, HDD, ODD, ház -- s közben 70k-ért már kompletten megkapja az ember az Ionos minigépeket, sőt, azokho még oprendszer is jár. Vagy 28-29k az A330ION, amihez ugyan kell még táp és távvezérlő ehhez képest (meg egy venti a gyári kiváltására), de több mITX ház már eleve tartalmaz tápot is, és távirányítót is lehet pár ezresért találni.
Nem értem a Coolermastert. Miért hoz létre még egy brandet, ahelyett, hogy a főbrandjét használná, az már úgyis ismertebb.

Így van jól.
- az MCP7A (Ion) jobban kezeli a DDR3-at, mint DDR2-t, avval átlag alatti a teljesítménye
- az int. grafnak jót tesz a gyorsabb memória
- (JEDEC szabvány szerinti) DDR3-nak alacsonyabb a fogyasztása, mint DDR2-nek
- s mint már említve volt, DDR3 már lassan olcsóbb
Értem én, hogy csúcsalaplapok ezek az Asus-ok, de 90-100e-t elkérni egy "nyamvadt" alaplapért... Az én komplett gépem ennek a lapnak kb. a fele. 
"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"
1-2 év és fillérekért megkapod. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Family Guy Online - Closed Beta
Én komoylan nem értem ezeket az egérpadokat
mindenki tudja h a legjobb csúszást az üvegen lehet elérni mégis nyomják agyba főbe a szövet és műanyag vackokat.. 

A Krusell Gaia notitáskája tetszik, venném, vinném. 
Figyelem! A felhasználó a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat produkálhat.

A 90W-os táp valószínűleg egy külső "tégla" táp mint a notiknál, ilyenből 150W-os már nem nagyon van
Ketto kozul inkabb a Deltara szavazok, FSP idegesitoen ciripel, amikor nincs terhelve.
Enhance is gyart teglakat, igaz csak 120W-ig.
Seasonic, High Power csak 60W-osakat gyart.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Lehet furcsa, de nekem tetszik a Rampage III Extreme hűtése. Ha hozzámvágnának egy ilyet, biztos elfogadnám. 
Just when I thought I was out... they pull me back in!

Jók ezek az ASUS lapok, bár az ION+Atom verzió jobban izgatja a fantáziát. 
.::www.megadanceradio.hu::.
Hiába van rajta pcie csati, még ha 16x is, a dual-atom kevéske ahhoz, hogy kihajcson' pl egy 4670-et, így biztos nem éri el a max 60W körüli fogyasztását a vga. De biztos össze lehet hozni pár vinyóval megspékelve, hogy kevés legyen a 90W. Tettek volna rá pci csatit meg adnák 10k-val olcsóbban mindenki boldogabb lenne /kivéve anusékat
/. 1ébként elég jó áron adják, a zotac hasonló megoldása 40k fölött van táppal, de ott nincs távvezérlő és 2 év a gar. Ilyenem biztos nem lesz, nincs rajta dvi ami nekem kell(ene), pedig amíg nem láttam elgondolkodtam egy kicsit rajta 
szerk: Kobaljov: Van 150W-os "téglatáp". Egy 120W-os picopsuhoz pl az dukál
[ Szerkesztve ]
New world...old thinking...IBM T60;)

hát ezt a baromságot magadtól bírtad kitalálni vagy segítettek?

Szép lapok de a 100k azért sok de ezen az árszintem annyit kérnek amennyit nem szégyelnek de hasonló teljesitményt tudnak a fele ennyibe kerülő deszkák is.
ASUS Atom-os lapja nekem is tetszik, kb. egy árban van a Zotac ION-jával csak a hűtés sokkal jobb rajta, ez ahogy nézem simán elmenne passzívan. Na meg a Zotac-on nincs PCI-E 16x, így még jobb nála. 
Próbálj ki 1 CorePadot majd utána egy egérpadnak nevezett lepedőt (ami kopik is kell neki alátét lap meg egyéb hülyeségek) utána beszélhetünk

[ Szerkesztve ]
Bár mind1 Boldogok a tudatlanok
vedd úgy nem mondtam semmit

Ez a duál atomos asus nem rossz, 0-24h gépnek pont ideális. Tudásban. árban ugyanaz mint a Zotac IONITX. Remélem azzal ellentétben létezik is.
orbano:
Nem fogyaszt ez 90W-ot, még egy notebook se. Az én notimhoz adnak 60W-os tápot, pedig az nem Atom. Kb. 17W-ot fogyaszt. Ebből kiindulva az Atomos cucc se lehet több (proci gyengébb, cideokártya erősebb, kb egy szinten lehet). 90W-os tápot notinál a 9 cellás aksihoz ajánlják csak.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD
Köszi mindenkinek a tápos kiegészítést!
D4rkAv3ng3r: A Zotacnak is van olyan Ionos változata ami passzív hűtésű és kb. ugyanúgy néz ki a bordája, ez mitől jobb? (a borda mellé azért javasolt egy jól szellőző ház, mert be tud melegedni) A PCIe (x16) aljzat kapcsán pedig a Zotacnak is van ilyen modelje, pl. az Ion ITX-F-E.
+ ami az Asus lap leírásából kimaradt és extrának mondható az az alaplapra integrált ROMból indítható "Home Theater Gate" mini oprendszer (a korábbi ExpressGate módosítása)
[ Szerkesztve ]