Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Apika

Apika
(PH! addikt)

Nagyon jól néznek ki... Különösen az S széria tetszik... :K

(#2) BotaN

BotaN
(senior tag)

Vágom hogy a most piacon lévő 7-es AMD GPU-k csak átnevezett, kicsit toldozott foldozott példányok, de mégis nem lenne célszerűbb azokat betenni, ha már úgy is frissítik a hardvert?

(#3) radi8tor1 válasza BotaN (#2) üzenetére

radi8tor1
(PH! nagyúr)

7-es GPU-k egy része. A 79xx széria teljesen új GCN architektúrás.

TRON addict

(#4) Daywalker válasza BotaN (#2) üzenetére

Daywalker
(HÁZIGAZDA)

Na meg ennyi erővel megvárhatták volna az Ivy Bridge-et is...de hát a Sony az Sony:) Biztos vagyok benne, hogy lesz újabb frissítés hamarosan, ha megjelennek az új procik....még ha nem is egyszerre fog megtörténni minden vaio szériában.

(#5) rankesz

rankesz
(PH! addikt)

Tavasz? HOL?

When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

(#6) Hennet

Hennet
(tag)

azért a közel 2000$-os áron meghasaltam
de nagyon tetszenek a Vaio-k úgy általában :C

"Ööü... Én meg már azt hittem, hogy mivan, pedig mégsem."

(#7) bobace

bobace
(őstag)
LOGOUT blog

Húú ez az a Z sorozat, amire szükségem lenne. Könnyű laptop, de az irodában/otthon nagy teljesítményű GPU, ha olyan a munka, amihez kell. Kár hogy ilyen veszett ára van. Bár az S sorozattal is megbarátkoznék közelebbről, az még elérhető áron is van...

Az USB 3.0 ilyen sebességre képes? (Legalábbis az a csatlakozó annak tűnik, amivel a dokkoló csatlakozik)

[ Szerkesztve ]

Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.

(#8) Apika válasza bobace (#7) üzenetére

Apika
(PH! addikt)

Az ára alapján nekem is csak az S széria tetszhet... :U

(#9) BotaN válasza radi8tor1 (#3) üzenetére

BotaN
(senior tag)

Tudom, de épp azért írtam hogy "az épp piacon lévő" mert az új architektúra mobil változata még nem jelent meg sajnos.

(#10) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Jól néz ki a Geometry Black (Modern Geometric) házfestés.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#11) hapondragon

hapondragon
(újonc)

A Z! Csak a Z! De félretéve a tréfát (sajnos, egyelőre csak plátói a szerelem) az S széria nem volt rossz, a vérfrissítés biztosan igen jót tesz majd neki és az ára is sokkal barátságosabb, mint a Z-é, bár ugye nem ugyanazon a pályán fociznak.

(#12) Antibazsi

Antibazsi
(fanatikus tag)

De jó,hogy nálatok már tavasz van! Küldjetek ide Stockholmba is!

Always have your stuff when you need it with @Dropbox. 2GB account is free! http://db.tt/ckBgsUO

(#13) gaben1117

gaben1117
(tag)

Egyszer ha sok lóvém lesz, tutti veszek egy Vaio-t. Annyira tetszik az összes.

http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=gaben1117&submit=

(#14) Digital válasza banhammer (#10) üzenetére

Digital
(PH! addikt)

+1 :K

"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába... Szegeden a Mars tér környékén földszinti 80nm-es lakás eladó!

(#15) dropopi

dropopi
(fanatikus tag)

Remélem az új E szériáról nem hagyják el az USB 3.0 csatlakozót, ha igen, az igen nagy baklövés lenne. No meg ha az ára bejönne a tavaly augusztusi színvonalra(E széria), akkor best buy lenne az fix.

HTC EVO 3D * Sony Vaio E * Coby Kyros 10" tablet eladó, bontatlan!

(#16) Digital

Digital
(PH! addikt)

Hol lehet letölteni ezeket az új háttérképeket?

"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába... Szegeden a Mars tér környékén földszinti 80nm-es lakás eladó!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.