a japánok is gyártyák a maguk kütyüjét de ez egy olyan darabnak tűnik ami maradandóbb mint egy nyugati eszköz....
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Bird
(fanatikus tag)
Szerintem blama lesz Európában feltétlen...Japánban ideig óráig biztosan befog majd futni, de nem ér majd PSP magasságokba ott sem... Az alap Nintendo DS sem váltotta be a hozzáfűzött reményeket.
[ Szerkesztve ]
TEL: 30/2170-512!!! És Mi a TE történed? ™® Xbox- Xbox360 rulez 4EVER! *****XBOX- XBOX360 szervíz******
hát nem is tudom, 300 Dollár nem sok kicsit ? 
http://tinyurl.com/769rmuy ->> :D

crue
(tag)
Formatervezésileg jó nagy nulla az eszköz, meg a ceruzás képernyő is elég retró.

Zigur
(fanatikus tag)
Milyen PSP magasság ? PSP-ből 51 milliónyit adtak el, DS-ből több mint 130 milliót,
A Sony-nak sürgősen össze kell kapnia magát, mivel az okostelefonok is beléptek erre a piacra, akik persze az eddigi két résztvevőtől csipegetnek le, USA-ban már hasonló játékeladősi forgalmat hoz Apple az iPhone-ra mint a PSP.

smkb
(senior tag)
Ójaj te hol éltél az elműlt pár évben ?
130m ds-t adtak el míg fele ennyi psp-t sem ugyanannyi idő alatt. Az egy gépre jutó játékeladásokban meg agybafőbeveri a PSP-t.
Jelenleg is hetente 230-280.000 ds-t adnak el míg harmadennyi PSP-t sem
Nintendo sz.rá kereste magát a DS-el....
Sony hálát rebegne az úrnak, ha úgy fogynának a pspre a játékok mint ds-re és lenne rajta valami haszon is.
Legutóbbi buktájából a PSP Go-ból volt hogy 1 hét alatt Japánban összesen 400 dbot adtak el. Vicc...
[ Szerkesztve ]

zazahoho
(őstag)
jó jó ,de az ára már nem annyira 
[ Szerkesztve ]
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

Sicilian
(őstag)
Ez annyira nem jön be, inkább az új PSP-re leszek kíváncsi..
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

Predator666
(fanatikus tag)
Nem tudom, nekem kicsit bugyutaságnak tűnik ez az egész Nintendo.
Egyébként Ázsiában már vannak liftek, ahol szemüveg nélküli 3D-s képernyők szórakoztatják az 'utazóközönséget' illetve kihelyezett 32-40 colos tv-k, amelyek képesek ugyanerre. Meg is lepődtem, amikor felfogtam, hogy mit is látok. 
Szóval ez a szemüveg nélküli 3d utánzat (ez ugyanis a régi bordázott 3d hatású, fényes képeket utánozza) nem is akkora szám.
Kivettem, mert volt, kit zavart.
épp ezt akartam írni, hogy azért kíváncsi lennék, hogy hogyan működik. 
És ez tényleg csak ennyi, hogy olyan mint az a bordás kép, csak alatta nyilván változik a kép? De akkor ennek van egy fókusz pontja nem? Tehát hogy lesz egy bizonyos távolság tartomány, ahol látod a 3D-t?
...::: www.waze.hu :::... ...::: http://www.facebook.com/waze.hu :::...

Komplikato
(PH! addikt)
"Az alap Nintendo DS sem váltotta be a hozzáfűzött reményeket."
Öööö, hány tízmillió darabot adtak el? Mennyivel többet mint pl. PSP-ből? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Close the World ..... Open the Next!
uhh.
az ár sziven ütött.. 
De Bird hülyesége cserébe jókedvre derített.. 
[ Szerkesztve ]
Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
drága,csúnya,de a tudása nem lehet rossz
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

Viktor77
(MODERÁTOR)
Ha jól tudom, van rajta egy kis "mélységállító", amivel a szemed távolságához igazíthatod a 3D-t. Talán pont ez látszik az oldalán.
MOD: Ja, megnéztem a videót, az az.
[ Szerkesztve ]
Bazinga!

Márton
(PH! addikt)
"valójában csak 400 sorról beszélhetünk"
illetve oszlopról, nemde?
Hasznos mint ramdrive-ra a defrag!
Soha nem tudtam és nem is fogom szerintem megtudni hogy mi a jó ebbe a Nintendóba?
van 2 kis kijelzőm és ennyi? Valaki mondja már el hogy miért ilyen rendkívüli ez a dolog?
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

rumkola
(PH! kedvence)
LOL 
a ds-ből többet adtak el, mint a többi konzolból együttvéve 
http://youtu.be/uu2IBhf9F4k

osztraksajt
(senior tag)
A japánok nem gyengén kütyümániások, biztos lesz keletje. Ott a PSP mellé is megveszik, nem igazán van konkurencia, megtehetik, hogy mindenből vásároljanak. Nem véletlen, hogy mindíg belső piacon kezdik a forgalmazást, ott garantáltan megveszik, nme kell rugózni a bevezetésen, az emberek várják, keresik, nem a reklám hatására vásárolnak. Nyilván árnyaltabb, de a legszélesebb réteg ilyen.
Maga a termék ígéretes, alig várom hogy megnyomkodjam. Lehet a szememe is ferde egy kicsit. 

JanR
(őstag)
De a csaj milyen fejet vag mikor azt az "uzenetet" kapja? 
www.oaziscomputer.hu
Huhúú, lehet, hogy ezt így kár volt leírni, jobb lett volna bent tartani az ilyen kis csacskaságot?
![;]](/dl/s/v1.gif)
most mi a kérdés?
a két kijelző vagy a 3D?
próbáld ki valahol, korrekt kis cucc - vannak olyan játékok is rá, amik az átlagosnál sokkal jobban használják ki a két kijelzőt (pláne, h az alsó érintős). 
Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
Jahogy az alsó érintős
, nem tudom nekem mindig olyan kis gagyinak tünt igy távolról. Meg ha szélesítenének a kijelzőn meg nagyítanának az jobb lenne, vagy lehet hogy éppen ezért jó hogy ilyen kis pici 
Mind1 mindenesetre kipróbálom. 
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

moli.hu
(senior tag)
valójában csak 400 sorról beszélhetünk
oszloprol
valamint négy gomb is található
6 (shoulder)
epp tegnap vettem meg egy kulon ds-t az asszonynak, mert allandoan az enyem nyulta le. mikor egy eve az elso ds-t vettem, eletemben meg nem koltottem el 35000ft-ot ilyen hasznosan. rettentoen bejott.
hát, órákat el lehet vele játszani, az tuti! 

rumkola
(PH! kedvence)
ninja gaidenben úgy kell felébreszteni az alvó öreget, hogy bele kell kiabálni a ds mikrofonjába 
http://youtu.be/uu2IBhf9F4k

huszar90
(tag)
remélem még vagy 20-an leírják Bird-nak hogy tripla annyi ds-t adtak el mint psp, szegénynek még biztos az első 5 után se egyértelmű... 
"Meg ha szélesítenének a kijelzőn meg nagyítanának az jobb lenne"
akkor abból már table pc lenne 
...::: www.waze.hu :::... ...::: http://www.facebook.com/waze.hu :::...