Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Srodney

Srodney
(senior tag)

a japánok is gyártyák a maguk kütyüjét de ez egy olyan darabnak tűnik ami maradandóbb mint egy nyugati eszköz....

(#2) Bird válasza Srodney (#1) üzenetére

Bird
(fanatikus tag)

Szerintem blama lesz Európában feltétlen...Japánban ideig óráig biztosan befog majd futni, de nem ér majd PSP magasságokba ott sem... Az alap Nintendo DS sem váltotta be a hozzáfűzött reményeket.:U

[ Szerkesztve ]

TEL: 30/2170-512!!! És Mi a TE történed? ™® Xbox- Xbox360 rulez 4EVER! *****XBOX- XBOX360 szervíz******

(#3) mrhitoshi

mrhitoshi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hát nem is tudom, 300 Dollár nem sok kicsit ? :U

http://tinyurl.com/769rmuy ->> :D

(#4) crue

crue
(tag)

Formatervezésileg jó nagy nulla az eszköz, meg a ceruzás képernyő is elég retró.

(#5) Zigur válasza Bird (#2) üzenetére

Zigur
(fanatikus tag)

Milyen PSP magasság ? PSP-ből 51 milliónyit adtak el, DS-ből több mint 130 milliót,

A Sony-nak sürgősen össze kell kapnia magát, mivel az okostelefonok is beléptek erre a piacra, akik persze az eddigi két résztvevőtől csipegetnek le, USA-ban már hasonló játékeladősi forgalmat hoz Apple az iPhone-ra mint a PSP.

(#6) smkb válasza Bird (#2) üzenetére

smkb
(senior tag)

Ójaj te hol éltél az elműlt pár évben ? :) 130m ds-t adtak el míg fele ennyi psp-t sem ugyanannyi idő alatt. Az egy gépre jutó játékeladásokban meg agybafőbeveri a PSP-t.

Jelenleg is hetente 230-280.000 ds-t adnak el míg harmadennyi PSP-t sem

Nintendo sz.rá kereste magát a DS-el....

Sony hálát rebegne az úrnak, ha úgy fogynának a pspre a játékok mint ds-re és lenne rajta valami haszon is.

Legutóbbi buktájából a PSP Go-ból volt hogy 1 hét alatt Japánban összesen 400 dbot adtak el. Vicc...

[ Szerkesztve ]

(#7) zazahoho

zazahoho
(őstag)

jó jó ,de az ára már nem annyira :U

[ Szerkesztve ]

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#8) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Ez annyira nem jön be, inkább az új PSP-re leszek kíváncsi..

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#9) Predator666

Predator666
(fanatikus tag)

Nem tudom, nekem kicsit bugyutaságnak tűnik ez az egész Nintendo.

Egyébként Ázsiában már vannak liftek, ahol szemüveg nélküli 3D-s képernyők szórakoztatják az 'utazóközönséget' illetve kihelyezett 32-40 colos tv-k, amelyek képesek ugyanerre. Meg is lepődtem, amikor felfogtam, hogy mit is látok. :D
Szóval ez a szemüveg nélküli 3d utánzat (ez ugyanis a régi bordázott 3d hatású, fényes képeket utánozza) nem is akkora szám.

Kivettem, mert volt, kit zavart.

(#10) Pulsar válasza Predator666 (#9) üzenetére

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

épp ezt akartam írni, hogy azért kíváncsi lennék, hogy hogyan működik. :)
És ez tényleg csak ennyi, hogy olyan mint az a bordás kép, csak alatta nyilván változik a kép? De akkor ennek van egy fókusz pontja nem? Tehát hogy lesz egy bizonyos távolság tartomány, ahol látod a 3D-t?

...::: www.waze.hu :::... ...::: http://www.facebook.com/waze.hu :::...

(#11) Komplikato válasza Bird (#2) üzenetére

Komplikato
(PH! addikt)

"Az alap Nintendo DS sem váltotta be a hozzáfűzött reményeket."

Öööö, hány tízmillió darabot adtak el? Mennyivel többet mint pl. PSP-ből? ;]

Close the World ..... Open the Next!

(#12) bolondember

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

uhh.

az ár sziven ütött.. :(

De Bird hülyesége cserébe jókedvre derített.. :U

[ Szerkesztve ]

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#13) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

drága,csúnya,de a tudása nem lehet rossz

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#14) Viktor77 válasza Pulsar (#10) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

Ha jól tudom, van rajta egy kis "mélységállító", amivel a szemed távolságához igazíthatod a 3D-t. Talán pont ez látszik az oldalán.

MOD: Ja, megnéztem a videót, az az.

[ Szerkesztve ]

Bazinga!

(#15) Márton

Márton
(PH! addikt)

"valójában csak 400 sorról beszélhetünk"
illetve oszlopról, nemde?

Hasznos mint ramdrive-ra a defrag!

(#16) luw2win

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Soha nem tudtam és nem is fogom szerintem megtudni hogy mi a jó ebbe a Nintendóba?
van 2 kis kijelzőm és ennyi? Valaki mondja már el hogy miért ilyen rendkívüli ez a dolog?

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#17) rumkola válasza Bird (#2) üzenetére

rumkola
(PH! kedvence)

LOL :D

a ds-ből többet adtak el, mint a többi konzolból együttvéve :D

http://youtu.be/uu2IBhf9F4k

(#18) osztraksajt

osztraksajt
(senior tag)

A japánok nem gyengén kütyümániások, biztos lesz keletje. Ott a PSP mellé is megveszik, nem igazán van konkurencia, megtehetik, hogy mindenből vásároljanak. Nem véletlen, hogy mindíg belső piacon kezdik a forgalmazást, ott garantáltan megveszik, nme kell rugózni a bevezetésen, az emberek várják, keresik, nem a reklám hatására vásárolnak. Nyilván árnyaltabb, de a legszélesebb réteg ilyen.

Maga a termék ígéretes, alig várom hogy megnyomkodjam. Lehet a szememe is ferde egy kicsit. ;)

(#19) JanR

JanR
(őstag)

De a csaj milyen fejet vag mikor azt az "uzenetet" kapja? :DDD

www.oaziscomputer.hu

(#20) geezer válasza Bird (#2) üzenetére

geezer
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Huhúú, lehet, hogy ezt így kár volt leírni, jobb lett volna bent tartani az ilyen kis csacskaságot?
;) ;]

(#21) bolondember válasza luw2win (#16) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

most mi a kérdés?

a két kijelző vagy a 3D?

próbáld ki valahol, korrekt kis cucc - vannak olyan játékok is rá, amik az átlagosnál sokkal jobban használják ki a két kijelzőt (pláne, h az alsó érintős). :K

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#22) luw2win válasza bolondember (#21) üzenetére

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Jahogy az alsó érintős :D, nem tudom nekem mindig olyan kis gagyinak tünt igy távolról. Meg ha szélesítenének a kijelzőn meg nagyítanának az jobb lenne, vagy lehet hogy éppen ezért jó hogy ilyen kis pici :D
Mind1 mindenesetre kipróbálom. :D

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#23) moli.hu

moli.hu
(senior tag)

valójában csak 400 sorról beszélhetünk
oszloprol

valamint négy gomb is található
6 (shoulder)

epp tegnap vettem meg egy kulon ds-t az asszonynak, mert allandoan az enyem nyulta le. mikor egy eve az elso ds-t vettem, eletemben meg nem koltottem el 35000ft-ot ilyen hasznosan. rettentoen bejott.

(#24) bolondember válasza luw2win (#22) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

hát, órákat el lehet vele játszani, az tuti! :)

(#25) rumkola válasza luw2win (#22) üzenetére

rumkola
(PH! kedvence)

ninja gaidenben úgy kell felébreszteni az alvó öreget, hogy bele kell kiabálni a ds mikrofonjába :DD

http://youtu.be/uu2IBhf9F4k

(#26) huszar90

huszar90
(tag)

remélem még vagy 20-an leírják Bird-nak hogy tripla annyi ds-t adtak el mint psp, szegénynek még biztos az első 5 után se egyértelmű... :U

(#27) Pulsar válasza luw2win (#22) üzenetére

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"Meg ha szélesítenének a kijelzőn meg nagyítanának az jobb lenne"
akkor abból már table pc lenne :DDD

...::: www.waze.hu :::... ...::: http://www.facebook.com/waze.hu :::...

(#28) BR4D válasza huszar90 (#26) üzenetére

BR4D
(PH! addikt)
LOGOUT blog

bird, sokkal több ds-t adtak el, mint psp-t!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.