Érdekes az az ExpressCardos USB-s SSD. Biztos drága lesz, de legalább jól kilóg a notebookból. 
<-ƘƘ-> Rendszerment
[Re:] Élet Windows nélkül – új gépeket épített a Samsung a Chrome OS-re
Milyen egeret válasszak? Kérdés előtt olvasd el az első hsz-t!
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
Nettáblák, tabletek Android op. rendszerrel /MID Apad stb. /
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
[Re:] OCZ Agility 4 SSD-k akár 1 dollár/GB fajlagos költség alatt is
EVGA X58 3X SLI (E758) eladó! Fullos I7-es lap, hozzávaló 6GB rammal, I7 920-as procival és hűtővel!
Intel Core I7 920 eladó! Tuningos proci, EVGA X58 SLI lappal, 6GB OCZ rammal, Thermolab hűtővel!
KERESEK régi vagy újabb, másnak fölösleges PROCESSZOROKAT gyűjteménybe
OCZ Platinum 3*2GB 1600Mhz Cl7 1,65V tri-kit eladó! EVGA X58 lappal, I7 920-as procival és hűtővel!
Érdekes az az ExpressCardos USB-s SSD. Biztos drága lesz, de legalább jól kilóg a notebookból. 
<-ƘƘ-> Rendszerment

Az összes ExpressCard-os csatlakozó kilóg, legyen az USB 2.0, 3.2, de még az ilyen slotba illeszthető wifi modul is kilóg. Ebben legalább kihasználták a helyet egy adattár számára. Tetszetős termék, de biztos drága lesz. Viszont egy notinál a bővíthetőség kérdése elég meghatározó, nem baj, ha vannak ilyen értelmesen kombinált eszközök.
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

60K az író, ez nekem a vicc kategória.
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

USB 3.0
Külső
Blu-Ray
és persze Plextor...
ezért ilyen drága
Bármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.
Igen, eléggé hasznosnak tűnik az express card, kérdés az, hogy mennyibe fog kerülni, illetve, hogy terveznek-e nagyobbat kiadni.
Én egy dvb-t vevőt használok ott, de az baromira melegszik, kíváncsi lennék ez mennyire melegszik vajon..
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

Plextor nem is annyira drága én megvenném
Minőségi írók a plextorok jó a mechanikája-juk rázogatom rugdosom (írás olvasás közben -ez most nem komoly - nyűhetetlen mechanika) most perr pill egy 880sa és egy 890 L van de a régebbiekkel sem volt problem.
A kis 760 plexi
(fönn porosodik a szekrényben)- mert már nem fér el a gépemben de nem adnám semmi pénzért teszt meghajtónak jó.
UI nem nagyon akarnak hibázni
Nekem + 1 szavi a Plextorra
[ Szerkesztve ]
Pioneer Bd 206 Very Good Blu-Ray, Plextor Dvd Writer Cool Audiocd And Data Dvd!

Így van, de ez ettől függetlenül sok! 

Nem feltétlenül lóg ki:

Ebay-en 20 USD-ért már van hasonló USB 3.0-s
Parker - Waterman - Rotring golyós és töltőtollak nagykerár alatt!! http://href.hu/x/7mi9

ez egy szép darab 
Üdv adwin

Inkább az a kérdés, hogy az egyes notik hogyan reagálnak az ExpressCard busz brutális leterhelésére... láttam már olyat (mégpedig T-s Thinkpad-en), hogy EC USB 2 folyamatos csúcsterhelése időnként ledobta a Wifit.
Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.

Olyat már én is láttam, vagy 3 hetet kínlódtunk vele a szervizben, végül nem sikerült megcsinálni.
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

Valószínűleg a lapos, notiban lévő részében vannak a flash chipek, ha intenzíven használod, melegszik ez is. És a fizikai méret miatt itt sem várható egy hamar nagy verzió. Viszont az USB 3.0 okán könnyen akasztasz rá külső tárolót, ami nem követel akkora áldozatot a sebesség oltárán.
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...