Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) LeslieG Jr.

LeslieG Jr.
(őstag)

"...tárolók 1,5 és 2 TB-os változatokban lesznek kaphatók, 64 MB gyorsítótárral vannak ellátva..."

Nem véletlenül 64 MB gyorsítótárral vannak ellátva? Csak mert az a 4 MB kicsit kevés szerintem egy 1,5 TB vinyó cache-nek. :R

[ Szerkesztve ]

''Bizony az életben sokat kell tanulni, s nem lehet elbliccelni egyetlen leckét sem. Ha egyszer nem tanultad meg, eléd kerül még egyszer, s ha akkor sem, hát újra meg újra, amíg mindent meg nem tanultál.''

(#2) Zolás válasza LeslieG Jr. (#1) üzenetére

Zolás
(őstag)
LOGOUT blog

Ez nekem is szemet szúrt...

Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve http://db.tt/VAEJ3ka

(#3) Angel1981

Angel1981
(PH! addikt)

Jópofa az a pen drive - de tényleg csak ennyi! :)

(#4) ZCoyote

ZCoyote
(őstag)

amire mindenki titkon mindig is vágyott: üdítős doboz alakú pendrive.

Hehe, jó duma :)

Romani ite domum. Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól. by W.A.

(#5) Ł-IceRocK-Ł

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó tudni hogy mindig is vágytam egy ilyenre. Az ssd-nek jobban örülnék.

"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

(#6) Dassler

Dassler
(őstag)

190$ az F180, nem olcsó még mindig, de már kezdi felülről közelíteni az ingerküszöbömet.

Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

(#7) bsh válasza Dassler (#6) üzenetére

bsh
(senior tag)

$190 az F90... az F180 az $400.

(#8) Badman 4ever válasza LeslieG Jr. (#1) üzenetére

Badman 4ever
(őstag)
LOGOUT blog

Érdekes, a gyártó honlapja szerint 32 MB-os: Klikk!

(#9) LeslieG Jr. válasza Badman 4ever (#8) üzenetére

LeslieG Jr.
(őstag)

Hát akkor nem szóltam. A gyártó szerint tényleg 32 MB gyorsítótárral vannak szerelve. :R Csak reflexből írtam hogy 64 MB cache-el vannak szerelve. Ilyen méreteknél már az dukál általában. ;)

[ Szerkesztve ]

''Bizony az életben sokat kell tanulni, s nem lehet elbliccelni egyetlen leckét sem. Ha egyszer nem tanultad meg, eléd kerül még egyszer, s ha akkor sem, hát újra meg újra, amíg mindent meg nem tanultál.''

(#10) huskydog17 válasza Badman 4ever (#8) üzenetére

huskydog17
(senior tag)
LOGOUT blog

Azért, mert ezen a lapon nem azok szerepelnek, mint amik a hírben vannak. Ezek más modellek. Ha megnézed a honlapon SATA II (3 Gbps) interfész van, míg az újakon SATA III (6 Gbps), így nem ugyanaz, valószínűleg az újakat még nem rakták fel a hivatalos oldalra.

The Stars Were Mine!

(#11) Findzs

Findzs
(őstag)
LOGOUT blog

jó a pendrive
vajon sebességben is ?

(#12) TK36

TK36
(tag)

2010 végén még labdába lehet rugni 4 és 8 GB-os pendrive-okkal...? :F

Általában a "majd holnap" lesz a hét legzsúfoltabb lapja.

(#13) Trolluska

Trolluska
(kvázi-tag)

Corsair Force széria:
80, 90, 100, ..., 160, 180, 200 GB

Biztos paranoiás vagyok, de ez nekem úgy tűnik, mintha a gyártási selejtes cuccokat dobnák piacra "új fejlesztés" címszóval. :(((
Mint a videókártyáknál: Ha hibátlanul sikerült a GPU, akkor felső kategóriás kártyaként adják el, ha vannak benne selejtes területek, akkor azt letiltják, és jó lesz középkategóriának.

(#14) TK36 válasza Trolluska (#13) üzenetére

TK36
(tag)

.. profit orientált világban élünk, vagy mik lehetnek ezek.?

Általában a "majd holnap" lesz a hét legzsúfoltabb lapja.

(#15) Day 'n' Nite

Day 'n' Nite
(fanatikus tag)

A kulacs ötletes, bár tényleg kicsit kicsik, mai szemmel nézve.
(Teccik :D )

“Nem akkor alkottál tökéleteset, ha már nem tudsz mit hozzátenni, hanem ha már nem tudsz mit elvenni belőle.” /Antoine de Saint-Exupéry/

(#16) Vajga válasza Trolluska (#13) üzenetére

Vajga
(tag)

Én is észrevettem több gyártónál is. Már rég kint kellene hogy legyenek az újak (sata3, új vezérlő, stb stb) de még mindig a "régi szarokat" nyomatják kifelé új fejlesztés, új széria címmel. Engem meg a sírba tesznek, mert már réges rég felkészültem új konfiggal a fogadására, sata3-as lap stb, és egyszerűen még mindig csak a crucial-t találom sata3-al, pedig biztos vagyok benne, hogy a többi gyártóé jobb lesz. De haladhatnának, mert döglődik a winyóm.

(#17) maláj

maláj
(őstag)

nekem kell 1 AMP pendrive üdítősdoboz sztájl ;]
honnan tudtad kedves szerző :DDD

mi a f@szom az a "dodo, hype, epic fail, facepalm, bullshit, lol, eye candy, powaaa, lájk, fain, candybar, applehater" & tsai ??? beszélni picit magyar ???

(#18) Duree

Duree
(PH! addikt)

Nagyon örvendetes,hogy az SSD-k kezdenek egyre jobban terjedni,most már ideje lenne végre,hogy olcsóbbá tegyék öket.Egyenlöre még mindíg a HDD a nyerö

(#19) Dassler válasza bsh (#7) üzenetére

Dassler
(őstag)

kicsit elnéztem, de az állításomat tartom :)

Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.