A 7"-os kijelzőn marha jó lehet tévét nézni... 
Ébresztőnek, naptárnak, netes rádiót hallgatni pl. a konyhában nem rossz. Sőt! Nekem végül is tetszik, de hogy 230 dollár enyhén túlzás érte, az fix.
"I see the diamonds, but you only see the rock"
Nettáblák, tabletek Android op. rendszerrel /MID Apad stb. /
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
[Re:] OCZ Agility 4 SSD-k akár 1 dollár/GB fajlagos költség alatt is
[Re:] Streacom FC9 és FC10 teljesen passzív HTPC házak komolyabb konfigurációkhoz is
A 7"-os kijelzőn marha jó lehet tévét nézni... 
Ébresztőnek, naptárnak, netes rádiót hallgatni pl. a konyhában nem rossz. Sőt! Nekem végül is tetszik, de hogy 230 dollár enyhén túlzás érte, az fix.
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Ennek meg konyhaba sincs sok ertelme...elkepzelem ahogy zsiros/tesztas/vizes kezzel tapogatja az ember...szep latvany lehet egy het utan.

Baba kis jószág ez a Pivot Touch. Rendben van - szép is, tudása is tetszik nekem.
xT4ken: 
CSS (Hun)Bloodkiller

Abba persze nem gondoltok bele, hogy egy ilyen mutyur tapi hasznalatahoz minimum 75x75 pixeles gombokat kell kirakni a kepernyore, de inkabb 100x100-asokat, kulonben nem tudod kezzel hasznalni.
Ha ennel kisebbek a gombok, akkor jo esellyel mellenyulsz.
Aki nem hiszi:
Probalj meg egy papirlapra rajzolt 1x1 centis negyzetet mutatoujjal gyorsan eltalalni, kozben ne logjon ki az ujjbegyed a rajzolt kereten kivulre..
Nem fog sikerulni...
1.5x1.5 centis negyzetet mar konnyebb eltalalni 
(16 centi szeles kijelzon 800 pixel: az centinkent 50 pixel!)
Mielott azzal jottok, hogy tollal konnyebb/pontosabb: a precizios celzas nagyban lassitja a munkat, raadasul nem tul ergonomikus, toll szoritasatol hosszabb tavon megfajdul az ember keze.
Masreszt: (mu)koromtol/tolltol sokkal gyorsabban kopik a tapi felulete, igy egy ido utan tisztan kiveheto, hol vannak a kepernyon gyakran hasznalt gombok 
(Tavaly szorakoztam azzal, hogy a 800x600-as felhasznaloi feluletunket, ami 12" tapikepernyon kenyelmesen kezelheto, hogyan lehet 8"-oson egyaltalan hasznalhatova tenni. Tulzottan osszementek a gombok, alapoktol ujra kellett terveznem az egeszet.)
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Ennek meg konyhaba sincs sok ertelme...elkepzelem ahogy zsiros/tesztas/vizes kezzel tapogatja az ember...szep latvany lehet egy het utan.
Ha rendesen be van ragasztva a tapi a keretbe, akkor jo esellyel vizallo.
Igy nem okoz gondot az sem, ha egy vizes szivaccsal letorlod.
Persze nem a dorzsis felevel 
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?