1663 dollár egy processzorért! Ki az aki ilyet vesz?
A 4 magosak se igazán vannak kihasználva szerintem!
Üdv: Zoli

1663 dollár egy processzorért! Ki az aki ilyet vesz?
A 4 magosak se igazán vannak kihasználva szerintem!

Mondjuk aki dolgozik vele, és nem facebook-re, meg index olvasgatára használja a gépet?
(L) Atiradeonika (L)
A 4 magos verziókat ugye nem mag letiltogatással csinálták meg? 
Költői kérdés
Látom a szokásos minekennyimag sablonbeszólás is megvolt.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
Érdekes az árazás:
X5680 vs. X5677: +130MHz vagy +2 mag
X5670 vs. X5667: +120MHz vagy +2 mag
Nem sok értelme van ennek a két négymagosnak így... még ha a rendszer pillanatnyilag 4 magot tudna csak használni, akkor sem hiszem, hogy érdemes lenne azt választani, mert órajelben mindössze 3-4% különbség van.
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

El tudok képzelni egy 2 CPUs Mac Pro-t (hypertrendinggel?) erőmű, kész
(pedig AMD fan vagyok...)

Az fps vadászoknak biztos megéri 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."
Amiről most szó van azok szerver processzorok és abban a környezetben igencsak ki lehet használni a több mag nyújtotta előnyöket. Az asztali változata az más kérdés...
Na ja... Nem kicsit brutál masina lenne.
Elgépelések előfordulhatnak az írásaimban mert mobilkészülékről írok.
De akár otthon is, ha Folding a cél.
Vagy 4 magon 100%-on megy a folding, a többi meg játék, film, net stb... 
[ Szerkesztve ]
PC-STYLE.hu

nem is merek belegondolni se 
some men just wanna watch the world burn...

Kíváncsi vagyok meddig fejlődik ez! Nem semmi a technika hol tart már! 

csak két kérdésem maradt:
- az E szériás 6 magosok kimaradnak?
- az i5520 chipset előreláthatólag meddig marad?
pecs2100.hu

Legalább a cikk címét olvasd/olvassátok már el....
| LG GT540 :) | Eladó: RIM BlackBerry 8110 | BF3: SPY08 | BC2: SPY0817 |

(#1) zola0601
(#6) Sicilian
A cikk címét sem árt néha elolvasni.
<-Látom megelőztek! 
Jó lenne valami tuti kis teszt egy fullos Xeon és egy fullos Opteron mit teljesít! Kíváncsi volnék 
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S 2.3.4 JVQ (Darky's V10.2.2) / DarkCore 2.9.3
Te atyavilag, mi a franc van abban a prociban, hogy 1600 dolcsi? 

Köszönöm az építő jellegű kritikát! 
Hiába olvasom, nem tudom ez mit befolyásol a hszemen... elmagyaráznád?
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

L5640-nak fincsi a fogyasztása 
.::www.megadanceradio.hu::.

SRY nem neked ment most néztem hogy félre nyomtam 

azoknak szólt akik nem fogták fel hogy nem otthoni szerkentyűkbe való a téma tárgya...
(akinek nem inge ne vegye magára
)
[ Szerkesztve ]
| LG GT540 :) | Eladó: RIM BlackBerry 8110 | BF3: SPY08 | BC2: SPY0817 |
Jah, oké 
Azért a majd 1700 dollár nem kis pénz. Szerintem a középmezőnyből éri meg válogatni...
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

hmm, na ez mindent elmond.
ütős lett az tuti, de hogy lesz e erre a zöldeknek válaszuk, és mikor arra nagyon kíváncsi vok.
Ha fontos a garanciáztatás korrektsége, akkor kerüld el a digitrendet!
A hírt elolvastad? Lehet hogy ez kimaradt.
A tesztet viszont tuti nem olvastad el a legvégéig. 
"In a few weeks, there will be new dual CPU offerings from both AMD and Intel. We will need to start over again, so any conclusion we make today has a very short lifespan. For those of you who did not find the right benchmark among the ones we presented here, we will add more benchmarks then. . . . Octal cores from Intel and AMD and twelve-cores from AMD will make the next server CPU comparison much more tense. "
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

höö de alacsony fesszel megy az a 6 mag.
Xtreme 3D Team Hungary

összemérve a 12 magos opteronnal, ellene sem vall szégyent [link] és akkor hol van még a Nehalem EX? talán a héten az is jön
Jó pár helyen lenyomja a jóval alacsonyabb órajel (és ár) ellenére a Xeon-t. 
A Nehalem-EX a csúcs 2.26GHz-es órajelével nem lesz olyan nagy ellenfél.
Főleg hogy 12 magos Opteron procikból a közeljövőben még várható 1-2 magasabb órajelű változat. 

nyilván oka van
...nézz a hátad mögé még akkor is,ha hátrafelé mész,mert a bizalom nagyon sokba kerülhet

Quad-Core Xeon X5650 CPU prociként 6 ram modul esetén is támogatja a DDR1333-t?
Van valakinek erről információja?
(alaplap intel S5520HC)
Kösz
Net: 50Mb/5Mb Tarr Kft., Samsung LE40B650, POPCORN C200. HARMAN KARDON AVR 365. + 7.1 magnat suprem set
Nem. Csak procikent 3 (csatornanken 1) modul eseten. Azt is csak akkor ha Single vagy Dual Rank a modulok. Quad Rank eseten max 1066. Bovebben itt a 31-ik oldalon: [link]
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

Aha, de ez nem csak 5500 esetén érvényes? 5600 (esetembe 5650) -nél nincs ebbe változás?
Mindha olvastam róla valahol, de nem találok semmit.
Net: 50Mb/5Mb Tarr Kft., Samsung LE40B650, POPCORN C200. HARMAN KARDON AVR 365. + 7.1 magnat suprem set

Tessék: 58. oldaltól: [link] E szerint 1.5V mellett 1333-at támogat, 1.35V mellett 1066-ot 6 DIMM mellett.
[ Szerkesztve ]
A proci tamogatja, de hogy ezzel a lappal kombinalva megy-e? Az utolso spec es BIOS update-ben nem emlitenek semmit. Mondjuk az is igaz hogy egyes HP es DELL gepeknel mar az 5500-os szeriaval is ment gyorsabban a RAM mint a hivatalosan Intel alltal tamogatott.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...