CM690 minőségével mi a baj, ezt nem értem 
lajthabalazs: ha passzívban akarod, akkor szerintem hajts fel valahol egy z600-at. már ha befér ez az 1 kilós dög. használtan egy árban vagy, és ezen nincs mi elkopjon.
CM690 minőségével mi a baj, ezt nem értem 
lajthabalazs: ha passzívban akarod, akkor szerintem hajts fel valahol egy z600-at. már ha befér ez az 1 kilós dög. használtan egy árban vagy, és ezen nincs mi elkopjon.
Semmi újdonságot nem látok. Ilyen talpnélküli hűtők már S478-as korban is voltak passzívnak.
Eladó Acer 65-90W adapter, Asus 65 - 90W adapter - Ha sürgős kérlek írj PÜ-t vagy hívj fel telefonon 0630-2257059 - Egerben: http://href.hu/x/gfjs
akkor az felfogatás lesz vagy szenzor.
abból indultam ki, hogy ha az én q66om egy AC7proval rendesen szellőztetve alapon 43fokos 40W mellett, akkor egy nagyon melegedős példány túlfeszelős lappal egy gyengén szellőző házban lehet ilyen meleg.
oliba: ja víz az más tészta
CM690ben meg alapból is nagyon jól vannak elrakva a ventik (felül egy és oldalt egy szellőzteti a prochűtőt, vidkarira is direkte fúj egy) talp anno nekem se számított sokat, kb 1-2fokot tudtam vele nyerni (egy erősebb hűtővel egy lényegesen jobban szellőző házban), viszont olyanom konkrétan volt, hogy a bordák langyosak voltak, a házhő két fokkal volt idle és négy fokkal a szoba fölött, miközben a proci 75fokon primeolt. szal a langyos borda magában még nem sokat jelent.
[ Szerkesztve ]
The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

Üdv!
adhatnának ilyeneket a dobozos procik mellé
, csak a venti kicsit életképtelen "longlife csúszócsapágy" 2000-2700rpm-re
Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

Ez nagyon szűklátókörű hozzáállás. Egyszerűbb lenne, ha azt mondanád, hogy neked drága, és ennyi.
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano
Hát számomra nagy meglepetést nem nyújtott a 212-es nagyobb borda nagyobb ventilátor, így nagyobb teljesítményt is lehet kihozni a cuccból
Bár azért a HyperTX3-ban sem csalódtam nekem az van és nagyon szeressük 

Szia 
Nekem is volt TX2-m. Kevés volt. Nem tetszett a 60 fok. Furcsa mód, egy AC freezer 64 Pro megverte nálam a TX2-t: kb. 3-4 fokkal hűvösebb volt alatta a proci. Nézegettem a hűtőket, de valahogy egyik sem győzött meg. Sem a TX3, sem a 212, pedig azt azért sokan dícsérték.
Most van egy Xigmatek Red Scorpion hűtöm. Nem pici. Az x2@x4 550BE proci meg nem éri el az 50 fokot, a csere óta. sosem
Idle 36-38 fokos 
[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT ( N E M POSTÁZOK!! ) Clavis/Windows rendszergazda állást keres, részletek pü-ben. _______>>> Szendi Bitch POWA <<<_______
Oké, de merre is fúj a Red Scorpion hűtője, véletlenül nem a táp felé?
"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
üdv a tesznek 
CM cuccai nekem is általába tetszenek, bár nekem speciel zajosak egy csöppet.
ezek alól kivétel a V8 és V10 megoldásaik :S annyi pénzért egyszerűen zajosak.
örülnék azért, ha a kezetek közé akadna egy prolimatech, alpenföhn darab (vagy ezeknek "átmatricázott" variánsai
)
(részemről ninja2 passzív fan lennék, mindenképp olyanom lenne )
Nekem TX3 van. Az árát nagyon megérte ,mert kenterbe veri az alaphűtőt.
i5 750 @ 3.2Ghz [ ~1.250V ] - Alapjáraton 2300-2400-2500RPM-el megy. 
Elég hangos a kicsike ,de engem nem zavar. Szerencsére játék alatt 65fok alatt tartja ,100%on viszont 72ig megy. ( És ott stabilan áll. )
[ Szerkesztve ]
just be

A legelső hőmérsékletes táblázatban van egy elírás, ugyanis a 212+ ventije max. 2000-et forog, ott viszont 2700 szerepel.
nem rossz ez a 212-es nem gondoltam volna, hogy ennyivel jobb a TX2 / TX3-hoz képest... dúúrva

...::: www.waze.hu :::... ...::: http://www.facebook.com/waze.hu :::...

nekem tx3 van de az is éppen csak befér a házamba, akkora. n
em tudom a másikhoz mekkora házra van szükség de nálam az oldallapot nem lehetne felszerelni tőle.
SONY XPERIA S - Stock ROM (Android 2.3.7)
COOL HŰTŐK igaz nekem ilyenre nincs szükségem az amd 5000+-os procim van levéve 2,1ghz-re nem eszik és nem melegszik de tesóm prescottos 3ghz-s 478-asára jó lenne egy ilyen tuti lehűtené

Sziasztok!Nekem egy 3 Ghz-es Phenom 2 940-es procim van és egy MSI K9A2NEO-F alaplapom.Kérdésem :hogy a TX3-as proci hűtő elég lenne-e ahhoz hogy 10%-al tuningoljam a procimat?Válaszotokat előre köszönöm!

Szia nekem AMD Penom II 940 procim van MSI K9A2 Neo2-es alaplappal. Nekem elég, de ha meg van hajtva a proci, akkor felhangosodik a ventilátor( 3400Mhz-en próbáltam alapfeszültségen). Igaz van a ház két végén 1-1 12cm-es rendszerhűtő ventilátor is. Figyelj oda, mert ha nagy hűtőborda van a ramokon, nem fér el felette a ventilátor. Viszont én is kérdeznék, hátha tudsz segíteni
Ha dual chanelben használom a memóriát, akkor az 1-3 foglalatba és a 2-4 ben mennek dualban ugye? Tehát a két különböző színűt kell használni, és nem egymás mellé pakolni a ramokat?
Üdv: BP
BP

Üdv! Az én konfigomban 212+ van, meg vagyok elégedve vele. Leírás itt :
http://prohardver.hu/tema/re_cm_hyper_212_plus_sajat_kezben/hsz_107-107.html
Azért ajánlanám az olvasottak alapján mindenkinek, hogy nézzék meg a talpát a hűtőnek még a vásárlás helyszínén, mert elképzelhető, hogy egyes darabokat igénytelenül raktak össze. Csak elképzelni tudom, hogy az a baja már amelyiknek van. Ajánlom mindenkinek, habár bő negyed éve vettem, de akkor nem találtam ennél jobbat ár és hűtőteljesítmény arányt nézve, ami megbírkózik az enyhén (20%) tuningolt 4 magos phenomII-vel.
A másik dolog, az a hely a házon belül. Tessék méregetni előtte, de ne csak úgy hasraütéssel, hanem milliméterre pontosan. Nekem kb. fél centin múlott, hogy befér-e a házba /befért
/, bár ezt tudtam előre méricskélés alapján, hogy max 1 cm marad, de marad vmennyi hely. Más lehet, h nem lenne ilyen szerencsés, szóval hajrá. Illetve a másik ezen belül, hogy a 2 memóriamodult én a 3. és 4. foglalatba tettem. Borda nélküliek és talán befért volna a cpu hűtőborda alá is, de a macera miatt inkább maradtam ennél a verziónál.
A hűtőről 1 szó mint 100 : korrekt.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy egy ga-965p-dq6 alaplapra rá menne-e egy Hyper 212-es?
Csak mert van a hátulján egy hűtőborda
Válaszokat köszönöm 
(Ha lehet értesítsetek PÜ-ben!)
PH!-s rang kalkulátor: http://phcalc.atw.hu/ | Call Of Duty 2 <3 |

asus p8p67-re tetet már fel valaki? rámegy a környezö hütöbordák miatt?
!!! .... őrölt paprika (édesnemes és erős) eladó