A NEC elég pengének hangzik. Mondjuk ára is van rendesen.
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!

A NEC elég pengének hangzik. Mondjuk ára is van rendesen.
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!

Van egy sanda gyanum, hogy a 2490WUXi2 leváltására hivatott, mert az ára kb. oda van pozicionálva, és a 2490-nél régóta fájlalt dolog, hogy nem wide-gamutos. De aztán kitudja... Majd meg kell nézni, mit tud valójában, mert a számadatok impresszivek 
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

Ha Te is azt mondod, hogy jónak tűnik, akkor eltaláltam. 

Én sem vagyok tévedhetetlen,de mostanában az NEC nem nagyon szokott mellényúlni. De ezt ugyis kideritjük hamar. 
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

Cím végére nem kell pont, szvsz.
"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."

Opsz, nem is, ki is van már törölve. 
"Helytelen a képeimet a valósághűség szempontjából megítélni, mert nem bizonyos dolgokat vagy lényeket ábrázolnak, hanem vonalakból, síkokból és színekből alkotott önálló organizmusok." - Ernst Ludwig Kirchner

nagyon unnom mar hogy mindent az arany araban mernek 
-=The digital artist of the darkside=-

Nagyjából 1079 dolláros ?
Inkább "várhatóan", nem? 

Igazából nem. 
Mert várhatóan biztos nem 1079 dollárba fog kerülni, hanem nagyjából az 1000-1100 dolláros ársávban lesz. Igazából a 1079 csak egy viszonyítási érték, hogy mennyi a valós ár, az majd később derül ki (de valahol 1079 környékén lesz).
"Helytelen a képeimet a valósághűség szempontjából megítélni, mert nem bizonyos dolgokat vagy lényeket ábrázolnak, hanem vonalakból, síkokból és színekből alkotott önálló organizmusok." - Ernst Ludwig Kirchner