Kíváncsian várom mit tud a "kicsike"
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu

Kíváncsian várom mit tud a "kicsike"
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu

szivesen tesztelnék én is egyet hogy mennyi a külömbség egy ssd és egy winyó közt... 
gyorsabb
Kisebb, keveset fogyaszt. Még valami?
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
Nekem is van egy samu vinyóm és tényleg nagyon halk. Igaz nem F-s széria. A WD 500-as meg úgy seek-el, mint egy traktor, olyan hangja van.
Azt hiszem ha maradok vinyónál, samut fogok venni. 
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.

Jöhetett volna egy fordulatszám adat a Samuhoz 
Gondolom 5400-as.
[ Szerkesztve ]
Romani ite domum. Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól. by W.A.
Máshol sem írják, de szinte biztos, mert EcoGreen.
Kíváncsi vagyok mikor jön a sima F4... meg mekkora sebességgel.
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
(#7) Silentfrog

A Samsung EcoGreen a 2tb 25 500 forint lesz átszámolva dollárbol?
Megnézem én azt!
Aki másnak vermet ás az sirásó!
Miért? Átszámítva simán lehet annyi... más kérdés, hogy nálunk 35-40 lesz belőle... 
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

EcoGreenek 5400asok.
Van már 7200RPM-es 2TB HDDje a Samunak?

Hát igen átszámitani át lehet,más kérdés,hogy kapni nem lehet majd annyiért nálunk.
Aki másnak vermet ás az sirásó!

Az 1,5 Tb-s Samsung (5400) kétféle kapható a 154-es volt előszőr, azután jött a kb 2k-val drágább 153-as, ezek szerintem jó takarékos megoldások, és egész kellemesek a gyári Samsung tokosak is. A tokosakra rá szoktam tenni egy jégakkut amikor sokat másolok.
[ Szerkesztve ]
Előző életemben biztos hogy huszár voltam, máskülönben meg tele vagyok hibákkal! "Ha megoldottam az időutazás problémáját, akkor a világegyetem másik nagy rejtélyét szeretném megfejteni ...." Ja és elmúltam már 31..32..33..

Úgy látszik, a Seagate-en kívül más még nem tervez 2 TB-nál nagyobb vinyót.

A samu f1, f2, f3 linkekre kattintva semmi nem jön be.
[ Szerkesztve ]

Ugy tudom meg nincs, legalabb is kereskedelmi forgalomban meg biztosan nincs. WD, Hitachi es Seagate van egyelore.
[ Szerkesztve ]
I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?
Igen, most ez a kettő kapható:
154UI -> F2 EcoGreen
153WI -> F3 EcoGreen
Azért a jégakkuról nem vagyok meggyőződve, hogy jót tesz neki...
Egy 128MB-os CF kártyának mi értelme?
Ha iparban vmi kis cuccot kell rátolni, akkor persze van, de ilyen alapon lehetne jóval kisebb méret is.
Audio-technica | Beyerdynamic | Brainwavz | Genelec | Marshall | Shure | Superlux | Hallgatózás: http://href.hu/x/gwv2 | --== www.hangbarlang.hu ==-- Akciós Shure fülmonitorok! Részletekért keress privátban!

Ha átmegy az úthenger a fényképezőgépen, legalább a képek megmaradnak... 
Galilei halott! Már Einstein sem él !...és én is nagyon szarul érzem magam... Press any key! Csak a resetet ne!!!

Hi
Vkinek nincs vmi ötlete h lehet halálra nyüsztölni egy winyot , mert van egy 320 as seagatem es meg masfel ev garis , 14% os HD sentinel szerint es ezen van a oprendszer is, nagyon vissza fogja gepet , szal kikene csinalni törvényes kereteken belül....xD
"Ha az a jó társaság van , nem az a rossz , akó jó."

Még kevesebbet fogyaszthatna és halkabb lehetne ha 3 helyett 2 tányér lenne benne.
♫ Xears Bazár Számla/1év Garancia! -> xears.com + ebay.de ♫ Turbo Devices TD II/TD III v2/XE200Pro, XN1-2, Motion XMPro, Giant Force XGF500Pro, XR120Pro III/Resonance, iPhone 3/3GS/4 Headset href.hu/x/f41b ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇