Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) djtoomi

djtoomi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hat ey aytan a furcsa,dl dvd.Minek?Folosleges eletemben egy dl dvd-t nem irtam inkabb 2 dvd gyorsabb sokkal,es olcsobb is,egy dl dvd minimum 7-800ft,2 dvd 150ft.A dl dvd-t 8x-osan irja a dvd-t 18x-osan,kerdes?Ha valami nagobb fajlt kell kiirni akkor emg tc-vel vagy winrar-al sytsyeded azt kesz.

Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

(#2) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Érdekes cím... :U
Bár a régi orosz találmányok között is akadtak jók (Egy szobába például már befért egy komplett számítógép is!) ;]

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#3) Slan válasza djtoomi (#1) üzenetére

Slan
(újonc)

Nagyon is jól jönne a dl dvd, ha olcsóbb lenne mint két sima dvd lemez. De sajnos mesterségesen tartják magasan az árakat...

Ha lassú a hardvered,jobb ha melled nem vered, s ha a tuning sem segít, nem marad más csak a hit, hogy eljön még a te időd, új vasat hoz a jövőd!

(#4) X@b3e válasza djtoomi (#1) üzenetére

X@b3e
(PH! addikt)

Sajnos nem lehet mindent szétszedni, és a jobb minőségű X264-es HD Rip-ek szintén nem mennek rá egy lemezre.

Véletlenül nem angol billentyűzetről írsz? :DDD ;]

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

(#5) djtoomi válasza X@b3e (#4) üzenetére

djtoomi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

De,angol bill,angol op rendszer,es magyar bill,magyar op-al holnap lessz es eddig megszoktam angol bill-t magyar winfossal. :B

Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

(#6) Croissant válasza X@b3e (#4) üzenetére

Croissant
(tag)

A x264-eket én mkvmergegui-val szoktam szétvágni, tökéletesen megfelel, hiszen erre való. Van grafikus felülete, gyakorlatilag 3-4 kattintással lehet elindítani a szétvágást, ami egy korszerű számítógépen nem tart tovább pár percnél.

A dual lemezeket soha a büdös életben nem fogják eladni, ha mesterségesen fent tartják az árukat, így nem is értem, hogy nekik ebben hol a profitlehetőség. Ha fele annyiba kerülnének, mint közülük a legolcsóbb, úgy valószínűleg igen megnőne iránta a kereslet, mert praktikus, és talán az a bizonyos profit és létrejönne...

(#7) szasza_xp válasza Croissant (#6) üzenetére

szasza_xp
(senior tag)

El fogják adni majd szépen, az áruk meg csökken... Mondjuk nem kéne a magyar piacból ki indulni, kissé ár érzékenyek vagyunk

“A jövőnk ködén nem látunk át, de néha talán jobb is..” by Youkai

(#8) LordX válasza djtoomi (#1) üzenetére

LordX
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Olvasd már el, mit írtál, mielőtt rányomsz a küld gombra, vagy legalább szerkeszd meg, ha minden 2. z-t y-nak ill. fordítva írsz..

Hogy jön ide a DVD-DL? Csak HD-DVD-ről (ami egyébként "kicsit" átállított mezei DVD gyártósoron legyártható), és BRD-ről (ami meg nem) írtak a cikkben. (Nomeg standard DVD-ről)

(#9) IDM válasza LordX (#8) üzenetére

IDM
(kvázi-tag)

Pedig nem csak...
Ha az utolsó bekezdés első 2 sorát is olvasod...

(#10) LordX válasza IDM (#9) üzenetére

LordX
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Valóban, énkérekelnézést.

Egyébként kisebb rúgást érzek a Sonyba, mert ha a HD-DVD/BRD háború vége előtt úgy döntenének, hogy mégiscsak gyártanak HD lemezt, az az olcsóbb megoldás lesz, főleg, hogy kis mennyiségben most is csinálják.

(#11) kem

kem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

blézert olvastam a cikk címében :DDD

(#12) dezz válasza djtoomi (#1) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szerinted jó ötlet 18x-osan írni a DVD-ket? ;)

(#13) szélerőmű

szélerőmű
(tag)

Hosszú ideje megy már ez a formátumháború. Sokáig balhéznak, lehet hogy meglepődnek. Még pár év és illene az iparágnak tömegtermelni a holografikus korongokat. Közel 1 TB kapacitású lemezekről lehet olvasni. http://www.gamestar.hu/hd-dvd-vagy-blu-ray-egyik-se-teradisc.html
Addig megpróbálom kihúzni egyre nagyobb vinyók vásárlásával. Esetleg 1-2 játékot kiírok dvd-re.

(#14) X@b3e válasza Croissant (#6) üzenetére

X@b3e
(PH! addikt)

Összefutottam már jópár olyan dual audios releasezel, ami 4,8-4,9 gb... NA arra sajnálom a kétrétegűt.
Mellesleg lusta is vagyok film közben lemezt cserélgetni :B

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

(#15) erdoke válasza dezz (#12) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Talán csak óvatoskodik a 20X írójával. :D

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#16) Tüzi

Tüzi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Majd mennek a kínaiak Tájvánba, és vörös is marad :DDD Neeem lesz itt kék lézer fehér csillagokkal. Vörös lézert sárga csillagokkal... Azaz igazi =)

A következő generációban a világ vezetői fel fogják ismerni, hogy a csecsemőkori kondicionálás és a narkohipnózis sokkal hatékonyabb eszközei a kormányzásnak, mint a különféle társaságok és börtönök. Huxley 1949

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.