Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) talpalavalo

talpalavalo
(senior tag)
LOGOUT blog

Húú de masszívan néz ki az alsó :)
Meg lehetne vele vesztegetni ;)

(#2) lujó55

lujó55
(őstag)

Istenem de kurv@ jó ez a Getac! :C Mindíg is azon törtem a fejem, hogy milyen gépekkel dolgoznak a sivatagban a katonák amiket egy ernyővel 5000m-ről dobnak ki nekik és nem gáz a 60 fok kölső hőmérséklet se. Na most megvan a válasz. Hát, mit ne mondjak kéne (mondjuk én vagyok akkora paraszt, hogy most is egy M110-es Samu mobillal nyomom). Egy dolog nem világos nekem: mennyit bír az akksija?
Atyavilág. 5 év gari... :R

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#3) Tigerclaw

Tigerclaw
(őstag)
LOGOUT blog

Nem tudom mi értelme van ilyen vastag tablet pc-ket csinálni...sőt igazán nem is értem ki vesz ilyen convertible tableteket. Szörnyen néznek ki és előre látni hogy el fog romlani a kijelző csatlakozása ha sokat tekergetik. Szerintem ha valakinek tablet kell, akkor vegyen azt és ne convertible-t. Ez kapásból 3,5-4 centi vastag.

Persze az elsőre gondoltam, nem a military verzióra.

Megnéztem: 39,7mm vastag. Horror

[ Szerkesztve ]

(#4) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A Getac V200 iszonyat brutális egy darab, ráadásul még ad rá a gyártó 5 év garanciát. Félelmetes :)

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#5) Srodney válasza talpalavalo (#1) üzenetére

Srodney
(senior tag)

enélkül már nem is lehetne hegyetmászni,vagy vadvízievezni annyira kalandos a kinézete... :DDD

(#6) Enton válasza Tigerclaw (#3) üzenetére

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Pl nekem pont jó lenne.
A jelenlegi 2000-es kiadásút lecserélni egy erősebb vasra, plusz a multi tuch is elég jó, az enyém csak cerkával érintős.
Amugy egyáltalán nem ment még tönkre az illesztésnél. Sajnos ezeknél az új 1 évre gyártott holmiknál már ilyet nem tudni, főleg előre.
De régen jól megcsinálták.

Family Guy Online - Closed Beta

(#7) zolkovi válasza Srodney (#5) üzenetére

zolkovi
(újonc)

egy műholdas egység meg ez brutál lap - vagy inkább kocka - és valamelyik őrült már fészbukozhat is az everesten

csüsz

(#8) Tigerclaw válasza Enton (#6) üzenetére

Tigerclaw
(őstag)
LOGOUT blog

Én inkább vennék egy tabletet max. 2 centi vastagsággal és hozzá külön billentyűzetet, mint egy kicsi de 4 centi vastag notit.

(#9) orbano

orbano
(PH! félisten)

azért business kategóriában teljesen átlagosnak mondható már a multitáccs és a digitizer együttes használata. ibm és dell is ilyen gépeket produkál.

A vér nem válik VAZZE!™

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.