Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#651) vtechun válasza DarkByte (#644) üzenetére

vtechun
(PH! addikt)
LOGOUT blog

szerintem panel képes rá, csak ugye kernel szinten nincs engedélyezve, én G1-esem simán multitouch Custom rommal.

(#652) DarkByte válasza vtechun (#651) üzenetére

DarkByte
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Böngészőben elvileg e-nélkül is mennie kellene nem? :F Ha bár lehet hogy T-s érdekeltségek miatt nincs multitouch engedélyezve kernel szinten tényleg. Na sebaj, nekem nem hiányzik, így is elég jól el lehet vele böngészgetni.

"-Say what? -Say what? -Fakk off!" http://goo.gl/Qr6fn

(#653) Akron99 válasza DarkByte (#652) üzenetére

Akron99
(tag)

Úgy gondolom a panel képes rá (ha kapacitív akkor képesnek kell lennie)
Az android szintén képes.
Korlátozni persze lehet.
...kellene egy app. kipróbálni.

** Kávé, Barátok, Pénz : http://e-vita.hu/dxn **

(#654) Karma válasza Akron99 (#653) üzenetére

LOGOUT blog

A panel egy dolog, de kell még legalább három másik komponensben is a támogatás: a vezérlőben, a kernelben (driver a vezérlő ezen funkciójához), végül a keretrendszerben (tiszta API a multi-touch eseményekhez) és/vagy az egyes alkalmazásokban (ld. meglévő tákolt böngészők).

Az Android (keretrendszer) nem képes rá 2.0 előtt!
Minden más meg esetleges.

Break Driven Development

(#655) zsolabola válasza Karma (#654) üzenetére

zsolabola
(lelkes újonc)

Valamelyik külhoni oldalon azt olvastam, hogy 2.0 előtt azért nincs multi touch mert jogi akadálya van. Konkrétan úgy láttam, hogy az Apple szabadalom.
Sem T-s sem HW akadálya nincs a dolognak tudomásom szerint

(#656) llaszlo

llaszlo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezen a videón van egy menü amit az enyémben nem találtam. Úgy 1:30 után.

2012: A PH-n csak akkor írhatod le a véleményed, hogy ha az Apple-t szidod vagy a droidot/samut isteníted. Ha leszólod a droidot/samut esetleg kiállsz az Apple mellett akkor nagy eséllyel bant kapsz.

(#657) ThorsHUN válasza llaszlo (#656) üzenetére

ThorsHUN
(senior tag)
LOGOUT blog

Az valami alkalmazas lesz, nem menu. Lehet csak a nemeteg pakoltak fel maguknak, nincs alapbol benne. (Mediacenter?)

Kerdes:
A videon a cucc realis sebessege lathato vagy ennel gyorsabb/lassabb es ha igen mennyivel?

(#658) bounty123 válasza ThorsHUN (#657) üzenetére

bounty123
(fanatikus tag)

Ez a reális sebessége, ha nincs agyonterhelve. Monduk a fickó elég ráérősen nyomkodja, szal nem nagyon jön le, hogy néz ki életszerű használat közben.

Biztos nem volt elég a T.hu-nak, hogy kilopták a hátlapot és a 2 gigás kártyát, még beletörölgettek a rogramok közé is. Szemetek. :)

(#659) ThorsHUN válasza bounty123 (#658) üzenetére

ThorsHUN
(senior tag)
LOGOUT blog

Na igen, dragabban adjak, raadasul kevesebb kiegeszitovel a "fullos androidos telefont" ahogy a T-Twitter fogalmazott:)

Csak azert kerdeztem ra, mert ezen a videon sokkal docogosebbnek tunik, mint a tobbin a telefon hasznalata.

(#660) sippet válasza ThorsHUN (#659) üzenetére

sippet
(senior tag)

az engadget tesztjében sincs mediacenter nevű alkalmazás, pedig az egy angol készülék, nem pedig magyar. :) eddig egyébként még mindig ez a leghosszabb, legrészletesebb videós teszt, érdemes megnézni.
http://www.youtube.com/watch?v=_c2oRdn3YVc

a sebességgel kapcsolatban egyébként azért van némi ok panaszra. én eléggé telepakoltam a homescreent, de nem izgőmozgó widgetekkel, hanem inkább shortcutokkal, és azért ha egy programból kilépek egyből a nyitóképernyőre, előfordul, hogy 5-6 másodpercig is tart, mire megjelenik az összes elem, és reagál a nyomkodásra a készülék. lehet egyébként, hogy ez a barom t-mobile felület miatt is van, egyre inkább hajlok rá, hogy rootoljam a pulset, és feltegyem rá a modacon található custom romot, már csak kipróbálás céljából is.

a másik, hogy a giroszkóppal a jelek szerint nálam van egy kis gond, ami leginkább a labyrinth litenál, vagy a hyperspace litenál ütközik ki. szóval ha lerakom víszintes felületre a készüléket, akkor a hosszanti tengelye mentén balra "dől", kb. 15-20 fokot. a legtöbb játéknál és más alkalmazásoknál elvileg be lehet kalibrálni, de pont ezeknél nem használ a dolog, és nagyon szembeötlő. ez szerintetek hardware hiba? mi a szart lehet ezzel csinálni?

(#661) Bozodi János

Bozodi János
(tag)
LOGOUT blog

lol típusú (?) kérdések következnek:
tegnap megtapiztam egy ilyet a trémobilnál. ami felmerült: szép, kellemes a fogása, nem érződik olcsónak, szép a kijelző, stb. ellenben az érintésre nem annyira reagált flottul, mint az iphone-om, ez ugye amiatt volt, hogy rajtavolt a fólia (nem bemutató darab volt)? emelett valahogy a menüben kavarás valahogy nem tűnt annyira gördülékenynek, olajozottnak, mint az ifón. mi erről a véleményetek, személyes benyomásotok (amúgy tetszik, ha az derül ki, hogy ez nem annyira lassulós-lemerülős, mint az iphone, veszek egyet :) )

Tűzoltósááág!

(#662) Szeko2

Szeko2
(újonc)

Sziasztok!

Lehet, hogy hülyeséget kérdezek: A Pulse-ben van FM Rádió?

(#663) bounty123 válasza Bozodi János (#661) üzenetére

bounty123
(fanatikus tag)

Mindenesetre ha felrakod a ROM-ot, légyszi számolj be a tapasztalatokról.

Szeko: nincs

(#664) sippet válasza bounty123 (#663) üzenetére

sippet
(senior tag)

ez gondolom nekem jött.

mint szintén tulaj, kipróbálnád, hogy nálad a gyorsulásmérő működik-e rendesen a telefonon? mondjuk az említett labyrinth lite feltelepítésével. köszi!

(#665) bucsupeti

bucsupeti
(tag)

Nincs benne FM rádió.

A tapizás érzékenysége nagyságrendeket változott mióta levettem a védőfóliát a képernyőről! Sokkal érzékenyebb, kellemesebb és ami fontos hogy nagyon pontos! El sem hittem hogy ilyen gyorsan lehet szöveget gépleni az én vaskos ujjaimmal ilyen finom készüléken.

A gyorsasággal nekem semmi panaszom. Szerintem rugalmasan és gördülékenyen használható (ifonom nem volt, nem tudom összehasonlítani)

(#666) DarkByte

DarkByte
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Első komoly magyar Pulse teszt: [link]
Brutális terjedelemben. Azért én is megírom szerintem a sajátomat.

(#667) bucsupeti válasza sippet (#664) üzenetére

bucsupeti
(tag)

Ugyan nem nekem jött a kérés de nálam működik a gyorsulásmérő. Kicsit "félre" kell ugyan kalibrálni, mert ha pontosan kalibrálom akkor kicsit balra és előre kell döntenem a készüléket hogy a játékban a golyó egyhelyben álljon. De szerintem ez nem a készülék hibája, hanem a kalibráció és a játék nincs igazából jól összehozva. Ha ezt a módosítást figyelembe véve kalibrálok, akkor a játék is nagyon jól reagál.

(#668) Szeko2

Szeko2
(újonc)

Az FM Rádiót csak azért kérdeztem, mert a következő linken a készülék extrái között megtalálható az FM-Rádió:

http://nonstopmobil.hu/holnaptol-kaphato-az-androidos-pulse-20091028.html

Leírásokban, videotesztekben viszont sehol sem találom, hogy van-e FM.
Hát, szar ügy...

(#669) bounty123 válasza sippet (#664) üzenetére

bounty123
(fanatikus tag)

Én a Teeter nevű játékkal próbáltam (HTC-s játék, de függetleítették), egy golyót kell egy lyukba ejuttatni. Jól működött vele alaból, de majd kipróbálom ezzel is amit mondtál.

[ Szerkesztve ]

(#670) bounty123 válasza sippet (#660) üzenetére

bounty123
(fanatikus tag)

Kipróbáltam a labyrinth-al is, nekem ha mozdulatlan a golyó akkor nagyjából vízszintben is van a telefon, legfeljebb pár fok eltérés lehet. 15-20 fok biztosan nincs.

(#671) a.t.t.i.

a.t.t.i.
(fanatikus tag)

Akinek fontos:
Az ultimate voice recorder,megy de a másik fél hanjából semmit sem hallani!

(#672) sippet válasza bounty123 (#670) üzenetére

sippet
(senior tag)

köszi. akkor ez most nálam hardware hiba vajon?

(#673) bounty123 válasza a.t.t.i. (#671) üzenetére

bounty123
(fanatikus tag)

Én hallottam a másik felet az UVR-nél. Max hangerőn nézted?

(#674) gb71

gb71
(újonc)

Szasztok,
az enyém 2 perce elhallgatott, se újraindítás se semmi nem segít. Megrezzen, kijelző világitás megy, aztán sötét. Retour....................

[ Szerkesztve ]

Bazsi

(#675) Karma válasza gb71 (#674) üzenetére

LOGOUT blog

Lemerült akku szokott ilyet csinálni. Fali töltővel is ez van?

Break Driven Development

(#676) gb71 válasza Karma (#675) üzenetére

gb71
(újonc)

nem sajnos..... :) Frissen feltöltött teló, 98%-os aksi.... volt.

Bazsi

(#677) gb71 válasza Karma (#675) üzenetére

gb71
(újonc)

Rezzen, háttérvilágítás meyg... olyan mintha eljutna a pin kérésig, csak nincs kijelző. Érintésre (feloldás) újból világít. Nem vagyok boldog, na.

Bazsi

(#678) gb71 válasza Karma (#675) üzenetére

gb71
(újonc)

Volt már akksi ki-be, kártyák ki-be. Most a T ügyfélszolgálat jön. Nemtom, van ezeknél valami reset? Gomb kombináció, mittudomén, a T-hez nem sok reményem van.

Bazsi

(#679) Inarus válasza gb71 (#678) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Használd kérlek a Szerkesztés gombot! 5 percig szerkeszthetsz egy hozzászólást. :)

[ Szerkesztve ]

myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK

(#680) magnusheron

magnusheron
(tag)

Hello!

Délután vettem én is egy Pulse-t. Először a Westendbe mentem, de ott nem volt, viszont a kedves ügyintézőhölgy felhívta a barátnőjét és megkérdezte van-e a Duna Plazaban. Volt. Odamentem és soron kívül kiszolgáltak. Piros pont a T-nek, de inkább csók a két ügyintézőhölgynek. Ilyen kedves kiszolgálásban régen volt részem.

Épp itt tölt mellettem. Hazafelé nyomkodtam. Izgalmas, de néha nagyon belassul. Nem tudom milyen a processzora, de néha nehezen találja meg a home screen-t. Minden szép rajta, a zenelejátszó tiszta iPhone , csak halkabb.

Össze vissza vásároltam a Marketen, most már élvezhető a cucc, de tényleg a net körül forog. 500mega szerintem simán el fog menni egy hónap alatt.

Minőségi cucc. MédiaMánia S-el 10ezer ft kezdő befizetéssel nagyon megéri.

(#681) bounty123

bounty123
(fanatikus tag)

Tud valaki esetleg programot vagy beállítást, amivel hívás megszakítható képernyőn levő gombokkal? Olyan béna, hogy semmi funkció nincs kirakva, simán gombként ott kéne lennie a befejezésnek, kihangosításnak, ha már egyszer ekkora kaszott nagy érintőképernyőnk van.

A home screen lassulása csökkenthető a direktben kipakolt ikonok számának minimalizálásával. Én ezt akkor kezdtem el, amikor nem engedett már ikonokat kirakni :) Pedig még 3 screent se töltöttem meg teljesen, szóval átverés ez a 6 screen, nem tehetsz ki annyi ikont. Erre hasznos a mappák létrehozása a Home Canvas-on, amiket átnevezhetsz, pl. játékok, beállítások stb. Egy érintésre kinyithatók, belehúzhatók ikonok a home-ról.

[ Szerkesztve ]

(#682) llaszlo

llaszlo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Elolvastam a magyar tesztet. Ott azt írta a srác, hogy ha hosszan nyomjuk a magánhangzókat akkor megjelennek a magyar ékezetes betűk. Nekem nem jelennek meg.
Milyen nyelvet állítsak be? Most ha jól tudom English (Hungarian) van.

2012: A PH-n csak akkor írhatod le a véleményed, hogy ha az Apple-t szidod vagy a droidot/samut isteníted. Ha leszólod a droidot/samut esetleg kiállsz az Apple mellett akkor nagy eséllyel bant kapsz.

(#683) magnusheron válasza bounty123 (#681) üzenetére

magnusheron
(tag)

Sajna win7 alatt még nem sikerült életre kelteni a hozzá adott programot..

Tudtok valami jó rss olvasó programot?

(#684) Akron99 válasza bounty123 (#681) üzenetére

Akron99
(tag)

Funkcionálisan lehet több is mint 6 screen ...hogy a hardver, hogy bírja az már más :)

** Kávé, Barátok, Pénz : http://e-vita.hu/dxn **

(#685) gb71 válasza llaszlo (#682) üzenetére

gb71
(újonc)

Nyomd az alsó sorban a szám"billentyűt" (123), majd a nyilakkal tudsz váltani a karaktercsoportok közt. Ott lesz minden ékezetes... Bár én nem szerettem bele ebbe a metódusba....

Bazsi

(#686) llaszlo válasza gb71 (#685) üzenetére

llaszlo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezt én is megtaláltam, de ha hosszan nyomva tartom a magánhangzót akkor is be kellene hoznia az ékezetes karaktereket. Ezt több helyen is olvastam.

(#687) gb71 válasza llaszlo (#686) üzenetére

gb71
(újonc)

Hááát, nekem olyankor néha semmit nem csinált. Nem adta be a másodlagos karaktert.

Bazsi

(#688) a.t.t.i. válasza bounty123 (#673) üzenetére

a.t.t.i.
(fanatikus tag)

Igen,maxon,sút akivel beszltem,nem hallott engem.visszajátszáskor meg ő nem volt a felvételen.
Milyen verzió van meg,esetleg átküldhetnéd,vagy link...:)

(#689) sippet válasza llaszlo (#686) üzenetére

sippet
(senior tag)

Ez csak az alap android billentyuzetnel mukodik, a touchpal eseteben nem. Ott csak azok a karakterek jelennek meg, amik az eppen kivalasztott nyelvben hasznalatosak. Ha nemetre valtasz, akko pl. van ö betu, de nincs ó. Csehnel meg forditva. Az english (hungarian) valoszinuleg csupan annyit jelnt, hogy a billentyuzetkiosztas a magyarnak felel meg, tehat a z meg az y ott van, ahol kell. Ekezeteket viszont itt azert nem kapsz egyaltalan, mert a angol abc-ben nincsenek ilyen karakterek.

Amugy tiszta szegyen, hogy egyedul a magyar nyelv tamogatasa nincs benne azok kozul az orszagok kozul ahol aruljak a keszuleket. Meg lengyel es cseh is van. Foleg utobbi faj, elobbit meg megertenem, mert nyilvan nagyobb piac.

[ Szerkesztve ]

(#690) bounty123 válasza a.t.t.i. (#688) üzenetére

bounty123
(fanatikus tag)

Amit én használok az tutira jó, tényleg visszahallgattam több beszélgetést is :) Tény, hogy kicsit halk.

Ebben a torrentben levőt tettem fel:

http://tinyurl.com/ya3jfnd

(#691) a.t.t.i. válasza bounty123 (#690) üzenetére

a.t.t.i.
(fanatikus tag)

Uuugyanezt tettem fel.én nem volt jó.Csak az én hangomat vette.

(#692) a.t.t.i. válasza bounty123 (#690) üzenetére

a.t.t.i.
(fanatikus tag)

Ujra felraktam,átnéztem az ultimate beállitásait,sehol hiba,
már csak arra tudok gondolni hogy esetleg a teló hangbeállitásai között kell lennie valaminek.

(#693) bounty123 válasza a.t.t.i. (#692) üzenetére

bounty123
(fanatikus tag)

Próbáld úgy esetleg, hogy maxon van a bejövő hang, ha nem azon volt.

(#694) norbesz74

norbesz74
(senior tag)

Nem tom ki fogot magic készüléket, de ha azt felpakoltál progikkal ugy belasult, hogy formazas segitett. Viszont ha felébredt a készenlétből ujra inditás minimum.:) Ezzel is beakad, de gyorsan vissza akad:) És nem beszéleem arról, hogy airplanba kapcsolom ki és ig y gyorsan vissza lehet kapcsolni és nem fogyaszt annyit.:) Ha kikapcsolod sulyos perceket vesztek. Szerintem jól összerakták. A 60mg-ás átbuherálást meg megkéne oldani.:) Remélem a hivatalosban is benne lessz.:)

[ Szerkesztve ]

(#695) magnusheron

magnusheron
(tag)

Reggelre csinált magának egy 820 kb-os adatforgalmat a netcounter szerint.. Pedig a Gmail sem szinkronizálja a mailokat automatikusan..

Mi lehet?

(#696) a.t.t.i. válasza bounty123 (#693) üzenetére

a.t.t.i.
(fanatikus tag)

Ha abeszélgetés hangerejére gondolsz amit az oldalső gombbal állitok,akkor az maxon van.

(#697) SzelDan

SzelDan
(újonc)

Sziasztok!

A fő funkciójával (telefonálás) a készüléknek mi a helyzet? Flottul megy minden? nem recseg a mikrofon meg ilyenek? Előre is köszönöm a válaszokat.

Üdv,
Dani

(#698) DarkByte válasza magnusheron (#695) üzenetére

DarkByte
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem tiltsd le éjjelre a Data Services-t, vagy rakd át WiFi-re. Én legalább is ezt fogom csinálni és akkor nem tör rám a szívbaj ha éjszaka elkezd torrent-ezni :DDD

(#699) magnusheron válasza SzelDan (#697) üzenetére

magnusheron
(tag)

Szépen szól, hallanak rendesen, és kihangosítva is remek.

(#700) pitterr

pitterr
(tag)

Ami számomra nagyon súlyos hibája, hogyha a headset be van dugva, bejön egy hívás felveszem akkor full hangerőn adja a hívó fél hangját, ami finoman szólva is fülsüketítő!!! Nincs erre vmi megoldás? Egyébként zenelejátszásnál is jártam már úgy, hogy felvette maxra a hangerőt bejövő híváskor, pedig hozzá se nyúltam a hangerő gombhoz!! Olyan is volt, hogy ment 1 hívás, bejött 1 másik és akkor is maxra tolta a hangerőt alig bírtam lehalkítani, szal nekem úgy tűnik, hogy sokszor önkényesen felveszi maxra, ami nagyon zavaró!! Vmi tipp? A másik meg az ultimate voice recorder vagy mi az 1 kalap sz*r, a saját hangod üvölt a felvételen, a hívóé meg csak annyira hallatszik, amennyire a telefon hangszórójából beleszűrődik a mikrofonba, szal az a program azonnal kuka, kellene vmi normális hívásrögzítő rá. Tipp? A divx/xvid lejátszó hiánya továbbra is zavar, én konvertálgatni nem fogok, de remélhetőleg a 2.0-hoz már készülni fog, a coreplayertől vártam a megoldást, de ők panaszkodnak 1 fórumban, hogy nem kaptak meg vmi specifikációt a qualcommtól vagy akárkitől és ezért nem fognak rá fejleszteni, pedig majd' az összes létező oprendszerre csináltak eddig.

[ Szerkesztve ]

ZTE Blade + SE Liveview + Logitech Freepulse

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.