szerintem panel képes rá, csak ugye kernel szinten nincs engedélyezve, én G1-esem simán multitouch Custom rommal.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Böngészőben elvileg e-nélkül is mennie kellene nem?
Ha bár lehet hogy T-s érdekeltségek miatt nincs multitouch engedélyezve kernel szinten tényleg. Na sebaj, nekem nem hiányzik, így is elég jól el lehet vele böngészgetni.
"-Say what? -Say what? -Fakk off!" http://goo.gl/Qr6fn

Akron99
(tag)
Úgy gondolom a panel képes rá (ha kapacitív akkor képesnek kell lennie)
Az android szintén képes.
Korlátozni persze lehet.
...kellene egy app. kipróbálni.
** Kávé, Barátok, Pénz : http://e-vita.hu/dxn **
A panel egy dolog, de kell még legalább három másik komponensben is a támogatás: a vezérlőben, a kernelben (driver a vezérlő ezen funkciójához), végül a keretrendszerben (tiszta API a multi-touch eseményekhez) és/vagy az egyes alkalmazásokban (ld. meglévő tákolt böngészők).
Az Android (keretrendszer) nem képes rá 2.0 előtt!
Minden más meg esetleges.
Break Driven Development

zsolabola
(lelkes újonc)
Valamelyik külhoni oldalon azt olvastam, hogy 2.0 előtt azért nincs multi touch mert jogi akadálya van. Konkrétan úgy láttam, hogy az Apple szabadalom.
Sem T-s sem HW akadálya nincs a dolognak tudomásom szerint
Ezen a videón van egy menü amit az enyémben nem találtam. Úgy 1:30 után.
2012: A PH-n csak akkor írhatod le a véleményed, hogy ha az Apple-t szidod vagy a droidot/samut isteníted. Ha leszólod a droidot/samut esetleg kiállsz az Apple mellett akkor nagy eséllyel bant kapsz.
Az valami alkalmazas lesz, nem menu. Lehet csak a nemeteg pakoltak fel maguknak, nincs alapbol benne. (Mediacenter?)
Kerdes:
A videon a cucc realis sebessege lathato vagy ennel gyorsabb/lassabb es ha igen mennyivel?

bounty123
(fanatikus tag)
Ez a reális sebessége, ha nincs agyonterhelve. Monduk a fickó elég ráérősen nyomkodja, szal nem nagyon jön le, hogy néz ki életszerű használat közben.
Biztos nem volt elég a T.hu-nak, hogy kilopták a hátlapot és a 2 gigás kártyát, még beletörölgettek a rogramok közé is. Szemetek. 
Na igen, dragabban adjak, raadasul kevesebb kiegeszitovel a "fullos androidos telefont" ahogy a T-Twitter fogalmazott
Csak azert kerdeztem ra, mert ezen a videon sokkal docogosebbnek tunik, mint a tobbin a telefon hasznalata.

sippet
(senior tag)
az engadget tesztjében sincs mediacenter nevű alkalmazás, pedig az egy angol készülék, nem pedig magyar.
eddig egyébként még mindig ez a leghosszabb, legrészletesebb videós teszt, érdemes megnézni.
http://www.youtube.com/watch?v=_c2oRdn3YVc
a sebességgel kapcsolatban egyébként azért van némi ok panaszra. én eléggé telepakoltam a homescreent, de nem izgőmozgó widgetekkel, hanem inkább shortcutokkal, és azért ha egy programból kilépek egyből a nyitóképernyőre, előfordul, hogy 5-6 másodpercig is tart, mire megjelenik az összes elem, és reagál a nyomkodásra a készülék. lehet egyébként, hogy ez a barom t-mobile felület miatt is van, egyre inkább hajlok rá, hogy rootoljam a pulset, és feltegyem rá a modacon található custom romot, már csak kipróbálás céljából is.
a másik, hogy a giroszkóppal a jelek szerint nálam van egy kis gond, ami leginkább a labyrinth litenál, vagy a hyperspace litenál ütközik ki. szóval ha lerakom víszintes felületre a készüléket, akkor a hosszanti tengelye mentén balra "dől", kb. 15-20 fokot. a legtöbb játéknál és más alkalmazásoknál elvileg be lehet kalibrálni, de pont ezeknél nem használ a dolog, és nagyon szembeötlő. ez szerintetek hardware hiba? mi a szart lehet ezzel csinálni?
lol típusú (?) kérdések következnek:
tegnap megtapiztam egy ilyet a trémobilnál. ami felmerült: szép, kellemes a fogása, nem érződik olcsónak, szép a kijelző, stb. ellenben az érintésre nem annyira reagált flottul, mint az iphone-om, ez ugye amiatt volt, hogy rajtavolt a fólia (nem bemutató darab volt)? emelett valahogy a menüben kavarás valahogy nem tűnt annyira gördülékenynek, olajozottnak, mint az ifón. mi erről a véleményetek, személyes benyomásotok (amúgy tetszik, ha az derül ki, hogy ez nem annyira lassulós-lemerülős, mint az iphone, veszek egyet
)
Tűzoltósááág!

Szeko2
(újonc)
Sziasztok!
Lehet, hogy hülyeséget kérdezek: A Pulse-ben van FM Rádió?

bounty123
(fanatikus tag)
Mindenesetre ha felrakod a ROM-ot, légyszi számolj be a tapasztalatokról.
Szeko: nincs

sippet
(senior tag)
ez gondolom nekem jött.
mint szintén tulaj, kipróbálnád, hogy nálad a gyorsulásmérő működik-e rendesen a telefonon? mondjuk az említett labyrinth lite feltelepítésével. köszi!

bucsupeti
(tag)
Nincs benne FM rádió.
A tapizás érzékenysége nagyságrendeket változott mióta levettem a védőfóliát a képernyőről! Sokkal érzékenyebb, kellemesebb és ami fontos hogy nagyon pontos! El sem hittem hogy ilyen gyorsan lehet szöveget gépleni az én vaskos ujjaimmal ilyen finom készüléken.
A gyorsasággal nekem semmi panaszom. Szerintem rugalmasan és gördülékenyen használható (ifonom nem volt, nem tudom összehasonlítani)
Első komoly magyar Pulse teszt: [link]
Brutális terjedelemben. Azért én is megírom szerintem a sajátomat.

bucsupeti
(tag)
Ugyan nem nekem jött a kérés de nálam működik a gyorsulásmérő. Kicsit "félre" kell ugyan kalibrálni, mert ha pontosan kalibrálom akkor kicsit balra és előre kell döntenem a készüléket hogy a játékban a golyó egyhelyben álljon. De szerintem ez nem a készülék hibája, hanem a kalibráció és a játék nincs igazából jól összehozva. Ha ezt a módosítást figyelembe véve kalibrálok, akkor a játék is nagyon jól reagál.

Szeko2
(újonc)
Az FM Rádiót csak azért kérdeztem, mert a következő linken a készülék extrái között megtalálható az FM-Rádió:
http://nonstopmobil.hu/holnaptol-kaphato-az-androidos-pulse-20091028.html
Leírásokban, videotesztekben viszont sehol sem találom, hogy van-e FM.
Hát, szar ügy...

bounty123
(fanatikus tag)
Én a Teeter nevű játékkal próbáltam (HTC-s játék, de függetleítették), egy golyót kell egy lyukba ejuttatni. Jól működött vele alaból, de majd kipróbálom ezzel is amit mondtál.
[ Szerkesztve ]

bounty123
(fanatikus tag)
Kipróbáltam a labyrinth-al is, nekem ha mozdulatlan a golyó akkor nagyjából vízszintben is van a telefon, legfeljebb pár fok eltérés lehet. 15-20 fok biztosan nincs.

a.t.t.i.
(fanatikus tag)
Akinek fontos:
Az ultimate voice recorder,megy de a másik fél hanjából semmit sem hallani!

sippet
(senior tag)
köszi. akkor ez most nálam hardware hiba vajon?

bounty123
(fanatikus tag)
Én hallottam a másik felet az UVR-nél. Max hangerőn nézted?

gb71
(újonc)
Szasztok,
az enyém 2 perce elhallgatott, se újraindítás se semmi nem segít. Megrezzen, kijelző világitás megy, aztán sötét. Retour....................
[ Szerkesztve ]
Bazsi
Lemerült akku szokott ilyet csinálni. Fali töltővel is ez van?
Break Driven Development

gb71
(újonc)
nem sajnos.....
Frissen feltöltött teló, 98%-os aksi.... volt.
Bazsi

gb71
(újonc)
Rezzen, háttérvilágítás meyg... olyan mintha eljutna a pin kérésig, csak nincs kijelző. Érintésre (feloldás) újból világít. Nem vagyok boldog, na.
Bazsi

gb71
(újonc)
Volt már akksi ki-be, kártyák ki-be. Most a T ügyfélszolgálat jön. Nemtom, van ezeknél valami reset? Gomb kombináció, mittudomén, a T-hez nem sok reményem van.
Bazsi
Használd kérlek a Szerkesztés gombot! 5 percig szerkeszthetsz egy hozzászólást. 
[ Szerkesztve ]
myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK

magnusheron
(tag)
Hello!
Délután vettem én is egy Pulse-t. Először a Westendbe mentem, de ott nem volt, viszont a kedves ügyintézőhölgy felhívta a barátnőjét és megkérdezte van-e a Duna Plazaban. Volt. Odamentem és soron kívül kiszolgáltak. Piros pont a T-nek, de inkább csók a két ügyintézőhölgynek. Ilyen kedves kiszolgálásban régen volt részem.
Épp itt tölt mellettem. Hazafelé nyomkodtam. Izgalmas, de néha nagyon belassul. Nem tudom milyen a processzora, de néha nehezen találja meg a home screen-t. Minden szép rajta, a zenelejátszó tiszta iPhone , csak halkabb.
Össze vissza vásároltam a Marketen, most már élvezhető a cucc, de tényleg a net körül forog. 500mega szerintem simán el fog menni egy hónap alatt.
Minőségi cucc. MédiaMánia S-el 10ezer ft kezdő befizetéssel nagyon megéri.

bounty123
(fanatikus tag)
Tud valaki esetleg programot vagy beállítást, amivel hívás megszakítható képernyőn levő gombokkal? Olyan béna, hogy semmi funkció nincs kirakva, simán gombként ott kéne lennie a befejezésnek, kihangosításnak, ha már egyszer ekkora kaszott nagy érintőképernyőnk van.
A home screen lassulása csökkenthető a direktben kipakolt ikonok számának minimalizálásával. Én ezt akkor kezdtem el, amikor nem engedett már ikonokat kirakni
Pedig még 3 screent se töltöttem meg teljesen, szóval átverés ez a 6 screen, nem tehetsz ki annyi ikont. Erre hasznos a mappák létrehozása a Home Canvas-on, amiket átnevezhetsz, pl. játékok, beállítások stb. Egy érintésre kinyithatók, belehúzhatók ikonok a home-ról.
[ Szerkesztve ]
Elolvastam a magyar tesztet. Ott azt írta a srác, hogy ha hosszan nyomjuk a magánhangzókat akkor megjelennek a magyar ékezetes betűk. Nekem nem jelennek meg.
Milyen nyelvet állítsak be? Most ha jól tudom English (Hungarian) van.
2012: A PH-n csak akkor írhatod le a véleményed, hogy ha az Apple-t szidod vagy a droidot/samut isteníted. Ha leszólod a droidot/samut esetleg kiállsz az Apple mellett akkor nagy eséllyel bant kapsz.

magnusheron
(tag)
Sajna win7 alatt még nem sikerült életre kelteni a hozzá adott programot..
Tudtok valami jó rss olvasó programot?

Akron99
(tag)
Funkcionálisan lehet több is mint 6 screen ...hogy a hardver, hogy bírja az már más 
** Kávé, Barátok, Pénz : http://e-vita.hu/dxn **

gb71
(újonc)
Nyomd az alsó sorban a szám"billentyűt" (123), majd a nyilakkal tudsz váltani a karaktercsoportok közt. Ott lesz minden ékezetes... Bár én nem szerettem bele ebbe a metódusba....
Bazsi
Ezt én is megtaláltam, de ha hosszan nyomva tartom a magánhangzót akkor is be kellene hoznia az ékezetes karaktereket. Ezt több helyen is olvastam.

gb71
(újonc)
Hááát, nekem olyankor néha semmit nem csinált. Nem adta be a másodlagos karaktert.
Bazsi

a.t.t.i.
(fanatikus tag)
Igen,maxon,sút akivel beszltem,nem hallott engem.visszajátszáskor meg ő nem volt a felvételen.
Milyen verzió van meg,esetleg átküldhetnéd,vagy link...

sippet
(senior tag)
Ez csak az alap android billentyuzetnel mukodik, a touchpal eseteben nem. Ott csak azok a karakterek jelennek meg, amik az eppen kivalasztott nyelvben hasznalatosak. Ha nemetre valtasz, akko pl. van ö betu, de nincs ó. Csehnel meg forditva. Az english (hungarian) valoszinuleg csupan annyit jelnt, hogy a billentyuzetkiosztas a magyarnak felel meg, tehat a z meg az y ott van, ahol kell. Ekezeteket viszont itt azert nem kapsz egyaltalan, mert a angol abc-ben nincsenek ilyen karakterek.
Amugy tiszta szegyen, hogy egyedul a magyar nyelv tamogatasa nincs benne azok kozul az orszagok kozul ahol aruljak a keszuleket. Meg lengyel es cseh is van. Foleg utobbi faj, elobbit meg megertenem, mert nyilvan nagyobb piac.
[ Szerkesztve ]

bounty123
(fanatikus tag)
Amit én használok az tutira jó, tényleg visszahallgattam több beszélgetést is
Tény, hogy kicsit halk.
Ebben a torrentben levőt tettem fel:
http://tinyurl.com/ya3jfnd

a.t.t.i.
(fanatikus tag)
Uuugyanezt tettem fel.én nem volt jó.Csak az én hangomat vette.

a.t.t.i.
(fanatikus tag)
Ujra felraktam,átnéztem az ultimate beállitásait,sehol hiba,
már csak arra tudok gondolni hogy esetleg a teló hangbeállitásai között kell lennie valaminek.

bounty123
(fanatikus tag)
Próbáld úgy esetleg, hogy maxon van a bejövő hang, ha nem azon volt.

norbesz74
(senior tag)
Nem tom ki fogot magic készüléket, de ha azt felpakoltál progikkal ugy belasult, hogy formazas segitett. Viszont ha felébredt a készenlétből ujra inditás minimum.
Ezzel is beakad, de gyorsan vissza akad
És nem beszéleem arról, hogy airplanba kapcsolom ki és ig y gyorsan vissza lehet kapcsolni és nem fogyaszt annyit.
Ha kikapcsolod sulyos perceket vesztek. Szerintem jól összerakták. A 60mg-ás átbuherálást meg megkéne oldani.
Remélem a hivatalosban is benne lessz.
[ Szerkesztve ]

magnusheron
(tag)
Reggelre csinált magának egy 820 kb-os adatforgalmat a netcounter szerint.. Pedig a Gmail sem szinkronizálja a mailokat automatikusan..
Mi lehet?

a.t.t.i.
(fanatikus tag)
Ha abeszélgetés hangerejére gondolsz amit az oldalső gombbal állitok,akkor az maxon van.

SzelDan
(újonc)
Sziasztok!
A fő funkciójával (telefonálás) a készüléknek mi a helyzet? Flottul megy minden? nem recseg a mikrofon meg ilyenek? Előre is köszönöm a válaszokat.
Üdv,
Dani
Szerintem tiltsd le éjjelre a Data Services-t, vagy rakd át WiFi-re. Én legalább is ezt fogom csinálni és akkor nem tör rám a szívbaj ha éjszaka elkezd torrent-ezni 

magnusheron
(tag)
Szépen szól, hallanak rendesen, és kihangosítva is remek.

pitterr
(tag)
Ami számomra nagyon súlyos hibája, hogyha a headset be van dugva, bejön egy hívás felveszem akkor full hangerőn adja a hívó fél hangját, ami finoman szólva is fülsüketítő!!! Nincs erre vmi megoldás? Egyébként zenelejátszásnál is jártam már úgy, hogy felvette maxra a hangerőt bejövő híváskor, pedig hozzá se nyúltam a hangerő gombhoz!! Olyan is volt, hogy ment 1 hívás, bejött 1 másik és akkor is maxra tolta a hangerőt alig bírtam lehalkítani, szal nekem úgy tűnik, hogy sokszor önkényesen felveszi maxra, ami nagyon zavaró!! Vmi tipp? A másik meg az ultimate voice recorder vagy mi az 1 kalap sz*r, a saját hangod üvölt a felvételen, a hívóé meg csak annyira hallatszik, amennyire a telefon hangszórójából beleszűrődik a mikrofonba, szal az a program azonnal kuka, kellene vmi normális hívásrögzítő rá. Tipp? A divx/xvid lejátszó hiánya továbbra is zavar, én konvertálgatni nem fogok, de remélhetőleg a 2.0-hoz már készülni fog, a coreplayertől vártam a megoldást, de ők panaszkodnak 1 fórumban, hogy nem kaptak meg vmi specifikációt a qualcommtól vagy akárkitől és ezért nem fognak rá fejleszteni, pedig majd' az összes létező oprendszerre csináltak eddig.
[ Szerkesztve ]
ZTE Blade + SE Liveview + Logitech Freepulse