Az akadás a multi task okozza. Mármint az, hogy automatikusan takarítja a memóriát a háttérben és bezárja azt az alkalmazást (ha a következőt már nem tudja megnyitni, mert kevés a memória) amelyikről a legrégebben volt használatban. Ebben a tekintetben inteligensebb, mint a Win MO ahol sosem zárta be az alkalmazásokat.
Amúgy vannak a Marketben task kezelők. Nem néztem végig őket, de elképzelhető, hogy van olyan amelyik bezárja az alkalmazást, nem csak háttérbe küldi (ilyen volt a Win-en is). Ez lehet meg is oldaná a pillanatnyi akadásokat. Sajnos ez a 60 mega kevés.
Hiányzik néhány funkció amiket másik telefonomon megszoktam. De ez jórészt csak szoftver kérdése (pl.: tiltó lista, hátralevő karakterek számának kijelzése SMS íráskor...)
Különben nagyon gyorsan meg lehet szokni 
Szerintem aki nem tud angolul (valaki irta korábban, hogy ajándékba venné valakinek aki nem tud), szóval ő is könnyen elboldogulna vele.
Egyedül a beállítások rész zsúfolt (de nagyon), de ezt nem kell feltétlen mindenkinek használni.
Én ma vettem észre, hogy a kijelzőn van egy fólia
Ez kadályozhatja a kapacitív kijelző érzékenységét, de így is jól működik.
Egy dolog zavar most, nem tudom tapasztalta-e más is:
Beállítottam, hogy legyen hang a képernyő érintéskor.
Sokszor csak pattan egyet a hangszóró és nem a rendes klikk hang hallatszik. Teljesen rendszertelen a dolog. Van, hogy 10 érintésnél jó, utánna kettőnél nincs hang, aztán megint...
Ez miért ehet?
** Kávé, Barátok, Pénz : http://e-vita.hu/dxn **