iphone 3gs-től elmarad, de abban enyhén szólva is erősebb hardware dolgozik, nem is egy árkategória. olyan sebességű androidos telefont egyelőre nem kapsz sehol sem, akkor inkább várd meg a motorola most megjelent készülékét, vagy a htc dragont, vagy az androidos xperiát. vagy vegyél iphonet.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
sippet
(senior tag)
Izé. Magánhangzón 
Jaja, ő és ű tényleg nincsen. G1-en a HTC Input tudott olyat, meg a QWERTY-s magánhangzók hosszan lenyomva (ha éppen jó hangulatban volt). Ez egy ígyjárás...
[ Szerkesztve ]
Break Driven Development

sippet
(senior tag)
nem adja ki a magyar ékezeteket sehogyse. ha átállítom a nyelvet csehre (mert olyan bezzeg van), akkor egy-egy hosszú ó-t például ki lehet csalogatni, de ő-re, ű-re esély sincsen. azok egyébként még az alap androidos billentyűzeten sincsenek emlékeim szerint.

Greg-77
(fanatikus tag)
Köszi szépen az infót, ahogy reméltem ár/érték arányban nagyon jó is készülék! Egyébként egy winmo után még ha TouchFLO is csoda jó tud lenni egy andoridos cucc! (minnyá jön erdoke és kivégez virtuálisan ezért
) Természetesen a hiányosságok majd a hosszabb használatból adódóan jelentkeznek.
Volt: Nokia E-71, iPhone 3GS 16GB, ZTE Blade, S.E X10 mini pro. Most: S.E Spiro.
Eddig tehát van egy magyar ékezeteket nem tudó virtuális billentyűzet negatívumunk, ami mivel szoftveres dolog valószínűleg javítható lesz, legalább is gondolom hogy lehet alternatív billentyűzetet letölteni market-ből.
[ Szerkesztve ]
"-Say what? -Say what? -Fakk off!" http://goo.gl/Qr6fn

norbesz74
(senior tag)
Tényleg van akadozása a készüléknek, de elviselhető.
Nekem volt magic-em és ez sokkal jobb, meert ha teli pakoltad lelasult nagyon a rendszere. Ennek is lelasul, de ez 10mp akadás után helyre állitodik magától. Magicnal ujra nditas vagy taskmanager.
amúgy naon használható készülék.
Most olvastam modaco-n hogy vissza lehet allitani a sima androidos keyboardot is (rom modositas nelkul termeszetesen - csak valamit hosszan nyomva kellett tartani)
Milyen tartozékok vannak hozzá?
Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #
Ahhoz képest, hogy ez egy egészem korrekt ajánlat, jó kis android rendszerrel, nem nagyon hirdeti a T a honlapon. nem értem miért... sokkal jobb mint a címlapon lévő samu tapifonok, meg csúsztatható ökörségek 
"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

sippet
(senior tag)
memóriakártyát leszámítva az összes hivatalos tartozék:
- akkumulátor
- töltő (nincs hozzá vezeték, az usb kábelt kell beledugni)
- usb kábel
- 2.5-3.5 fülhallgató-kimenet átalakító
- tok
- mini ismertető kézikönyv
- cd
két éves garancia van rá.

djozsi
(fanatikus tag)
Alapból 2,5-ös jack van rajta és azt alakítja 3,5-össé vagy fordítva?
A tok milyen minőségű?
Mi van a CDn?
Magyar nyelvű az operációs rendszer?
Van-e rajta bármi az "alapnak tekinthető" programokon kívül?
Köszi az infót.A jack átalakító felvevőgombos,vagy sima?
Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

Greg-77
(fanatikus tag)
Akkor a fehér hátlap is kimaradt nem csak a microSD!
Na mind1 attól még jó cucc.
Volt: Nokia E-71, iPhone 3GS 16GB, ZTE Blade, S.E X10 mini pro. Most: S.E Spiro.
2,5-es jack van rajta... benne... vagy mi
Sajnos az itteni tesztre még várni kell.
[link]
"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

sippet
(senior tag)
2.5 a jack sajnos, úgyhogy muszáj lesz hurcolászni az átalakítót.
a tokhasított bőr szerű anyagból van, nem tudom, hogy igazi bőr-e. semmi extra.
cd-t passzolom, most nem tudom megnézni.
nem magyar nyelvű, mint a billentyűzet alapján gondolhatod, az egész magyarításra nem sok gondot fordítottak. ez egyébként nem a pulse sajátossága, amennyire én tudom, az android semelyik verziója sincs magyarítva.
extrák közül van rajta exchange támogatás. a gond, hogy egyelőre az alap mappákon kívül (inbox, sent stb.) nem találtam meg, hogy lehet-e a többi mappát is szinkronizálni. van néhány widcard nevű widget, ami szerintem nem tartozik az alap androidhoz, ezeknek az a lényege, hogy a multimédiás tartalmakat és a naptáradat ki tudod tenni a képernyőre, görgethetsz a naptári bejegyzések, videók, fotók között. aztán van benne documents-to-go, ami szintén extra, ezzel meg tudod nyitni az office dokumentumokat. van pluszként egy servo search nevű alkalmazás, ami univerzális keresőként működik, vagyis nem csak a neten keres, hanem az egész készülékben mindenhol (ennél egyébként a marketen sokkal jobb megoldások is vannak).

Akron99
(tag)
2,5-ös jack van benne, az adatlapokon 3,5 szerepel.
Az optika elég rosszul sikerült szerintem. Rossz helyen is van, sérülékenynek tűnik.
Viszont 2000 forintért hoztam el
(aranykártya pontokért cserébe)
Szóval így nem rossz! 
** Kávé, Barátok, Pénz : http://e-vita.hu/dxn **
Új tulajok: légyszi írjátok meg, hogy az akku hogy muzsikál.
Ez még vonzóbbá tenné a G1 elpasszolását 
Break Driven Development
haveré jelenleg wlanon van, de amig nyomkodtam nem csökkent látszólag, persze ebből sokminedent nem lehet leszurni
másik haver most megy megvenni 
Majd holnap kiderül gondolom, kibír-e egy napot 
Másfél napja van a SIM-kártyám az N95-ömben, telefonáltam már vagy egy órát, és még mindig csak 1 csíkkal kevesebb az akku. Azért a G1 már sipákolt ilyenkor 
Break Driven Development

djozsi
(fanatikus tag)
Hát ez nagy szívás, olyan embernek akartam ajándékba venni, aki nem tud angolul... O_o
Én nem is értem, hogy miért nem magyarítják le az ilyeneket, szerintem nem lenne olyan őrületesen nagy meló.
Na mindegy, ez van... 
főnököm is ezért sírt. sosem tanultam angolul mégsem okoz semmi problémát a használata...

djozsi
(fanatikus tag)
Azért gondolom értesz hozzá valamennyire, érdekel a technológia, satöbbi. Akinek én vettem volna, az egy 57 éves angolul egy szót se tudó illető, teljesen esélytelen, hogy magyar nyelvű menüvel nem rendelkező telefont vegyek neki. Szerintem szégyen, hogy nem magyarítják le...

norbesz74
(senior tag)
Hát töltö, mely osztozik a pc vel.
Magyarán vagy töltöd, vagy pc -én van. Ott is töltödik lassan.
aksi 1500mh amper. leiras cd lemez.
pc suit meg még valami amire még nem todtam rájönni.
igényesen bedobozolva. füles meg valami át alakító.
semmi több nincs micro kard
jah, csak ebben az esetben felmerül a kérdés, hogy minek az illetőnek egy ilyen komoly telefon, amikor ezekből kiindulva úgysem használná ki.
[ Szerkesztve ]
A microSD filléres dolog,az nem lényeg,csak nem a szolgáltatónál kell megvenni... 

djozsi
(fanatikus tag)
Mert amióta látta az első "okostelefont" nagyon vágyik egyre én pedig meg szeretném lepni eggyel. Megérdemli, nagyon rendes ember, nagyon jó barátom és egyben rokonom is. Akkor se sajnálnám rá a pénzt, ha csak telefonálásra használná, de azért nem kell bénának hinni azt, aki nem szívesen használna angol menürendszert, ha magyar lenne simán feltalálná magát és használná minden vacakra...
Lehet, hogy így is, lehet, hogy rákérdezek nála. Ez persze semmit se változtat azon, hogy szerintem nagyon szomorú, hogy drágább a készülék, mint máshol és még csak nem is honosítják, pedig azért eléggé behypeolt termékről van szó. A legnónémebb gagyi mp3lejátszóknál is veszik a fáradtságot a magyarításra, illetve bármilyen videót láttam erről a készülékről mindenhol honosított menük voltak. Ha jól tudom 8 országba szállítják ki, van egy olyan sejtésem, hogy ezek közül 7nél honosítják is.
szerk.: magamnak ettől függetlenül valószínűleg megveszem, ha lehet majd 2-esre frissíteni.
[ Szerkesztve ]

norbesz74
(senior tag)
ma 15.00 feltettem a gép töltöjére 19.00 pirosba van még mindig a töltötsége. Kell e formazni vagy ez már tuti hibas az aksija.
Mikor vettem 3/4 ig volt haza értem lemerült. Bedugtam és a hálozat töltőjével csak egy villamot rak ki. Ha gépre rakom akkor elkezdmozogni,de sajnos ha nem piszkáltam akkor töltöt nagyon keveset, de most használtam folyamatosan és vissza ment töltéssel pirosba.
Hálózatin töltsed,ne a gépen,mert onnan keveset tud felvenni.

norbesz74
(senior tag)
Hálozatin még annyit sem tölt
Kérdésem, hogy kell ezt 16 órán át kikapcsolt állapotban formázni? Szerintem ezt nem kellene, de ennek ellére nagyon rossz az aksija.
[ Szerkesztve ]
Nem kell formázni,én azt mondanám,hogy az akksi kapacitásához mérten 3 óra alatt teljesen fel kell töltődnie.Ha nem így lesz,én holnap visszavinném a helyedben... 

djozsi
(fanatikus tag)
Elnézést, hogy még mindig e körül lovagolok, de a telefonguru azt írja, hogy van benne magyar menü ezért szeretnék megkérni egy tulajdonost, hogy ellenőrizze ezt le a beállítások között vagy valahol, hogy tuti nincs-e vagy csak angolra van-e állítva alapból. Köszönöm!

a.t.t.i.
(fanatikus tag)
sziasztok!
Én most figyeltem fel a most megjelenő Pulse kapcsán az androidra,de windows és symbian
gépeknél megszoktam 1-2 dolgot.
Tudnátok abban segiteni hogy pl olyan progi ami automatán veszi a kimenő-bejővő hívásokat van-e erre az oprendszerre?
Mire gondolsz? Automatán veszi, mint "felveszi a kagylót", vagy "rögzíti a hívást, mint egy diktafon"?
[ Szerkesztve ]
Break Driven Development
Hali!
Milyen program van hozzá? Simán nem lehet rá adatokat másolni? pl BT-szal vagy a kábelén keresztül? Nekem egy macem van és ha valami spéci program kell hozzá és ez miatt nem tudom normálisan használni akkor nem veszek ilyet.
Még egy kérdés, linuxszal hogyan lehet használni?
Amúgy nagyon tetszik. Ma voltam bent egy T-ben de azt mondták holnapra jön meg a teló.
Kösz a választ
Laci
[ Szerkesztve ]
2012: A PH-n csak akkor írhatod le a véleményed, hogy ha az Apple-t szidod vagy a droidot/samut isteníted. Ha leszólod a droidot/samut esetleg kiállsz az Apple mellett akkor nagy eséllyel bant kapsz.
USB Mass Storage a válasz 
Break Driven Development
Mint winmo-n pl. a Vito AudioNote-s,automatán rögzít minden hívást.
Tényleg,van már ilyen program? Nekem nagyon hiányozna.... 
[ Szerkesztve ]
Nincs
Úgy tűnik egyáltalán nincs lehetőség a telefonhívást felvenni API szinten se, maximum a saját hangod 
Break Driven Development
Huha...Hát hogy a fenébe lehet ez? Eddig abban a hitben éltem,hogy a winmo-n használt okosságok majd Androidon is lesznek...Akkor ezt most jól benéztem? 
A töltős részt nem értem. Akkor most van hozzá hálózati töltő vagy nincs? Mert egyik hszben azt olvastam, hogy van a másikban, meg hogy csak USB-ről lehet tölteni.
2012: A PH-n csak akkor írhatod le a véleményed, hogy ha az Apple-t szidod vagy a droidot/samut isteníted. Ha leszólod a droidot/samut esetleg kiállsz az Apple mellett akkor nagy eséllyel bant kapsz.
Szerintem szétszedhető töltő van hozzá,aminek a kábele egyben adatkábel is.Mostanában ez a divat(Kínából ered).
Huawei? Eddig ami ez volt, nem jött be (melegedett, ki-kihagyott, stb). Remélem ez nem ilyen. 
„Van mi arany bár nem fénylik, /van ki vándor, s hazaér/ régi erő nem enyészik/ fagyot kibír mély gyökér./ Lángját a tűz visszakapja, / árnyékból a fény kiszáll;/ összeforr a törött szablya/ s koronás lesz a király.

Akron99
(tag)
Kaller1: Nem tudom, mi a célod, de a hangposta ezt teszi. Feltétel nélküli átirányítás funkciót be lehet kapcsolni.

Akron99
(tag)
A fülesen viszont nincs mikrofon... Vagyis ezzel telefonálni nem lehet.
ez nagy minusz.
Az nem ugyan az.Közel sem.... 

a.t.t.i.
(fanatikus tag)
Hangfelvevőre gondoltam
Szükségem van arra hogy vegye a hivásokat,mert pl vezetek,és nem tudok felirni dolgokat,
akkor este vissza tudom hallgatni!
[ Szerkesztve ]
Értem 
Sajnos akkor a Pulse nem a Te telefonod 
[ Szerkesztve ]
Break Driven Development

norbesz74
(senior tag)
Köszönöm, de ezt a 3 óra allat feltöltés ugy értelmezném, hogy használat közben töltöm és úgy is fel tudja tölteni?
Ezek szerint nincs benne diktafon funkció? Vagy csak automata hívásfogadás nincs?