twitterről: Az új árlista éjjeltől lesz kint a honlapon, Pulse Domino csomagban 69990 Ft (remélem jól emlékszem, most nincs előttem a lista).
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
breaking: ezt telibe tippeltem, (najo 90 Ft-t tevedtem)
domino csomagban a pulse 69990 Ft lesz.
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart!
Ez most kiknek jó és kiknek nem? 
Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #
sztem a 70K-s indulo ar szolgaltatonal egy 3,5"os androidert nemveszes. en par honapja 75-ert vettem a G1-et.
A kérdést a konkurens gyártók készülékeire(is) értettem.Ha beindul az android dömping,az alapjaiban rendezheti át a piacot.
Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #
jah, 70k szerintem sem rossz ár, kb. ilyesmire számítottam, 50 ezres 2 eves ar utan rohadt kellemes meglepi 
remeljuk igy is lesz.
kinek jo? egyertelmu a vasarloknak. meg a googlenek. meg a hw gyartoknak. meg a szolgaltatoknak is, hiszen mki csak mobilnetet akar. asszem az androiddal mki csak nyer 
70k-ért tényleg nem rossz Domino-ban. De azt hiszem megrohamozom a webshop-ot és megnézem nem-e ki lehet sajtolni még valamit ebből az árból az aranykártyás netelőfizetésemmel.
Apropó, kaptam választ hogy az alapcsomagban nem lesz 2GB-os SD kártya. Ez viszont szomorú 
[ Szerkesztve ]
"-Say what? -Say what? -Fakk off!" http://goo.gl/Qr6fn

Greg-77
(fanatikus tag)
Ez a dominós ár valóban jól hangzik, de az SD kártya hiánya számomra nem érthető (elég filléres tétel) lehet, hogy fehér hátlap és tok sem lesz benne
Mindenki: Az elég szánalmas dolog, hogy mindenhol adnak hozzá ráadásul kártyás csomagban 50ezer Huf környékén meg kapható a készülék a britek földjén. De tudom a választ ez Mo. Örüljünk, hogy egyáltalán eljutott ide?
Ez mit takar: Sajnos ez a termék jelenleg nem rendelhető! Ez most csak a webshop-ra vonatkozik, vagy nem lehet még kapni?
[ Szerkesztve ]
Volt: Nokia E-71, iPhone 3GS 16GB, ZTE Blade, S.E X10 mini pro. Most: S.E Spiro.

sippet
(senior tag)
nézem, és a médiamánia L és XL csomagokkal már nem annyira bicskanyitogató a különbség az angol árakhoz képest. két éves hűség esetén ezeknél is ingyen(!) lehet elvinni a telefont, és bár valóban igaz, hogy a legolcsóbb ilyen konstrukció az angol részlegen csak 20 font, ami kb. 6000 ft, és abban korlátlan net és sms van, viszont csak 100 lebeszélhető perc, ami viszont nálunk az L csomagban is több, mint 500, az XL-ben meg majdnem 900.
hozzátenném, nekem a médiamánia S is bőven elég volt eddig, és amúgy is csak egy év hűséget szeretnék, márpedig tegnap megfogadtam, hogy ha ezzekkel a feltételekkel nem megy 60000 fölé az ára, akkor valószínűleg beruházok egyre. erre nem 59990-ért adják? ma lehet, hogy meglátogatom valamelyik t-pontot.
tényleg, valamelyik twitterhuszár megtenné, hogy megkérdezi, hogy melyikekben lehet kapni mától? mom park vagy mammut érdekelne leginkább. köszi.
[ Szerkesztve ]
az en kezemben a Pulse
Nem sokat tököltél vele,jöhet majd az élménybeszámoló!

Gergőke88
(senior tag)
Hol van kirakva demo készülék? 

Chronos6
(lelkes újonc)
Beszámolót követelünk! 
lol, csak megfogtam
egyik csajjal tpontban volt korabban nemi romancom. szoltam neki 

Chronos6
(lelkes újonc)
Nemi románc?
Imádom hogy nem bírjátok használni a Magyar ékezeteket!
<Geri> nehez az elet basszatok meg
<Geri> basszátok ugy ertem
http://yfrog.com/iygikj 60 mega free memoria. nem tul sok. gben is ennyi van alapbol, viszont ezen tobb a szoft, amugy gyors, kapacitiv. kiraly, veszek

sippet
(senior tag)
javíts ki ha tévedek, de úgy tudom, hogy a g1-nél az a gond, hogy "rosszul" van particionálva a memória, és az oprendszernek alig hagytak helyet, ezért nehéz rászuszakolni az 1.6-ot, és ezért lehetetlen a 2.0, legalábbis hivatalosan. igazából az lenne a kérdés, hogy itt mekkora ez a partíció, mert az oké, hogy 60 mb szabad a programok telepítéséhez, no de mennyi hely van még az oprendszernek? erről valami info?

norbesz74
(senior tag)
Allitolag csak jövöheten kaphato mamutban voltam vagy hazudik vagy nem

sippet
(senior tag)
na ne. én megnézem a mom parkban azért, de basszus, mi a tökömet szórakoznak?
@vtechhun: te melyik üzletben is tapogattad a készüléket? ott tutira van. 
Nyiregyhaza tpont 1

sippet
(senior tag)
az asszem nem budán van. 

Chronos6
(lelkes újonc)
"vidék" rulz. Utálom ezt a kifejezést. Szeged, Debrecen, Nyiregy miért vidék? Kiskunhalas, Tolcsva meg Ond az vidék..

bounty123
(fanatikus tag)
Van a főváros, meg a vidék. Ami nem főváros, az vidék, nem? Ezen fennakadni...

norbesz74
(senior tag)
Nem tapiztam semmit voltam westendben is ott nem kerdeztem fapofak es jelemtelen kiszolgalas szerintem hasznalt iphon lessz
Es annyit mondtak jovohet csutortokon lessz

Quasi_modo
(PH! addikt)
Van a főváros, meg a vidék. Ami nem főváros, az vidék, nem? Ezen fennakadni...
Ha bemész egy faluba, ott mindeki vidéki aki nem abban a fakuban lakik.
Ilyen is van...
3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD
Itt az ideje hogy regisztrálj twitter-re 
Egyébként elég sokan megrohamozták ilyen kérdésekkel, azt mondta hogy egy idő után nem fog tudni ezekre válaszolni. Ez mondjuk érthető.
Érdemes érdeklődni telefonon az adott üzletnél.
Az "okosítása" mennyire megoldott az Androidos készülékeknek? Nem a mikéntje érdekel,hanem az,hogy ha ez a típus elárasztja a használt piacot,a nem tések mire számíthatnak.

sippet
(senior tag)
ahogy feljebb írták itt a topicban, sem a westendben, sem a mamutban nincs pulse. ezek után gondolom, még 140 karakterben is könnyedén le lehetne írni azoknak a boltoknak a listáját, ahol kapható, legalábbis budapesten, ha egyáltalán. úgyhogy le ne törjön már a keze, akárki is írja a t-mobileos twittert.
érdeklődnék én telefonon, ha lenne az üzleteknek telefonszáma, de a francokat, egy automata kapcsol mindenhol, és ha sokat nyomogatod a választási lehetőségeket, akkor bekapcsol a központba, ahol arról tájékoztat az ügyintéző (legalábbis nekem ezt mondta), hogy az üzleteknek nincs saját elérhetősége, menjek be személyesen érdeklődni. kicsit eldurrant az agyam.
de most nézem a twittert, és látom, hogy már beírta. asszondja: MOM, Europark, Pólus, Aréna
[ Szerkesztve ]

djozsi
(fanatikus tag)
Azt meg tudja valaki mondani, hogy frissíthető lesz-e ez az okosság 2.0-ra?

Cobyka
(újonc)
Na ezt már én is régóta keresem.
Mármint a frissíthetőségre a választ.

blueye
(őstag)
"A T-Mobile Magyarország tájékoztatása szerint a Pulse frissíthetőségéről jelenleg még nincs információ."
forrás: http://androidhungary.com/2009/10/megjelent-a-t-mobile-uj-android-okostelefonja-a-t-pulse/
I feel good!

norbesz74
(senior tag)
2darab van arkad aluljaro reszben

djozsi
(fanatikus tag)
A "nincs információ" az én olvasatomban "nem"-et jelent, akkor viszont mégse fog kelleni. Google ingyenes GPS program csak azon fut én meg azt ki is néztem magamnak... Úgyis akartam GPSt venni, így egyben elintézhetném a kettőt.
Egyelőre nem tudni, de már Twitter-en is felvetettem az ötletet hogy mivel a Huawei gyártja a telefont talán az ő fórumukat kellene célba venni. Habár eléggé titkolózós cég, mobilnet modemhez sem lehetett tőlük az AT parancskészlethez bárminemű dokumentációt kisajtolni.
[ Szerkesztve ]

blueye
(őstag)
Nálam nem ezt jelenti.
Ők csak akkor mondják ki vmire hogy lehet, ha 100%-ban tesztelték.
I feel good!

bounty123
(fanatikus tag)
Jelentem, a westend t-pontban kapható. tuti, mert én vettem egyet 

bounty123
(fanatikus tag)
A google "ingyenes" GPS programról nem árt tudni, hogy állandó internet kapcsolat kell hozzá. Szóval ha kimész pl. külföldre, akkor nagyon-nagyon távol lesz az ingyenestől 
Nekem van egy windows mobile-os pda-m csak navira az iGO miatt az autóban.

Jadro
(PH! addikt)
Itthon is távol áll tőle, mivel wlannal nem lehet megoldani a netet miközben furikázol és a GPS eligazít. Marad a mobilnet.
Beindított ez a telefon, írjatok beszámolót és várom a tesztet is!
Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 CyanogenMod 9 - Nightly build
Érdemes megnézni az NDrive-ot is: [link] Meglepően jónak tűnik és annyira nem drága, 10k egy évre.
Ha valaki Szegeden lát valamelyik T üzletben tapizható/megvehető példányt, sikítson. 
Mobilarénán jól látom hogy még mindig hírt sem kapott a dolog, pedig már tegnap délelőtt kint volt a sajtó közlemény? 
[ Szerkesztve ]
Ja,valamivel nagyobbat szólt volna mint a mai SE teszt... 

djozsi
(fanatikus tag)
Külföldre nem járok a mobilnetet pedig másra nem sűrűn használnám, szóval belefér, de nagyon örülök, hogy vannak, akik eldöntik helyettem, hogy mi a jó nekem. 
na, munkatársam megvette a T-Pontban azt amit én is nyomkodtam. Majd rögtönzök egy kis összehasonlítást G1-el 
Ooo egy eves frissitessel, nem egy evre, nem?
(Sok a nem
)
Aki vett ilyet irjon mar legyen kedves, mert nagyon varom a reakciokat
Mondjuk en a Tattoo-t neztem ki, de az is csak akkor palya, ha frissitheto lesz... (A Hero az, remelhetoleg a Tattoo is az lesz
)

bounty123
(fanatikus tag)
Érdekes info, mert én konkrétan a Westendben vettem ma délben.
Az milyen gagyi már, hogy nem adnak hozzá memóriakártyát egyáltalán?
[ Szerkesztve ]

sippet
(senior tag)
en is arrol irom ezt a hozzaszolast!
MOM parkban vettem, vegul dominora, mert volt egy kis kavaras az elofizetesemmel (azert jo nagy kocsog ceg ez a t), de nem birtam otthagyni, miutan beleprobaltuk a sim kartyamat, es 2 perc mulva mar interneteztem vele. tenyleg gyonyoru kepernyoje van, a pda-mhoz kepest leirhatlan a kulonbseg. viszont a touchpalhez nincs magyar billentyuzet, mint azt lathatjatok is.

Greg-77
(fanatikus tag)
Kedves fórumtársak némi infót csöpögtetne akinek sikerült beszerezni
A tesztet is várom, de a felhasználók véleménye sokat szokott számítani nekem!
Volt: Nokia E-71, iPhone 3GS 16GB, ZTE Blade, S.E X10 mini pro. Most: S.E Spiro.
Akik mar megvettek dobhatnanak nemi infot rola.
Tenyleg olyan lassu a kinetikus gorgetes / widgeteken navigalas mint a videokban latszik ? Mert azok alapjan sebessegben joval elmarad egy IPhone 3GS-tol.
Igazabol egy szifon vagy valami androidos phone kozott vacilalok.

sippet
(senior tag)
mint az imént írtam, nekem a 2.8"-es qvga htc polaris után valami egészen földöntúli élményt okoz egy ilyet nyomkodni. azt is írtam, hogy a billentyűzeten nincs magyar ékezet (bár ékezet nélküli, de magyar billentyűkiosztást lehet választani), erre majd kitalálok valamit, de tíz perc elteltével nem ez a legnagyobb problémám.
mivel eddig is google calendart használtam, és a kontaktjaimat is a google-ből szinkronizáltam, a váltás gyakorlatilag semmilyen nehézséget nem okozott, mondom, betettük a simkártyát a boltban, beletoltuk az aksit, és két perc múlva már neteztem rajta, öt perc múlva pedig minden adatom fent volt a telón. lehet, hogy ez nem akkora durranás úgy egyébként, de nekem elképesztő sokat hozzátesz az élményhez. a memóriakártyát kicsit nehéz volt beletuszkolni fizikailag, de végül csak bevette, most már a zenéim meg fotóim is helyben vannak, úgyhogy nem mondhatnám, hogy túl sok zökkenővel járt a váltás. 
a fényes sima műanyag szerintem amilyen egyszerű, olyan jól néz ki, nekem épp elég ez a kinézet, nem kell villantósabb. a gombok a helyükön vannak. a külföldi tesztekben is kiemelték, hogy nem rossz az összeszerelés minősége egyáltalán, ezzel egyet tudok érteni. nyilván nem egy xperia, de ennyi lóvéért egyáltalán nem gáz.
a kamera tényleg nem nagy durr, de nekem nem ez sokadlagos szempont volt.