Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#201) djozsi

djozsi
(fanatikus tag)

twitterről: Az új árlista éjjeltől lesz kint a honlapon, Pulse Domino csomagban 69990 Ft (remélem jól emlékszem, most nincs előttem a lista).

(#202) Konflikt válasza Konflikt (#183) üzenetére

Konflikt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

breaking: ezt telibe tippeltem, (najo 90 Ft-t tevedtem) :D domino csomagban a pulse 69990 Ft lesz.

Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart!

(#203) kaller1 válasza Konflikt (#202) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Ez most kiknek jó és kiknek nem? :D

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#204) Konflikt válasza kaller1 (#203) üzenetére

Konflikt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

sztem a 70K-s indulo ar szolgaltatonal egy 3,5"os androidert nemveszes. en par honapja 75-ert vettem a G1-et.

(#205) kaller1 válasza Konflikt (#204) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

A kérdést a konkurens gyártók készülékeire(is) értettem.Ha beindul az android dömping,az alapjaiban rendezheti át a piacot.

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#206) vtechun

vtechun
(PH! addikt)
LOGOUT blog

jah, 70k szerintem sem rossz ár, kb. ilyesmire számítottam, 50 ezres 2 eves ar utan rohadt kellemes meglepi :D

(#207) Konflikt válasza kaller1 (#205) üzenetére

Konflikt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

remeljuk igy is lesz.
kinek jo? egyertelmu a vasarloknak. meg a googlenek. meg a hw gyartoknak. meg a szolgaltatoknak is, hiszen mki csak mobilnetet akar. asszem az androiddal mki csak nyer :D

(#208) DarkByte

DarkByte
(PH! addikt)
LOGOUT blog

70k-ért tényleg nem rossz Domino-ban. De azt hiszem megrohamozom a webshop-ot és megnézem nem-e ki lehet sajtolni még valamit ebből az árból az aranykártyás netelőfizetésemmel.

Apropó, kaptam választ hogy az alapcsomagban nem lesz 2GB-os SD kártya. Ez viszont szomorú :(

[ Szerkesztve ]

"-Say what? -Say what? -Fakk off!" http://goo.gl/Qr6fn

(#209) Greg-77 válasza DarkByte (#208) üzenetére

Greg-77
(fanatikus tag)

Ez a dominós ár valóban jól hangzik, de az SD kártya hiánya számomra nem érthető (elég filléres tétel) lehet, hogy fehér hátlap és tok sem lesz benne :F
Mindenki: Az elég szánalmas dolog, hogy mindenhol adnak hozzá ráadásul kártyás csomagban 50ezer Huf környékén meg kapható a készülék a britek földjén. De tudom a választ ez Mo. Örüljünk, hogy egyáltalán eljutott ide?
Ez mit takar: Sajnos ez a termék jelenleg nem rendelhető! Ez most csak a webshop-ra vonatkozik, vagy nem lehet még kapni?

[ Szerkesztve ]

Volt: Nokia E-71, iPhone 3GS 16GB, ZTE Blade, S.E X10 mini pro. Most: S.E Spiro.

(#210) sippet válasza Greg-77 (#209) üzenetére

sippet
(senior tag)

nézem, és a médiamánia L és XL csomagokkal már nem annyira bicskanyitogató a különbség az angol árakhoz képest. két éves hűség esetén ezeknél is ingyen(!) lehet elvinni a telefont, és bár valóban igaz, hogy a legolcsóbb ilyen konstrukció az angol részlegen csak 20 font, ami kb. 6000 ft, és abban korlátlan net és sms van, viszont csak 100 lebeszélhető perc, ami viszont nálunk az L csomagban is több, mint 500, az XL-ben meg majdnem 900.

hozzátenném, nekem a médiamánia S is bőven elég volt eddig, és amúgy is csak egy év hűséget szeretnék, márpedig tegnap megfogadtam, hogy ha ezzekkel a feltételekkel nem megy 60000 fölé az ára, akkor valószínűleg beruházok egyre. erre nem 59990-ért adják? ma lehet, hogy meglátogatom valamelyik t-pontot.

tényleg, valamelyik twitterhuszár megtenné, hogy megkérdezi, hogy melyikekben lehet kapni mától? mom park vagy mammut érdekelne leginkább. köszi.

[ Szerkesztve ]

(#211) vtechun

vtechun
(PH! addikt)
LOGOUT blog

az en kezemben a Pulse

(#212) kaller1 válasza vtechun (#211) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Nem sokat tököltél vele,jöhet majd az élménybeszámoló! :K :R

(#213) Gergőke88 válasza vtechun (#211) üzenetére

Gergőke88
(senior tag)

Hol van kirakva demo készülék? :)

(#214) Chronos6 válasza vtechun (#211) üzenetére

Chronos6
(lelkes újonc)

Beszámolót követelünk! :D

(#215) vtechun válasza vtechun (#211) üzenetére

vtechun
(PH! addikt)
LOGOUT blog

lol, csak megfogtam :DD egyik csajjal tpontban volt korabban nemi romancom. szoltam neki :)

(#216) Chronos6 válasza vtechun (#215) üzenetére

Chronos6
(lelkes újonc)

Nemi románc? :D Imádom hogy nem bírjátok használni a Magyar ékezeteket!

<Geri> nehez az elet basszatok meg
<Geri> basszátok ugy ertem

(#217) vtechun válasza vtechun (#211) üzenetére

vtechun
(PH! addikt)
LOGOUT blog

http://yfrog.com/iygikj 60 mega free memoria. nem tul sok. gben is ennyi van alapbol, viszont ezen tobb a szoft, amugy gyors, kapacitiv. kiraly, veszek

(#218) sippet válasza vtechun (#217) üzenetére

sippet
(senior tag)

javíts ki ha tévedek, de úgy tudom, hogy a g1-nél az a gond, hogy "rosszul" van particionálva a memória, és az oprendszernek alig hagytak helyet, ezért nehéz rászuszakolni az 1.6-ot, és ezért lehetetlen a 2.0, legalábbis hivatalosan. igazából az lenne a kérdés, hogy itt mekkora ez a partíció, mert az oké, hogy 60 mb szabad a programok telepítéséhez, no de mennyi hely van még az oprendszernek? erről valami info?

(#219) norbesz74 válasza sippet (#210) üzenetére

norbesz74
(senior tag)

Allitolag csak jövöheten kaphato mamutban voltam vagy hazudik vagy nem

(#220) sippet válasza norbesz74 (#219) üzenetére

sippet
(senior tag)

na ne. én megnézem a mom parkban azért, de basszus, mi a tökömet szórakoznak?

@vtechhun: te melyik üzletben is tapogattad a készüléket? ott tutira van. :)

(#221) vtechun válasza sippet (#220) üzenetére

vtechun
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nyiregyhaza tpont 1

(#222) sippet válasza vtechun (#221) üzenetére

sippet
(senior tag)

az asszem nem budán van. :D

(#223) Chronos6 válasza vtechun (#221) üzenetére

Chronos6
(lelkes újonc)

"vidék" rulz. Utálom ezt a kifejezést. Szeged, Debrecen, Nyiregy miért vidék? Kiskunhalas, Tolcsva meg Ond az vidék..

(#224) bounty123 válasza Chronos6 (#223) üzenetére

bounty123
(fanatikus tag)

Van a főváros, meg a vidék. Ami nem főváros, az vidék, nem? Ezen fennakadni...

(#225) norbesz74 válasza sippet (#220) üzenetére

norbesz74
(senior tag)

Nem tapiztam semmit voltam westendben is ott nem kerdeztem fapofak es jelemtelen kiszolgalas szerintem hasznalt iphon lessz
Es annyit mondtak jovohet csutortokon lessz

(#226) Quasi_modo válasza bounty123 (#224) üzenetére

Quasi_modo
(PH! addikt)

Van a főváros, meg a vidék. Ami nem főváros, az vidék, nem? Ezen fennakadni...
Ha bemész egy faluba, ott mindeki vidéki aki nem abban a fakuban lakik.
Ilyen is van...

3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD

(#227) DarkByte válasza sippet (#210) üzenetére

DarkByte
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Itt az ideje hogy regisztrálj twitter-re :)
Egyébként elég sokan megrohamozták ilyen kérdésekkel, azt mondta hogy egy idő után nem fog tudni ezekre válaszolni. Ez mondjuk érthető.
Érdemes érdeklődni telefonon az adott üzletnél.

(#228) kaller1

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Az "okosítása" mennyire megoldott az Androidos készülékeknek? Nem a mikéntje érdekel,hanem az,hogy ha ez a típus elárasztja a használt piacot,a nem tések mire számíthatnak.:)

(#229) sippet válasza DarkByte (#227) üzenetére

sippet
(senior tag)

ahogy feljebb írták itt a topicban, sem a westendben, sem a mamutban nincs pulse. ezek után gondolom, még 140 karakterben is könnyedén le lehetne írni azoknak a boltoknak a listáját, ahol kapható, legalábbis budapesten, ha egyáltalán. úgyhogy le ne törjön már a keze, akárki is írja a t-mobileos twittert.

érdeklődnék én telefonon, ha lenne az üzleteknek telefonszáma, de a francokat, egy automata kapcsol mindenhol, és ha sokat nyomogatod a választási lehetőségeket, akkor bekapcsol a központba, ahol arról tájékoztat az ügyintéző (legalábbis nekem ezt mondta), hogy az üzleteknek nincs saját elérhetősége, menjek be személyesen érdeklődni. kicsit eldurrant az agyam.

de most nézem a twittert, és látom, hogy már beírta. asszondja: MOM, Europark, Pólus, Aréna

[ Szerkesztve ]

(#230) djozsi

djozsi
(fanatikus tag)

Azt meg tudja valaki mondani, hogy frissíthető lesz-e ez az okosság 2.0-ra?

(#231) Cobyka

Cobyka
(újonc)

Na ezt már én is régóta keresem.
Mármint a frissíthetőségre a választ.

(#232) blueye válasza djozsi (#230) üzenetére

blueye
(őstag)

"A T-Mobile Magyarország tájékoztatása szerint a Pulse frissíthetőségéről jelenleg még nincs információ."
forrás: http://androidhungary.com/2009/10/megjelent-a-t-mobile-uj-android-okostelefonja-a-t-pulse/

I feel good!

(#233) norbesz74 válasza norbesz74 (#225) üzenetére

norbesz74
(senior tag)

2darab van arkad aluljaro reszben

(#234) djozsi válasza blueye (#232) üzenetére

djozsi
(fanatikus tag)

A "nincs információ" az én olvasatomban "nem"-et jelent, akkor viszont mégse fog kelleni. Google ingyenes GPS program csak azon fut én meg azt ki is néztem magamnak... Úgyis akartam GPSt venni, így egyben elintézhetném a kettőt.

(#235) DarkByte válasza djozsi (#230) üzenetére

DarkByte
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egyelőre nem tudni, de már Twitter-en is felvetettem az ötletet hogy mivel a Huawei gyártja a telefont talán az ő fórumukat kellene célba venni. Habár eléggé titkolózós cég, mobilnet modemhez sem lehetett tőlük az AT parancskészlethez bárminemű dokumentációt kisajtolni.

[ Szerkesztve ]

(#236) blueye válasza djozsi (#234) üzenetére

blueye
(őstag)

Nálam nem ezt jelenti.
Ők csak akkor mondják ki vmire hogy lehet, ha 100%-ban tesztelték.

I feel good!

(#237) bounty123 válasza blueye (#236) üzenetére

bounty123
(fanatikus tag)

Jelentem, a westend t-pontban kapható. tuti, mert én vettem egyet :)

(#238) bounty123 válasza djozsi (#234) üzenetére

bounty123
(fanatikus tag)

A google "ingyenes" GPS programról nem árt tudni, hogy állandó internet kapcsolat kell hozzá. Szóval ha kimész pl. külföldre, akkor nagyon-nagyon távol lesz az ingyenestől :)

Nekem van egy windows mobile-os pda-m csak navira az iGO miatt az autóban.

(#239) Jadro válasza bounty123 (#238) üzenetére

Jadro
(PH! addikt)

Itthon is távol áll tőle, mivel wlannal nem lehet megoldani a netet miközben furikázol és a GPS eligazít. Marad a mobilnet.

Beindított ez a telefon, írjatok beszámolót és várom a tesztet is!

Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 CyanogenMod 9 - Nightly build

(#240) DarkByte válasza bounty123 (#238) üzenetére

DarkByte
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Érdemes megnézni az NDrive-ot is: [link] Meglepően jónak tűnik és annyira nem drága, 10k egy évre.

Ha valaki Szegeden lát valamelyik T üzletben tapizható/megvehető példányt, sikítson. :D

Mobilarénán jól látom hogy még mindig hírt sem kapott a dolog, pedig már tegnap délelőtt kint volt a sajtó közlemény? :F

[ Szerkesztve ]

(#241) kaller1 válasza DarkByte (#240) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Ja,valamivel nagyobbat szólt volna mint a mai SE teszt... :D

(#242) djozsi

djozsi
(fanatikus tag)

Külföldre nem járok a mobilnetet pedig másra nem sűrűn használnám, szóval belefér, de nagyon örülök, hogy vannak, akik eldöntik helyettem, hogy mi a jó nekem. :D

(#243) vtechun

vtechun
(PH! addikt)
LOGOUT blog

na, munkatársam megvette a T-Pontban azt amit én is nyomkodtam. Majd rögtönzök egy kis összehasonlítást G1-el :)

(#244) ThorsHUN válasza DarkByte (#240) üzenetére

ThorsHUN
(senior tag)
LOGOUT blog

Ooo egy eves frissitessel, nem egy evre, nem?:) (Sok a nem:) )

Aki vett ilyet irjon mar legyen kedves, mert nagyon varom a reakciokat:)
Mondjuk en a Tattoo-t neztem ki, de az is csak akkor palya, ha frissitheto lesz... (A Hero az, remelhetoleg a Tattoo is az lesz:) )

(#245) bounty123 válasza sippet (#229) üzenetére

bounty123
(fanatikus tag)

Érdekes info, mert én konkrétan a Westendben vettem ma délben.

Az milyen gagyi már, hogy nem adnak hozzá memóriakártyát egyáltalán?

[ Szerkesztve ]

(#246) sippet válasza bounty123 (#245) üzenetére

sippet
(senior tag)

en is arrol irom ezt a hozzaszolast! :D MOM parkban vettem, vegul dominora, mert volt egy kis kavaras az elofizetesemmel (azert jo nagy kocsog ceg ez a t), de nem birtam otthagyni, miutan beleprobaltuk a sim kartyamat, es 2 perc mulva mar interneteztem vele. tenyleg gyonyoru kepernyoje van, a pda-mhoz kepest leirhatlan a kulonbseg. viszont a touchpalhez nincs magyar billentyuzet, mint azt lathatjatok is.

(#247) Greg-77

Greg-77
(fanatikus tag)

Kedves fórumtársak némi infót csöpögtetne akinek sikerült beszerezni :R A tesztet is várom, de a felhasználók véleménye sokat szokott számítani nekem!

Volt: Nokia E-71, iPhone 3GS 16GB, ZTE Blade, S.E X10 mini pro. Most: S.E Spiro.

(#248) n0_gAboR

n0_gAboR
(őstag)
LOGOUT blog

Akik mar megvettek dobhatnanak nemi infot rola.
Tenyleg olyan lassu a kinetikus gorgetes / widgeteken navigalas mint a videokban latszik ? Mert azok alapjan sebessegben joval elmarad egy IPhone 3GS-tol.

Igazabol egy szifon vagy valami androidos phone kozott vacilalok.

(#249) sippet válasza Greg-77 (#247) üzenetére

sippet
(senior tag)

mint az imént írtam, nekem a 2.8"-es qvga htc polaris után valami egészen földöntúli élményt okoz egy ilyet nyomkodni. azt is írtam, hogy a billentyűzeten nincs magyar ékezet (bár ékezet nélküli, de magyar billentyűkiosztást lehet választani), erre majd kitalálok valamit, de tíz perc elteltével nem ez a legnagyobb problémám.

mivel eddig is google calendart használtam, és a kontaktjaimat is a google-ből szinkronizáltam, a váltás gyakorlatilag semmilyen nehézséget nem okozott, mondom, betettük a simkártyát a boltban, beletoltuk az aksit, és két perc múlva már neteztem rajta, öt perc múlva pedig minden adatom fent volt a telón. lehet, hogy ez nem akkora durranás úgy egyébként, de nekem elképesztő sokat hozzátesz az élményhez. a memóriakártyát kicsit nehéz volt beletuszkolni fizikailag, de végül csak bevette, most már a zenéim meg fotóim is helyben vannak, úgyhogy nem mondhatnám, hogy túl sok zökkenővel járt a váltás. :)

a fényes sima műanyag szerintem amilyen egyszerű, olyan jól néz ki, nekem épp elég ez a kinézet, nem kell villantósabb. a gombok a helyükön vannak. a külföldi tesztekben is kiemelték, hogy nem rossz az összeszerelés minősége egyáltalán, ezzel egyet tudok érteni. nyilván nem egy xperia, de ennyi lóvéért egyáltalán nem gáz.

a kamera tényleg nem nagy durr, de nekem nem ez sokadlagos szempont volt.

(#250) Karma válasza sippet (#249) üzenetére

LOGOUT blog

Próbáld meg hosszan rajtatartani az ujjad egy mássalhangzón ;)
Legalábbis a gyári Android Keyboardon (is) így megy.

Break Driven Development

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.