A Twitternek jobban örültem volna, de sebaj... mondjuk az FB eléggé le van korlátozva, ha erre a sorsra jutott volna, akkor jobb is hogy nincs. 
XBL/OnLive: tDr1v3rHUN - Steam/Xfire: tDr1v3r - DeviantART: ben22eyes
A Twitternek jobban örültem volna, de sebaj... mondjuk az FB eléggé le van korlátozva, ha erre a sorsra jutott volna, akkor jobb is hogy nincs. 
XBL/OnLive: tDr1v3rHUN - Steam/Xfire: tDr1v3r - DeviantART: ben22eyes

Hű, micsoda kegyben részesülünk újfenn! Bár engem nem érint. Se iwiw, se fészbukk, se 3G. 
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...
Hát azért elég sokaknak nagy érvágás lenne. Többek közt nekem is. Tudod milyen jó ingyen üzenni? Facebookon megírom az üzenetemet és csörren a visszahívó. Barátnőm megnézi visszaír ugyan csak facebookon és tök ingyen tudunk egymásnak üzenni.

Olcsó János! 
"Magyarországon a különböző becslések szerint a felnőttek 16-33%-a funkcionális analfabéta." iPhone 4S 64Gb White Hipster Edition

Tegnap a Facebook, ma az IWIW, holnap a gugli, origo, holnapután az egész világ. Jó tendencia 
What is yours, shall be mine
Elsőször is leszöhezném hogy azoktól akik rendesen használják nem sajnálom de akik telefossák az üzifalat f@sságokkal azoktól elvenném a telót... gondolok itt a "jajj nagyon unalmas a töri óra" és társaira... 
||| HP Elitebook 2530p ||| sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy Note 4.0.3 LPY + CF-Root 5.6 |||
madarat tolláról, embert barátjáról 
ezek nem barátok.. ismerősök...
vagy neked (ha van facebookod) csak a legjobb 10-15-20 barátod van fent? 
||| HP Elitebook 2530p ||| sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy Note 4.0.3 LPY + CF-Root 5.6 |||

jesus, nekünk van egy havi 800Ft-os opciónk és ingyen beszélünk 
de amugy klassz dolog a T részéről ez.
HP EliteBook 8440p + iPhone 4S
Az se rossz. Ha megszűnne szerintem mi is bevállalnánk. De otthonról vezetékesről így is ingyen hívok 30-as irányba, szóval azért kibírjuk egymás hangja nélkül fél napig 
az oké, de ha több fele irkálsz ?
nagyon is jol jön ez!
am technikai okok miatt nem érvényes Opera Mini ??? ez h enyémen is az van és mégis megy
ஃ°˙*˙°ஃ WiN XP SP2 MoD @ SP3 @ DvD ;) ஃ°˙*˙°ஃ MaZdA 626 2.0 ஃ°˙*˙°ஃ Op3L Om3gA B 2.5 TD ஃ°˙*˙°ஃ

Nem igazán érint. Akinek van mobilnet előfizetése, az normál oldalt is meg tudja nézni. Szerintem a mobil változatokat nem igazán lehet használni. Mikor utazok, akkor is a desktop, azaz az asztali változattal megyek fel a FB-ra, mert azt jól tudom használni.
Az illegális Windows használata ugyanolyan, mint bliccelés a BKV-n. Mindkettővel kárt okozunk.