Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) tDr1v3r

tDr1v3r
(senior tag)
LOGOUT blog

A Twitternek jobban örültem volna, de sebaj... mondjuk az FB eléggé le van korlátozva, ha erre a sorsra jutott volna, akkor jobb is hogy nincs. :(

XBL/OnLive: tDr1v3rHUN - Steam/Xfire: tDr1v3r - DeviantART: ben22eyes

(#2) macilaci78 válasza tDr1v3r (#1) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Hű, micsoda kegyben részesülünk újfenn! Bár engem nem érint. Se iwiw, se fészbukk, se 3G. :D

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#3) Tomate

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát azért elég sokaknak nagy érvágás lenne. Többek közt nekem is. Tudod milyen jó ingyen üzenni? Facebookon megírom az üzenetemet és csörren a visszahívó. Barátnőm megnézi visszaír ugyan csak facebookon és tök ingyen tudunk egymásnak üzenni.

(#4) Tapsi válasza Tomate (#3) üzenetére

Tapsi
(senior tag)

Olcsó János! :D

"Magyarországon a különböző becslések szerint a felnőttek 16-33%-a funkcionális analfabéta." iPhone 4S 64Gb White Hipster Edition

(#5) Keem1

Keem1
(fanatikus tag)

Tegnap a Facebook, ma az IWIW, holnap a gugli, origo, holnapután az egész világ. Jó tendencia :D

What is yours, shall be mine

(#6) sagit

sagit
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Elsőször is leszöhezném hogy azoktól akik rendesen használják nem sajnálom de akik telefossák az üzifalat f@sságokkal azoktól elvenném a telót... gondolok itt a "jajj nagyon unalmas a töri óra" és társaira... :(((

||| HP Elitebook 2530p ||| sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy Note 4.0.3 LPY + CF-Root 5.6 |||

(#7) Drenadar válasza sagit (#6) üzenetére

Drenadar
(senior tag)
LOGOUT blog

madarat tolláról, embert barátjáról :D

(#8) sagit válasza Drenadar (#7) üzenetére

sagit
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ezek nem barátok.. ismerősök...

vagy neked (ha van facebookod) csak a legjobb 10-15-20 barátod van fent? :DDD

||| HP Elitebook 2530p ||| sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy Note 4.0.3 LPY + CF-Root 5.6 |||

(#9) Saint_ válasza Tomate (#3) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

jesus, nekünk van egy havi 800Ft-os opciónk és ingyen beszélünk :DDD

de amugy klassz dolog a T részéről ez.

HP EliteBook 8440p + iPhone 4S

(#10) Tomate válasza Saint_ (#9) üzenetére

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az se rossz. Ha megszűnne szerintem mi is bevállalnánk. De otthonról vezetékesről így is ingyen hívok 30-as irányba, szóval azért kibírjuk egymás hangja nélkül fél napig :)

(#11) qdak válasza Saint_ (#9) üzenetére

qdak
(őstag)
LOGOUT blog

az oké, de ha több fele irkálsz ?
nagyon is jol jön ez!
am technikai okok miatt nem érvényes Opera Mini ??? ez h enyémen is az van és mégis megy

ஃ°˙*˙°ஃ WiN XP SP2 MoD @ SP3 @ DvD ;) ஃ°˙*˙°ஃ MaZdA 626 2.0 ஃ°˙*˙°ஃ Op3L Om3gA B 2.5 TD ஃ°˙*˙°ஃ

(#12) Tamás88

Tamás88
(tag)

Nem igazán érint. Akinek van mobilnet előfizetése, az normál oldalt is meg tudja nézni. Szerintem a mobil változatokat nem igazán lehet használni. Mikor utazok, akkor is a desktop, azaz az asztali változattal megyek fel a FB-ra, mert azt jól tudom használni.

Az illegális Windows használata ugyanolyan, mint bliccelés a BKV-n. Mindkettővel kárt okozunk.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.