Jó van. Nem kell az ARM-nak szomszédba menni fejlesztésből
.
tely, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
Jó van. Nem kell az ARM-nak szomszédba menni fejlesztésből
.
tely, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!

Más dóguk sincs 
Aki él és nem boldog, az téved!

desktop opengl se ártana rá imho
,,Pikarinak underage megmondóember szaga van'' | ,,a normális fejlesztők szemét kihugyozzák a Pikari jellegű merénmegmontammok''

DirectX 11 ARM-on, teszik a lovat Windows 8 alá is rendesen.
Vö: HD 3000 124.8 GFLOPs
vegytek: Olyan lapkát tartalmazó telefon, ami felveszi a versenyt a Tegra 3 szupererejével

[ Szerkesztve ]
KaBOOM? Yes Rico... KaBOOM!

mi az a szupertelefon? 
Eladó: PS3-ra ME, Yakuza 4, FF13, RDR goty ||| >> PSN: geneMTS <<

Omg, szupertelefon....
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐

Bár ez inkább mintha "lemosná" azt.
Youri: gondolj bele mi lesz, ha egy ilyen még szivárogni is kezd 
[ Szerkesztve ]

Ha az az összehasonlító grafikon tényleg igaz, akkor az nVidia ennyi fejlesztés és ennyi évnyi GPU tervezési rutin után szégyen hogy csak ennyit volt képes a Tegra3-al produkálni.
Ha jól értelmezem a grafikont!?
[ Szerkesztve ]
LG Optimus Black P970 2.3.4 v20o T-Mobile HUN rom; HP Elitebook 8530w

Nekem is nagyon szembetűnő a különbség (legalábbis GFLOPs-ban).
Mondjuk egy erős GPU-hoz azt kihasználó játékok is kellenének. Nem tudom pl. vannak-e Android-on olyan kaliberű játékok mint amik, Iphone/Ipad-re (vagy akár Tegra-ra) megjelentek megjelennek. Nem követem napi szinten.
Azt speciel elhiszem, hogy idő kérdése míg az Ipad 2-ben lévő PowerVR SGX 543MP2 megmutatja mit tud, de amíg a többieket egy-egy benchmarkkal lehet csak összemérni addig kb. minek.
Tegra2-t kihasznalo gammakat nem tudok, Sensation-ban Ardeno 220-van, de vess egy ovatlan pillantast a Gameloft-os The adventures of Tintin HD-re vagy a szinten Gameloft-os 9MM HD-re
egyszeruen leesett az allam, mikor meglattam az Ardeno 220 mire kepes egy telefonban
Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

2013-ról beszélünk, amikor ez a piacon eszközben megjelenhet ... mi köze ennek a Tegra3-hoz?
Nem vagyok kompetens a cégek terveiben, de 2013-ra csak négy shaderrel szerelt T658-at tudok elképzelni okostelóban. Azért ez is 16 darab 256 bites vektor. 28 nm-be ennyi fér szvsz bele SoC szinten. Mondjuk az így elérhető 136 GFLOPS sem gyenge, szóval panaszra nem lesz okunk. A teljes nyolc shaderes verzió szerintem 2014-ben jöhet leghamarabb, de inkább 2015. Esetleg amit el tudok képzelni 2013 végére, az egy netbook egy nyolc shaderes Mali-T658 IGP-vel.
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

legendbol sensation, latom jol megy

Ez mind szép és jó, de mit sem érnek ha a superokos telók pár vagy 1 napot bírnak... ciki
<erre kéne gyúrni...
szakadj meg, mint a vereshurka 
Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

A grafikonról beszéltem, mivel az utolsó oszlop a Tegra 3. Nem tudom mikor jön ki a 4, de kapkodnia kell magát az nV-nek.
LG Optimus Black P970 2.3.4 v20o T-Mobile HUN rom; HP Elitebook 8530w

+1
Akkor nevezném ezeket szupertelefonnak, ha átlagos használat mellett elég lenne hetente egyszer töltőre rakni.... addig legfeljebb a tamagocsi nagybácsikái. 
Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.

Kíváncsi leszek, hogy fog muzsikálni élesben 
De üzemidő is számít, vagy legalább is aksikat is kéne jobban fejleszteni, tartósabbakra 
5.5GB online tárhelyet ingyen (SugarSync): http://goo.gl/Ztdaf || Motorola Defy || TP-Link WR1043ND