gondolom gyarilag nincs hozza SD kartya, mondjuk meg ugy is eleg olcso. Fulest adnak hozza, vagy azt is kulon kell megvenni? 
Szvsz ez igy max figyelemfelkeltes, hogy nekunk van egy rohadt olcso lejatszonk, de cserebe hasznalhatatlan. Celcsoportot sem tudom beloni, mert az SD kartya miatt kisgyereknek adni nem lehet, mert meg lenyeli, idosebb korosztalybol meg kinek kene? 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Multimédia » [Re:] Szuperolcsó, szuperkicsi, szuperszínes audiolejátszók a BBT-tőlHozzászólások

DeltaPower
(őstag)
egyetértek. kb 2000 forintért valószínűleg a füles minősége sem lesz egy csúcs, ha egyáltalán adnak hozzá. engem leginkább a coca-cola promós ingyen mini rádióra emlékeztet.
Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!
nana az az ingyen rádió nagyapámnak még bírja:d ez nem hiszem h oylan sokáig bírná
nagyon szegényes stílus 1 pici kijelzőt megérdemelt volna legalább az üzemidőt látni lehessen rajta . sajna szerény meglátásom szerint ez is raktárban felhalmozódott selejt
Ez olyan van, de minek kategória...
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Balika911
(PH! kedvence)
"idosebb korosztalybol meg kinek kene?"
Jelen. 
Futás és kondi közben jól jönne egy hasonló, másra nekem nem kell hordozható lejátszó.
Legalább nincs mi romoljon el rajta
És az ember nem sajnálja hegesztés közben sem ![;]](/dl/s/v1.gif)
Nekem tetszik ez a low-end lejátszó
Az erős áram olyan, mint a gyenge áram csak más a fogása. IP Apache 123
(#7) Thulcandra

Thulcandra
(őstag)
Ez beteg
Mást nem tudok mondani erre, teljesen kész! 
" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "

Quan-Chi
(őstag)
ezzel legalább kielégítik a sok aberrált fiatal mindenféle színű és formájú igényét 
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
Az iPod Shuffle-n sincs LCD csak egy LED, mégis veszik mint a cukrot, holott 10eFT körül van a 2GB-os ára.
www.aranykopesek.com | Nokia 3210 > 7110 > 7650 > N70 > N85 (+6300) > Samusng Galaxy S
Az iPod-ot szerintem ne keverjük ide, az más kategória. Mármint abban az értelemben más, hogy ott a márkát fizeted meg, a márka a lényeg.
Ezek a szuperkicsi, szuperszínes lejátszók nálam a bóvli kategóriát testesítik meg.
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

JanFe
(fanatikus tag)
Kijelzovel jobb volna.
"There is nothing permanent except change"

BloodRay
(PH! addikt)
Még egy sz@r, de minek... Már elnézést.
Nagyon gagyinak tűnik és ahogy írták is, még egy fülhallgató és memóriakártya is kell hozzá.
Akkor már majdnem egy Sandisk Clip áránál vagyunk aminek van kijelzője, tehát tudom is mi a túrót szeretnék hallgatni, plusz a hangzása a legjobbak között van.
Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
Mennyibe kerül egy Sandisk Clip? Mert hogy ez konkrétan 1600Ft.
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

BloodRay
(PH! addikt)
Nem tudom olvastad-e amit írtam...
Ebbe még kell egy memóriakártya, meg nem árt egy fülhallgató sem hozzá(a gyári valószínűleg még füldugónak is gyenge...). 
Egy 1GB-os Clipet meg szintén párezer forintért be lehet szerezni, a Clip+ pedig 12 körül van.
Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
Igen olvastam és nem értem, hogy miért kell egy jó minőségű lejátszóhoz hasonlítani egy low-end-et.
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

BloodRay
(PH! addikt)
Azért mert a low-end a használathoz szükséges kiegészítőkkel majdnem annyiba kerül mint a jó minőségű.

Quan-Chi
(őstag)
de hát ez szinte mindenben így van ! az olcsó legtöbbször drágább lesz a végére és még egy csomó fejfájást is okoz 
Igen csak például nekem van jó pár fülhallgatóm elfekvőben memóriakártyám úgyszintén. És én hegesztés közben leszarom a számváltogatást ez meg igénytelen eszköz majdnem nincs mi romoljon rajta 3 doboz cigi áráért.

Quan-Chi
(őstag)
végülis ez is egy szempont 

BloodRay
(PH! addikt)
Igénytelen fogyasztónak igénytelen termék. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Sorry de ezt nem bírtam megállni. Egyébként ha neked tetszik vedd meg és "élvezd". 
Én a helyedben pontosítanék: nem a fogyasztó az igénytelen hanem a munkakör ( nem tudom mennyit hegesztettél 12 órában műhelyben, megsúgom nem N97-es nokia telót viszek be mert tele megy fémporral meg minden jóval.). Nem tetszik kérdés, de a feladatra tökéletes.

BloodRay
(PH! addikt)
Pontosan így gondoltam én is.
Nem akartalak megsérteni.
Ettől függetlenül szerintem továbbra is jobban járnál egy ennél egy fokkal értelmesebb lejátszóval amit máskor is tudnál használni és nem lenne sokkal drágább.
annyi pénzéért ajándék
már 1 ilyen kártyaolvasó is többe kerül
akksi van benne?
szuper lehet oda ahol fontos, hogy ne kelljen rá vigyázni

Quan-Chi
(őstag)
na igen, ahol extrém igénybevétel van (ütés, por, meleg, hideg, víz ) ott jobb egy nagyon olcsó szinte "eldobható" lejátszó vagy egy nagyon drága vér profi sörvájvör cucc