Gyors és jó gép lehet, de a HP tintasugarast lehet hogy nem cserélem le érte 
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)
Gyors és jó gép lehet, de a HP tintasugarast lehet hogy nem cserélem le érte 
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

Nekem egy hp 4100n lézer van otthon, elnyűhetetlen, brutális gép. De csak 25 lap/percet tud 
Ez egy ilyen stílus. Van, akinek bejön, van, akinek nem... Miért? CSAK. █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █

Miért olyan jó az a tintasugaras,h ogy nem cserélnéd le egy 280000-es nyomtatóra?
Ez egy ilyen stílus. Van, akinek bejön, van, akinek nem... Miért? CSAK. █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █

Lehet mert nem tud annyival többet!
Amúgy nem rossz kis nyomtató, bár tényleg nem otthoni használatra van ez kitalálva!
Migiri, migiri, úgy ám! :D 漢字 Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki jól járt...
Mert van egy árnyalatnyi különbség árban, amit nekem a teljesítmény nem hoz be. Otthoni felhasználásra van a HP, havi 100-200 oldal...
Ez nem az a kategória, és csak viccnek szántam az összehasonlítást. 
1 perc alatt 30 oldal... 
Az én tintasugaras HP-na kell kb. 10 -15 mp hozzá
Szerk.: Már mint egy oldalhoz 
[ Szerkesztve ]
Wi-Fi antennák olcsón! 16dBi - 2200 Ft ( raktáron! ) - http://t7.hu/teh-16dbi-wifi
De ha elso oldal akkor ne szamold bele a felmelegedest. Azzal meg tobb.
A vilagvege erdeklodes hianyaban elmarad...
Bent a cégnél a nagy konica bizhub kb. 5 perc mire bemelegszik. Kijön belöle 1 lap, 15 perc múlva lekapcsol, utána várhatsz megint... 
I ♥ Tech House * Dekorációs/grafikai munkákat vállalok