Zsír! 
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Zsír! 
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Még 12-t veszek és rákötöm a nem létező ATI Eyefinity-mre. Meglenne az élmény. Csak nem férne be a szobába.
[ Szerkesztve ]
Jól hangzik! Csak nehogy olyan legyen, mint anno a Samsung 2ms-os monitora: utánhúzás nem volt. Helyette viszont világos utánhúzás-szerű valami volt. (megerősítve a szervíz által: nem bug, hanem feature)...
"Nehéz eset vagy. De ne add fel a reményt. Előbb-utóbb mindenki meggyógyul. A végén agyon fogunk lőni." Orwell - 1984
Jófajta!
"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

Ja, a moncsin a csaj. 
Elég "szörnyeteg" nagy a mérete. 
Általában a "majd holnap" lesz a hét legzsúfoltabb lapja.

azthittem 4:3 a monitor
...bejött itten ez a 3D samu reklám már 
szép jókora darab monitor 
EVO & STi power

170/160 betekintési szög. Az már nem olyan rossz. Az új TN monitorok már egészen jók!
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!

Sajnos még mindíg ez a fene TN+FILM panel,nem lehetne most már kizárni a francba,.
Vannak hasonlóan olcsóbb megoldások de senki sem akarja használni
sunáznád? 
[ Szerkesztve ]
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

nem samsungos a beütése?
akárkivót'tevótá
1ms vs 2ms... Na ez az, ami már semmit sem számít, ettől már nem lesznek jobbak a mozgások. Itt már sokkal többet számít, hogy a TFT LCD-knek statikus a képe, azaz két frissítés között folyamatosan kint van ugyanaz a kép, így a szem relatíve hosszú ideig (60 Hz-nél 16.6ms) bámulhatja azt a pillanatképet, amit töredék ideig kellene látnia. Így hiába 1ms a váltási idő, megduplázódva látszódnak a mozgó testek.
A legfejlettebb tévéknél ezt kétféleképp ovrosolják:
1. A frissítés duplázása/négyszezezése/nyolcszorozása + mozgásinterpolációval új mozgásfázisok beillesztése az "új helyekre".
2. Mint az 1., csak minden második "helyen" fekete kép megjelenítése (valójában a itt a háttérvilágítást kapcsolják ki, így kb. azonos -- látványra még jobb -- hatáshoz fele annyi frissítés és új mozgásfázis is elég).
Picturemaker: 5:1 kontrasztarány mellett (a szokásos 10:1 helyett)... [link] Gyakori csel TN paneleknél.
[ Szerkesztve ]

Némi samu beütése talán van.

De. Az nagyon rossz. Mióta vannak TN panelek, azóta 170 körüli értéket szoktak megadni, teljesen alaptalanul.
Ekkora TN monitornál, ha az asztalon van előtted, akkor a szélein teljesen mást színt látsz, mint középen, akkor is, ha pont szembe vagy vele.
Ratyi.
Aki él és nem boldog, az téved!

évek óta ekkora a betekintési szöge, ez semmit sem változott 
egyébként én azt hittem hogy már abbahagyták ezt a válaszidő-hajkurászást. persze egy 27"-os, 1080p-s monitort mással nem is lehet nagyon eladni, iszonyat pici ez a felbontás, óriási pixelei lehetnek...
A vér nem válik VAZZE!™
wow, ez az 1ms, meg minden elég kecsektető marketing, egy tesztre kiváncsi lennénk
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

Formás darab !
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."
Viszont 1ms 
True Success is Blonde
TN, Full HD 
Én vagyok a PH! királya.

A PH oldalát csak elolvasgatnám rajta.....
Én még CRT nyomom amúgy 
Nem az a paraszt aki traktorral megy diszkóba....hanem az aki rajta hagyja az ekét !

Ordít a 120Hz-ért! De még többet is tudna. Nagy ziccert hagy ki a VS. Lehetne marketingolni 3D monitorként, vinnék is rendesen, főleg a mérete miatt. Így viszont csak egy újabb tn "csoda".
shield(gun) only...
Ja, ez nekem is furcsa. Persze lehet, hogy egy hónap múlva jön majd az a változat is.

Lehet én vagyok a vak, de a minap egy 8ms-os monitoron, ami ráadásul nem mai darab, kipróbáltam néhány játékot (Splinter Cell Conviction, Dirt, Dirt 2, Risen) kb közép grafikai részletességgel, natív felbontással. Én semmilyen utánhúzást, rendellenességet nem láttam. Bár lehet, hogy nem tudom mit kell észrevenni!
Hozzátenném, hogy én nem játszom, csak a héten sok volt a szabadidőm... 
"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal

kéne is, a mostani 8ms-ot gyötrelem kivárni... 
A vér nem válik VAZZE!™
Látod milyen könnyedén potenciális vásárlóvá válik az ember? 
True Success is Blonde

Lehetne 120 Hz-es.
Diablo III BattleTag / xEon1337#2985

Szerintem kíméljétek meg magatokat ettől a monitortól, 22" felett már nem érdemes TN-re költeni. Akinek meg nem jó a 22" filmezésre, sokkal jobban jár, ha vesz egy olcsóbb plazmatv-t, a giccsek helyett.
Beginning is easy - Continuing is hard.
Csodálatos! 
Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!
Én egy 22"-es BenQ-n nyomom, de szívesen becserélném egy ilyen cuccra 
A külseje is legalább annyira tuti mint amit tud. 
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

jó kis monitor, és a 350$-os ára se túl hajmeresztő ! remélem nem lesz sokkal több itthon se 
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

1ms G2G hát elájulva nem vagyok tőle
Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD
Nem rossz, és teccik a design is, csak szerintem egy picit csajos lett (mint mostanában általában az összes monitor
) Nekem az én monitorom teccik a legjobban, és marha jó vétel is volt (HannsG HD281DJ)
Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23 - Newton I. Axiómája eltörte a lábam :D -

Nekem az enyim tetszik a legjobban 
Samsung 46B620 
Xbox Live Gamertag: FEARush R0kHaRD (azottegynullanempedigObetű)

ha kint 350 dollár, akkor az európában 350 euró, ami itthon kb 100ezer+áfa 

Hát az egy kissé sok. 130-135K ezért 
Nem azért de én 50K-nál többet már nem adnék egy TN-esért. Annyiért lehet venni Dell U2410-est is már. Igaz hogy "csak" 24" de nem ratyi TN 
Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD

na igen az nagyon sok ! főleg hogy a kedvencem az Asus VW266H már 80k körül van ... ő lesz a kiszemelt mert nyugdíjba küldöm a VW195D -t 
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00