Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Hmm, nah csak mi is lássuk azt a -40%-ot :U

.::www.megadanceradio.hu::.

(#2) zsolt501

zsolt501
(PH! addikt)

Az árra én is kíváncsi lennék, hogy idehaza mennyibe fog kerülni.
A paraméterei és a tudással nincs gond.

''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''

(#3) orbano

orbano
(PH! félisten)

feltalálhatnák már a HTPC formátumú szünetmentest is. egy iylet nem tudok hova rakni.

A vér nem válik VAZZE!™

(#4) Gabesz84 válasza orbano (#3) üzenetére

Gabesz84
(senior tag)
LOGOUT blog

szekreny moge? :)

(#5) orbano válasza Gabesz84 (#4) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

szekrény mögött 4cm hely van. ha tudsz ilyen laposat, az is jó :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#6) DuplaZso válasza orbano (#5) üzenetére

DuplaZso
(fanatikus tag)

Szekrény hátsó sarka ? A likat, amit a kábelek miatt fúrni kőn rajt, aztat úgyis eltakarja. :)
(de most komolyan !)
Egyébként meg úgyis érdemes egy hosszabbítóra/elosztóra rakni a kimenetét, nyilván nem csak magát a gépet akarja az ember szünetmentesíteni, hanem minimum a monitort+modemet. Akkor pedig mondhatni édesmiondegy, helyileg hol is van a berendezés. Lehet akár a spájzban is.

"Eladás oka:..." Kutyát nem érdekli ! És miért kell kamuzni, ha még kérdés sem hangzott el ?

(#7) orbano válasza DuplaZso (#6) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

mondhatni tisztában vagyok a szobám elrendezésével. ebből adódóan sokkal praktikusabb lenne egy iylen sznetmentes, a hagyományosokat nem tudom esztétikusan elhelyezni. nincs hely a sarokban, nincs hely semi mögött. hidd el nekem (de most komolyan!)

A vér nem válik VAZZE!™

(#8) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

600 watt átlagos teljesítmény? Nem is méretezték túl. :DDD Viszont legalább hűek maradtak a tápegységeik által képviselt teljesítményszinthez.

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.