Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) luw2win

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

160$ :Y , istenem a WoW-ért hányan meg fogják venni ezt

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#2) mephi666 válasza luw2win (#1) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

világítós-wowos meg minden... gyááá... ahogy látom, még a színét is változtatja minden irányba... szerintem ettől jópár kissrácnak orgazmusa lesz... apucinak meg agyvérzése, amikor meglátja az árát :(

ezen jót nevettem, hogy még hangtorzító effektek is vannak hozzá... belehallgatnék szívesen egy ilyen teamspeak csevejbe, ahogy a gnómok/törpék/akármik hangján anyáznak egymással :) szerintem mókás lehet...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#3) kapcsandika válasza luw2win (#1) üzenetére

kapcsandika
(senior tag)

És szerintem nincs is ezzel semmi gond. Mindenkinek lehet hobbija.

(én nem wowozok de megértem őket :) )

"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan

(#4) Pug válasza kapcsandika (#3) üzenetére

Pug
(őstag)

A WoW az nem hobbi, hanem az életed eldobása ;]
Mielőtt bárki megkövezne, tapasztalatból beszélek :(

"aki régóta foglalkozik számítógép karbantartással, az pontosan tudja, hogy az első számú szabály: a user hazudik. (az eseménynapló meg nem.)" by moonman

(#5) Mr.Csizmás válasza Pug (#4) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

szintén....

3 hónapig voltam függő. majdnem ráment a kapcsolatom is.

ezt a ledes szart meg hajítsák jó messzire a jóérzésű emberek.

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957 | SE W380i-t jó állapotban, vagy más flipes telót keresnék!

(#6) Angel1981 válasza kapcsandika (#3) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

Szerintem is - hozzáteszem, még egy percet sem játszottam a WOW-val.
Valamint a képek alapján elég minőségi darabnak néz ki - ha nem lenne WOW edition, akkor is elkérnének érte vagy 100 USD-t, úgyhogy a különbözetet ha rajongó lennék, simán kifizetném érte én is.

(#7) zola0601

zola0601
(kvázi-tag)

Atya világ! :DDD :W

Üdv: Zoli

(#8) ne_nezze

ne_nezze
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

egész jónak néznek ki (nem wowozok!)

Intelligence is not the privilege of old age. »»───(knee)───►

(#9) EarL 007

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezzel csak 3 hiba van: Creative gyártmány, LED-es, WoW-os. ;]

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#10) Narxis válasza Pug (#4) üzenetére

Narxis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez azért erős túlzás de tényleg addiktív. Ránéztem a hírben lévő képekre és 2 dolog jutott eszembe:

1. újra elő kellene fizetnem
2. meg kell vennem ezt a fejhallgatót :D

ehh...úgy vagyok a WoW-al mint Frodó a gyűrűlidércektől "kapott" sebével, életem végéig kísérteni fog. :DDD De tényleg basszus, annyi szép emlékem van WoW-ról, de ha előfizetek akkor végem....

No Antivirus

(#11) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Formára nekem bejön, tetszik...

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#12) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A formavilága tetszik, az ára nem, a WoW-os rész meg nem érdekel benne :)

True Success is Blonde

(#13) CptMisi

CptMisi
(PH! addikt)

azért a wowwal is lehet normálisan játszani, nem csak úgy, hogy teljesen rákattansz...én ne wowozom, mert nem tetszik, amúgy jól néz ki szerintem :K

(#14) Wolverine válasza Pug (#4) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Emberfüggő. Ha te feladtál mindent, hogy játssz, az a saját személyisséged hibája, ne a játéké.

Hogy őszinte legyek, nekem nem tetszett már akkor sem, amikor az első képeket láttam róla több, mint fél éve. Ez azóta sem változott.

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#15) Narxis válasza CptMisi (#13) üzenetére

Narxis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mivel havidíjat fizetsz ezért gyak. folyamatosan lehet vele játszani(rengeteg új tartalmat kap a játék a frissítéssekkel), ha pedig nem szeretnél az átlag játékosok közé tartozni akkor meg elég sokat kell játszani. :D Persze felfogás kérdése, de egy átlag játékos is simán el tud tölteni napi 6 órát a játékban ha van ideje, más kérdés, hogy akar-e. Aztán ott vannak a hc guildek, na ott nagyon durván tolják. Aztán van itt egy szórakoztatási faktor is, tényleg repül az idő ha játszol és mivel a WoW-ot nem lehet végigjátszani ezért teljesen a játékosra van bízva, hogy mikor hagyja abba.

No Antivirus

(#16) Archer

Archer
(őstag)

Nálam már a második mondatnál bukik a dolog amikor kiderül, hogy Creative cucc. 120$-ért már fejhallgatót veszek nem ilyet. Azt meg még külön extraként említeni, hogy el tudja torzítani a hangokat, vicc. A kezelőpanelje is hogy néz már ki...

[ Szerkesztve ]

Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

(#17) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jól néz ki,csak ne lenne ilyen drága és nem lenne rajta az a WOW-os baromság, és lesznek akik meg is veszik. :W
Ismerek pár WOW-st, néha már beteges amit csinálnak, megszálottak, másról nem tudnak beszélni, csak ezekről a hordás f@szságokról. Pu***it csak képen láttak :( :DDD

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#18) Sicilian válasza LackoMester (#17) üzenetére

Sicilian
(őstag)

Azért 1 pu...cit, sokkal többe kerül fent tartani, mint a wow-ot :K

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#19) szasza_xp válasza Sicilian (#18) üzenetére

szasza_xp
(senior tag)

Ez üt !!!! :C
Amúgy igaz is :)

“A jövőnk ködén nem látunk át, de néha talán jobb is..” by Youkai

(#20) bobalazs

bobalazs
(senior tag)
LOGOUT blog

Hadd reklámozzam magam itt már egy picit. :DDD

www.jatekleiras.hu

(#21) Uga válasza Sicilian (#18) üzenetére

Uga
(újonc)

De abból is találhatsz trial verziót, szinte ingyé' :DDD

"Létezik egy általános igazság: mindenki hazudik. A változó csak az, hogy miről."

(#22) xT4ken

xT4ken
(kvázi-tag)

"Ilyet Lineage 2-re miert nem csinalnak?!?!" ...mondtam volna 2-3 eve(3 evet pazaroltam ra, azota "tiszta" vagyok).
Szerintem nagyon szepen nez ki...minosegbe meg gondolom atlagos. Eleg erdekes lehet este hasznalni, de meg akar hasznos is hogy bevilagitja a szobat(energiatakarekosan). Az ara viszont pofatlan.

(#23) CptMisi válasza Narxis (#15) üzenetére

CptMisi
(PH! addikt)

de nem a wow teszi tönkre az életét, hanem ő maga...ha nem akar játszani, nem játszik...vagy játszhat kevesebbet is...az meg, hogy akkor az átlag játékosok közé tartozna...szerintem nem ettől rossz az a játék :U

(#24) Meglivorn

Meglivorn
(tag)

Wowozok. Fejhallgató nem kéne, nem csak az ára miatt.

Off:
Eszemben sincs lemondani, pedig kb heti 6 órát töltök vele (2 nap logolok be, ha van raid).
Aki egy játékot nem tud kordában tartani, az ne a játékot szidja.

(#25) wiggen123 válasza Sicilian (#18) üzenetére

wiggen123
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ez nagyon ott volt :C
El is tettem az ilyen szállóigéim közé az előzményével együtt :K

Sometimes you win, sometimes you learn.

(#26) Puma K

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

Kövezzetek meg, de nekem tetszik. Én ha tehetném megvenném.

Én 2006 szeptemberben kezdtem el WoW-ozni, rá is álltam... 2007 nyarán mikor napközben nem lehetett a haverokkal sehova menni mert olyan rohadt meleg volt akkor a gép elött ültem és WoW-oztam... Volt hogy 1x36 órát egyhuzamban toltam és csak kajáért meg WC-re mentem ki meg 2x lezuhanyoztam, utána 2x28 órát toltam szintén folyamatosan és ismét csak kajáért mentem ki meg WC-re és zuhanyozni. A WoW maratonok között meg aludtam 5 órát (többet nem is tudtam a nagy meleg miatt). Volt mikor 3-4 hónapra hagytam a játékot és inkább éltem mint a nomrális emberek. Utoljára 2009 szeptember-október környékén léptem be az accomra. Nem hiányzik, de azért játszogatnék.

Amúgy meg....

For the Horde! Mert a mi szánkból vér folyik és nem nyál!

Kezd iPon szint lenni...

(#27) shadeofme

shadeofme
(tag)

Honnan tudod hogy túl sokat wowozol? :)

Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.

(#28) errorcode06

errorcode06
(fanatikus tag)

Egy ideig én is függő voltam, eléggé hardcore guild-hez tartoztam (7végén minimum 5-6 raid insta, de 7közben is mindennap) de már 2 éve tiszta vagyok :) és nem bántam meg hogy abbahagytam, sőt még lóvét is kerestem vele, mert eladtam az accomat.

A füles jól néz ki, az ára picivel lehetne barátságosabb, bár a hc wowfüggők simán kiadnak érte ennyit...

[ Szerkesztve ]

Aki felvesz Diablo partnerlistára, írja oda hogy PH-ról, máskülönben nem igazolom vissza!

(#29) GrotESC

GrotESC
(tag)

A képek láttán nekem is szép emlékek jutnak az eszembe...Tetszik!

Mindenhol jó, de legjobb a Garfield!

(#30) 8nemesis8

8nemesis8
(PH! addikt)

Ez csupa marketing szerintem, de jól látták meg a dolgot sokan biztosan megveszik.
Viszont 9óra nem hosszú idő, szerintem ezt kicsit fentebb kellett volna tornázni, fanatikusok ennyit szerintem egy huzamba lenyomnak és akkor azért kell pihenni mert a füles lemerült?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.