Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) mgzsolt

mgzsolt
(fanatikus tag)

elsőre kicsit kemény az ára (valószínűleg a témában tudatlanságom miatt) ... milyen árban vannak a hasonló kütyük (már ha vannak)?

working as designed

(#2) divrapier

divrapier
(tag)
LOGOUT blog

szerintem lenne, aki segitene a diszlexias neninek a kepen ingyen is... olvasni.
mellesleg 1500 $ egy atom procis teglaert, hat a pofam leesett.
ABBYY FineReader Professional Edition + NaturalReader 9.0 Professional Version < 200 $
azt nem tudom, hogy egybegyogyitva hardverrel lehet-e ilyet de egy iphone-os megoldast inkabb ereznek ertelmesnek fele ennyi penzert szoftverrel egyutt.

GeForce 7800 GS 256 mb (overcloced to 512 mb)AGP

(#3) CPT.Pirk

CPT.Pirk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hmm, ha lesz belőle Székely verzió mint az Igo naviból, akkor megveszem. ;]

Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... c@ Dead Kennedys

(#4) P00By válasza CPT.Pirk (#3) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

:D :DDD

(#5) moha21 válasza CPT.Pirk (#3) üzenetére

moha21
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:W :DD

Az erős áram olyan, mint a gyenge áram csak más a fogása. IP Apache 123

(#6) Skizz

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szép az a csaj.

"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

(#7) TheVeryGuest

TheVeryGuest
(senior tag)

Aha, előbb utóbb csak megoldják, hogy az analfabéták se maradjanak le a számítógép vívmányiról. De jó lesz!

“Perfection is attained not when there is nothing more to add, but when there is nothing more to remove” Antoine de Saint-Exupéry

(#8) Kopi31415

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Inkább olyanon dolgoznának, amelyikkel a delikvens megérti a szöveget, nem meghallja...

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#9) lezso6

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

LOL, valahol tudtam, hogy nem lesz olcsó. Amúgy 200 dollárnál többet nem adnék érte. :U

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#10) gfefe válasza lezso6 (#9) üzenetére

gfefe
(őstag)

hidd el, hogy ha vkinek ténylegesen szüksége van rá akkor kiperkálja a pénzt mivel még hasonló cuccról sem lehet hallani. :U

DOWNLOAD ██████████████ 105%

(#11) DriderG válasza Skizz (#6) üzenetére

DriderG
(tag)

Biztos nem dikszlekszksz... ööö... diszkelksz, dilszex... bisszeksz... dlisszkeksz... ááá nem tudom kiolvasni! :)

[ Szerkesztve ]

nVidia - The Way It's Meant To Be Played

(#12) DriderG válasza DriderG (#11) üzenetére

DriderG
(tag)

Viszont szerintem egyszerűbb lenne bekapcsolni a jó öreg Microsoft Sam-et...

(#13) DriderG

DriderG
(tag)

ET haza tud vele telefonálni? :) A koncepció ugyanis nagyon hasonlít a '78-as Texas Instruments Speak & Spell nevű fordítógépére: a chip és a készülék gyártója is ugyanaz volt és szintén szövegfelismerésre fejlesztették ki: Kép

(#14) Enton

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Csak ennyi???
Ide nekem 2őt, azonnal :K !

Family Guy Online - Closed Beta

(#15) Taybore

Taybore
(tag)
LOGOUT blog

A probléma nem is inkább (csak) az ára, hanem a mérete. Batár nagy, pedig az kellene, hogy a lényege legyen, hogy mindenhová magával tudja vinni az, akinek szüksége van rá. De ez egy netbook méretével vetekszik. Egy ilyen kütyüt miért nem tudnak telefonméretűre csinálni? Fényképező elférne (up to 12MPixel) a hardver is simán (1GHz proci, 512 ram), hisz már vannak ilyen készülékek a piacon. Egyedül a szoftver az ami esetleg újdonság, de nem hinném, hogy ehhez ekkora cumó kéne. Bár biztos nem ge**ségből csinálták ekkorára.

www.aranykopesek.com | Nokia 3210 > 7110 > 7650 > N70 > N85 (+6300) > Samusng Galaxy S

(#16) Chaser válasza Taybore (#15) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Elég hülyén venné ki magát, ha fele ekkora méretben is 1500$ lenne az ára, mert olcsóbb nem lenne tőle az biztos. Legalább rá tudják mire fogni az árat ;]

New world...old thinking...IBM T60;)

(#17) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

kicsit másra számítottam én is... arra számítottam, hogy valami hangfelismerő szoftver lesz rajta meg mellé más jó szoftverek, így a diszlexiás felhasználó otthon gyakorolhat vele... pl. felolvassa az adott szövetet (millió dokumentumot kezelhetne) és a cucc kisegíti, jelzi a hibákat, stb... aztán idővel nyomon követhető a fejlődés... ennek látnám igazán értelmét...

...ez így csak egy egyszerű/túlárazott felolvasógép, amiben van egy kamera meg van rajta valami szövegfelismerő cucc :( nevetséges...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#18) Chaser válasza mephi666 (#17) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

De milyen jó lesz ez azoknak, akik fülkéből bombariadót csinálnak:D :U

(#19) mephi666 válasza Chaser (#18) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

azoknak olcsóbb lenne a marslakócskák multivitaminhoz ajándékba járó hangtorzító :))

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#20) Chaser válasza mephi666 (#19) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

De azt nyilván vissza tudják kódolni, gondolom én. Ezt biztos nem. Csak úgy mint az MS Sam-et.

(#21) ]Phobos[ válasza Enton (#14) üzenetére

]Phobos[
(senior tag)

Miért, te 2x-es hátrányban vagy? ;] :DDD
1500 dodó - LoL

Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

(#22) Geönczy válasza mephi666 (#17) üzenetére

Geönczy
(fanatikus tag)

Mondjuk azért meg kellett írni egy progit hozzá mely elemzi majd felolvassa a szöveget, bár ettől, hogy lett ilyen drága...
De ez egy sablon ja, nincs lehetőséged, hogy téged javítson ki.

CSS (Hun)Bloodkiller

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.