Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) VaniliásRönk

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

12,1"-on 1280x800... kifolyna a szemem. :DDD

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#2) sheratan válasza VaniliásRönk (#1) üzenetére

sheratan
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nem rossz az a felbontás, én használtam olyat egy ideig, és semmi baj nincs vele.

viszont ez a gép szerintem ritka jól sikerült! van benne minden, ami kellhet (nekem): dvi, dsub, svideo, expresscard, kártyaolvasó, webcam, az optikai meghajtót sem spórolták ki, és a teljesítménybeli paraméterei is elég jók. az már csak hab a tortán, hoyg szép is :)
mondjuk nem tudom ez a tablet dolog mennyire hasznos, de mondjuk szívesen kipróbálnám, az biztos.

mondjuk ezért az árért ilyen tudással gondolom nem megerősített házban van (meg a Pavilion eleve nem az a kategória), de ha egyszer oda is eljutunk, akkor megvan a következő gépem asszem :C

powered by Meizu MX

(#3) Nantucket

Nantucket
(kvázi-tag)

Nekem is vmi hasonló lesz a következő notim az tuti, nekem bejön a tablet pc koncepció. Csak azt nem értem hogy a hangkari ki/bevezetéseit miért úgy kell elhelyezni, hogy szegény usert hasbaszúrják a jack dugók...

Gyűlölöm a HDD-ket

(#4) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

2kg... sok. De az Altec Lansing hangkutyu dicsernivalo, ha megkapnam 1300 dolcsiert, akkor meggondolando lenne.

A non-tablet valtozatra viszont meg kivancsibb lennek, gondolom konnyebb lenne joval, plusz nem artana valami energiatakarekosabb VGA sem.

[ Szerkesztve ]

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#5) Gabesz84 válasza venember83 (#4) üzenetére

Gabesz84
(senior tag)
LOGOUT blog

ha subnoti lenne, de ez nem az, szal sztem nem sok.

(#6) venember83 válasza Gabesz84 (#5) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

12.1-es kepernyo az mar elegge szubnoti kategoria, igaz, a teteje, lasd pl itt.

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#7) Foxi válasza venember83 (#4) üzenetére

Foxi
(senior tag)

Olyan sokkal nem lehet könyebb, a kijelző ugyanúgy forgatható csak nem érintésérzékeny. Legalábbis a Tx1000-nél így volt.

(#8) Niquis

Niquis
(senior tag)

Az ilyeneket nem forgalmazzák itthon, igaz?
Mármint a pavilon sorozatra gondolok.

"És ha helyzet van, akkor mindig lépni kell. Ha olyan a helyzet."

(#9) Alvin_ti4200 válasza Niquis (#8) üzenetére

Alvin_ti4200
(PH! félisten)
LOGOUT blog

(#10) Niquis válasza Alvin_ti4200 (#9) üzenetére

Niquis
(senior tag)

Köszi. Erre emlékeztem halványan, de az új lenne a legjobb.:) Renew-tól mennyire kell félni?

"És ha helyzet van, akkor mindig lépni kell. Ha olyan a helyzet."

(#11) ndavid

ndavid
(HÁZIGAZDA)

Eddig a TC1100-asra fájt a fogam. Egészen eddig... :D

"Riding a fixed gear will make you a stronger, smoother cyclist... and it is a ton of fun!" (SB) × Don't panic!

(#12) paix

paix
(kvázi-tag)

nekem tetszik.. most már csak az a kérdés, hogy ebben az árban mi van benne..

(#13) h-yle

h-yle
(őstag)
LOGOUT blog

tx1000 1g rammal 1,8 (vagy 1,9 nemtom pontosan)GHz procival és érintőképernyő nélkül valamivel 1000$ fölött volt fél éve, szóval u.e. lehet kb. 1300$ tapiképpel tx2000nél.

Miben különbözik ez a tx1000től? Itt már széria a tapiscreen ott meg csak opció, meg wacom jegyzetelés? Mert mást nem igazán látok amit az előző modell ne tudna.

Altec Lansing hangszóró meg teljesen átlagos hangot ad szóval nem egy nagy +, csak a név hangzik jól. :)

[ Szerkesztve ]

Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven

(#14) [DE2JAY]

[DE2JAY]
(senior tag)
LOGOUT blog

ÉN azon csodálkozom hogy AMD van benne ... bár örülök is :)

Kalóz az androidodon: www.hattedskull.hu - [sᴧᴍsᴜɴɢ i9100]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.