Ez a venti úgy 6-7cm-esnek tűnik, ha ez 2700-on pörög... ezek a Sparkle-ös fiúk mindig kitalálnak valamit. 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

Ez a venti úgy 6-7cm-esnek tűnik, ha ez 2700-on pörög... ezek a Sparkle-ös fiúk mindig kitalálnak valamit. 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
nv+sparkle+gddr5
wtf
tényleg elfogyott a ddr2? nincs április1? viszont a 128bites membuszhoz hűek maradtak... (habár végre a freki emiatt kárpótolhat)
ez tényleg elfogadható koncepció... (igaz, még mindig csak ráncfelvarrás)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Csak azt nem értem minek kell 2700-on forognia, amikor 40nm-s a cucc, és a borda se olyan rossz... Nekem volt hasonlóm, nem Sparkle, de azon is ilyesmi megoldás volt. Iszonyat hangja volt, és végig konstans fordulattal ment. Semmit nem lehetett leve kezdeni. Azt ment rá egy S1 és kuss lett. 
PC-STYLE.hu
Egy ilyenről szívesen néznék már valami tesztet, nem lehet ez annyira rossz kis kari.
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
Pont ezt akartam én is írni 
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
Érdekes, hogy a nem sokkal lassabb 8800 GTS 15 rongyot alig ér használtan, ez meg újonnan a duplája lesz (ami még használtan is bőven több 15-nél) 
"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar
Áhh az a ventiszin
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
Fejlődik a piac. 
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
Hát aki egy kicsit is ért hozzá az tudjuk melyiket választaná. 
Family Guy Online - Closed Beta
Valahogy jobban értékelném, ha 60%-al több pénzért (ne az új árakkal számoljunk) 60%-al nagyobb teljesítményt kapnék 
Enton: szerettem volna lecserélni egy G92-esre épülő kártyára a 8800GTS-emet, de csak szarul jönnék ki belőle. Az új kártyák árait meg inkább nem is firtatom.
[ Szerkesztve ]
"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar

"A termék hűtőjének a fordulatszáma percenként 2700 és 3300 között váltakozik, és a vállalat szerint a zajszint soha nem lépi túl a 30 dBA-es határt."
Úttörő/kisdobos becsület szavukra? 
Nem hangos ez a ventilátor?... Heee? 
kiváncsi lennék mennyivel teljesit jobban mint a DDR2/DDR3-as verzió 
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
Korábban már számtalanszor kiderült, hogy a Sparkle szeret olyan grafikus kártyákat kiadni, amelyek 1 GB fedélzeti memóriát hordoznak, sőt a lapkák nem ritkán a DDR2 szabványra épültek.
enyhe és bántás-mentes bántás
ügyes megfogalmazás. 

tudtommal a GT240-es csak DDR3 vagy DDr5-ös memória kerülhet a kártya nem nagy szám a 9600Gt erősebb nála és olcsóbb is egy kis teszt róla [link]
"enyhe és bántás-mentes bántás" na de ez se kutya 
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
Nem erősebb. Durván egy szintben van a kettő (ha a DDR5-öst nézzük)
Ez kevesebbet fogyaszt (nem kell rá tápcsati) és támogatja a DX 10.1-et és mellette tudja hardverből gyorsítani a DivX-eket is. (Huh... micsoda feature lista
)
[ Szerkesztve ]
Hova lesz a világ, elfogy lassan a DDR2...
Pedig az 1 gigás kártyákra az való! 
Annyira nem rossz kis kártya, de körülbelül akkor kellett volna kiadni, amikor a 4670-et. Szerintem.
"I see the diamonds, but you only see the rock"
én speciel azt vártam a sparkletől hogy ha normális ramokat rak a VGA nyákokra akkor azok meg majd 3-4 gigásak lesznek, mondván ddr2 ből is már 1 gigákat pakolásztak rájuk ![;]](/dl/s/v1.gif)

Nem olyan rossz ez az nvidia vga, de én kicsit többet vártam volna tőle..
. anno nekem nem volt rossz választás ezek szerint a hd4670, fogyasztásilag és teljesítményileg az elvárt szintet hozza.
az a vicces, hogy 1.5-szer annyi "cuda core" van az új kártyán meg gddr5 és így is is csak épp hozza a 64sp-s gddr3-as 9600gt teljesítményét... megérdemelt volna minimum egy 256bites membuszt azért... többet ki lehetett volna ebből hozni...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Oh, lesz majd az is szerintem!
Super Memory Edition! 3 gigával csudajó a krájzisz! 
"I see the diamonds, but you only see the rock"

ez a hűtő brutál hangos lehet
Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!
ROP-ok száma foghatja vissza, azt felére nyirták a 9600GT-hez képest, nameg a magórajel is csökkent. Mindenképp csalódás ez a GTS240, főleg ha az árát is figyelembe vesszük, egyetlen pozitivuma a fogyasztás.
"Korábban már számtalanszor kiderült, hogy a Sparkle szeret olyan grafikus kártyákat kiadni, amelyek 1 GB fedélzeti memóriát hordoznak, sőt a lapkák nem ritkán a DDR2 szabványra épültek"
Hú, de diplomatikus fogalmazás. 
Maga a kártya meg egyszerűen sza... azaz rossz.
Milyennapvan?

Bár nem vagyok a téma szakértője, de nem hinném, hogy a 128 bit esetünkben számít, mert akkor a gddr5-ből jóval többet kellett volna profitáljon szerintem 10%-nál. Nem ez a szűk keresztmetszet itt.
más: A vf700-as lehet 30dB körül 2000-2500-as fordulaton, szóval vagy ez a lila hűtő baromi jó vagy a marketingosztály (esetleg a zalman (is) hangos
).
[ Szerkesztve ]
Támadni kell!
Biztos csak átnevezték a DDR2-t GDDR5-re.

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

látom szinte senki sem olvasta el az általam belinkelt tesztet , amiben a 9600 GT épp átlagosan 10%-al veri és van ahol 30%-al is.és összesen 2 játékban volt gyorsabb csak , úgy hogy a 9600 GT a referencia órajel alatt járt picivel , nincs bajom a kártyával különösebben , keveset fogyaszt ahoz képest jól megy csak az ára túl magas lévén a DDR5-ös verziók alig olcsóbbak(1000 Ft-al ) mint egy HD4770 de az rommá veri...

Ezen felül pedig sajnálatos módon a gddr5-ös verzió nem veri rommá a gddr3-mast... Hiába az órajel különbség. Ez a kártya jó vétel 15K-ért, max...
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

Szep az a venti rajta, valami hello kitty-s cucc meg elfert volna 
.::www.megadanceradio.hu::.
imádom az ilyen híreket

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957 | SE W380i-t jó állapotban, vagy más flipes telót keresnék!

igen , ezt nem fejtettem ki és maximálisan egyetértek az írásoddal ez a kártya nem ér többet