Ha szinte ingyen adják, megéri.
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario
Ha szinte ingyen adják, megéri.
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

Ennél szolidabb már nem is lehetne
Jó ár 
Teljesen jók ezek a RAM-ok, átlagosak, nem ultragyorsak, de legalább már szabvány szerint működtethetőek. Jó az az alacsony fesz, akinek meg mégis tuningra fáj a foga, még Intel rendszeren is adhat hozzá rendesen. Occsóé jó, ez a lényeg.
<-ƘƘ-> Rendszerment
A késleltetés nagy, az órajel meg picit alacsony, ha már ddr3-nál tartunk. De ha olcsó, könnyű átlépni a ddr3 világába vele, és ráér később a ramokkal foglalkozni a felhasználó. Mert egyenlőre a ramok ára, ami miatt még elgondolkodtató a váltás.
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

Nagyon jó ár érte, bár lehetne jóval magasabb órajelű.

hol látjátok a nagyon jó árat? vagy közben kiszedték a cikkből? mert én nem látok árat...
az 1333-asra is CL7-et írnak az oldalukon.
Én se látok árat, már 5-ször végigolvastam 
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)
Nem lett kiszedve, mert nincsenek még árak.
Amit linkelsz az nem ez a memória, még nem került fel a honlapjukra.
Different songs for different moods.

hát pedig a kép az dettó ugyanaz és a specifikációk is... vagy csak úgy előbányásztál egy random képet? 
lehet, hogy nem ugyanaz, de spec szerint meg igen. akkor csinálnak mégegy fajta ilyen kitet, ami tökugyanez lesz? annak mi értelme van?
mondjuk engem aztán hidegen hagy 
A kép a press release-ből van.
A specek is:
Product specifications: Cas latency:9 (1333MHz) / 7 (1066MHz)
Different songs for different moods.
Valahogy még mindig nem az igaziak ezek a DDR3-as ramok sajnos.
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo