Szerintem kicsit bulváros a cím, én egyáltalán nem látom, hogy szokatlan lenne a formája.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
KTTech
(HÁZIGAZDA)
Hasonlítsd össze az eddigi A szériás gépek formatervével. Teljesen újraszabták... és azokhoz képest tényleg szokatlan a kinézete.
www.prohardver.hu - www.kttech.hu

runner 125
(PH! nagyúr)
Noh igen,mihez mérten új,Canon-hoz tényleg új,de egyébként meg nem kiugró formatervek..
Üdv.M
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
(#4) venember83
Színes, divatos. Nekem az egyszerű ezüstös design jobban tetszett.
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP
Nekem még egy ezeréves A430 van, hát ez tényleg szokatlan, sztem a régi formaterv sokkal jobb volt, ez olyan bumszli, a másikat sztem kényelmesebb kézbe venni.
REAL EYES REALIZE REAL LIES.
PowerShot akar lenni nem? 
A hülyék mindig biztosak az igazukban, míg az okosak tele vannak kételyekkel. - "iPhone 3G-m volt, de eladtam és vettem egy Nokia 7110et :) " by ScottiMarci

fordfairlane
(PH! addikt)
A családban egy régi A60 szolgál, na az tényleg bumszli. Ez a A480 kecses ahhoz képest.
my hovercraft is full of eels