Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) melon

melon
(lelkes újonc)

Szerintem kicsit bulváros a cím, én egyáltalán nem látom, hogy szokatlan lenne a formája.

(#2) KTTech válasza melon (#1) üzenetére

KTTech
(HÁZIGAZDA)

Hasonlítsd össze az eddigi A szériás gépek formatervével. Teljesen újraszabták... és azokhoz képest tényleg szokatlan a kinézete.

www.prohardver.hu - www.kttech.hu

(#3) runner 125 válasza melon (#1) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Noh igen,mihez mérten új,Canon-hoz tényleg új,de egyébként meg nem kiugró formatervek.. :U
Üdv.M

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#4) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Színes, divatos. Nekem az egyszerű ezüstös design jobban tetszett.

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#5) Iscariah válasza melon (#1) üzenetére

Iscariah
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem még egy ezeréves A430 van, hát ez tényleg szokatlan, sztem a régi formaterv sokkal jobb volt, ez olyan bumszli, a másikat sztem kényelmesebb kézbe venni.

REAL EYES REALIZE REAL LIES.

(#6) area_51

area_51
(senior tag)
LOGOUT blog

PowerShot akar lenni nem? :F

A hülyék mindig biztosak az igazukban, míg az okosak tele vannak kételyekkel. - "iPhone 3G-m volt, de eladtam és vettem egy Nokia 7110et :) " by ScottiMarci

(#7) fordfairlane

fordfairlane
(PH! addikt)

A családban egy régi A60 szolgál, na az tényleg bumszli. Ez a A480 kecses ahhoz képest.

my hovercraft is full of eels

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.