Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) (ÉN)közPONT

(ÉN)közPONT
(őstag)

Kicsi...1155 re egy K-s procihoz nem ilyet fognak venni :)

BDP 51FD .......Iam Ordinary Shopkeeper = Sefter :DDD = Az Igazi Dzsekk Szperrów ! ( Rocker ! ) DeathStars !!! Dinnyebogár Gateways ! :) Nagy MasterL gránit lánc+lakat eladó motorhoz olcsón !

(#2) daa-raa válasza (ÉN)közPONT (#1) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Mintha más processzor nem is lenne piacon.

Si vis pacem, para bellum.

(#3) lexandro

lexandro
(kvázi-tag)

Jajj de sukár az a sárga lapát :D

Robi

(#4) (ÉN)közPONT válasza daa-raa (#2) üzenetére

(ÉN)közPONT
(őstag)

De van...a nagyobbakra tuti nem vesznek ilyet..főleg mert akinek van 70E vagy több annak hűtőre is akad....talán Liano? te rátennéd? Pár ezer huf+ért akadhat jobb is? Én egy súlyban nehezebb modell-t szereznék be elsőfokon.

BDP 51FD .......Iam Ordinary Shopkeeper = Sefter :DDD = Az Igazi Dzsekk Szperrów ! ( Rocker ! ) DeathStars !!! Dinnyebogár Gateways ! :) Nagy MasterL gránit lánc+lakat eladó motorhoz olcsón !

(#5) Ribi válasza (ÉN)közPONT (#4) üzenetére

Ribi
(PH! kedvence)

"Én egy súlyban nehezebb modell-t szereznék be elsőfokon"
Minél nehezebb annál jobb? Ezen majdnem becsokiztam. :P
Persze tudom mit akarsz, de ez akkor is viccesen hangzik.
Legközelebb egy téglát teszek a procira, az biztoz elég nehéz.

(#6) (ÉN)közPONT válasza Ribi (#5) üzenetére

(ÉN)közPONT
(őstag)

40es falazót :)

számít a tervezés is de ha kevés benne az anyag?

(#7) daa-raa válasza (ÉN)közPONT (#4) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Llano az. Miért ne tenné rá bárki is? Nem mindenki tuningol, van akinek csak az a lényeg, hogy a gyárinál halkabb legyen. És valószínűleg ez a réteg nagyságrendekkel nagyobb, mint a tuningosoké. És ez az a réteg, akinek 1-3k is rengeteg, főleg ha az esetleg 1,5-2x-es árat jelent.

(#8) (ÉN)közPONT válasza daa-raa (#7) üzenetére

(ÉN)közPONT
(őstag)

Ebben van igazság...a gyári hűtőknél mindenképp jobb lehet ,ha másban nem is hangban valószínűleg.

(#9) Ribi válasza (ÉN)közPONT (#6) üzenetére

Ribi
(PH! kedvence)

Hát iszonyat sokféle hűtő van ugyanolyan súlyban és mégis az egyik hulladék a másik meg hűt mint a veszedelem. És ez csak a tervezés miatt van.

(#10) MZperX75 válasza (ÉN)közPONT (#8) üzenetére

MZperX75
(őstag)

Te neveszel ilyet,.... akkor,mit is magyarázol itt ;) ?

lakásfelújítás-festés http://homedesign75.freewb.hu/

(#11) (ÉN)közPONT válasza MZperX75 (#10) üzenetére

(ÉN)közPONT
(őstag)

Te se veszel ilyet ? :)
Ezzel az erővel :)

(#12) MZperX75 válasza (ÉN)közPONT (#11) üzenetére

MZperX75
(őstag)

Látom a lényeget felfogtad :C ;)

lakásfelújítás-festés http://homedesign75.freewb.hu/

(#13) ftc

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez miért nem transformers? kegyetlenül hasonlít aZ evercooléra :D

(#14) KisTopi95 válasza ftc (#13) üzenetére

KisTopi95
(fanatikus tag)

Már akartam írni:D Ezt is láthatjuk majd a tesco polcain. Ha más, nem chipsethűtőnek jó lesz.

Várjuk ki, mi lesz a vége| Napközben csak 15:00 után keress telefonon! | http://yooouuutuuube.com/v/?width=192&height=160&yt=ZZ5LpwO-An4&flux=0&direction=bottom_right

(#15) methyl

methyl
(kvázi-tag)

Szerintem teljesen jó ez a hűtő. Én elvagyok a Glacialtech cuccokkal, az a lényeg hogy a gyárinál halkabbak.... meg nem is drágák. Azt kész.

''Nem én vottam''

(#17) sklopp válasza methyl (#15) üzenetére

sklopp
(senior tag)

Szerintem is. A Glacialtech mindig is jó minőséget gyártott olcsón, ventiben és hűtőben is. Nem mellesleg a hűtőik hatásfoka igencsak jó.

Az élet halált okozhat!

(#18) methyl

methyl
(kvázi-tag)

Hát szerintem a TX3-nál ez olcsóbb kategória lesz.... szóval nem ugyanaz a kettő.
Meg talán súlyban is könnyebb ez....

''Nem én vottam''

(#19) mikej95

mikej95
(tag)

Sandy-E-s alaplapokon ilyen hűtő lesz a tápellátó áramkörökön és a chipseten.
Mostanában nem volt egy jó, kompakt hűtő sem(direct touch, min 4 hőcső, 700-800g venti nélkül, 14cm venti + vmi világmegrázó csodafejlesztés)

-

(#20) daa-raa válasza mikej95 (#19) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

140mm-es ventilátorral hogy lesz egy cooler kompakt? (A DHT-nek meg semmi előnye nincs, amit ki is lehetne mutatni.)

(#22) attiLANte

attiLANte
(tag)

65W TDP-ig talán jó is lesz...
Ha az ára is ennek megfelelően alakul, akkor semmi ok panaszra.
Mindenesetre érdekes az adatlapja (már ha igaz, [link] ) - erősen meglepődnék, ha egy 100W-os Llano-t vagy bármilyen 90W feletti procit hatékonyan le tudna hűteni. Kíváncsian várom a teszteket.

(#23) mikej95

mikej95
(tag)

Ok akkor a kompaktot visszavonom, de ez akkor sem jó túl sok mindenre.

-

(#24) Találtgyerek válasza naszvalo (#16) üzenetére

Találtgyerek
(fanatikus tag)

Szerény véleményem szerint nem ér fel egy TX3-al,de majd a tesztekből kiderül.

BF3:[V8]Talaltgyerek

(#25) Cobra.

Cobra.
(senior tag)

Nekem egy 7610 volt a régi S939-es x2-n, ami tuningolva szerintem simán leadott 90W-ot vagy még többet is, mégse melegedett 60 fok fölé (na jó, amikor 30 fok volt a szobában, akkor 63 fok volt tesztprogram alatt).
Most Phenom X3-on egy TX3 van, ami halk és jól hűt ugyan, de sokkal igénytelenebb a kidolgozása. Egyetlen előnye, hogy fel lehetett szerelni úgy is, hogy hátrafelé fújjon a ventillátor, ne felfelé.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.