Hogy miért nem foglalkozik Anonimus ezekkel egy kicsit 
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

Hogy miért nem foglalkozik Anonimus ezekkel egy kicsit 
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

Ja, kiadhatnának olcsón(100-150doddó
) egy 2magos SB-E procit amit meg lehetne hackelni 6 vagy akár 8 magosra. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM

Dúrva lenne

A mobil szegmensbe szánt kétmagos, Hyper-Threadinget támogató Core i3-2332M alapból 2,2 GHz-es órajellel, és 3 MB-os harmadszintű gyorsítótárral rendelkezik. A szoftveres frissítés után az i3-2394M jelzést viseli majd a termék, és ezzel együtt az órajel 2,6 GHz-re nő, az L3 gyorsítótár pedig 4 MB lesz.
Előszőr nem értettem, hogy hol ebben az Április 1! Aztán rájöttem... mobil szegmens... Nagyon nagy szerencséje az Intel-nek, hogy az AsRock nem gyárt notiba lapot, különben már lenne Cache/Core Unlock menupont a bios-ban.
De ami késik nem múlik...
[ Szerkesztve ]
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

Akkor bizony leperelnék az Asrock-ról a gatyát ahogy Intelt ismerem, nem kell keverni az AMD-vel.
[ Szerkesztve ]

Ezek még nem hallottak a használt piacról, mire kinövöd addigra pici pénzé lehet sokkal jobbat kapni. Ja hogy ezzel nem keres Intel bácsi akkor sorry 
Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

elvileg akkor lehetne módosítani a szorzót, vagy kikapcsolni a szorzózárat 

Azért azt se kéne elfelejteni, hogy a hűtés igen kényes téma notiknál, aztán nehogy félóránként fagyizzon a frissen vásárolt prociunlock... 

jo hogy ezt ugy allitjak be, hogy "upgrade". mikozben az elejen volt egy downgrade, amit visszakapsz 
http://project-brian.blogspot.com/
Valószínű, hogy erre felkészítik az adott terméket. Azért itt nem amatőr cégekről van szó.
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Pont ez az amit en sem ertek benne. A hardver eleve tudja a gyorsabb sebesseget, nyilvanvaloan gyarilag vissza van fogva, de akkor mi a cel? Az, hogy a vasarlo vegul az OK vagy Apply gombra kattintva elelvezhet, hogy micsoda tobbletsebesseget kapott a penzeert? Nem vagom 
"A tehén nem más, mint egy olyan gép, ami ihatóvá teszi a füvet." :) http://www.flickr.com/photos/caymood • http://www.panoramio.com/user/cayman

Szóljatok már rám majd amikor az i3-ból i7-est lehet így csinálni 
.::www.megadanceradio.hu::.

Negyedik sor: "(...) Intel processzort is lehetet vásárolni."
[ Szerkesztve ]
Stern des Südens!
Köszönöm. 
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
Sokan elfelejtitek, hogy ez nem nekünk szól, hanem azoknak akik bemennek a boltba és: "nézdmá ez gétmagos, akkor az 2,2*2=4,4gigás! eztvegyükmegdemost... hallod azt majd nem kell újat venni drágáé,hanem cask kód köll azt jó lesz az új dúmhöz is! " illetve külföldön, nyugatabbra azoknak akik nem értenek hozzá ,de van miből költeniük ( ilyenből sokkal több van ott) na ők is kódot pötyögnek, mert olcsóbb mint egy új cpu. Persze én sem vennék ilyet 
ez a tuning intelpistikéknek..
pistike megveszi a kódot.. beírja..nyom egy entert..
és másnap már ő a tuningkirály a suliban..
nem rossz ötlet ez, szerintem lesz piaca.. 
Magyarország a lehetőségek hazája..Kemény, megfeszített munkával, mindenkinek lehetősége van elérni egy tisztességes pakisztáni kecskepásztor életszínvonalát..

Ezek gyenge procik nem olyan Blood Stev félék úgyhogy nem hiszem hogy nagy piaca lenne.

azt az amd inkább,de intelék semmiképpen

Ekkora felesleges hülyeséget.
Aztán majd valamelyik vírusírtó cracknek érzékeli egy elcseszett adatbázis frissítés után az unlock progit az meg belövi 1 megahertzre a gépem.
Telefon,szervíz,idegbaj mindez 300+-ért.
Jó persze csak negativitás szólt belőlem....
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
pont azért lesz piaca mert gyenge a proci..
meg pistike nem veszi a gépet hanem kapja anyutól..
úgyhogy szerintem menni fog.. 
Magyarország a lehetőségek hazája..Kemény, megfeszített munkával, mindenkinek lehetősége van elérni egy tisztességes pakisztáni kecskepásztor életszínvonalát..

Kicsit túl direkt... Ez eddig is sokszor így ment, csak még a gyárban nyomorították meg szerencsétlen CPU-t/GPU-t, hogy olcsóbb kategóriába kerüljön, így viszont már esetleg gizikének is feltűnik ez a mechanizmus.
Ja, és ha megbánja a vásárló, mert hangosabb lesz a notebook hűtés tőle, akkor le is lehet kapcsolni? 
És mi az a címben, hogy "szoftveresen frissíthető"? Ez nem inkább "szoftveresen feloldható" (unlockolható) vagy ilyesmi?

Ohhh innen már csak egy lépés, hogy szoftveresen magokat lehessen feloldani, sőtt akár az is megvalósítható legyen, hogy ha komolyabb melóra van szükség előfizetem egy hónapra hogy 4 magosként tudjam használni majd a liszensz lejártával újból csak két magosként tudom használni 
"Aki éjjel legény az nappal alszik"

Lehet hülyeséget kérdezek vagy ezt rajtam kívül mindenki tudja, de segítsetek már ki 
Notebookban lehet procit cserélni? Mert a boltokban mobil procit nem lehet kapni, tehát úgy gondolnám hogy nem. Legfeljebb garanciában ha tönkremegy. Ha ez így van tényleg, akkor a mobil verzának látom létjogosultságát, de az asztalinak így se nagyon.

Lehet.
Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

Nem mindegyik gépben lehet, és pluszban a sima mobilproci sem igazán kapható. Szóval a lényeget fogtad, mobilban több értelme van. Általában a típus alapján megmondható a notinál, hogy cserélhető-e, és ugyanez vontatkozik a mobil VGA-ra is, abból is van szabvány (MXM vagy mi volt régen) amikor kiszerelhető a gépből.
Is itt a fórumon a házilag csinált megoldás minek fog számítani? Tuning vagy warez?
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

Úgy emlékeztem ezt a projektet régebben már kitárgyalták, és maga az Intel el is vetette az elég komoly szakmai ellenállás miatt. Ezek szerint csak jegelték volna ezt a projektet? 
Tomcat
Semminek, mert az Intel szervere adja ki a parancsot a procinak, hogy frissítse magát. Ha nem tudod az Intel szerverét elérni, akkor nulla esélyed van az extra erőforrás feloldására.
(#23) ddekany: Az Intel update-nek nevezi szólva szvsz jó a frissítés. Régebben is így utaltunk erre. Most már nem akarom megváltoztatni.
[ Szerkesztve ]

Szánalmas, hogy eleve 'butítják' majd a procit ezután plusz pénzért lehetővé teszik a vásárlónak, hogy "kihozza" belőle azt a sebességet, amire tervezték
azért gondolom engem is érdekel mikor "töri" meg valaki a ZSIntel procikat 
BIOS ÍRÁS ÉS TÁPEGYSÉGEK!

Mea Culpa: Nem a fórumra való kifejezés ez tény, de egyett kell értenem azzal hogy igenis látszódik a cég magatartásán hogy honnan veszik az ihletet és a vezetőiket. Néhány termékelnevezés is -enyhén szólva- árulkodó. Sajnálom, hogy ez történt velük.
Tomcat
Ez most valahogy nem jött be. Olyan felesleges érzést kelt. Magyarul megveszek egy szarabb procit, hogy kis barkácsolással egy picit jobb legyen belőle, amiért még fizetek is külön? LOL
"I see the diamonds, but you only see the rock"
Pentium, miért, miééééért, miéééééééért? dögöljön már megfele a név is...
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

Jól értem? Megveszem a gépet, amiben egy teljes értékű proci van, s ez nyilván az árába is bele lett kalkulálva, (gondolom, az INTEL nem nyeli be azt, ha a tulaj mégsem akar teljesítménynövekedést) aztán az upgrade-ért még felszámolnak plusz pénzt is? 
Nagy ötlet. Nagyon nagy ötlet... 
Alléz Olympique de Marseille!
akinek nem kell, nem veszi
vesz amd-t 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
Szerintem itt nem az Intel szervere a célpont, hanem a parancs, amit a szerver küld jó kód esetén... persze elméletileg lehet törhetetlen is a rendszer (minden procihoz egyedi kód tartozik... de a brute force akkor is bejön, kérdés, hogy megéri-e...).
Alapvetően ellenszenves a dolog, de notiknál végülis nem rossz... ott nehezebb a csere házilag, mint egy asztali gépben (mind maga a folyamat, mind a beszerzés - eladás).
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy lesz-e létjogosutsága ennek az elmebeteg ötletnek. 
[ Módosította: BioNiCMaN ]

Az Intel feltalálta a fizetős tuningot.
Szerk: Csak nehogy a kedvenc AMD-m is ihletet kapjon, különben nem tudom milyen procis gépet vegyek...a VIA hogy áll most? 
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hülye,... a hangok is ezt mondják...
Ne adj nekik ötleteket... 
WP7 és Android fejlesztés - https://plus.google.com/113465598003608536126 http://modevel.blogspot.com https://www.facebook.com/pages/MoDev/260469680679910
Ez még türhető dolog, de innen nincs messze a havidíjas processzor ötlete.
Mennyi memória van a gépedben? Szavazz te is a logout bejegyzésemben.:) Köszönöm.

De gáz! Már látom is a apróban: warez Intel procit tessék! LOL 
Milyen bőrt?
Eddig is ez volt, nem értem egyébként, hogy mi a bajotok ezzel a modellel:
A procigyártó cégek eddig eldöntötték, hogy milyen áron milyen sebességet adtak. Egy processzor családon belül nincsenek eltérések a gyártásuk során. Az, hogy hány MHz-esek legyenek, azt utólag döntik el, és sokkal inkább a kereslet alapján, semmint a képességüket figyelembe véve.
A másik oldalról kellene nézni. Ugyanazt a hardvert meglehet majd venni (remélhetőleg) olcsóbban, és hardvercsere helyett bármikor megvehető bele a jobb proci. Eddig erre hardveres beavatkozás kellett, most már egy bankkártyával bütykölés nélkül megoldható.
Ha amd-nél megoldották volna a pénzért magok feloldását, iszonyat nagyot kaszálhattak volna vele.
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

Ez egy nagy hülyeség ... 
Ericsson GA628 - Alcatel One Touch Easy - Motorola V2288 - Siemens C35 - Siemens A50 - Samsung A800 - Motorola E398 - Motorola E550 - Samsung U800 - Samsung Galaxy S

igen csak eddig úgy néz ki,hogy az "Ugyanazt a hardvert meglehet majd venni (remélhetőleg) olcsóbban, és hardvercsere helyett bármikor megvehető bele a jobb proci" lehetőség árát pofátlanra szabta az INTEL de nagyon.Szinte nem jársz jobban,minta procit cserélnél.Na erre a bőr lehúzásra gondoltam.
Lehet kicsit el kéne vonatkoztatni az otthon gépét szerelő emberkétől.
Közepes amerikai cég, mondjuk 2000 desktop.
Ha kevés volt a proci és nagyobbat akartak rakni bele:
2000 új proci megrendel, technikus gyerekek összesen legalább gépenként 1 órát elszöszmötölnek vele, ez 2000 munkaóra. A régi procit meg lehet kukázni, ebayen eladni.
Most meg központilag kinyomják a frissítő kódot később ha kell a plusz teljesítmény, nem kell bontani, rendelni stb.
MCSE+M/S, MCITP, VCP5 - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''
Ebben igazad van de jelenleg ennek nincs értelme így. Először is akkor minek a mobilos proci? A másik +500mhz-ért ki fognak cserélni 2000 gépet?
"2 eshetőséget látok: -használj windowst -ne használj linuxot" By zsivagooo
Ez csak egy példa volt, ugyanolyan mint a korábbiak, hogy lehet kicsit másképp is látni a dolgokat.
Procit nagyon ritka esetben szoktunk cserélni, de így még mindig olcsóbb mint az óradíj amit kifizetnének a cserére.
MCSE+M/S, MCITP, VCP5 - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''