Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Eddie141

Eddie141
(senior tag)
LOGOUT blog

A rack jól néz ki, nem drága, és mindenképpen jó megoldás. Viszont igazság szerint semmi újat nem nyújt. Mondjuk az árból fakadóan erősen konkurálhat az azonos megoldásokkal más cégek számára.

Ez a hőkő meg elég furcsa dolog. A mérete pl le sincs írva. És igazából nagyon a felhasználását sem tudom elképzelni. Maximum az az ötletem támadt, hogy téli napokon be a kabát alá :D Vagy a motoros dzseki alá :D Vagy ha akkora, akkor a kesztyűbe. Esetleg a paplan alá lábmelegítőnek :DDD Viszont venni soha nem vennék ilyet.

Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23 - Newton I. Axiómája eltörte a lábam :D -

(#2) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A szavazás kissé cinikus.

Milyennapvan?

(#3) Phvhun válasza Eddie141 (#1) üzenetére

Phvhun
(fanatikus tag)

Usb csatiból tudsz következtetni a méretére.

wnbcbrg | EVE Online main char : Faeyan Piraat

(#4) Eddie141 válasza Phvhun (#3) üzenetére

Eddie141
(senior tag)
LOGOUT blog

Igaz! Akkor a kesztyű kimarad :D

Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23 - Newton I. Axiómája eltörte a lábam :D -

(#5) TESCO-Zsömle

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én egy pár ilyesmit vennék, feltéve, hogy lesz még idehaza hideg tél... Sokat javíthat az ember közérzetén, ha valami meleget szorongat a zsebében...

[ Szerkesztve ]

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#6) D1Rect válasza TESCO-Zsömle (#5) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Erre van a pár szát ft-os zselés cuccos.

Milyennapvan?

(#7) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Jó pofa a kinyitható USB-s mobilrack.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#8) Phvhun válasza D1Rect (#6) üzenetére

Phvhun
(fanatikus tag)

Ami kb 1 percig bírja..

wnbcbrg | EVE Online main char : Faeyan Piraat

(#9) leviske

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

@Abu85: A választható lehetőségekkel mintha le is írtad volna a véleményedet. :DDD

MOD: Amúgy mi lesz 2 nap és 7 óra múlva? GTX460 megjelenés? Vagy ennél komolyabb meglepetés várható?

[ Szerkesztve ]

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#10) bartucc válasza leviske (#9) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

GTX 460, GF 106-ot és 108-at nyár végére ígérik tudtommal. :U

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#11) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Máskor is lehetne szavazás

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#12) DV

DV
(senior tag)

Tetszik az a HandyBook, szerszam nelkul szerelheto, de ennek ellenere csomagolnak melle csavarokat csavarhuzoval :F .

"Screw-free installation, no tools required...
Product Includes :
...*Screw driver *Set of screws...".

(#13) EarL 007 válasza DV (#12) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Gondolom, aki akarja, csavarozhatja is.

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#14) D1Rect válasza leviske (#9) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

GTX 460, eltaláltad.

Milyennapvan?

(#15) Isee

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

19euróért ez egész jó vétel lehet (már akinek szüksége van rá)

"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

(#16) zeg

zeg
(senior tag)

A műanyag, akkus kavics 'feltalálóját' szaros biciklilánccal csapkodnám hálából, amiért sikerült ilyen környezetromboló, ámde tökfölösleges szutyokkal 'megajándékoznia' az emberiséget.

3dfx cuccokat keresek megvételre, oldalam: www.z3dfx.atw.hu

(#17) ]Phobos[ válasza zeg (#16) üzenetére

]Phobos[
(senior tag)

Hát te kész vagy :DDD
mod: azé' jobb mint a telefonos távgyógyítás ;]

[ Szerkesztve ]

Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

(#18) bogyo112 válasza DV (#12) üzenetére

bogyo112
(őstag)

Biztos, ami biztos alapon.... :DDD

Galilei halott! Már Einstein sem él !...és én is nagyon szarul érzem magam... Press any key! Csak a resetet ne!!!

(#19) AXisBOLD

AXisBOLD
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nekem bejön ez a kő, télen bringázás után is jól tud esni egy kis meleg a kéznek.

Aurea mediocritas

(#20) DeFranco válasza AXisBOLD (#19) üzenetére

DeFranco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Még legyártunk pár milliárd ilyen műanyag-szilícium-akkusav kisgránátot, és nem lesz gondod a hideg téllel... :((

szerk: most nem azt mondom, hogy szenesvasaló rulez, de ez teljesen felesleges szvsz. már azért is kár, amit raktárkészletre meg repiajándéknak legyártanak.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.