Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#51) mmdms

mmdms
(őstag)
LOGOUT blog

Dejó ismét a g80-as 320 és 384 bitet látni. :)

ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

(#52) tzsolesz válasza Dr. Romano (#39) üzenetére

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Neeeeee. Szakadok

[ Szerkesztve ]

=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

(#53) zuchy válasza Killing (#50) üzenetére

zuchy
(őstag)
LOGOUT blog

Biztosan. De a feszt is tudja hardveresen szabályozni, még a drivert sem kell feltenni.

PC-STYLE.hu

(#54) Nordic

Nordic
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mit izgultok a fogyasztás miatt? Már rég a szomszédtól kellene lopni az áramot:DDD Amúgy meg ez a hűtés sztem legalább olyan lesz mint a 8800GT gyári kenyérszelethűtése :((( Azt mikor először beindítottam anyukám meglepődve jött be a szobámba, hogy tényleg porszívózok e vagy csak képzelődik. Szegény nagyot csalódott:DDD

"Nem tudom mi a gond.. Mióta ph-n kint van az e-mailem, azóta olcsóbban veszem a viagrát." by akom --- {Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}

(#55) Killing válasza Nordic (#54) üzenetére

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Lesz mit izgulni, mert ha lesz legalább 10 ilyen kártya az országban akkor leszívják vagy fél paksot. ;]

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#56) akosf

akosf
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha jól látom CUDA alkalmazásokhoz érdemesebb lesz a GTX470-est választani. Az extra 32 CUDA mag és sávszélesség nem fogja megérni a 100 eurós felárat...

(#57) FRENK1988 válasza Nordic (#54) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Juj az súlyos:D
Nekem az 5850-el van egy pozitív csalódásom. Hangosabbnak hittem (2900XT beidegződés) de rendesen fülelni kellet h egyáltalán megy e :DDD

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#58) MLaca

MLaca
(HÁZIGAZDA)

1) "Are you ready?" - No, I'm not.
2) "Forradalmi..." - ja, minden új generációnál elsütik.
3) előbb-utóbb úgyis minden épeszű lény a notebooknál köt ki. kicsi, halk, mindent megcsinál, a legszórakoztatóbb játékok meg egy atomos netbookon is elfutnak. ja, a fogyasztásról meg ne is beszéljünk (mióta áttértem notebookra, havi 6-7 ezret spórolok meg a villanyszámlán).

http://mlzphoto.blog.hu/

(#59) Robi BALBOA válasza G4ula84 (#23) üzenetére

Robi BALBOA
(őstag)

Hát ha azt vesszük, hogy a HD2900XT venti 0,94A -es volt és az "CSAK" 225w-ot evett max akkor van okunk az agodalomra :DDD

Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM

(#60) Nordic válasza FRENK1988 (#57) üzenetére

Nordic
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mondanom se kellett, 2 napra rá már Accelero s1 hűtötte a drágát egy 12es ventivel.

"Nem tudom mi a gond.. Mióta ph-n kint van az e-mailem, azóta olcsóbban veszem a viagrát." by akom --- {Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}

(#61) FRENK1988 válasza MLaca (#58) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

3.) de nincs is olyan játékélmény a Krájziszon mint nekem :DDD
Nordic: Én hamarabb untam meg minthogy vegyek rá egyet:D ;]

[ Szerkesztve ]

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#62) Kopi31415 válasza MLaca (#58) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát, értelmes lény vagoyk, de kenhetem a hajamra a notit, ha nem tudok vele megbírkózni pl. a diplomámmal, mert a CAD- progit csak szenvedve kezeli, vagyFEA alatt szuttyog egy életet. Aztán mi a fészkes fenéért fizessek ki olyan funkcióért plusz pébnzt, amit nem hazsnálok ki? Pl. akku, meg hordozhatóság. S mellette a hátrányok. ramaty felbontású kijelző az emberi árkategóriákban, ramaty minőségű kijelzőkkel, kényelmetlenül kicsi klavival, kalap lótrágya minőségével vetekedő touchpaddel, s gombokkal, csillogó kijelzővel, hogy minden vakítson, ami mögöttem fényt merészel kibocsátani, stb.

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#63) Abu85 válasza Robi BALBOA (#59) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ebbe be van kalkulálva a tuning. Simán megy a mag és a shader magasabb órajelen a GF100 esetében. A probléma a 300 wattos fogyasztási limit.

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#64) schwanz válasza MLaca (#58) üzenetére

schwanz
(kvázi-tag)

Hm, lehet, ha csak a csajom laptopját használnám, nem kéne villanyt fizetni?? nekem összesen 7-8 a számlám :))

Szvázi tag

(#65) WesTM válasza Nordic (#54) üzenetére

WesTM
(őstag)
LOGOUT blog

For example Sajókaza? :D Kiszaladok aztán oldalvágóval menten megblankolom a vezetéket a ház előtt, majd egy masnival csatlakozok. ;] Do you wanna play? ;]

Viccet félretéve ha az ATi normális szinten tudja tartani az utóbbi időben a kártyák fogyasztását, akkor elég fontos szempontnak kéne hogy legyen nvidia részéről.
Természetesen Vérpisikét nem érdekli, de aki saját maga fizeti a villanyszámlát oda tud figyelni egy izzóra is. Nem még ha "felkapcsolsz 5 izzót"...
Meg ív hegesztesz, meg Hannah Montana cd-t hallgatsz az AKAI hifin...

i'm out

(#66) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Felőlem ehet, csak legyen már valami árverseny ;]

.::www.megadanceradio.hu::.

(#67) Nordic válasza WesTM (#65) üzenetére

Nordic
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én egy kis hasonlóságot vélek felfedezni az envidija, meg a níd for spíd között. Számomra mindkettő egyre csak hanyatlik. A mai napig nem bántam meg hogy annó megvettem a 8800GT-met(nem kis összegért csak legyen már- 75k volt :U ), de ha cserélnem kéne ma más semmiképp nem ruháznék be a zöldekhez fermi ide vagy oda. Szerintem 8800GT régóta az egyetlen sikeres kártyájuk(sztem annó ők maguk se hitték el annó hogy ennyire sikeres), és a fermi nem lesz az.

(#68) zH.

zH.
(őstag)
LOGOUT blog

LoL ,hogy mindenki bevan szarva a fogyasztástol ,mintha 0-24h-ig 100% load-on használná. :D

67: 8800GTX , Ultra? Bár az utóbbi elég ritka ,de még manapság is elegendő a kártyák teljesítménye egy kisebb felbontáshoz.

[ Szerkesztve ]

just be

(#69) WesTM válasza Nordic (#67) üzenetére

WesTM
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem 88ultra volt az utolsó tőlük, előtte volt még 8600gt, meg gts640 vmodolva, de aztán eljátszották a renoméjukat nálam.

Fermi bizonyíthatott volna, bár akkor se kellett volna, de ahogy elnézem, számomra nem fog.

Megjártam mind 2 oldalt, bár ATI-t mindig is jobban szerettem, nvidia nálam már fabatkát sem ér, sem mint cég, sem mint a termékei.

Maradok ATI-s örökre.

OFF OFF részemről. :R

[ Szerkesztve ]

i'm out

(#70) DeSanto

DeSanto
(őstag)

A ferminator.
Lesz étvágya az tuti.
Gondolom ez jobban fűt mint a 8800GTX.
Annál sem mertem az oldallapot fent hagyni a házon.
tuti jól befűti majd a CPU-t is.
Akik léghűtéssel használják nyáron lesz sípákolás a CPU hőfoka miatt.

(#71) Angel1981 válasza Khan13 (#41) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

Azért egy csúcsgépbe még egy minőségi 400W-os sem elég igazán - nézd meg a "Mire elég 400W?" - tesztet. A csúcskonfignál a legtöbb elhasal - arról nem is beszélve, hogy nagyon nem jó egy tápnak, ha sokszor megy közel 100%-on...

(#72) Khan13 válasza Angel1981 (#71) üzenetére

Khan13
(fanatikus tag)

Jó, igen, de tudod mire gondoltam...

Neumann -->Petrik TISZK --> Neumann (ÓE) :D

(#73) Joachim21 válasza Khan13 (#72) üzenetére

Joachim21
(fanatikus tag)

Majd jön a B1es revízió, meg a többi, és ki tudja :DDD talán az ASUS csinál egy duplaGPU-s szörnyet ebből is :R

[L:http://hardverapro.hu/apro/asus_maximus_formula_x38_q9550_4gb_ddr2_800_kingma/hsz_1-200.html]Nézz csak ide![/L]

(#74) RootRulez

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem értem én ezt... Miért erőlteti az nVidia, hogy pariban/erősebb legyen az 5870/5850-essel (ilyen áron)? Inkább csinálna kisebb (kevesebbet evő/halkabb) VGA-t, amit tudna jó áron adni. Majd a következő generációban erősebb lesz, addig meg gondolkodhat, hol is rontotta el...

[ Szerkesztve ]

═══════════════════════════════════════════════════════     Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/     ═══════════════════════════════════════════════════════

(#75) Jarlaxle

Jarlaxle
(senior tag)

Ezekkel megvalosithato lesz a TrueHD/DTSHD bitstream mint az Ati kartyakkal?

(#76) RockyHorror válasza Keldor papa (#19) üzenetére

RockyHorror
(újonc)

Szerintem az, hogy elmondhatták, hogy kié a legerősebb kártya...

Az életben két dolog biztos: a tegnap és Chuck Norris

(#77) huszar90 válasza RootRulez (#74) üzenetére

huszar90
(tag)

A preztizs kérlek ;)

(#78) stevve válasza Jarlaxle (#75) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Kétlem, hogy az árba beleférne. Az nVidia így is elég későn vette rá magát arra, hogy egyáltalán hangchip legyen a VGA-kon, nem hogy még a védelem is rákerüljön, ami ezeknek a hangsávoknak kell.

PH semleges

(#79) Ricco_hun válasza moha21 (#49) üzenetére

Ricco_hun
(senior tag)

"Meg aki ilyen karit vesz nyilván nem idle-ben netezget, hanem játszik is, ott meg bizony pörög."
De jó, neked már van GTX480-ad? Vagy mégis honnan a sípból tudod, hogy "ott bizony pörög"? A fermi hardveres feszültségállítást fog tudni. Otthon a gépedben már nincsen pci-sig szabvány és ezt az nv-nél is tudják. Tuning során csúnyán túl lehet majd lépni vele a 300W-ot, az nv meg gondolom nem akarja, hogy az amúgy is kevés darabból tömegesen hordják vissza a megsült kártyákat. Így inkább belerak egy k@rva erős ventit.

Annyi okos ember gyűlt itt össze komolyan mondom. Valaki azt kérdezi, hogy egyáltalán vissza tudja-e majd venni az órajeleket idle-ben (mégis mikor volt utóljára olyan vga - akár ati, akár nv oldalon, ami ne tudott volna valamilyen energiagazdálkodást). Előkerülnek a szokásos, "leszívja paksot"meg "télen jó lesz fűteni vele" mondókák is. Hahó: HD2900XT, 9800GX2, HD4870X2, GTX295, HD5970. Mintha fogyasztási rekordot készülne beállítani az nv a 275W-tal.

Leghamarabb meg talán ősszel lesz érdemes nézelődni új vga után, majd ha kijön a középkategóriás fermi meg a javított revíziójú GTX4xx alacsonyabb fogyasztással. Na akkor majd megindulhat az árverseny. Az nv az előállítási költségek miatt nem is tudna most árversenybe kezdeni, az amd-nek meg tetszik, hogy jókora haszonnal is viszik a HD5-öket.

[ Szerkesztve ]

A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

(#80) Angel1981 válasza Khan13 (#72) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

Igen, de kicsit azért radikálisan fogalmaztál, ezért akartam reagálni.
De nem veszünk össze! :)

(#81) Pepe78 válasza Ricco_hun (#79) üzenetére

Pepe78
(senior tag)

Mint írtam is ez bizony fűteni fog.
Szerintem 2010 ben ilyen ATI vga-k ellenfeleként kicsit komolyabb cuccal kéne előállnia az NV -nek.
Nem mérvadó, hogy egy 2 évvel ezelőtti 9800 GX2 stb stb hogy fűt/fűtött.
Illene elkerülni ezeket a fogyasztási/hőmérsékleti adatokat.
ATI 5970 load hőmérséklete pl elfogadható és halláskárosodást sem okoz a hűtése.
Pedig ott 2 gpu fűt.

Na de várjuk meg az első komoly hazai teszteket.

Díszítő és struktúrfestés, antikolt, lazúrozott kő és márvány hatású falak készítése. Kül és beltéri szigetelés, gipszkartonzás, kültéri színezés, lábazatok kerítések díszítése. Mindezt különleges egyedi technikákkal.

(#82) Gyuffa

Gyuffa
(lelkes újonc)

Ejha, megdöbbentő miket írnak már.
Hát erre kíváncsi vagyok, mi lesz ebből 100%-osan igaz majd élőben :) ;]
de 20W a ventinek? :Y

Lásd alúl: http://www.xfire.com/profile/gyufa333/ +400W Chieftec táp :)

(#83) RoBorg válasza Lacika001 (#15) üzenetére

RoBorg
(tag)

Azért az nem semmi hogy 20W csak a ventije...

Áhhhh...megelőztél. Én is pont erre gondoltam, csak a mondat másik fele ez lett volna:

pár éve az egész VGA-é nem volt ennyi.

(#84) Tom5

Tom5
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nagyon nagyon kíváncsian várom a TÉNYEKET. Mert ezek a találgatások. Már nemtudom kinek higyjek. Csak mozduljon meg a VGA piac ár ügyileg.

"Nem vagy szép. Ez nem érdekel. Az erőd a szépséged. Az erőd a hatalmad. Ez a valóságod. Ez a Te világod."

(#85) PuMbA

PuMbA
(PH! addikt)

20W csak a ventinek. Sose hittem volna,hogy ezt megéljük. :Y :))
A GeForce 210-em eszik full terhelés alatt 10W-ot.

[ Szerkesztve ]

Soft kitty, warm kitty, little ball of fur. Happy kitty, sleepy kitty, purr, purr, purr.

(#86) Duree

Duree
(PH! addikt)

Meglátjuk mi lessz ebböl,az Nvidia majd 1 éve hazudik és ködösít,mert nem volt alternativa az Atival szemben.
Most is mélyen hallgatnak,ki tudja miért.
Nagyon kíváncsi vagyok a megjelenésre,és ha tényleg megjelenik akkor az utána jövö tesztekre,vajon jobb vagy rosszabb mint az Ati teljesítményben.
Egy dologban biztos ö lesz a nyerö az pedig a fogyasztás,mint láttuk elég jó étvágya van mindkét kártyának

(#87) stevve válasza PuMbA (#85) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ez így tényleg elé nevetséges... főleg amikor mindenki "zöldülni" akar. :DDD

PH semleges

(#88) RoBorg válasza Daczy (#48) üzenetére

RoBorg
(tag)

kb ha otthon világít nálatok 5 lámpa, már az több, vagy körübelül 300W...

Már bocs, de ez hülyeség. Nálam soha nem világit 5 lámpa, mert lekapcsolom magam után, ha nincs szükségem rá. Jó szüleim megtanitottak rá, tudom? S ami világit is, max. 25W. Akkor meg a 300W-hoz nem is 5, hanem legalább 12 (vagy 24) darab kellene.

(#87) stevve: nem paradoxon, hogy pont az Nvidia gördit akadályt a környezettudatos élet elé? Talán az átnevezések helyett valami más színt kellene találniuk. A zöldet meg hanyagolni.

[ Szerkesztve ]

(#89) RoBorg válasza TheChos3nOne (#34) üzenetére

RoBorg
(tag)

Ez nvidia barátom, nvidia!!! A név...Ebben lesz jó. S emiatt majd veszik is.

(#90) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezzel micsoda grillpartit lehet majd rendezni! :D
Kíváncsi leszek nagyon, hogy mit tudnak, de szerintem hasra esni nem kell tőlük, az biztos.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#92) CSiMi_

CSiMi_
(tag)

Mellesleg én is vennék DX 11et, és val szín, ATI lesz, de akinek ez kell.... Hajrá... De csak jópofizásból minek irogattok ide???

EP45 DS3, E8400 E0 (3,78 GHz), OCZ reaper 4GB kit (5-5-5-12 (1120 MHz)), Zotac GTX 260, OCZ 500W-táp Razer DeathAdder v2 (3500dpi), Logitech G35, LG flatron 22' 1080p .

(#93) rumkola válasza CSiMi_ (#91) üzenetére

rumkola
(PH! kedvence)

:DDD

mindig is az amd melegedett jobban és fogyasztott többet, akkor persze nem volt ilyen "felhajtás" a dolgok körül
ez most a divat mert van néhány divatdiktátor itt, nyugodj bele nem kell mellre szívni, le kell szarni

http://youtu.be/uu2IBhf9F4k

(#94) CSiMi_ válasza Khan13 (#41) üzenetére

CSiMi_
(tag)

Miért töröltétek a 91. HSZ-t????
Ittvan megint....

Ne töröld le!!!!

De törlöm és gondolkodási időt is kapsz...

[ Módosította: Thrawn ]

EP45 DS3, E8400 E0 (3,78 GHz), OCZ reaper 4GB kit (5-5-5-12 (1120 MHz)), Zotac GTX 260, OCZ 500W-táp Razer DeathAdder v2 (3500dpi), Logitech G35, LG flatron 22' 1080p .

(#98) nkmedve válasza CSiMi_ (#94) üzenetére

nkmedve
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Megy itt a cenzúra keményen. Pedig komolyan érdekelne a dolog. :)
Na de el is hallgatok mielőtt kivágnak engem is mint macskát sz***i. :D

(#99) Thrawn válasza nkmedve (#98) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szerinted véletlen szedtem ki ami a *** helyén volt? :F
Miért raknám vissza? :F

Nem kell válaszolni, mindkét kérdés költői volt...

Different songs for different moods.

(#100) moha21 válasza Ricco_hun (#79) üzenetére

moha21
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nidec VA300DC Fix 12V ról megy és 0,8 A eszik le lett mérve.. Ez kemény 9,6 W. Ja és ez egy 8x8-as ventilátor, 10,5V-ig be sem kapcsol. [link]
Persze a fermin a bfb0712hf lesz. 70mm, 12V, 1,8 A és 32 CFM van rá írva.

"uning során csúnyán túl lehet majd lépni vele a 300W-ot, az nv meg gondolom nem akarja, hogy az amúgy is kevés darabból tömegesen hordják vissza a megsült kártyákat. Így inkább belerak egy k@rva erős ventit."

Ezzel a nézettel rakhatnak rá egy 80w-os ventilátort is és majd az megy 5%-on nem? Nem hinném viccből van az túlméretezve.

"Otthon a gépedben már nincsen pci-sig szabvány és ezt az nv-nél is tudják."

Akkor miért vettek vissza az órajelekből és miért ennyi a VRAM? Nyilván mert szarnak a szabványra...

Az erős áram olyan, mint a gyenge áram csak más a fogása. IP Apache 123

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.