Hu ez az S30 nagyon bejön. Külsőre
Belsőre meg lehetne jobb is. PL a VGA gondolok 
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
Hu ez az S30 nagyon bejön. Külsőre
Belsőre meg lehetne jobb is. PL a VGA gondolok 
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
Csak azt nem értem, hogy az S30 mért csak egy DX10-es 9800GT-t kapott 
..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

Mondjuk igen. A gépet nézve ez a leggyengébb pont. Ha már vadi új Lynnfield lapka meg ddr3 van benne akkor a lassan 2 éves 9600gt-t elfelejthetnék...
CSS (Hun)Bloodkiller
Ez volt raktáron occoé... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.
Nem rosszak. Amolyan kis mindenesek. A legnagyobb még játékra is jó, bár mehetett volna bele egy 260, ha már GTX sorozat.
Az LG úgy tűnik, teret akar hódítani az összeszerelt PC-k piacán.
PH semleges

De jó hogy az LG is a hulladék GF-kat erőlteti.

De hát pont a videókarira sajnálták a péztet. 
CSS (Hun)Bloodkiller
lehet nem véletlenül.. 
A T30at szivesen beállítanám a nappaliba a TV alá... Nagyon szép HTPC és arra a HW is bőven megfelel.
asd fgh jkl éáű
Az első nagyon tetszik! A bele annyira már nem viszont. Szép, szép, de nem kellene egyik sem. Csak a ház... ![;]](/dl/s/v1.gif)
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Színesek és vonalasak is, de a kettő együtt már nem ül annyira. 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

Nekem kicsit az új csoki telókra hajaznak.
"Tehát a Nokia szintjét várom el a HTC-től." by andersen32
a ház designja jó és passzol a Láijf iz Gúd-hoz!
de miért geforcok...
[ Szerkesztve ]
Ez frappáns volt

PH semleges
(#15) TESCO-Zsömle válasza VaniliásRönk (#11) üzenetére
Nem is, mivel álló házak. 
hejesírásó: Mert az életben semmi sem tökéletes... ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

A legkisebbet el tudnám képzelni a kedvesemnek. Neki aztán édes mind1 hogy GF vagy nem. Már csak egy ár kell amivel az MSI, HP meg Asus alá megy.
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan

A hszedben benne a válasz! ![;]](/dl/s/v1.gif)

Dzsífósz nem kellene bele, de a legvékonyabbat elfogadnám. Kérdés az ára, a hangja, a melegedése meg a fogyasztása. Röviden: PH! tesztet a népnek! 
Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!
mondjuk sztem elég giccses 
[ Szerkesztve ]

Egy kicsit érdekes a ház de megszokható,viszont lehetne erösebb vga is bennük

Ugyan menyit fizethetett neki az Envídia, hogy ezeket a kártyákat pakolják bele
, viccet félretéve eléggé tetszetős a ház, de nem értem az LG logikáját, hogy mért ezek a kártyák kerültek bele, az első 2 még oké de az a 9600-as...
Ha érdeklődsz valamelyik termékem iránt, írd le melyik hirdetésre hivatkozol!, nem vagyok gondolatolvasó hogy kitaláljam!

nekem is csak a ház kellene, és a grafikus kártya tényleg gyenge a legnagyobb modelben :S
-=The digital artist of the darkside=-