Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#51) Killing válasza brumesz (#12) üzenetére

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

6 magos Core i7? ;]

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#52) Weaver válasza v.tom (#6) üzenetére

Weaver
(senior tag)

ezt jól összefoglaltad :DDD

http://phmegbizhatosag.atw.hu/ <-- csekkold adás-vétel előtt

(#53) KőkorSzaki

KőkorSzaki
(tag)

Na az a szülő is megérdemli akinek a csemetéje erre költi a zsebpénzt és megússza büdös nagy válságpofon nélkül. Persze vannak kivételek, pl. rendőrök örülnek a tartalékvillogónak.

(#54) Zolás válasza MMIX (#45) üzenetére

Zolás
(őstag)
LOGOUT blog

Ezen betojtam szó szerint. Beleirták hogy GÉÉÉMMEERRR EXPERIENCE.
Elég sokat csézek de ezek szerint örökre low maradok ha nem ilyennel szerzem a gémer tudásomat. Igy végiggondolom valóban ha beraknék egy csomó világítós bizbaszt a gépembe sokkal több hs jönne össze. Vagy ha rám akarnak lőni pirosan kezd el világítani ;] Áááá kell egy ilyen én prógémer akarok lenni. Sőt ha überpró gémer akarok lenni akkor 2őt veszek a 2db Nv 9600 2gb ddr2 sli mellé.
De hová tünt Vér István?? :DDD

Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve http://db.tt/VAEJ3ka

(#55) jakobinus

jakobinus
(tag)

Költői kérdés- aki ilyet vásárol, az vajh' kikapcsolja a világítást?

Egy mindenkiért - mindenkiért egy

(#56) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Ouch, ebből kellene majd 1.5kW-os is héé ;]

.::www.megadanceradio.hu::.

(#57) _Oscar

_Oscar
(tag)

Nem tudom, hogyan létezhetett eddig élet a földön színváltós tápok nélkül. :))

Chuck Norris már utazott a 4-es metrón. Még '97-ben... Keddig nem leszek itthon. Ha valami kell a cucaimból telefonon keress.

(#58) Dyno

Dyno
(PH! kedvence)

75% hatásfokkal majd biztos halk is lesz.......de gyűlölöm a TT tápokat jááájjjj......gondolom valami régi CWT bélel szerelik majd, de hogy lehet 2009-ben 80+-os minősítés nélkül kiadni új tápot, már a Silver a divat meg a Bronze nem 75%....

(#59) hejesírásó válasza _Oscar (#57) üzenetére

hejesírásó
(őstag)
LOGOUT blog

Nem tudom, hogy léátezhet élet a szlajka völgyben mikor 28 km-re van a legközelebbi mc'donnalds :))

(#60) syC

syC
(PH! addikt)

Elég gyengusz teljesítményűek. Jobbágyhályog..

• De hova temetik a túlélőket? •

(#61) zsolt1129 válasza syC (#60) üzenetére

zsolt1129
(PH! addikt)

Nem vinné el a Quadodat szénné rángatva :D :C

(#62) malwy

malwy
(senior tag)
LOGOUT blog

De legalább nem osztott 12V-os ág. Öt év garancia.
Az ajánlott fogyasztói árakról azonban még nem számolt be a gyártó.

Ha utóbbi jó, akkor elmegy. Lehet pusztán sok pesszimista (vagy a túlzott őszinteség) a mérnökök körében.

PC alkatrészek (P3-P4) stb. ---> http://href.hu/x/hpft "A hollók rajban repülnek, a sas egymagában."

(#63) D1Rect válasza hejesírásó (#59) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

failed, messzebb van jóval.

Érdemben nem tudja valaki, hogy mitől csökkent ennyit a hatásfoka egy 80% fölötti belsővel?

[ Szerkesztve ]

Milyennapvan?

(#64) MMIX válasza D1Rect (#63) üzenetére

MMIX
(őstag)

(#45) 115 Volt-on 75% a hatásfoka

(#65) D1Rect válasza MMIX (#64) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Aha, akkor nagyobb leadás mellet ez javulhat. :R

Milyennapvan?

(#66) nyunyu válasza hejesírásó (#59) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Nem tudom, hogy léátezhet élet a szlajka völgyben mikor 28 km-re van a legközelebbi mc'donnalds :))

Nem tudom ez mire akar pelda lenni, de a Szalajka volgyi etetohelyeken nagysagrendekkel ehetobb a kaja.

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#67) nyunyu válasza D1Rect (#63) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Érdemben nem tudja valaki, hogy mitől csökkent ennyit a hatásfoka egy 80% fölötti belsővel?

LEDek+vezerloelektronikajuk is beleszamolodik a tap vesztesegebe, igy kisebb a hatasfoka, mint vilagitas nelkul.

[ Szerkesztve ]

(#68) D1Rect válasza nyunyu (#67) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Oké, de ennyit nem kéne enni a egy pár lednek meg nevetséges vezérlésnak.
Közben kiderült, hogy nagyon alacsony terhelésnél vacak a hatásfoka.

Milyennapvan?

(#69) hejesírásó válasza nyunyu (#66) üzenetére

hejesírásó
(őstag)
LOGOUT blog

kinek mi :)

(#70) MMIX válasza D1Rect (#68) üzenetére

MMIX
(őstag)

Én a 115 Volt-ot úgy értettem hogy a konnektorban van 115 Volt (Angolok meg Amerika)
Európában ugye 220V van. Valószínűleg azért nincs meg ennek a tápnak a 80+ mert egy két helyen olcsóbb alkatrészeket használtak.és a 80+-t 115 Volton mérik(ha nem tévedek)
Ha itt Magyarországon hála 220 Volt-nak megvan a 80%-k akkor nekem nem hiányzik a 80+-os plecsni.(hátha így olcsóbb egy pár ezressel) Persze az sem mindegy hogy egy tápegység mennyire van meghajtva. Egy "no name" tápegység ha jól tudom még a 60%-os hatásfokot sem éri el.

(#71) venember83 válasza MMIX (#70) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

230 volt a hivatalos hálózati fesz Magyarországon. ;)

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#72) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Miaz, hogy körülbelül 75% a hatásfoka. Most tudják pontosan vagy nem?

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#73) cizoe válasza FRENK1988 (#72) üzenetére

cizoe
(őstag)
LOGOUT blog

Ez nem kb hanem minimum érték. (115V esetén mért minimum) 230 esetén valamit javul a dolog, no meg ledek nélkül talán 80 fölé is kúszna. De hát úgy látszik érdemesebb villogósat gyártani, mint jót...

[ Szerkesztve ]

(#74) MMIX válasza venember83 (#71) üzenetére

MMIX
(őstag)

Nálunk van 380V-is kár hogy ilyen tápot nem gyártanak :) Csak vicceltem! Bár ha ilyen ütemben nő a gépek fogyasztása még lehet hogy eljön az ideje.

(#75) cizoe válasza MMIX (#74) üzenetére

cizoe
(őstag)
LOGOUT blog

Az a 380 meg inkább 400. :P

[ Szerkesztve ]

(#76) D1Rect válasza MMIX (#70) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Simán W-nak néztem :B
Egyébként meg nekem számít a táp hatásfoka, ha azonos árom van egy 85+ és egy 75+ világítós nem kérdés melyiket viszem. :U

[ Szerkesztve ]

Milyennapvan?

(#77) FRENK1988 válasza cizoe (#75) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem 420 véletlen? :D

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#78) cizoe válasza D1Rect (#76) üzenetére

cizoe
(őstag)
LOGOUT blog

Egyértelmű, hogy a LEDeset. :DDD

(#79) D1Rect válasza cizoe (#78) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

You are a true gamer! Congratulations! :R

[ Szerkesztve ]

Milyennapvan?

(#80) XuChi válasza D1Rect (#79) üzenetére

XuChi
(senior tag)
LOGOUT blog

Mond el nekem már végre hogy mitől Gémer cucc a gémer cucc :D???

(#81) D1Rect válasza XuChi (#80) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Gamer mn. Inf 1. Túlárazott, különösebb előnyt felmutatni képtelen, mégis nagyon drága alkatrész. Igen gyakran nevetséges opciókkal bővített termék, amit a felhasználó szinte biztos, hogy soha nem fog használni. A ~ alkatrészek igen gyakran világítanak, villognak, UV aktív festést kapnak, amivel a gyártó a termék valódi képességeinek hiányáról próbálja elterelni a figyelmet.

Kb.

Milyennapvan?

(#82) nyunyu válasza D1Rect (#68) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Közben kiderült, hogy nagyon alacsony terhelésnél vacak a hatásfoka.

Persze, mert a vilagitasnak fix a fogyasztasa, nem terhelesfuggo.

Igy 100W terhelesen 3x akkora a vilagitas miatti jarulekos veszteseg szazalekosan kifejezve, mint 300W-on merve...

[ Szerkesztve ]

(#83) WD40

WD40
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Természetesen a LED-ek teljesen kikapcsolhatóak, így azok a vásárlók is örülhetnek, akiket általában zavar az efféle világítás.

Szerintem azok a vásárlók nem ilyen tápot vesznek. :) Jó ez a villogás, nehezebb észrevenni, ha kigyullad. Szikra vagy LED? :DDD

(#84) MMIX válasza malwy (#62) üzenetére

MMIX
(őstag)

Thermaltake Evo_Blue sorozatú tápegység árak Ausztráliában: [link] Természetesen Ausztrál Dollár (KB. 160 Ft.) Ennél közelebbi árlistát nem találtam.
Mitől gamertáp a gamertáp a Thermáltake szerint itt látható egy YouTube-os reklám videón: [link]

(#85) N-vidi-A

N-vidi-A
(HARDVERAPRÓD)

Az ára biztos nagyon magas lesz, de neves gyártótól már rég láttam ilyen "rossz" hatásfokú tápegységet... :R

Migiri, migiri, úgy ám! :D 漢字 Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki jól járt...

(#86) forgonati

forgonati
(senior tag)

"Természetesen a LED-ek teljesen kikapcsolhatóak, így azok a vásárlók is örülhetnek, akiket általában zavar az efféle világítás."

Akit ez zavar, az eleve nem vesz ilyen karácsonyfa tápot, minek adna ki plusz pénzt ilyesmire? Amúgy meg semmi extra, drága, satöbbi. Sose voltak jók a TT tápok ár-érték arányban. Ráadásul mi az a 75% hatásfok? Nemá...

[ Szerkesztve ]

Az élet dolgait két részre osztom. Szörnyűre és kibírhatatlanra...

(#87) XuChi válasza MMIX (#84) üzenetére

XuChi
(senior tag)
LOGOUT blog

Szánalmas már ez a thermaltake. Olvassátok csak el szépen a logout blogomat :D.

(#88) OC

OC
(őstag)

Nem olvastam át kivételesen az előttem lévő összes h.sz.-t, de...

A Thermaltake "dBA számozási" szokásaiból kiindulva nagyon örüljön a leendő gazdi, ha 75% lesz a hatásfok, mert ha lehet párhuzamost vonni a kettő között, akkor lesz az 60% is. :U

TheChos3nOne::
Azért a zajszint nem csak az alkalmazott ventilátortól függ.
Nagyon nem mindegy:
- a "szélcsatorna" kialakítása
- a ventilátorszabályzó elektronika
- a tápegység melegedése (lsd. hatásfok)
- meg még biztos van ez-az, amit kihagytam

[ Szerkesztve ]

Subcooling.hu - Élhetőbb PC-s munka, élvezhetőbb PC-s játék vízhűtéssel | Gyors kommunikációhoz használd az adatlapomon lévő mail címet!

(#89) OC válasza OC (#88) üzenetére

OC
(őstag)

Akarom mondani párhuzamot :B

[ Szerkesztve ]

Subcooling.hu - Élhetőbb PC-s munka, élvezhetőbb PC-s játék vízhűtéssel | Gyors kommunikációhoz használd az adatlapomon lévő mail címet!

(#91) venember83 válasza N-vidi-A (#85) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A Tt mióta neves? És mióta gyártó? Csak címkéz, és szakértők között hírhedt, nem híres.

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#92) XuChi válasza venember83 (#91) üzenetére

XuChi
(senior tag)
LOGOUT blog

No igen. :DDD.

1 háza van amit elfogadnék. A mozart TX. De lehet az is ennyire rossz ?? A 5 ventit alapból ki kéne dobni belőle :D

(#93) 14adam válasza XuChi (#92) üzenetére

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mozart Tx az brutális gépház.Már láttam élőbe egyet,és nagyon tetszetős darab :)

Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

(#94) Mr.Minyi

Mr.Minyi
(kvázi-tag)

Csodás táp de ha hatásfoka 75% akkor nem igazán éri meg a pénzét.ilyet még a szomszéd hajléktalannak se vennék :C

Don't live your life in vain!! Motorola Defy!

(#95) kaik21

kaik21
(kvázi-tag)

szép-szép de minek....úgy se látod :DDD .........ilyen árkategóriában vannak sokkal jobb tápok is.....

Feel me, Lick me, Love me....

(#96) nyunyu válasza 14adam (#93) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Mozart Tx az brutális gépház

Meg is sertodott a tulaja a vizhutes topikban, amikor leuditoautomataztam.

(#97) kaik21 válasza nyunyu (#96) üzenetére

kaik21
(kvázi-tag)

Nincs igazad..........ez egy kávéautomata :DDD :DDD :DDD

Feel me, Lick me, Love me....

(#98) pottyantós

pottyantós
(senior tag)

rá kell kötni 1 trafóháza azt meglesz az a 80+ :DDD

!!!!Més que un Club Barcelona!!!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.