Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) lujó55

lujó55
(őstag)

Biztos érdekes megoldás (majd a Gugliban utánanézek, hogy mi a fizikai háttér, mert ez nem derült ki a cikkből)! Egy kis fogvicsorgatás: "így a tárolt adat nem veszik el" Javítsd, már ki, légyszives!!! :N (nem vész el)

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#2) Abu85 válasza lujó55 (#1) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Mindent az olvasóért. :)

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#3) lujó55 válasza Abu85 (#2) üzenetére

lujó55
(őstag)

Respect! :R
Sajna nem vagyok IEEE-tag :(

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#4) orbano

orbano
(PH! félisten)

Jobban örülnék, ha inkább árszintet lépnének az SLC SSD-k... brutál, hogy még mindig 150-200e forint egy 64Gbyteos egység :( és én hülye hezitálás miatt lemaradtam egy kb. 60e forintos X25-E 64Gb-ról tavaly :W

A vér nem válik VAZZE!™

(#5) ViTaZi

ViTaZi
(senior tag)

A sebességére vagyok kíváncsi h mennyit tudnak belőle kihozni. Erről mikor tudunk meg esetleg több információt?

braner00 kerüljétek!

(#6) Angel1981 válasza orbano (#4) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

Egyetértek! :)
Erre egyébként jó esély van, ha év végén kijön az Intel a 25 nm-es SSD-kel.
(Tudtommal mind az MLC-nél, mind az SLC-nél alkalmazni fogják a 25 nm-t.)

(#7) lujó55 válasza Angel1981 (#6) üzenetére

lujó55
(őstag)

Erről már volt valami cikk? Vagy hol hallottad?

(#8) DV válasza lujó55 (#7) üzenetére

DV
(senior tag)

Pl. itt.

(#9) orbano válasza Angel1981 (#6) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

na igen. lehet akkor már 120e lesz egy 64 gigás SLC :) kíváncsi leszek mit hoznak ki, nagyon kéne már egy elérhető árú SLC-s cucc, megőrülök az X25-M-től. Sima desktop alkalmazásra jó, de munkához édeskevés. De 150ből inkább veszek még egy monitort, vagy elmegyek nyaralni, mintsem egy nevetséges kapacitású SSDt vegyek...

A vér nem válik VAZZE!™

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.