minden elismeresem! Ez az igazi fanatizmus!
http://www.adrenalinbase.com/index.php?L=fr&T=videos# -- The need4speed " The art of flight "

minden elismeresem! Ez az igazi fanatizmus!
http://www.adrenalinbase.com/index.php?L=fr&T=videos# -- The need4speed " The art of flight "

DE már miért kéne hozzá 3D-s monitor?
Fogadjunk hogy az én több mint 10 éves CRT-mel is működne! 
Tudja a 120Hz-et? 
Bios moddingolás, dual bios-osítás jó áron!!!

800x600-ban biztos. 

Minden 85hz feletti CRT 3D-s 
Hasznos mint ramdrive-ra a defrag!

Jól tudom,hogy azért kell a 120 Hz, hogy mindkét szemre jusson 60-60 Hz?

Igen, de 60 Hz egy CRT-n az rövid időn belül elég kényelmetlen lesz. Érdemes komolyabb frissítést (160+) használni.
LIVE TO RIDE
Jók ezek a 3d-s szemüvegek!
Régebben volt alkalmam kipróbálni az első generációt, és nagyon bejött.
Az én régi 21-es CRT-m 1600x1200-ban is tudta a 100Hz-et. Kisebb felbontáson meg jóval többet is.
Persze tény, hogy ettől még egy ehhez direktbe ajánlott LCD sokkal jobb választás.

Ezt a 3D LightBoost-ot a mozikba is bevezethetnék.

Igen, de sötét szobában már 100-on sem látni villogást,
és a 25/50fps videókhoz pont ez passzol..
Sok szeretettel küldeném ezt a klasszikust az nVidia marketingeseinek:[link]
Milyennapvan?
Kipróbálnám otthoni viszonylatban 

jól látom hogy most ez a második bőr amit az nv lehúz a témával kapcsolatban...?!...aztán már annyira fejlett lesz hogy az már a sokadik bőr lesz...

Jó-jó... De nekem valahogy már a 3D mozi se nyújtott akkora élményt! Bittos sokaknak jó! 
A helyesírás, nem az erősségem!(orvosi okok miatt!) Amennyiben lehet, ne cseszegessetek miatta!
Viszont ha felezed azt a frekvenciát (mivel fele kép a jobb fele a bal szemnek megy), máris csak 50 Hz, amit minden körülmény esetében villogónak fogsz látni..
Volt lehetőségem a saját szememmel megtekinteni, és valóban előrelépés az új verzió. Érdemes megnézni, ha valakinek van rá lehetősége.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

Igen! (Igaz windows alatt PowerStrip-pel kell beállítani)! 

3D LightBoost mi is pontosan?
Mert cikkből ezt kihagyták.
Benne van:
"Az NVIDIA a fényerőt érintő problémákon a 3D LightBoost technológiával próbál segíteni. Maga a jelenség nem tüntethető el, hiszen a lencséknek el kell sötétülniük a 3D-s hatáshoz, de az élmény egyértelműen javítható."
Erre azért volt szükség, mert a felhasználók panaszkodtak, hogy sokszor a szemüvegben nem látják a perifériákat.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

"minden körülmény esetében villogónak fogsz látni.."
Nézd, kettőnk közül te ülsz minden nap előtte vagy én? 

jó, de hogy?
LEDek vannak a szemüvegben. Nem lehet észrevenni őket, csak annyit látsz, hogy egy 3D Vision 2 képes monitoron világosabb a környezet.

Visszafelé kompatibilis!
pozitív hozzáállás 
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!
akkor inkább érdemes megvenni nem? 
asd fgh jkl éáű

A szemüveges megoldások közül még mindig az aktív adja a legjobb minőséget, és a Nvidia 3D Vision különösen jól működik. A képernyő fényének gyengeségét nagyon egyszerű túlhidalni. Az én LG-m pl. felkapcsol erősebb háttérvilágításra 3D módban.
De különben is csak estefele tudok ezzel szórakozni, akkor meg el lehet sötétíteni a szobát 
Igen, nyilván úgy a legegyszerűbb megnézni. 
Rebourne: Itt nem (csak) a képernyő fényéről van szó, hanem pl. arról, hogy látod-e a billentyűzetet, ha lenézel magad elé.
"hanem pl. arról, hogy látod-e a billentyűzetet, ha lenézel magad elé."
Na de ez miért szükséges? 
Egyedül az 52 éves apámat láttam játék közben lenézni a billentyűzetre, mert szegénynek annyira új volt a dolog, hogy nem tudta egyből megszokni a wasd-t TDU-ban.
De komolyan, aki egy kicsit is gyakorlottabb a sz.gépes játékok terén annak vagy nincs szüksége nézni a bill-t játék közben, vagy nagyon gyorsan beletanul.
Én még Soul Reaver közben se nézem a billentyűzetet, pedig az egy keyboard only játék, amiben cirka 14 féle gombot lehet és kell is használni. Abszolút 10 ujjas. Bal kéz wasd+e+q+space, jobb kéz j+k+l+o, és bizonyos helyzetekben ezeken kívül még a numpad 4+5+6 gombját is kell használni...
Ehhez képest egy Crysis-t MW-t vagy hasonlót gyerekjáték irányítani.
Filmezés közben meg az ember leginkább a filmet nézi. Ha valamit állítani kell, arra ott az egér, amit szintén nem kell nézni. De ha mégis szükség van a bill-re, akkor arra a pár másodpercre simán fel lehet hajtani a szemüveget 
Szóval tényleg nem értem miért ekkora probléma ez...
[ Szerkesztve ]

Mert sok az elkényelmesedett újgazdag nyikhaj akiknek semmi sem felel meg 
A helyesírás, nem az erősségem!(orvosi okok miatt!) Amennyiben lehet, ne cseszegessetek miatta!

Szerintem meg nem. Passziv 3D esetén nincs villódzás, áthallás, nem kell töltögetni az egyébként is filléres szemüveget, összességében a "3D élmény" (amibe minden beletartozik) nekem aktiv szemüveggel nem alternatíva, halott koncepció.
Tehát ennyi a 3D LightBoost, hogy beraktak pár LED-et? Ehhez minek kell a monitornak tudnai akkor? Hiszen semmi köze hozzá.
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
50 Hz-es CRT monitor előtt?
Ha azt tényleg nem látod villogni, akkor tessék elmenni orvoshoz, de nem a háziorvoshoz, hanem kutatóegyetemen dolgozóhoz, mert nagyon érdekelni fogja, hogy miért is..

Jól beállított, szabályosan működő aktív monitor+szemüveg párosnál nincs* villódzás és áthallás se. A polárszűrő-szemüveges mozik, amiket én néztem, az mint inferior volt áthallás terén attól, amit én otthon kapok a 3D visionnel. Az IMAX filmeket beleértve (persze a nagy vászon+3D az mindent überel, de áthallás az a pesti IMAX-ban is van, ami duál projektoros polárszűrős megoldást alkalmaz). Otthoni polárszűrős megoldásokat nem volt alkalmam kipróbálni. Az én szempontom a (kép) minőség és a szabadság, ezt egyelőre csak az aktív megoldás tudja nyújtani (ill. van a dolby 3D, de hasonló RGB-színspektrum alapú otthoni megoldásról még nem tudok, az csak moziban van). A polárszűrős megoldás nem biztosítja a szabadságot a fej pozícionálásában, és ha elfordulok, akkor bomlik az illúzió addig, amíg nem kerítem újra párhuzamba a szemüveget a képernyővel. Ez nekem rettentő zavaró, mert nyilván mozgatja az ember a fejét, pár percet is nehéz kibírni fejmozdítás nélkül, nemhogy órákat. Az aktív szemüveg töltése meg kisebb gond, mint aminek tűnik, mert hosszú az üzemidő (20+óra) és ha használat közben lemerülne, rá lehet dugni az USB-re, hosszú a kábel. Nyilván nem halott koncepció az aktív szemüveg, mások is lehetnek ezen a véleményen mint én, mert pl. a Sony is ezt nyomja a Playstationnel.
*nincs = bőven az érzékelhetőség alatt van
Oliverda: jogos, hogy az ember nehezebben lát mást sötétített szemüveggel, de ez engem nem érint, észre sem veszem tbh. Van úgy, hogy a 3D kikapcsolása után is rajtam marad a szemüveg, úgy böngészek, gépelek, stb. tovább, nincs szükségem látni az egért és a billentyűzetet.
[ Szerkesztve ]
A passzív 3D azért nem jó az NV-nek, mert nem lehet hozzácsatolni a GeForce-hoz, így nem lenne belőle pénz. Egyébként nyilván ők is passzívra mennének.
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Ez egy picit más mintha egy szimpla 50Hz-es monitort néznél 2D-ben.
Hidd el, arra nem vetemedem, sőt a 60 is bántja a szemem igen hamar.
De a 100Hz 3D nem. Na erre varrjál gombot! 

Hogyne lenne áthallás? Cirkuláris polárszűrő sem 100%-os ám, csak
egy jó kis kontrasztos téma kell, hidd el, nem egyet teszteltem már.
Villódzás tényleg nincs, cserébe vannak szép vizszintes csíkok, az apró betük olvashatatlanok lesznek, és a hintázós székemen ha picit hátrébb dőlök, már szétesik a kép, mert olyan pici a függőleges látószög. Ezt is próbáltam..
Szóval mindkét megoldásnak van előnye és kátránya. 

Az nvidia 3dtv play-ről hallottál már?
Az is mehet passzív szemüveggel, pontosabban bármilyennel,
mivel a tv-hez adottat használja...
Nem teljesen. A 3DTV play fizetős. Ha nem fizeti ki a licencet a TV gyártója, akkor az sem mehet. Ez gondolom be van építve az árba.
(#39) Márton: Mindkét megoldás gyenge egyelőre. Ennyi pénzért hátrányt adni eléggé gáz. Ami viszont vicces az a 3DS. Az már szemüveg nélküli, és semmi átütő ereje. Egyszerűen nem kattan rá a nép a 3D-re. Bár az aktuális megvalósításokat látva nem csodálkozom. Drágák, és sok hátránnyal küzdenek.
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

A parányi, alacsony felbontású 3DS annyi mint a prizmás vonalzó volt a suliban: szemfényvesztő gyerekjáték. A 3D kijelzőnek a látótér nagy részét le kell, hogy fedje az immerzió eléréséhez.
Amíg nincs elég hétköznapos 3D tartalom a szappanoperától a ZS liga rangadójáig, addig nem lesz tömegtermék az S3D semmilyen inkarnációja sem. Szerintem az nem fog megvalósulni, de amíg készül 3D mozi, addig lesz tartalom azoknak, akik már bevásároltak az elektronikából. Valamint a gémerek még feljebb is vihetik a szekeret, de egyelőre csak a PS3-ra vannak igazán jó, S3D-re optimalizált játékok, tehát még a játékok terén sem elég a kínálat. Ez a reális közeljövő.

Ha van kited, nem fizetős.
Nem neked kell fizetni, hanem a TV gyártójának. Ez benne lesz az árban, vagy nincs licenc és nincs támogatás sem.
[ Szerkesztve ]

Na akkor ez nekem új, azt hittem minden hdmi 1.4-essel megy.

tudja valaki?a 3D-s tévével helyettesíthető a 120hZ es minitor?és ugyanúgy megkel venni hozzá a 3d vission csomagot?HELP
[ Szerkesztve ]

Nekem van 3D-s tv-m.ez helyettesítheti a 120mhz-s monitort?a gépem:asus p5 Q pro,core 2 duo 3200,4gb,radeon4870, mit kell vennem hozzá hogy a lehető legjobban élvezhessem a 3d hatást?
ha valaki tudja légyszii írja meg.üdv.Peti
Nekem nagyon bejön
Egyedül a 27" a "csak" FULL HD felbontással nem jön be. Ugye a nagy képátmérő miatt kicsit "szétesik" a kép :S magasabb felbontással még élvezetesebb lehetne 
► BMW 1M Coming Soon ◄ ►BMW Clubs Meeting 2012 Hungary 2012. 06. 09-17 Velence ◄

úgy vélem, fejlesztőként nem éri meg erre a technológiára fejleszteni. időpazarlás. legalábbis számomra az volt, gyakorlatilag 0 haszonnal.
,,Pikarinak underage megmondóember szaga van'' | ,,a normális fejlesztők szemét kihugyozzák a Pikari jellegű merénmegmontammok''