Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) zetecR

zetecR
(őstag)

Már csak egy FM1-FM2 átalakító kellene... :D

Aludni kell, anélkül meghalok.

(#2) (V) ó k u s

(V) ó k u s
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

"Az árazásról még nem döntött az AMD."
Isten malmai csapágyasok...

"Nem kérlek légy enyém örökké, mégis hozzád szól dalom, úgysem élhetünk örökké, egy percig lennék oltalom."

(#3) kzkz

kzkz
(tag)

Hát az Fm1 nem sokáig élt. Köszönjük AMD :(((

(#4) Valdez

Valdez
(senior tag)

A techpowerup szerint corenext lesz benne:
[link]

A mobile trinityről mikor jönnek részletes infók?

Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 955BE, 4GB Kingston HyperX DDR3, MSI R6870 Hawk, Samsung SyncMaster F2380M

(#5) Angel1981

Angel1981
(PH! addikt)

És mi a helyzet a 125W-os TDP-vel rendelkező APU-kal? ;]
Azt hittem, az "A10"-es modellek olyanok lesznek.

[ Szerkesztve ]

(#6) Lacika001

Lacika001
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

És akkor hogy jön ki a Llanohoz képest 50%-kal nagyobb számítási teljesítmény?

off

(#7) Ł-IceRocK-Ł

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"Az olcsóbb kétmagos megoldások nyár közepén kerülnek bevetésre. Az árazásról még nem döntött az AMD"

ennek az árazására kiváncsi vagyok

"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

(#8) T_Stark

T_Stark
(senior tag)

Most akkor VLIW4 lesz vagy GCN? Egyik helyen ezt írják, másikon amazt.
Nem tudom hogy fogja ez a Llano 150%-át hozni, elvileg 512 shaderről volt szó, szépen megcsappant.
Meg a 2133MHz-es DDR3 natív támogatása is ment a levesbe.

(#9) Enton

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez a 7660D milyen szinten van a diszkrét vga-k közt?

Family Guy Online - Closed Beta

(#10) stratova válasza Lacika001 (#6) üzenetére

stratova
(őstag)

Így:
4.
Projections and testing developed by AMD Performance Labs. Projected score for the 2012 AMD Mainstream Notebook Platform “Comal” the “Pumori” reference design for 3D Mark Vantage Performance benchmark is projected to increase by up to 50% over actual scores from the 2011 AMD Mainstream Notebook Platform “Sabine”. Projections were based on AMD A8/A6/A4 35w APUs for both platforms.

[ Szerkesztve ]

KaBOOM? Yes Rico... KaBOOM!

(#11) datatomm

datatomm
(kvázi-tag)

Az a helyzet, hogy ez jól hangzik. De a tesztre kíváncsi vagyok.

Egyre komolyabbá válik ez az integrált csippes dolog. :)

(#12) MZperX75

MZperX75
(őstag)

Kicsit elszomorodtam, hiányzik 45W TDP?Mintha lett volna szó róla...

2modul 4mag 65W? vakarózok egy kicsit és ez hol ér fel egy Llano 4magjával?
Mivel lesz ez jobb nekünk ,mint egy A8-3820 vagy 3850-70?
Azon kívül hogy FM2 lesz nem FM1.
Vagy lapcsere nehogy fejleszthető legyen FM1.....

lakásfelújítás-festés http://homedesign75.freewb.hu/

(#13) almos94

almos94
(lelkes újonc)

Ez mind szép és jó,csak már tesztek is lennének :D

Miért érdemes tanulni??? A tanulás meghozza gyümölcsét, a gyümölcsből meg ugyebár pálinkát lehet főzni...

(#14) FireKeeper válasza T_Stark (#8) üzenetére

FireKeeper
(PH! addikt)
LOGOUT blog

trinityben gcn-ről szvsz sosem volt szó, max nagyon az elején. már jó ideje lehetett sejteni hogy vliw4 lesz.

-Any man dies with a clean sword, I'll rape his fucking corpse!- (Sandor Clegane)

(#15) Abu85 válasza T_Stark (#8) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nekem van képem a Cape Verde és a Tahiti die-ról. Nem úgy néznek ki, mint a Trinity IGP-je. Marad a VLIW4, mint alternatíva.

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#16) Abu85 válasza Angel1981 (#5) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Még lehetnek. Bár annyira nem sajnálom. A 125 watt elég sok.

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#17) schawo

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Csak nekem van megint bulldozer érzésem?

A megjelenés időpontja még kérdéses, és a távoli jövő homályába vész, de már mindenféle statisztika, meg adat mutatja, hogy milyen zseniális lesz minden.

Szigorúan magánvélemény. Olvassa el a mellékelt tájékoztatót, vagy forduljon orvoshoz!

(#18) stratova válasza MZperX75 (#12) üzenetére

stratova
(őstag)

Szvsz az csak Comal platformban lesz, ahogy Llano-nál is. Első nekifutásra pár szolgáltatásban GPU teljesítményben és a Turbo core 3.0-ban.

(#19) T_Stark válasza Abu85 (#15) üzenetére

T_Stark
(senior tag)

Rendben, csak már összekavarodtam, mert írtak mindenhol mindent, de neked elhiszem.
Még mindig jobb mintha maradtak volna a VLIW5-nél.

(#20) FireKeeper válasza MZperX75 (#12) üzenetére

FireKeeper
(PH! addikt)
LOGOUT blog

szerintem egy rossz szó nem érheti az AMD-t. AM2/AM2+/AM3/AM3+, ahol tudták ott kompatibilis. meg lehet nézni a másik oldalt, LGA775-tel együtt 5 foglalat, mind inkompatibilis a többivel (775 még magával is).
örülhetünk az FM2-nek, a 125w-os max tdp jóval jovőbiztosabbá teszi az elődjénél, sztem pl a kaveri még biztos jó lesz bele.

-Any man dies with a clean sword, I'll rape his fucking corpse!- (Sandor Clegane)

(#21) Löncsi válasza schawo (#17) üzenetére

Löncsi
(őstag)
LOGOUT blog

Csak nekem van megint bulldozer érzésem?

Semmi probléma, élj abban a hitben, hogy minden szuper lesz, ha nem jön össze a dolog, akkor lehet a másik színű csapatot hibáztatni. :DDD

A processzor elbírja e a vga-t ? Ez így nem helyes.Az hogy kihajtja e annek már van értelme. - Bib

(#22) Ł-IceRocK-Ł válasza FireKeeper (#20) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jól szóltál. én is így látom.

"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

(#23) leviske válasza schawo (#17) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azért az áprilisi időpont nem tűnik jövő homályába veszőnek. Azt meg ugyancsak lehet tudni a FX-ek után, hogy hatalmas teljesítményugrásra nem feltétlenül érdemes várni. Majd az FX-85-ösöknél kiderül, hogy sikerül-e a "Bulldozer" bemutatkozását megismételni.

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#24) schawo válasza Löncsi (#21) üzenetére

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

:F Olvasás?

(#23) leviske Áprilisi rajtról valami bővebb? Mert én csak q2-t tudok, az meg lehet június is. Az meg majd' fél év.

[ Szerkesztve ]

Szigorúan magánvélemény. Olvassa el a mellékelt tájékoztatót, vagy forduljon orvoshoz!

(#25) Löncsi válasza schawo (#24) üzenetére

Löncsi
(őstag)
LOGOUT blog

Nem értelek.

A processzor elbírja e a vga-t ? Ez így nem helyes.Az hogy kihajtja e annek már van értelme. - Bib

(#26) atti_2010 válasza schawo (#24) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Áprilisi rajtról valami bővebb? Mert én csak q2-t tudok, az meg lehet június is. Az meg majd' fél év.

Te úgy számolsz mint a pincérek:5+5=15+5=25 ;)
Már Júniusig sincsen fél év mert 2 hónap majdnem eltelt. :K 4 hónap meg nem 6.

[ Szerkesztve ]

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#27) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jól hangzik így leírva, remélem ez hozni is fogja. Nem lenne jó egy negatív meglepetés...

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#28) Plazmacucci válasza Löncsi (#25) üzenetére

Plazmacucci
(őstag)

Én viszont értem, és teljesen jogos az aggodalma, mert semmi sem garantálja, hogy itt valóban Llano+150% teljesítmény meglesz. Sokkal reálisabb egy Bulldozerhez hasonló arconfosás. Persze tudom, amire kitalálták arra jó, meg csak az emberek 5% játszik, meg úgysem számít a cpu erő mert vga kell, de mégis mindenki elkönyveli, hogy a csúnya Intel fele akkora fogyasztással másfélszer olyan erős cpu-t ad ki, és megint ott vagyunk ahonnan indultunk.

(╯°□°)╯︵ ┻━┻ Fuck the TABLE!

(#29) whiteman0524

whiteman0524
(fanatikus tag)

Tényleg jó lenne ha még a Llano-ban levőnél is erősebb integrált GPU-k jönnének, de szerintem az a helyzet, hogy az AMD-nek abszolút nem sietős ez a gyorsabb GPU dolog, mivel az Intel megoldásai ehhez képest sehol sincsenek, szóval minek törjék magukat... Szerintem most inkább a CPU erőre gyúrnak, mert ott bizony van egy kis lemaradásuk.

[ Szerkesztve ]

(#30) stratova válasza Plazmacucci (#28) üzenetére

stratova
(őstag)

Ha a GPU teljesítmény 50%-os javulására gondolsz görgess vissza kicsit. Annyi legalább kiderül belőle, mit vettek alapul.

[ Szerkesztve ]

(#31) atti_2010 válasza Plazmacucci (#28) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

mégis mindenki elkönyveli, hogy a csúnya Intel fele akkora fogyasztással másfélszer olyan erős cpu-t ad ki, és megint ott vagyunk ahonnan indultunk.

Nézd már meg menyit fogyaszt a 4 magos Llano és azután mondjad hogy fele ennyit fogyaszt egy Intel, és most nem a TDP érdekel hanem hogy effektíve hány wattot fogyaszt.

[ Szerkesztve ]

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#32) Plazmacucci válasza atti_2010 (#31) üzenetére

Plazmacucci
(őstag)

Mivel azt mondta, hogy bulldozer-effekt, arra céloztam, de gondolom egyértelmű, ha a nagy fogyasztásról van szó.

Ja meg izé egy négymagos Llano ellenfele kb az i3 ami nem lassabb, nem is fogyaszt többet, a gpu meg az átlagembert nem izgatja mert mind2 viszi a fészbúkot meg a jutúbot ugyanúgy.

[ Szerkesztve ]

(#33) arty válasza Plazmacucci (#28) üzenetére

arty
(senior tag)

dehogy lesz +50% ... aki ebben reménykedik, arra tényleg vár egy "arconfosás" :)

viszont ha sok ember használná a józan eszét, talán rájönne, hogy pl akár bull (neagyjisten phenom) is elég lehet és a lapon-cpun megnyert húszezret elkölthetné vga-ra ... a 2500k által prezentált grafikonok rendesen "elvették az emberek ítélőképességét" :)

(#34) atti_2010 válasza Plazmacucci (#32) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Minden AMD-s hírbe benéz és csak annyit tud hogy "az Intel jobb meg hogy nem értelek".

[ Szerkesztve ]

(#35) Lacika112

Lacika112
(lelkes újonc)

szerintem egy rossz szó nem érheti az AMD-t. AM2/AM2+/AM3/AM3+, ahol tudták ott kompatibilis. meg lehet nézni a másik oldalt, LGA775-tel együtt 5 foglalat, mind inkompatibilis a többivel (775 még magával is).

na ott a pont majd ha intelnél 2 procit bele lehet szuszakolni ugyanabba az alapba lehet reklamálni
am ha ez megtörténik pont fele olyan felhasználóbarátok lesznek mint a vörös ördög

(#36) Plazmacucci válasza arty (#33) üzenetére

Plazmacucci
(őstag)

Igen ezt gondolom én is. De tudod amikor egyszer megemlítettem valahol, hogy nekem a Ph II is elég, mert a vga s szűk keresztmetszet akkor jött a válasz, hogy de az i5 sokkal jobb, mert kevesebb a mikrolagg, és nyilván megéri, hogy kétszer annyiba kerül.

És mielőtt valaki támadna, nem azt mondom, hogy szar lesz a Trinity, csak szerintem egy Llanóhoz képest az átlag felhasználó szemszögéből egyhelyben toporgás lesz.

(#37) atti_2010 válasza Lacika112 (#35) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Most véletlenül bele lehet tenni az Ivyt a Sandy foglalatába de természetesen csak a legdrágább csipkészletek mellé.

(#38) gordonfreemN válasza atti_2010 (#34) üzenetére

gordonfreemN
(őstag)

:K

(#39) Peter13

Peter13
(tag)

Nnna, nem vagyok szakértő, és lehet hogy szembemegyek a "méjnstrím" véleménnyel, de nekem ez tetszik (mondom ezt úgy hogy egy 2500K lapul az az asztal alatt). A csúcsmodell paraméterei kifejezetten szimpik...100 wattba belefért egy használható VGA (jó, nem csúcs, de HD3000-hez képest űrhajó), és egy szintén használhatónak tűnő CPU. Kiváncsian várom a teszteket :)

"No, I'm not immortal: I'm just not good at dying..."

(#40) RyanGiggs válasza Enton (#9) üzenetére

RyanGiggs
(senior tag)

Jó kérdés, ez engem is érdekelne! :)

(#41) miresz

miresz
(őstag)
LOGOUT blog

Nice! Várom,az árazást. :)

AMD smarter choice.

(#42) Angel1981 válasza Abu85 (#16) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

Ha teljesítményarányos, akkor nekem aztán nagyon nem gond! ;]
meg amúgy is miért ne kínálhatnák? Akinek sok a 125W, ne vegye! :P
Szerintem pont hogy az APU-k esetében lenne értelme 125, vagy akár 140W-os TDP-nek, mert az ugyebár grafikára is képes.
Sima CPU esetén elég a 90W is.

(#44) TGWH

TGWH
(fanatikus tag)

Várjuk, két hónap nem a világ vége, csak aztán ne csússzon :D
Az áruk ugye szerintem 30 ezertől felfele, kérdés meddig. Valami jó áras biztos lesz, bár az elődeik nem éppen a teljesítményükről híresek, irodai, netezős, filmnézős gépbe viszont tökéletesek.

Viszont csökken végre a 2500k ára is :DD

(#45) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Nem sok az a 100 Wattos TDP?

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#46) TGWH válasza banhammer (#45) üzenetére

TGWH
(fanatikus tag)

Asztali megoldásba, vga-val együtt? Szerintem nagyon nem sok :D Mármint benne van a vga fogyasztása is? :D

(#48) miresz

miresz
(őstag)
LOGOUT blog

THX! :R

Szerintem,egy FX4100-ból következtetni lehet majd a 4 szálas Trinity processzor teljesítményére. Pl.Az A8-5600K az FX4100 teljesítménye körül fog teljesíteni.

[ Szerkesztve ]

AMD smarter choice.

(#49) MongolZ válasza Plazmacucci (#32) üzenetére

MongolZ
(fanatikus tag)

Hja, mert az átlagembert mi izgat? Egy atomerős intel CPU, meg egy HD2000. Valószínű. Fel kellene már végre fogni, hogy egy alap Celeron is elég lenne egy átlagembernek, DE, a legtöbb igényt akkoris JELENLEG a Llano elégíti ki. Korrekt CPU (minek több erő, nem megy a fészbúk?), és korrekt GPU. Míg intelnél ez a felállás bivalyerős CPU (ami nem hátrány, csak fölösleges) + kérdőjeles GPU.

(#50) dezz válasza miresz (#48) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Még nem tudjuk, mennyit hoz a Piledriver a Bulldozerhez képest.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.