Hát azért volt 1-2 cpu ami minimálisan drágult, de ebből az általános áresésből is látszik, h. az AMD minden téren próbál visszkerülni az élre. Ez is raktársöprés lenne mint VGA fronton? Tényleg mikor érkeznek a 3 és 4 magos AMD CPU-k? Egy biztos: nincs egyszerű helyzetben az AMD egyik fronton sem!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
BalintUG
(tag)
Hát próbálkozik-próbálkozik, de sajnos nem könnyű a feladata mert Intel most nagyon megy. És az igazság az, hogy hiába viszi le az árakat mert Intelnél is mennek le és AMD nél 1-2-3 ezerrel drágábban már veszel E-s intel CPU-t.
alma = vitamin = erő = hatalom = pénz = nők = sex = AIDS = halál... Kérsz almát?
(#3) Armando_19

Armando_19
(PH! addikt)
Mindíg is fontolgattam, hogy vegyek E AMD procit... Ilyen árakkal egész kecsegtető a helyzet, de sajna a teljesítmény nem a legjobb...
Majd reméljük phenom X2-k jobban mennek majd..

BalintUG
(tag)
Nekem vol AMD-m s754 meg s939 es is nem volt velük semmi bajom elég jól lehetett húzni is őket meg jól is mentek nagyon, de mindig is Intel párti voltam és most is az van nem is gondolkodom platform váltáson.
alma = vitamin = erő = hatalom = pénz = nők = sex = AIDS = halál... Kérsz almát?

Armando_19
(PH! addikt)
De engem csak a kíváncsiság hajt!
Nekem is volt duron,athlon xp, barton,939 rendszerem, de intel elég komoly irányt mutatott.Egy jó p35 lappal nem gond CPU-t cserélni az elkövetkezendő 2 évben.
(#6) venember83
Igy mar ketlem, h lenne valami haszon ezeken. Annyi a haszon, hogy kiurulnek a raktarak s kesz, illetve megis valamit kapnak ezekert a procikert, de nem sokat.
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP
(#7) Armando_19 válasza venember83 (#6) üzenetére

Armando_19
(PH! addikt)
Annyit kapnak érte, hogy nem buknak rajta.Bőven jó
Meg mindig van rajtuk haszon. Egy chip legyartasa alig kerul nekik valamibe. Meg a legocsobbakon is van nyereseg.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

as_Rock
(őstag)
Elvileg egy feleannyiba kerülő AM2+-os lappal se lesz gond 
"Tényleg, ki kellene találni valami beavatási szertartást. Mittomén, be kell szólni egy modinak, ...ilyesmi.'' - by csigi

Armando_19
(PH! addikt)
Igen, de az még állítólag, ez meg FIX!
Inkább tuti dologra hajtok.

as_Rock
(őstag)
Miért, te már most tudod, hogy a következő 2 évben úgy és azt valósít meg az intel, ahogy a roadmap-jában ígérte
szvsz ugyanannyira reális mint az amd-oldali ígéretek 
*engem mondjuk egyik se érint, letölteni, dolgozni, néha játszani a mostani konfig is elég még 1-2 évig, addigra meg a görögdinnye-procikkal (8magos) lesz tele a polc
*
"Tényleg, ki kellene találni valami beavatási szertartást. Mittomén, be kell szólni egy modinak, ...ilyesmi.'' - by csigi

Armando_19
(PH! addikt)
Nekem az bőven elég 2 évre, hogy Yorkfield procik tutira mennek majd lapomban
Innentől fogva 2évig le van tudva a CPU helyzet.
(#13) Komplikato válasza venember83 (#6) üzenetére

Komplikato
(PH! addikt)
Annak idején valaki mondotta volt, hogy egy darab P4 proci előállítása (órajelfüggetlenül) 8.000 HUF. (Ez kb. 5-6 éve volt ha számít.)
Na most akkor a legolcsóbb P4 volt 24K, a legdrágább meg 140K.
Persze nem lehet összehasonlítani a amai procikkal, meg van fejlesztési költség, gyártósor fejlesztés, stb.
Viszont azt gondolom, hogy a mostani gyártástechnológiákkal meg még sokkal olcsóbbak lehetnek, legalább is az egymagosak.
Close the World ..... Open the Next!

Tuco Ramirez
(őstag)
Ha azt nézem, mennyibe kerültek az X2-es procik tavaly nyáron... hihetetlen árak.
Ráadásul egy átlagusernek ma is simán elég a teljesítményük.
SC2 ID: Peter 1714

as_Rock
(őstag)
Ezt mondom én is, inkább a videókártyák terén kellene ilyen szintű teljesítmény és árváltozást elégni

Franticfox
(tag)
Drágább leett?! Hátmiazisten... Ilyenre nem emlékszek így hirtelen egy esetre sem, és pont az a proci amivel szemezek
''Monas apó legyintett. Két kézzel is.''
(#17) venember83 válasza Komplikato (#13) üzenetére
Kosz a tanulsagos hsz-t, tudtam, h a chip gyartasa olcso, viszont a kutatasba befektetett penz akkor jon vissza, ha minden proci arabol x osszeget visszaaramoltatnak, s ketlem, hogy most kepesek lennenek az elore megallapitott x osszeget tartani s visszatenni a nagy buxusba. S ezen kivul csomo reklam, csomo munkast fizetni kell, szallitas, stb stb, mind penzbe kerul. Tehat csak nem jonnek ki pluszba. De ertettem, te csak a gyartasrol beszeltel, ok.
Jo tudni mennyi volt anno egy p4es gyartasa, aminek a peldanyai aranyarban mentek, kosz az infot.
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

.mf
(PH! addikt)
2?
2008 végén jön a Nehalem, az IMC miatt pedig új foglalat kell 
Nem tetszik, hogy tovább növelik a BE-processzorok árait. Inkább fogom és manuálisan csökkentem a 4000+ feszét 0.05-0.1V-tal, mint ahogy ezt ők is teszik 

Armando_19
(PH! addikt)
Az rendben van, de 2009 végéig simán kihúzom egy wolfdale, vagy egy yorkfield procival. A teljes erejét akkor sem fogja tudni minden 100% osan kihasználni szeritnem. 4magra elég kevés dolgot optimalizálnak.
Meg játékokra bőven jó lesz farkas is
2009-ig lesz is valami normális Oprendszer a vistából,3. service pack után. Bőven jó még ez a gép, csak kell neki még 2X1G memó.

Gyuri27
(PH! nagyúr)
Elég bizony. Úgyis vga fronton kell gyúrni.
Az meg, hogy 0-ba tolják az usernek csak jó. Jó az amd-nek is. Tehát faxa ez az árcsökkentés. 
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

Fáraó
(őstag)
Erre a hírre csak annyit tudok mondani:
. És még tuti mennek lejebb ezek az árak... Ezt a mélyrepülést ami most van, meg ami még az ünnepi szezon hozni fog...
VIGYORRRGAZMUS.....

AMD Power
(Jómunkásember)
Ha így fognak sűlyedni az árak akkor szerintem tavasszal veszek egy komolyabb X2-t. 
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html
Most akkor ez vagy a PH!-s az iagzi ár?
[ Szerkesztve ]