Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Útvonal
Fórumok » HDD/SSD, CD/DVD írók/olvasók » [Re:] Színessé váltak a Verbatim LightSribe lemezeiHozzászólások
occsón nem tud vki ilyen korongot? lengely vagy szlovák "importból" 
I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!
Nekem erről a '70-es években a FF TV-re tett színes fólia jut eszembe ...

juliabrilke
(PH! kedvence)
Nem is rossz ötlet! 
Csak vásárláskor nehogy úgy járjak, mint egy csomag 8cm színes cd vásárlásakor. Volt benne minden szín... Bugyipink, lila , citromsárga, vacakzöld... 
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.
Ez se mai hír, fél éve láttam először ilyen lemezt.
Már akkor rendelhető státuszban...
http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

Jim Tonic
(PH! kedvence)
Attól, hogy Te nem látsz benne fantáziát, másnak lehet, hogy tetszik.
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

garfield-r
(tag)
Ez igaz, de szerintem túl nagy a sima lemezek, és ezek között az árbeli eltérés, ami teszem azt 5 lemeznél még nem annyira gáz, de 25-nél már igen...

Jim Tonic
(PH! kedvence)
Nem mindenkinek. Csak a nagy tételben dolgozóknak érdekes, hogy fillérre számolja egy CD árát. Aki családi fotókat tesz rá, annak megérheti a plusz költséget.
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano
Ez akkor lesz majd érdekes, hogyha télleg színes, és nem csak monokróm képeket lehetne ráégetni.
De asszem ezzel e technológiával ez lehetetlen. 
- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

kanadadry
(újonc)
A lengely az milyen ország
www.shoXX.com korrekt online bolt

g0a
(újonc)
jo draga
inkabb akkor kinyomtatom asztalival a korongra facan szinesbe
200 huf korul van printelheto verbatim
Inkább <80ft. 
http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma
5db különböző színű, de monokróm korongot adnak 
végülis így is színes 
True Success is Blonde
érdekesek, de nekem tetszik pl az arany színű...rányomatom michael jackson arcképét, ráteszek egy albumot, és eladom "24 karátos arany bevonatú" cd-ként 

bit_vector
(tag)
én inkább egy piros-zöld-kék-fekete sorrendű réteget raktam volna egymásra. És akkor a meglévő írók is simán tudnák színes offszetbe gravírozni
a technológia nem új, csakhát, akkor nem vennék meg az új írókat...
üdv.
Mondd el és elfelejtem; Mutasd meg és megjegyzem; Engedd, hogy csináljam és megértem. /Kung Fu-Ce/

Emosz
(fanatikus tag)
Szerintem még mindig drága ez a fajta lemezrenyomtatás nem értem, hogy miért duplázza meg a lemez árát egy rajzolható réteg....
Pénzéhségből... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Híven, becsülettel, vitézül! "Menni kell, ha nehéz maradni, egy helyben ülve nem lehet haladni!"

Shadows
(senior tag)
-a technológia
-meg hogy pistike tudjon ilyet és hogy neki MULTIMÉDIÁS P6-OSAVAN
-parasztvakítás-és lehúzás
én csináltam ilyet aranyra de..... 23 perc volt ami egy középkontrasztott kép volt komoly grafikával.....

3x3y
(fanatikus tag)
megnézzem?
PF
Én még LightSribe lemezt nem láttam...szép lehet
New world...old thinking...IBM T60;)
Én a múlt héten karcoltam két ilyet (csak szöveg, semmi kép). A szöveg elméletileg fekete lett volna, de annyira nulla volt a kontraszt, hogy azt hittem, véletlenül világoskékre állítottam be a betűszínt...
AE
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]

Márton
(PH! addikt)
Talán, ha felraktad volna a kontrasztnövelő utility-t 
TDK-ra irj, az sokkal szebb mint a Verba.
Amúgy engem már elvesztettek, nemrég ruháztam be egy ip4500-ba.
Évek óta hitegetnek, hogy hamarosan itt a színes LS, és 2008-ra csak ezt tudják produkálni? Kevés, nagyon kevés...
Egy glossy fullprintes verbatimmal össze sem hasonlítható!
Majd ha lesz valódi szines LS és max 10 perces gravíridő, akkor talán visszanézek.
Hasznos mint ramdrive-ra a defrag!

mokas
(újonc)
Ismertek Lightscribe CD -t színesben (kék)?
Ha tudtok ilyet, légyszíves dobjatok egy mailt a zorro007(kukuc)freemail.hu-ra!
Köszi szépen előre is,
Üdv,
Mokas
[ Szerkesztve ]
mokas
szerintem pont fordítva, a tdk fosszar, a verba meg jó...