Dögös...
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
Dögös...
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
Jézusom, mint a cirkuszban. Kinek gondolták ezeket? Ilyet akkor sem raknék a gépembe, ha ingyen adnák.
<-ƘƘ-> Rendszerment
Szerintem jópofák
Igaz a házamba tök felesleges
Eléggé le van zárva, hogy semmi se látszódjon ki belőle
tetszik, bár elég borsos áruk van a mágneses csapágyazás és a márka okán is
True Success is Blonde

cukor.. ^^
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

de legalább 1 bizti, ha Enermax a gyártó, akkor a 15dB az 15dB ! 
nem 30dB mint pl. Dupla T-ék esetében vagy Z-éknél 
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

Nekem kellene a jó kis mágnescsapágyas cucc, a házban meg tőlem villoghat ha muszáj, úgy se látszik. Lehet nálunk kapni?
a pszihé és a test, vagy a test és a pszihé?
Én vennék! Csak lássam meg 1 árlistában, kapásbol 4 12es kéne nagyon!
www.darkorbit.com A játék! Én korrekt vagyok az üzletekben, és ezt tőled is elvárom! Eladó!!!

enermax enlobal is szuper. csak alig kapni, ill itt a fórumon tts árulta.
jók ezek a hirek, az elérhetetlen cuccokról. 10 év mire elér a balkánra, egy hűtő.
Zenélnek is?
[ Szerkesztve ]
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

Baromira tetszenek, és speckók alapján is jók lesznek......
Igaz kicsit borsos ár, bár a konkurenciát elnézve, meg érheti az árát....

Tisztelettel kérdezném: teszt lesz?
Szupi lenne egy ventiteszt az Enermax újabb venticsaládjairól!
Magma, Cluster és ezek a szineske Apollish fano...fincsi lenne! 
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.
Van valakinek tapasztalata Revoltec led-es ventikkel? Olyanokat készülök most venni.
én kipróbálnám de előtte lecibálnám róla a ledeket ![;]](/dl/s/v1.gif)

Én most vettem nemrég 2-őt, egy 8 és egy 12cm-eset. Szerintem nagyon jók, elég halkak is
. Meg majd jövő héten veszek még 1 12cm-eset is.
Szépek...
Hol vetted? És ilyen volt?
Olyan kevés vagy, hogy téged még bruttósítani sem érdemes.
Jópofák csak nálam a led eleve nem játszik, de így tetszenek. 15dB egész jó, csak kicsit drágák.

Az lenne még a szép 

Nem a hírben szereplő ventikről van szó 
tome.jr kérdésére válaszoltam 
[ Szerkesztve ]
Ez jó hír, megnyugtattál. Mondjuk én úgyis ventivezérlővel fogom őket kezelni, ha alapjáraton hangosak akkor leveszem minimumra a fordulatot, úgyis olyan gépbe kellenek ahol inkább a design számít nem a teljesítmény.
AááHááHÁáá
Most aludt ki az uccsó LED a ventimben

[ Szerkesztve ]

A Címet olvasva én is azt mondtam magamban, hogy megint világítós ventik...minek és amikor láttam a képeket azt mondom : szépek.

ki a fa**t érdekel, hogy világít vagy nem??? az a lényeg hogy mozgassa a levegőt és lehetőleg halkan. Nincs oda írva, hogy mindenkinek ilyet kell venni
Van még másik ~50 gyártó, lehet válogatni ...
[ Szerkesztve ]

,,Természetesen a világítás igény esetén kikapcsolható."
Ezt a többi gyártó is megoldhatná.
Mindig azt hiszi az ember , hogy a már látta vagy hallota a legnagyobb hülyeséget de újra és újra téved.

Tetszik! Kicsit goa-s beütése van. 
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
A régebbi vágású felhasználóknak kiadhattak volna led nélküli szériát is, valszeg az áruk is alacsonyabb lett volna.
Szerintem nagyon előnyősek mert jól tisztithatóak, viszont lesznek olyanok akik azért nem fogják megvenni mert ledesek, hiába kikapcsolható a dolog.
"...Fortune favours the bold..." Virgil: The Aeneid
Erre nem kíváncsi senki sem. Nem kell egyből káromkodni...
Ha kapható lesz én veszek egyet.
[ Szerkesztve ]
Olyan kevés vagy, hogy téged még bruttósítani sem érdemes.

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957
Aham, korrektek.
Írjátok itt a LED-et, a cikkben bent van, hogy kikapcsolható...