Az utolsón sajnos nagyon megláccódnak az újlenyomatok 
Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu
Az utolsón sajnos nagyon megláccódnak az újlenyomatok 
Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu
Az a kép igazi reklám a fényes burkolatoknak 
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
nem gyengén látszik a sok tapi
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11
Na minnyá' jönnek a fotóbolt ötletek az utsó képhez ![;]](/dl/s/v1.gif)
Tényleg, egy papírzsepi nem volt a közelben ... ha már vonalzóért elugrottak (?)

Folytatódik a gagyi csillogó tükrös parasztvakító netbukok sorozata
Nem hiszem el hogy az Asus kivételével(s101) az összes név errefele emberi áron ilyen bóvlikat tud csak kiszórni a fröccsöntőüzemeiből. Azért Lenovonál (is) kicsit megeröltethetnék magukat 
3dfx cuccokat keresek megvételre, oldalam: www.z3dfx.atw.hu

a régiek is 
Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.
Rohej, meglattam az utcso kepet, nah mondom most beleronditok egy szakmai topikba, es kifikazom a csunya zsiros tapinyomokat, erre hat nem mindenki errol beszel? 
[ Szerkesztve ]
"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys

Az uccsó kép az valójában irónikus válasz a mai trendekre

Más hírben is szerepelt már ez a kép...
Device: ZTE Blade | Android ver: 2.3.7 | FW: gen2@128MB system | Kernel: 2.6.35.7 | ROM: IceArmor II ReBoRn (by Apeelme&Kelzsoca) | Theme: OrangeKiss
Az új ThinkPad dizájnja nem rossz, bár nekem nagyon bejön a régi full szögletesség és csak a fekete szín használat.
Kezd iPon szint lenni...

Félelmetes merre halad a világ... persze lehet mondani, hogy addig nincs gáz, amíg a régi minőség és forma is megmarad, de engem akkor is nyugtalanít ez az egész tendencia...
Jó példa pl a kizárólagos átállás 16:10,16:9-es képarányra a kicsi és közepes laptopokon: fogd be a szád és nézd a filmet az apró szaron, de ha már egy A4-es álló dokumentumot akarsz megnyitni vakarhatod a fejed. Ja meg a széles kihasználatlan sávok a bill. mellett... viszlát logika és józan ész... (mielőtt valaki belekötne, 1680×1050 és elegendő képméret felett semmi bajom a szélessel).
[ Szerkesztve ]

viszont a 16:9-nek hála már nem csak a nagyobb (17"-os) notebookok kiváltsága a numerikus blokk.
Gomb nélküli tapipaddal akkor hogyan is lehet jobbkattintani? Mondjuk felismeri az ujjlenyomatod alapján, hogy a mutatóujjad a bal, a középső meg a jobb kattintás vagy mi? ![;]](/dl/s/v1.gif)
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

no para, vannak még normális tp-k
Mondjuk kijelölt területre "böksz" a padon? 
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
Ja lol, úgy se rossz.
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario