Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) 14adam

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az utolsón sajnos nagyon megláccódnak az újlenyomatok :U

Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

(#2) Male válasza 14adam (#1) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az a kép igazi reklám a fényes burkolatoknak :DDD

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#3) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem gyengén látszik a sok tapi

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#4) spirit007

spirit007
(senior tag)
LOGOUT blog

Na minnyá' jönnek a fotóbolt ötletek az utsó képhez ;]
Tényleg, egy papírzsepi nem volt a közelben ... ha már vonalzóért elugrottak (?)

(#5) zeg

zeg
(senior tag)

Folytatódik a gagyi csillogó tükrös parasztvakító netbukok sorozata :(( Nem hiszem el hogy az Asus kivételével(s101) az összes név errefele emberi áron ilyen bóvlikat tud csak kiszórni a fröccsöntőüzemeiből. Azért Lenovonál (is) kicsit megeröltethetnék magukat :(

3dfx cuccokat keresek megvételre, oldalam: www.z3dfx.atw.hu

(#6) BiP válasza 14adam (#1) üzenetére

BiP
(PH! addikt)

a régiek is :)

Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

(#7) domi007

domi007
(őstag)
LOGOUT blog

Rohej, meglattam az utcso kepet, nah mondom most beleronditok egy szakmai topikba, es kifikazom a csunya zsiros tapinyomokat, erre hat nem mindenki errol beszel? :DDD

[ Szerkesztve ]

"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys

(#8) Surfym@n válasza domi007 (#7) üzenetére

Surfym@n
(fanatikus tag)

Az uccsó kép az valójában irónikus válasz a mai trendekre :P :P :P
Más hírben is szerepelt már ez a kép...

Device: ZTE Blade | Android ver: 2.3.7 | FW: gen2@128MB system | Kernel: 2.6.35.7 | ROM: IceArmor II ReBoRn (by Apeelme&Kelzsoca) | Theme: OrangeKiss

(#9) Puma K

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

Az új ThinkPad dizájnja nem rossz, bár nekem nagyon bejön a régi full szögletesség és csak a fekete szín használat.

Kezd iPon szint lenni...

(#10) HThomas

HThomas
(tag)

Félelmetes merre halad a világ... persze lehet mondani, hogy addig nincs gáz, amíg a régi minőség és forma is megmarad, de engem akkor is nyugtalanít ez az egész tendencia...

Jó példa pl a kizárólagos átállás 16:10,16:9-es képarányra a kicsi és közepes laptopokon: fogd be a szád és nézd a filmet az apró szaron, de ha már egy A4-es álló dokumentumot akarsz megnyitni vakarhatod a fejed. Ja meg a széles kihasználatlan sávok a bill. mellett... viszlát logika és józan ész... (mielőtt valaki belekötne, 1680×1050 és elegendő képméret felett semmi bajom a szélessel).

[ Szerkesztve ]

(#11) Remington válasza HThomas (#10) üzenetére

Remington
(őstag)

viszont a 16:9-nek hála már nem csak a nagyobb (17"-os) notebookok kiváltsága a numerikus blokk.

(#12) lezso6

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Gomb nélküli tapipaddal akkor hogyan is lehet jobbkattintani? Mondjuk felismeri az ujjlenyomatod alapján, hogy a mutatóujjad a bal, a középső meg a jobb kattintás vagy mi? ;]

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#13) Integra válasza HThomas (#10) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

no para, vannak még normális tp-k:K

(#14) Male válasza lezso6 (#12) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mondjuk kijelölt területre "böksz" a padon? :U

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#15) lezso6 válasza Male (#14) üzenetére

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ja lol, úgy se rossz.

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#16) Dyra

Dyra
(senior tag)

Ezekről az IdeaPad -ről nagyon hiányzik a pöcök egér.

a személyi számitógép csak a kezdet..... (honlapom http://dyra.eu/)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.