Hét nem is tudom,hogy tettszik e.
Viszont a 600as fordulaton 6.9 decibel az jol hangzik.
Kérdés akkor is hüt?
Aki másnak vermet ás az sirásó!
(#1) Silentfrog

Hét nem is tudom,hogy tettszik e.
Viszont a 600as fordulaton 6.9 decibel az jol hangzik.
Kérdés akkor is hüt?
Aki másnak vermet ás az sirásó!
Nem tűnik rossznak.A színe kicsit "Biohazard"-os lett,de sztem tetszetős.
A venti adatai is biztatóak,van benne anyag rendesen(~800g) és a lefogatók választéka is széles.
Már csak az árat kéne jól belőniük.
¤¤¤ Üdv: Balázs ¤¤¤ "Miért zuhanunk a mélybe? Hogy megtanuljunk kimászni belőle." by Batman: Begins ¤¤¤
Az a 6.9 db(A) elég hihetetlen...
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

Ez a "nem jut semmi az eszembe -akkor színezzük ki" koncepció érdekes látványvilágú alkatrészeket tud eredményezni 
"Szerves kísértetek kísérnek minket, akik ha kell írnak vagy beszélnek" Philip K. Dick

Nekem tetszik, de az 6.9 tényleg hihetetlen...

Vajon fél év aktív hasznákata után is ilyen szép sárga lesz-e? (takarítás nélkül)![;]](/dl/s/v1.gif)
nem úgy van az Sztálin elvtárs....

Szerintem állat ez a színösszeállítás. Nekem tetszik. 
swif2 konkurencia
"Hello" I am "Ready 2 go" to be "Big in Japan" and to spend "The Night out"
Érdekes, hogy mennyit dob rajta egy kis fényezés színezés. Tutira valami volt autónepper kolléga az ötletadó 
True Success is Blonde

Ez a ventillátor rögzítési mód volt már látható máshol?
A Xigmatek hűtőkön van hasolnó megoldás.
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

U12P noctuán 600-1700Rpm-es swif2-vel lehet 4Ghz-s I7-et kordában tartani.
idle:35C°(windóz asztal)(700Rpm)
load:70C°(prime)(1750Rpm)
kíváncsi lennék rá hogy mit tudhat ez a hűtő.
a 30 dB nem vészes ha valóban tudja a dolgát!
valószínű zizeghetnek rajta a lemezek mert nem túl vastagok, és a merevítést sem vitték túlzásba
Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

Bár nem plexis a házam...de bejön a hűtő színe 
Lehet elő kéne venni a flexet? 

Nekem tetszik, de a surun elhelyezett lamellakat lehet, hogy gyakran kell majd takaritani.
Gyarto oldala: #
Tetszetős, bejön
Van anyag benne bőven, jónak tűnik a cucc, de azért lódít rendesen a gyártó a hangot illetően
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

Jajj de rikító, feltűnőséggel nincs gond.. 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

De baromi jól nézzki!!!Bár akasa, tehát nem nagyon lehetmajd ezt se kapni nálunk, ezért utálok a hírek között olvasgatni, csomó szipi-szuper dolog, de a fele nem lelhető fel az országunkba(tudom ott van külföld, csak apró dolgokra több a posta költség mint amennyit esetleg egy venti vagy egy komplett hűtő megér).
Nem rossz. A ventit lecserélném egy swif2 120p-re, és csá! 
Amúgy maradok a cm v8 mellett. 
eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -
csak nekem tűnik full sablonosnak?:S 
Milyen újitásra gondolsz?
eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

érdekes szín világ, talán az EKL -nek volt anno a TX3-hoz hasonló modelljének még ilyen rikító színe de az narancs sárga volt azt hiszem
, mindenesetre biztosan jó ! az a közel 7dB(A) elképzelhető számomra , az Asus hűtőm 600 rpm -en is elégségesen hűti az E6600 -ost és 1általán nem lehet hallani még egész közelről sem ! az is olyan 8 körül lehet ! 
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

Elég sűrűen vannak a hűtőn a lamellák, nem tudom 600-as fordulaton mennyi levegő jut át rajtuk.
H2O über alles! ---- steam : amadeus1980 --- origin : FeZo_HUN --- Hirdetése(i)m : http://href.hu/x/hhyb

Biztos átmegy rajta valamennyi, csak sűrűn kell takarítani. Ez már szinte olyan, mintha állna a venti. Ha meg olyan proci van alatta, úgysem fog 600-ig lemenni.
Biztos megnéztek egy Thermaltake venti speckói és valódi értékei közötti arányt, s rájöttek, hogy lehet "okosan" is mérni a dB értékeket 
True Success is Blonde
"Elég sűrűen vannak..."
Arányában több mint a mi nagy forgási sebességnél jut át. A légellenállás és és a káros örvénylés, a légsebesség növekedésénél aránytalanul jobban növekszik.
Adj vért, életet adsz!! (Az aláírás, a vámpírok támogatásával jöhetett létre.)

nagyon jól néz ki (szvsz)! és az adatok is jók
.
╭∩╮(° ˛°)╭∩╮

Ez olyan ipari színvilágú hűtő. Egy hasonlóan kivitelezett modban jól mutatna szvsz.
Ajándék lónak ne nézd a fókát!

Hát én egy kicsit színesebbnek gondoltam.
Tetszik a felfogatási mód.

Tetszik. Egy kis színezés hihetetlenül feltud dobni dolgokat 
Az Akasa saját adatai szerint ez a venti a minimum 600as fordulatszámon, 18-19dB(A)-en szól. Itt látható is a második grafikonon.
Szóval nem tudom, hogy hogy jött ki nekik ez a 6,9dB(A). Állóhelyzetben? 
Esetleg 5V-on meghajtva? Nem értem.
"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"
Aki tud nekem egy ilyet szerezni az PM-ben értesítsen. Úgy érzem szerelmes lettem xd
Probber: vagy csak a cikkben van elírás 
[ Szerkesztve ]
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

6,9 alatt van százon
Egy mindenkiért - mindenkiért egy
Nincs elírás, mert ha a Specification-ra kattintasz, akkor látható, hogy 6.9 -28.9 dB(A)-nek írják ők is. Szóval ezért mondom, hogy nem értem, hogy jött ez ki nekik, miközben a grafikonon is látszik, hogy a minimum 600-on 18-19dB(A)-es hangja van.
(#33) jakobinus 
[ Szerkesztve ]
"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"
Venti variációk esetleg ga valaki passzívba szeretné használni akkor a lamella kialakítás.
Peltier , esetleg valami flexi légcsatorna ami rögtön kivezeti a levegőt a gépházból... 
Ilyen kell a gamer gépbe. 
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
Nem világít 

Feltűnően! 

A gyárt oldalán nem tűnik valami szépnek a hűtő talpa. Túl nagy "árkok" vannak a csövek mellett.
Kinézetre klassz.
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
Nekem tetszik! 
Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!
Jól néz ki csak a színvilága nem illene a gépembe. Amúgy meg ez a kialakítású nagyon bevált, minden gyártónál. Lásd CM, AC hűtői. Minek változtatni bevált szisztémán?
Ha valami igazán... .... zenére vágysz! Frissítve: 2012.04.01 LogBlog.
talán az EKL -nek volt anno a TX3-hoz hasonló modelljének még ilyen rikító színe de az narancs sárga volt azt hiszem
Erre a hűtőre gondolsz?
[link]
[ Szerkesztve ]
A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

ahha, valaki itt PH-n árulta is őket valami 3000ft körül OEM kivitelben 
Pontosan, annyit ért amennyiért adta, de nem többet 
A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!
chooky a kolléga.
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
Igen-igen ő lesz az 

azért az az EKL hűtő nem egy rossz darab ! megtaláltam a logoutos cikket is szerintem 3K-ért bestbuy -nak számít 
Hm.
Nem mondtam hogy rossz, a 3k-s ár is rendben van.

Hát.. én ez annyira nem gyere be de a sárga helyett egy másik színnel talán bejönne. Jó dolognak tartom hogy valahogy próbálják megtörni a monotom desinget. (ez elég egyszerű megoldás de a szándéka fontos!
)
"Minek ide koffein, speed vagy kati amikor a BMW bármikor képes lángoló, perzselő, szenvedélyes halálfélelmet küldeni az ember vénáiba?!"