Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Silentfrog

Silentfrog
(őstag)

Hét nem is tudom,hogy tettszik e.
Viszont a 600as fordulaton 6.9 decibel az jol hangzik.
Kérdés akkor is hüt?

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#2) gooool

gooool
(őstag)
LOGOUT blog

Nem tűnik rossznak.A színe kicsit "Biohazard"-os lett,de sztem tetszetős.
A venti adatai is biztatóak,van benne anyag rendesen(~800g) és a lefogatók választéka is széles.
Már csak az árat kéne jól belőniük.

¤¤¤ Üdv: Balázs ¤¤¤ "Miért zuhanunk a mélybe? Hogy megtanuljunk kimászni belőle." by Batman: Begins ¤¤¤

(#3) EarL 007 válasza Silentfrog (#1) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az a 6.9 db(A) elég hihetetlen...

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#4) Killer01

Killer01
(senior tag)

Ez a "nem jut semmi az eszembe -akkor színezzük ki" koncepció érdekes látványvilágú alkatrészeket tud eredményezni :DDD

"Szerves kísértetek kísérnek minket, akik ha kell írnak vagy beszélnek" Philip K. Dick

(#5) Zodicus

Zodicus
(fanatikus tag)

Nekem tetszik, de az 6.9 tényleg hihetetlen...

(#6) veector

veector
(senior tag)
LOGOUT blog

Jónak tűnik :K

(#7) Daczy

Daczy
(fanatikus tag)

Vajon fél év aktív hasznákata után is ilyen szép sárga lesz-e? (takarítás nélkül);]

nem úgy van az Sztálin elvtárs....

(#8) z00li

z00li
(senior tag)

Szerintem állat ez a színösszeállítás. Nekem tetszik. :K

(#9) TheChos3nOne

TheChos3nOne
(PH! addikt)
LOGOUT blog

swif2 konkurencia

"Hello" I am "Ready 2 go" to be "Big in Japan" and to spend "The Night out"

(#10) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Érdekes, hogy mennyit dob rajta egy kis fényezés színezés. Tutira valami volt autónepper kolléga az ötletadó :)

True Success is Blonde

(#11) NLZ

NLZ
(kvázi-tag)

Ez a ventillátor rögzítési mód volt már látható máshol?

(#12) EarL 007 válasza NLZ (#11) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A Xigmatek hűtőkön van hasolnó megoldás.

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#13) Duracellm...

Duracellm...
(őstag)

U12P noctuán 600-1700Rpm-es swif2-vel lehet 4Ghz-s I7-et kordában tartani.

idle:35C°(windóz asztal)(700Rpm)

load:70C°(prime)(1750Rpm)

kíváncsi lennék rá hogy mit tudhat ez a hűtő.
a 30 dB nem vészes ha valóban tudja a dolgát!

valószínű zizeghetnek rajta a lemezek mert nem túl vastagok, és a merevítést sem vitték túlzásba

Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

(#14) Tolkarius

Tolkarius
(kvázi-tag)

Bár nem plexis a házam...de bejön a hűtő színe :C
Lehet elő kéne venni a flexet? :DDD

(#15) DV

DV
(senior tag)

Nekem tetszik, de a surun elhelyezett lamellakat lehet, hogy gyakran kell majd takaritani.
Gyarto oldala: #

(#16) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tetszetős, bejön :) Van anyag benne bőven, jónak tűnik a cucc, de azért lódít rendesen a gyártó a hangot illetően

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#17) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Jajj de rikító, feltűnőséggel nincs gond.. :B

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#18) Dyno

Dyno
(PH! kedvence)

De baromi jól nézzki!!!Bár akasa, tehát nem nagyon lehetmajd ezt se kapni nálunk, ezért utálok a hírek között olvasgatni, csomó szipi-szuper dolog, de a fele nem lelhető fel az országunkba(tudom ott van külföld, csak apró dolgokra több a posta költség mint amennyit esetleg egy venti vagy egy komplett hűtő megér).

(#19) - = Zk = -

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem rossz. A ventit lecserélném egy swif2 120p-re, és csá! :))

Amúgy maradok a cm v8 mellett. :R

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#20) szuper-t

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

csak nekem tűnik full sablonosnak?:S :W

(#21) - = Zk = - válasza szuper-t (#20) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Milyen újitásra gondolsz?

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#22) Quan-Chi

Quan-Chi
(őstag)

érdekes szín világ, talán az EKL -nek volt anno a TX3-hoz hasonló modelljének még ilyen rikító színe de az narancs sárga volt azt hiszem :K , mindenesetre biztosan jó ! az a közel 7dB(A) elképzelhető számomra , az Asus hűtőm 600 rpm -en is elégségesen hűti az E6600 -ost és 1általán nem lehet hallani még egész közelről sem ! az is olyan 8 körül lehet ! :K

kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

(#23) sephi

sephi
(őstag)

Elég sűrűen vannak a hűtőn a lamellák, nem tudom 600-as fordulaton mennyi levegő jut át rajtuk.

H2O über alles! ---- steam : amadeus1980 --- origin : FeZo_HUN --- Hirdetése(i)m : http://href.hu/x/hhyb

(#24) [CS]Blade2 válasza sephi (#23) üzenetére

[CS]Blade2
(őstag)

Biztos átmegy rajta valamennyi, csak sűrűn kell takarítani. Ez már szinte olyan, mintha állna a venti. Ha meg olyan proci van alatta, úgysem fog 600-ig lemenni.

(#25) Ste válasza ^Clown (#16) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Biztos megnéztek egy Thermaltake venti speckói és valódi értékei közötti arányt, s rájöttek, hogy lehet "okosan" is mérni a dB értékeket :)

True Success is Blonde

(#26) lorenzen válasza sephi (#23) üzenetére

lorenzen
(senior tag)
LOGOUT blog

"Elég sűrűen vannak..."
Arányában több mint a mi nagy forgási sebességnél jut át. A légellenállás és és a káros örvénylés, a légsebesség növekedésénél aránytalanul jobban növekszik.

Adj vért, életet adsz!! (Az aláírás, a vámpírok támogatásával jöhetett létre.)

(#27) Dani_kp

Dani_kp
(őstag)

:Y :Y nagyon jól néz ki (szvsz)! és az adatok is jók :K .

╭∩╮(° ˛°)╭∩╮

(#28) NKing

NKing
(kvázi-tag)

Ez olyan ipari színvilágú hűtő. Egy hasonlóan kivitelezett modban jól mutatna szvsz.

Ajándék lónak ne nézd a fókát!

(#29) Hebry

Hebry
(senior tag)

Hát én egy kicsit színesebbnek gondoltam.
Tetszik a felfogatási mód.

(#30) huszar90

huszar90
(tag)

Tetszik. Egy kis színezés hihetetlenül feltud dobni dolgokat :K

(#31) Probber

Probber
(őstag)
LOGOUT blog

Az Akasa saját adatai szerint ez a venti a minimum 600as fordulatszámon, 18-19dB(A)-en szól. Itt látható is a második grafikonon.
Szóval nem tudom, hogy hogy jött ki nekik ez a 6,9dB(A). Állóhelyzetben? :DDD
Esetleg 5V-on meghajtva? Nem értem.

"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

(#32) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Aki tud nekem egy ilyet szerezni az PM-ben értesítsen. Úgy érzem szerelmes lettem xd
Probber: vagy csak a cikkben van elírás :)

[ Szerkesztve ]

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#33) jakobinus

jakobinus
(tag)

6,9 alatt van százon

Egy mindenkiért - mindenkiért egy

(#34) Probber válasza FRENK1988 (#32) üzenetére

Probber
(őstag)
LOGOUT blog

Nincs elírás, mert ha a Specification-ra kattintasz, akkor látható, hogy 6.9 -28.9 dB(A)-nek írják ők is. Szóval ezért mondom, hogy nem értem, hogy jött ez ki nekik, miközben a grafikonon is látszik, hogy a minimum 600-on 18-19dB(A)-es hangja van.

(#33) jakobinus :DDD

[ Szerkesztve ]

"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

(#35) szuper-t válasza - = Zk = - (#21) üzenetére

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

Venti variációk esetleg ga valaki passzívba szeretné használni akkor a lamella kialakítás.
Peltier , esetleg valami flexi légcsatorna ami rögtön kivezeti a levegőt a gépházból... :F

(#36) Killing

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ilyen kell a gamer gépbe. :DDD

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#37) veector válasza Killing (#36) üzenetére

veector
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem világít :(

:DDD

(#38) P00By válasza EarL 007 (#3) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Feltűnően! :D

(#39) Picturemaker

Picturemaker
(senior tag)

A gyárt oldalán nem tűnik valami szépnek a hűtő talpa. Túl nagy "árkok" vannak a csövek mellett.
Kinézetre klassz.

A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!

(#40) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem tetszik! :K

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#41) Giot

Giot
(őstag)
LOGOUT blog

Jól néz ki csak a színvilága nem illene a gépembe. Amúgy meg ez a kialakítású nagyon bevált, minden gyártónál. Lásd CM, AC hűtői. Minek változtatni bevált szisztémán?

Ha valami igazán... .... zenére vágysz! Frissítve: 2012.04.01 LogBlog.

(#42) kelzsoca válasza Quan-Chi (#22) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

talán az EKL -nek volt anno a TX3-hoz hasonló modelljének még ilyen rikító színe de az narancs sárga volt azt hiszem

Erre a hűtőre gondolsz? :) [link]

[ Szerkesztve ]

A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

(#43) Quan-Chi válasza kelzsoca (#42) üzenetére

Quan-Chi
(őstag)

ahha, valaki itt PH-n árulta is őket valami 3000ft körül OEM kivitelben :K

(#44) kelzsoca válasza Quan-Chi (#43) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Pontosan, annyit ért amennyiért adta, de nem többet :)

A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

(#45) FRENK1988 válasza Quan-Chi (#43) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

chooky a kolléga.

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#46) kelzsoca válasza FRENK1988 (#45) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Igen-igen ő lesz az :)

(#47) Quan-Chi válasza kelzsoca (#46) üzenetére

Quan-Chi
(őstag)

azért az az EKL hűtő nem egy rossz darab ! megtaláltam a logoutos cikket is szerintem 3K-ért bestbuy -nak számít :K

(#48) - = Zk = - válasza szuper-t (#35) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hm.

(#49) kelzsoca válasza Quan-Chi (#47) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem mondtam hogy rossz, a 3k-s ár is rendben van.

(#50) Zewa

Zewa
(senior tag)

Hát.. én ez annyira nem gyere be de a sárga helyett egy másik színnel talán bejönne. Jó dolognak tartom hogy valahogy próbálják megtörni a monotom desinget. (ez elég egyszerű megoldás de a szándéka fontos! :) )

"Minek ide koffein, speed vagy kati amikor a BMW bármikor képes lángoló, perzselő, szenvedélyes halálfélelmet küldeni az ember vénáiba?!"

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.