meg a hoskorban 270Mb-os vinyok idejen, de lehet meg a 40mb-osoknal (ahol mar ugyan volt autopark) meg az terjedt el, h az elektronikanak lefele kell neznie, es nem felfele, mert kulonben ugy nem tesz jot az eletenek.
[ Szerkesztve ]

meg a hoskorban 270Mb-os vinyok idejen, de lehet meg a 40mb-osoknal (ahol mar ugyan volt autopark) meg az terjedt el, h az elektronikanak lefele kell neznie, es nem felfele, mert kulonben ugy nem tesz jot az eletenek.
[ Szerkesztve ]
Ne vedd kukacoskodásnak.
Másrészt az idézeted teljesen jogos, nem akartam "szemétkedni" a hozzászolással. Valóban hozzátettétek, hogy nem volt más. 
A memória teszt érdekes. Kicsit elgondolkoztatott. Elvileg a két 667-es memókártyának gyorsabbnak kellene lennie, mint a 400-asoknak.
Tudnátok erről néhány megjegyzést írni? Hogy lehetséges az ilyen teljesítmény?
Az asztali gépben AMD processzor volt, aminek előnye van az integrált memóriavezérlő miatt, valamint a DDR2 azonos órajelen lassabb mint a DDR. De mi a fenének írom ezt le mégegyszer, ha ott van már a cikkben...?
[ Szerkesztve ]
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
nekem az tetszik, hogy kb. 4 hónapja jelent meg ez a zöldség és most juttattak tesztelésre egyet???? vicc
Ha egyel kevesebb lenne az IQ-m már nem is állat lennék, hanem növény!

"A billentyűzet feletti, sajtreszelőre emlékeztető részen is van pár plusz gomb" 
Dell E6410

rudi, ndavid: lenyűgözően alapos cikket hoztatok össze. Ez igen! Ezek után jó lenne sok-sok notebook tesztet olvasni a PH!-n.
"És ha helyzet van, akkor mindig lépni kell. Ha olyan a helyzet."
Napokban készül el a következő cikk, és már dolgozunk a további notebookon.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
Beállt a szemem. Tudnál egy linket küldeni?
A lét határozza meg a tudatot. Ha megiszod a lét, a tudat elmegy...

Hát, ha már nagyon design-os gépet akarok akkor veszek fain matricákat és kipingálom az izlésemnek megfelelően a gépem! 
Fur furem cognoscit!

hello !
mit érdemes felrakni rá ? vista-t vagy sp2-t ?
xp sp2-t nemtudtuk felrakni 3 notira
egy l40 toshibara és egy fusira sem
a kék boot képernyőnél kiírta h nemlátja a winyókat
erre mi a megoldás ?
nekem a zöld tetszett meg
de lehet a köv az kék lesz
6543210

a szokásos sata vinyos játék sajnos... alapesetben nem ismeri fel az xp a satás vinyot... driver integrálás xp-be nlite-al a game neve 
vagy pedig valamelyik agyon integrált netes xp a megoldás...
mondjuk nem értem mi olyan nehéz a microfosnak abban hogy belepakol a szokásos havi frissitésbe kb 8-10 féle drivert... és nem kell szivni az 1xeri embörnek az egésszel...
mehetnek a p-ba....
és ezt nevezik supportnak 2008-ban....
felháborodás on ! 
''UJJUNK PERCÉN SZÉPSÉG,ÖKLÜNK BÜTYKÉN HALÁL,SZIVÜNKBEN NINCS KÉTSÉG,VIGASZT HARCBAN TALÁL!

köszi a segítséget , héten rakok rá xp-t
most 1 ilyen gondom lenne :
[link]
volt már h ment , én valami codec problémára tippelek
ha van ötletetek megköszönném 
6543210

nem kodek hiba
valami gáz van vele hw hibája van , gariba viszem vissza
6543210

Ma vettem egy kéket... a teszt győzött meg róla, de most hogy saját magam használom, csak mégjobban el vagyok ragadtatva! Nagyon jópofa, minőségi, profi és kedvező árú notebook. A 8 cellás akksi egy ÁLLAT... már az első használatnál csak hüldezetem, hogy ez "nem akar lemerülni"... wifi és minden nélkül, ha csak gépelek, akár 6 órát is kibír. Wifivel is 4-5 órát. Teljesen feltöltött akksival minimum fényerőn akár 2 normál hosszúságú filmet is megnézhet rajta az ember. Komolyan mondom, ez talán a legerősebb pontja az egész gépnek, az AKKUMULÁTOR. Hihetetlenül sokáig bírja... 

szerintem is jó az aksija
de a kamerával még mindig nem békültem meg
valami gáz van vele
és lusta vagyok visszavinni gariba 
6543210

remélhetőleg igazából nincs baja. ha feltelepítetted a bison cam drivert, akkor működik. a módszer a következő: lenyomod a p2 gyorsbillentyűt, és utána elindítod a bison programot. ott kiválasztod a device-nál az usb 2.0 camera-t, és már működik is. elég bután van megoldva, de hát ez van. egyébként ha lenyomod a gombot akkor a device manager-ben meg szintén megjelenik az usb2.0 camera. webcam-et ne is keress.. 
Asus P4P800-VM Prescott 2.4 FSB133 @ 3Ghz FSB167 2x256 DDR Dual Channel Asus Radeon 9600SE 459/250

Kamerával én is szívtam, meg a BT-vel is, de már mennek. Viszont játékok nem igazán akarnak elindulni (pl Crysis, C&C3 kidob stb.) Pedig kéne szerintem. Ha jól értelmeztem a cikket, akkor futnia kéne a Crysisnek, ennek ellenére nemkem azt írja, hogy nem támogatja a chipsetet :S Lehetséges, hogy az a baj, hogy XPSP2 van rajta és nem Vista? Szerintetek akkor működne?

Persze... egyből1280x800-as felbontásban stb...
Ne viccelj... ebben egy alaplapi VGA van! Ha vinné, akkor is egy 320x240-ben.... :-)
MacbookPRO 15" + iMac 21,5" +iMac G4+ibook G3

nem vicc, az asusom, amiben go 6100 vga volt, meg 2E- amd, vitte, csak diavetítés üzemmódban.
"Lényegében azt is mondhatnánk, hogy az Intel GMA X3100 nagyjából ugyanolyan, mint a GeForce 8800 GT: egyiken sem megy a Crysis élvezhető sebességgel, ha 1600x1200-as felbontásra és maximális grafikai részletességre kapcsolunk. Persze, ez a hasonlat legalább annyira nevetséges, mint egymás mellé állítani a kétféle grafikus megoldást."
lehet, hogy félreértem az iróniát, de ez alapján lehet mennie kéne.

Nekem 6400Go van a notimban -ez mindent visz directX9c-ig...
Legfeljebb diavetitésben:-(
Számomra a viszi az azt jelenti, hogy minimum 640x480-ban képes normális sebességgel futtatnia játékot. Az intel X3100-as a régebbi játékokat képes elvinni, de egy maihoz hozzá sem szagol :-(
MacbookPRO 15" + iMac 21,5" +iMac G4+ibook G3

ok, köszi a segítséget. ezekszerint rosszul gondoltam, hogy jobb a go6100nál, pedig notebookcheck.com-on előrébb van a rangsorban.

előrébb van, mert dx10 és picivel tényleg jobb, gyorsabb...stb, de még mindig csak integrált, így nem annyival, hogy normális játékra alkalmas legyen... nem arra vanak ezek kitallva 
GEMINI PS-626USB Professional DJ Mixer, kábelek, átalakítók...stb eladó! http://href.hu/x/csoe

ha tényleg jobb, akkor viszont tényleg futnia kéne annak, aminek go6100on. nem vagyok hülye az informatikához, de ezt nem értem :S

azt simán viszi is a 3100 amit a 6100 - persze csak ha a megfelelő környezet adott; illesztő, beállítások...stb!
GEMINI PS-626USB Professional DJ Mixer, kábelek, átalakítók...stb eladó! http://href.hu/x/csoe

juhuu
rájöttem hogy mi az a másik 2 gomb a wifi mellet , az 1ik a webcam !
azért nem ment mert nemvolt bekapcsolva

6543210

p1 = keresés, p2 = webcam, a harmadik gomb meg; 1x = wifi, 2x = bluetooth, 3x = wifi & bluetooth, 4x = wifi c bluetooth kikapcsolása!
magyar nyelvű leírás; 1221_v2.1_HU 

nekem máshogy mükszik
p1 néha előhozza azt hogy rávan kapcsolva a töltés , a p2 webcam a p3 al csak be meg kikapcsolni tudok
köszi a kézikönyvet
én a gyárit ki se nyitottam 
6543210

hát milyen notid van neked?
telepítve van rendesen a system control manager? amúgy a gyári leírásban - már amit a notival a dobozában adtak - nincs magyar nyelvű rész.

új bios; link