Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#51) grandtour2 válasza hzcs (#42) üzenetére

grandtour2
(tag)

meg a hoskorban 270Mb-os vinyok idejen, de lehet meg a 40mb-osoknal (ahol mar ugyan volt autopark) meg az terjedt el, h az elektronikanak lefele kell neznie, es nem felfele, mert kulonben ugy nem tesz jot az eletenek.

[ Szerkesztve ]

(#52) Batmause válasza ígyvanferi (#37) üzenetére

Batmause
(tag)
LOGOUT blog

Ne vedd kukacoskodásnak.

Másrészt az idézeted teljesen jogos, nem akartam "szemétkedni" a hozzászolással. Valóban hozzátettétek, hogy nem volt más. :R

A memória teszt érdekes. Kicsit elgondolkoztatott. Elvileg a két 667-es memókártyának gyorsabbnak kellene lennie, mint a 400-asoknak.

Tudnátok erről néhány megjegyzést írni? Hogy lehetséges az ilyen teljesítmény?

(#53) rudi válasza Batmause (#52) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az asztali gépben AMD processzor volt, aminek előnye van az integrált memóriavezérlő miatt, valamint a DDR2 azonos órajelen lassabb mint a DDR. De mi a fenének írom ezt le mégegyszer, ha ott van már a cikkben...?

[ Szerkesztve ]

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#54) Grigorisz

Grigorisz
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

nekem az tetszik, hogy kb. 4 hónapja jelent meg ez a zöldség és most juttattak tesztelésre egyet???? vicc

Ha egyel kevesebb lenne az IQ-m már nem is állat lennék, hanem növény!

(#55) Dracula

Dracula
(senior tag)

"A billentyűzet feletti, sajtreszelőre emlékeztető részen is van pár plusz gomb" :))

Dell E6410

(#56) Niquis

Niquis
(senior tag)

rudi, ndavid: lenyűgözően alapos cikket hoztatok össze. Ez igen! Ezek után jó lenne sok-sok notebook tesztet olvasni a PH!-n.:)

"És ha helyzet van, akkor mindig lépni kell. Ha olyan a helyzet."

(#57) rudi válasza Niquis (#56) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Napokban készül el a következő cikk, és már dolgozunk a további notebookon.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#58) Vigneau válasza Sunzi (#43) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Beállt a szemem. Tudnál egy linket küldeni?

A lét határozza meg a tudatot. Ha megiszod a lét, a tudat elmegy...

(#59) Ugocsa

Ugocsa
(újonc)

Hát, ha már nagyon design-os gépet akarok akkor veszek fain matricákat és kipingálom az izlésemnek megfelelően a gépem! :)

Fur furem cognoscit!

(#60) karantÉN

karantÉN
(fanatikus tag)

hello !

mit érdemes felrakni rá ? vista-t vagy sp2-t ?
xp sp2-t nemtudtuk felrakni 3 notira :D egy l40 toshibara és egy fusira sem
a kék boot képernyőnél kiírta h nemlátja a winyókat

erre mi a megoldás ?:)

nekem a zöld tetszett meg :D de lehet a köv az kék lesz

6543210

(#61) Space marine válasza karantÉN (#60) üzenetére

Space marine
(tag)

a szokásos sata vinyos játék sajnos... alapesetben nem ismeri fel az xp a satás vinyot... driver integrálás xp-be nlite-al a game neve :))
vagy pedig valamelyik agyon integrált netes xp a megoldás... :B
mondjuk nem értem mi olyan nehéz a microfosnak abban hogy belepakol a szokásos havi frissitésbe kb 8-10 féle drivert... és nem kell szivni az 1xeri embörnek az egésszel... :((( :O
mehetnek a p-ba.... :O és ezt nevezik supportnak 2008-ban....
felháborodás on ! :))

''UJJUNK PERCÉN SZÉPSÉG,ÖKLÜNK BÜTYKÉN HALÁL,SZIVÜNKBEN NINCS KÉTSÉG,VIGASZT HARCBAN TALÁL!

(#62) karantÉN válasza Space marine (#61) üzenetére

karantÉN
(fanatikus tag)

köszi a segítséget , héten rakok rá xp-t

most 1 ilyen gondom lenne :
[link]
volt már h ment , én valami codec problémára tippelek

ha van ötletetek megköszönném :)

6543210

(#63) karantÉN

karantÉN
(fanatikus tag)

nem kodek hiba
valami gáz van vele hw hibája van , gariba viszem vissza

6543210

(#64) mrbyu

mrbyu
(újonc)

Ma vettem egy kéket... a teszt győzött meg róla, de most hogy saját magam használom, csak mégjobban el vagyok ragadtatva! Nagyon jópofa, minőségi, profi és kedvező árú notebook. A 8 cellás akksi egy ÁLLAT... már az első használatnál csak hüldezetem, hogy ez "nem akar lemerülni"... wifi és minden nélkül, ha csak gépelek, akár 6 órát is kibír. Wifivel is 4-5 órát. Teljesen feltöltött akksival minimum fényerőn akár 2 normál hosszúságú filmet is megnézhet rajta az ember. Komolyan mondom, ez talán a legerősebb pontja az egész gépnek, az AKKUMULÁTOR. Hihetetlenül sokáig bírja... :)

(#65) karantÉN válasza mrbyu (#64) üzenetére

karantÉN
(fanatikus tag)

szerintem is jó az aksija
de a kamerával még mindig nem békültem meg :(
valami gáz van vele
és lusta vagyok visszavinni gariba :D

6543210

(#66) bamboo válasza Sunzi (#1) üzenetére

bamboo
(lelkes újonc)

remélhetőleg igazából nincs baja. ha feltelepítetted a bison cam drivert, akkor működik. a módszer a következő: lenyomod a p2 gyorsbillentyűt, és utána elindítod a bison programot. ott kiválasztod a device-nál az usb 2.0 camera-t, és már működik is. elég bután van megoldva, de hát ez van. egyébként ha lenyomod a gombot akkor a device manager-ben meg szintén megjelenik az usb2.0 camera. webcam-et ne is keress.. :)

Asus P4P800-VM Prescott 2.4 FSB133 @ 3Ghz FSB167 2x256 DDR Dual Channel Asus Radeon 9600SE 459/250

(#67) zsolidodd

zsolidodd
(fanatikus tag)

Kamerával én is szívtam, meg a BT-vel is, de már mennek. Viszont játékok nem igazán akarnak elindulni (pl Crysis, C&C3 kidob stb.) Pedig kéne szerintem. Ha jól értelmeztem a cikket, akkor futnia kéne a Crysisnek, ennek ellenére nemkem azt írja, hogy nem támogatja a chipsetet :S Lehetséges, hogy az a baj, hogy XPSP2 van rajta és nem Vista? Szerintetek akkor működne?

(#68) xedos válasza zsolidodd (#67) üzenetére

xedos
(PH! addikt)

Persze... egyből1280x800-as felbontásban stb...
Ne viccelj... ebben egy alaplapi VGA van! Ha vinné, akkor is egy 320x240-ben.... :-)

 MacbookPRO 15" + iMac 21,5" +iMac G4+ibook G3

(#69) zsolidodd válasza xedos (#68) üzenetére

zsolidodd
(fanatikus tag)

nem vicc, az asusom, amiben go 6100 vga volt, meg 2E- amd, vitte, csak diavetítés üzemmódban.
"Lényegében azt is mondhatnánk, hogy az Intel GMA X3100 nagyjából ugyanolyan, mint a GeForce 8800 GT: egyiken sem megy a Crysis élvezhető sebességgel, ha 1600x1200-as felbontásra és maximális grafikai részletességre kapcsolunk. Persze, ez a hasonlat legalább annyira nevetséges, mint egymás mellé állítani a kétféle grafikus megoldást."

lehet, hogy félreértem az iróniát, de ez alapján lehet mennie kéne.

(#70) xedos válasza zsolidodd (#69) üzenetére

xedos
(PH! addikt)

Nekem 6400Go van a notimban -ez mindent visz directX9c-ig...
Legfeljebb diavetitésben:-(
Számomra a viszi az azt jelenti, hogy minimum 640x480-ban képes normális sebességgel futtatnia játékot. Az intel X3100-as a régebbi játékokat képes elvinni, de egy maihoz hozzá sem szagol :-(

 MacbookPRO 15" + iMac 21,5" +iMac G4+ibook G3

(#71) zsolidodd válasza xedos (#70) üzenetére

zsolidodd
(fanatikus tag)

ok, köszi a segítséget. ezekszerint rosszul gondoltam, hogy jobb a go6100nál, pedig notebookcheck.com-on előrébb van a rangsorban.

(#72) kali válasza zsolidodd (#71) üzenetére

kali
(PH! félisten)

előrébb van, mert dx10 és picivel tényleg jobb, gyorsabb...stb, de még mindig csak integrált, így nem annyival, hogy normális játékra alkalmas legyen... nem arra vanak ezek kitallva :(

GEMINI PS-626USB Professional DJ Mixer, kábelek, átalakítók...stb eladó! http://href.hu/x/csoe

(#73) zsolidodd válasza kali (#72) üzenetére

zsolidodd
(fanatikus tag)

ha tényleg jobb, akkor viszont tényleg futnia kéne annak, aminek go6100on. nem vagyok hülye az informatikához, de ezt nem értem :S

(#74) kali válasza zsolidodd (#73) üzenetére

kali
(PH! félisten)

azt simán viszi is a 3100 amit a 6100 - persze csak ha a megfelelő környezet adott; illesztő, beállítások...stb!

GEMINI PS-626USB Professional DJ Mixer, kábelek, átalakítók...stb eladó! http://href.hu/x/csoe

(#75) karantÉN

karantÉN
(fanatikus tag)

juhuu :D rájöttem hogy mi az a másik 2 gomb a wifi mellet , az 1ik a webcam !
azért nem ment mert nemvolt bekapcsolva :)) :)) :DD :R

6543210

(#76) kali válasza karantÉN (#75) üzenetére

kali
(PH! félisten)

p1 = keresés, p2 = webcam, a harmadik gomb meg; 1x = wifi, 2x = bluetooth, 3x = wifi & bluetooth, 4x = wifi c bluetooth kikapcsolása!

magyar nyelvű leírás; 1221_v2.1_HU :DDD

(#77) karantÉN válasza kali (#76) üzenetére

karantÉN
(fanatikus tag)

nekem máshogy mükszik :D p1 néha előhozza azt hogy rávan kapcsolva a töltés , a p2 webcam a p3 al csak be meg kikapcsolni tudok:)

köszi a kézikönyvet :) én a gyárit ki se nyitottam :P

6543210

(#78) kali válasza karantÉN (#77) üzenetére

kali
(PH! félisten)

hát milyen notid van neked? :DDD telepítve van rendesen a system control manager? amúgy a gyári leírásban - már amit a notival a dobozában adtak - nincs magyar nyelvű rész.

(#79) kali

kali
(PH! félisten)

új bios; link

(#80) Grobyc válasza kali (#79) üzenetére

Grobyc
(újonc)

Most vettem én is egy ilyen gépet eddig nagyon tetszik!

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.