Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) bogyo112

bogyo112
(őstag)

Ez akkora hír, hogy valaki majd valamikor egy valamilyen egeret ki FOG adni?

Galilei halott! Már Einstein sem él !...és én is nagyon szarul érzem magam... Press any key! Csak a resetet ne!!!

(#2) AssAssynn

AssAssynn
(senior tag)

Ez most olyan egér, hogy nem kell kattintani, hanem csak érinteni?
Ha igen, akkor eléggé kényelmetlen lehet, nekem például az újaim mindig az egér gombjain pihennek.

"Igen nagy hiábavalóság, mondja a Prédikátor, minden hiábavalóság!" (Prédikátor könyve 12,8)

(#3) litvitcsak.a

litvitcsak.a
(tag)

most vagy ez durva photoshop vagy az előző cikk képein csak egy bénán fényezett minta darab volt látható. Ellenben az 50 usd barátibb, ez már korrektebb az apple egeréhez viszonyíva.

iMac 27" | HTC Desire (MIUI rom) | facebook.com/anna.litvitcsak | foursquare.com/user/4521087

(#4) tiborandras

tiborandras
(senior tag)
LOGOUT blog

a 110 dollart komolyan gondoltak? az 50 jobb, de meg ezt is lehetne felezni... ;]

4 sale http://tiny.cc/aprok

(#5) litvitcsak.a válasza AssAssynn (#2) üzenetére

litvitcsak.a
(tag)

A scrollozás működik tapipadszerűen tetszőleges irányba...

iMac 27" | HTC Desire (MIUI rom) | facebook.com/anna.litvitcsak | foursquare.com/user/4521087

(#6) TcK_Marco

TcK_Marco
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Egy kérdés, ez mi az istennel jobb, mint amit megvennél a tescoba 1500ft-ért? :F :W

Szerk.: De legalább tűrhetően néz ki.

[ Szerkesztve ]

| It's over NYAN thousand! - EarL 007 | UFO = Unidentified Farming Object - by: moha21 | Origin/Battlelog: kyrixx | "Be yourself, no matter what they say....."

(#7) popaz válasza TcK_Marco (#6) üzenetére

popaz
(újonc)

Hmm. Eleve a kérdésed feltevése nyilvánvalóvá teszi, hogy soha sem dolgoztál napi 8-10 órát számítógépen, vagy ha igen, sosem dolgoztál minőségi terméken. Válaszként csak annyit tudok mondani, próbálj ki bármely márkás terméket, és rögtön megérted, miért, és mennyivel jobb.

(#8) TcK_Marco válasza popaz (#7) üzenetére

TcK_Marco
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hidd el lehet hogy a kérdésemből az jön le, hogy tesco-s sz*rt használok, de nem.
Van jó egerem, nyugi, egy Gigabyte GM6880 személyében, de nem is dolgozok napi 8-10 órát, inkább csak játszok.

napi 8-10 órát ;]

Ja és nemis fogok 15-20k-t kidobni, hogy vérpistikézzek egy egérrel.
Bár ez nem is arra való, inkább arra amire te mondtad. :R

Peace.

[ Szerkesztve ]

| It's over NYAN thousand! - EarL 007 | UFO = Unidentified Farming Object - by: moha21 | Origin/Battlelog: kyrixx | "Be yourself, no matter what they say....."

(#9) popaz válasza AssAssynn (#2) üzenetére

popaz
(újonc)

Te tényleg el tudod képzelni, hogy úgy dob egy egeret a piacra a microsoft, hogy a 2 ujjadat a levegőben kell tartsad miközben használod, majd miután ezt megtették, Te leszel az első ember aki ezt észreveszi? áhhh :Y... ne fárraszuk már a népet ilyen épületes hozzászólásokkal

(#10) EarL 007 válasza TcK_Marco (#8) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

bocsi, de az M6880 még nem az a minőség, amire a kolléga gondolt. ;) azt valahol Logitech MX518/G400 és Microsoft IME3, IME4 magasságában kell keresni. ;)

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#11) TcK_Marco válasza EarL 007 (#10) üzenetére

TcK_Marco
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

inkább mégse....

[ Szerkesztve ]

(#12) hohoo válasza popaz (#7) üzenetére

hohoo
(senior tag)

Tehát akkor semmi? Mert bullshit az volt, de tény nem.

T-home extra csomag monopolterületen 6500 ft/hó, versenyterületen ahol Digi vagy UPC is van pedig 2990 ft/hó. Köszönjük!

(#13) pschio

pschio
(őstag)

hát hogy is mondjam "borzasztóan innovatív" vagy "innovatívan borzasztó"? azt hiszem mind1

''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''

(#14) banhammer válasza TcK_Marco (#8) üzenetére

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Próbálj ki egy Logitech G9-es egeret és mindjárt más véleményed lesz az egerekről.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#15) Daywalker válasza banhammer (#14) üzenetére

Daywalker
(HÁZIGAZDA)

Osztom. Én hat és fél éve Logitech G5-össel dolgozom és maximálisan elégedett vagyok vele. Pár FPS és egyéb game is van már benne, de a lényeg, hogy rengeteget kapott már az évek alatt. Egy minimális kopás van a jobb gombon, de nincs más baja. Annó drága volt, de minden pénzt megért. Fáradhatatlan, pontos, kényelmes, igényes, nem is kell több. A Tescós szarok mindig beadták a kulcsot...van egy MS egerem is, az volt előtte, de csak azért cseréltem le, mert akkor vágytam egy G5-re...de még a mai napig megvan és működik, az is baromi kényelmes. Notebookomhoz egy MS Sidewinder x3 van, az sem rossz, bár a G5-nél nem jobb.

[ Szerkesztve ]

(#16) AssAssynn

AssAssynn
(senior tag)

litvitcsak.a: Értem, s köszönöm a választ.

popaz: A microfostól bármit el tudok képzelni. (:
Nem én fárasztottam a népet amúgy, mert mint látod, csak kérdeztem.

"Igen nagy hiábavalóság, mondja a Prédikátor, minden hiábavalóság!" (Prédikátor könyve 12,8)

(#17) nicu71

nicu71
(senior tag)

annyira nem vicces már ez a microfosozás...egyébként az egérke biztosan minőségi darab.A MICROSOFT nem szokott ócska vacakokat kiadni a kezéből,igaz ennek ára van.és ennyi.

"-Mondja Holmes,ébredt már úgy,hogy egy bilincs volt a kezén? -Igen....és meztelen voltam...

(#18) EarL 007 válasza nicu71 (#17) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

mélységesen egyetértek. :) egy-kétszer volt alkalmam megtapogatni egy IME3.0A-t, annál kényelmesebb egeret még nem fogtam. :D

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#19) AgFRjkUZT_3

AgFRjkUZT_3
(újonc)

Tényleg szép ez az egér.
Viszont a körbefutó perem miatt, ami az asztal fölött van pár milliméterre, valószínűleg precíziós munkára (pl. CAD) nem lesz alkalmas. Ahhoz az oldalának függőlegesen le kell menni az asztalig, hogy az ujjak is leérjenek (a hüvelyk, és a másik oldalon a kisujj). Jucikának Excell táblához, meg Word-öt piszkálgatni, arra jó.
Üzletileg viszont sikeres lesz, mert többen kezelik a Word-öt, mint az AutoCAD-et!

Csak vártam, és vártam, és mikor nem jött semmi, tudtam, csak Tőled lehet...

(#20) popaz válasza banhammer (#14) üzenetére

popaz
(újonc)

Igen, én nem akartam ilyeneket beírni, felvágosnak éreztem volna, de valóban a gigabyte az nem az a szint amire én gondoltam. több mint 8 éve nyúzok 2 db mx1000-es logitechet, nálam ez a favorit, azóta nagyon megbízható és működik mindkettő. Ha váltok, MX Performance lesz belőle, nekem bejön a logitech forma. Billentyűzetből MS Reclusa van, minden olcsóbb cucc, 4-5 hónap alatt megadta magát (és az olcsó alatt, a 8-10e forintos termékekre gondolok). Persze, ha valaki nem püföli egész nap, akkor bírják meg elég, de munkára... Minőségi termék kell.

(#21) zapok

zapok
(tag)

A varázsszó: blue track! ;)
Ezt és a nevet, meg ezt a rezgő izét kell majd megfizetni, ha kapható lesz, de nagyon keményen ennél a rágcsálónál!
Am csak nekem nem tetszik ez a buta forma ezzel a fényes, csúszós felülettel?!
Mondom mindezeket, többek között egy olyan MS egér birtokában, ami "csak" optikai szenzoros, és amit még mindig jól lehet használni, jobb és balkezesnek egyaránt, bármennyire is szappantartó az alakja! :K

Anyám tyúk, avagy az ember tragédia.

(#22) lorincmate

lorincmate
(kvázi-tag)

engem nem hoz lázba az egér ugyanis most is egy ilyen egeret használok.
és rendesen használom az egereket 1,5-2 év alatt hazavágom a cincogót úgy hogy maradok az olcsónál.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.