800-as teszt
Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu
800-as teszt
Miért jó, hogy szénszálas a tápegységburkolat? 

talán, hogy a külsején ne tudja átadni a hőt? vagy csak egyszerűen, hogy azenyémbenkarbonostápegységvanbibibeeee 
a 800-as nem is olyan rossz hangerőben mint számítottam...
[ Szerkesztve ]

Könnyebb lesz tőle, jobb lesz a gyorsulás.. 
Jahhh, ez nem az a topic 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

Inkább az utóbbi, meg hogy könnyű legyen és jó legyen az ajerodinamikája. De elfogadnám a 800-ast, ha elég halk.
Life's a piece of shit, When you look at it, Life's a laugh and death's a Joke, it's true.

Mert menő!

A tesztben ott a kis reklám szöveg hozzá: "fingerprint free".
Mondjuk szerintem a fémnek az árnyékoló képessége hasznosabb, mint az, hogy nem lesz rajta ujjlenyomat 
Jobban megnézve, ez csak festés rajta 
katt
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
Ezt hívják úgy hogy átverés? 
Én alig várom már a 3 kW-os tápokat, amiket három fázisról kell táplálni. Lassan visszatérünk azokhoz az időkhöz fogyasztás terén, amikor még elektroncsöves számítógépekről beszéltünk 
DBob eladó dolgai -> http://href.hu/x/bb0p
". Lassan visszatérünk azokhoz az időkhöz fogyasztás terén, amikor még elektroncsöves számítógépekről beszéltünk" Egy táp nem annyit eszik konnektorból amennyi w rávan írva
Jó lesz az matricázásnak is...
Ilyet festeni hajhullás lenni....
[ Szerkesztve ]
X6-osom nekem is van. Csak nem a Bmw-től, hanem a Microsoft-tól.
A lényegen nem változtat 
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
Ha szénszálas lenne nem ennyibe kerülne, az is biztos. 
http://pc-style.hu
De jóesetben közel annyit tud leadni... Szerintem a kolega arra gondol, hol kellenek kilowattok egy számítógéphez. Egyébként engem is érdekelne.
erre mit mondjak,4 Fermi aztán meg is van a kw 
[ Szerkesztve ]

banyeg.... ez tényleg matrica

Ki gyárti bele a cumót?
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

Akkor már inkább a hatásfokot növelték volna..... 
Ehet többet is mint amennyi rá van írva...amit ráírnak az a maximális teljesítmény amit le tud adni..tehát egy 85%-os hatásfokkal üzemelő 800W-os táp maximális kihasználtságnál durván 940 Wattot vesz fel.
Persze idle állapotban bőven nem vesz fel annyit
De a 80plus.org-on lévő táblátokban minden benne van
PL ez a modu82+ dolgozik nálam és fullon 643W-ot eszik az 525-ös táp.
[ Szerkesztve ]
Egyedi kábelek, 4pin (PWM) Y, 3-4-5-ös elosztók...stb: http://href.hu/x/ehtx

Ekkora parasztvakítást...
Többnyire szöveteknél, kompozit anyagoknál illetve műanyagok erősítésére használják a szénszálat, szóval nem tudom mi köze van a tápok serbli acél házához.
[ Szerkesztve ]
Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

ott a pont,de hidd el lesz pár ember aki ez alapján dönt ![;]](/dl/s/v1.gif)
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
Asszem HEC.
a szénszálas anyag nem vezető anyag ?
elég kemény 
http://tinyurl.com/769rmuy ->> :D
..és a fém, amiből a többinek a burkolata van? ![;]](/dl/s/v1.gif)
( meg ennek is a kamu szénszál alatt
)
jaj
vissza vontam 
http://tinyurl.com/769rmuy ->> :D

hát a kevlár szerintem nem vezeti mert a szénszál szövetet -aramidot- mátrixgyantával kenik meg ami elválasztja egymástól , az meg ugye szigetelő...
kipróbáltam egy kevlár alátéten... tényleg nem vezeti 
[ Szerkesztve ]

Jól mondja ThaBoss a HEC gyártja a tápok belsejét.
Itt megtalálható szinte az összes Aerocool tápnak a HEC megfelelője
Aerocool V12XT 600 W = HEC-600TE-2WX = Xigmatek NRP-PC602
Aerocool V12XT 700 W = HEC-700TE-2WX = Xigmatek NRP-PC702
Aerocool V12XT 800 W =
Aerocool V12XT 1000 W = HEC-K10TB-2LX

És ez a tápra nézve, jó avagy rossz hír? 

nem mindegyik fajtája vezető [link]
Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!
Azt most jajdejó, hogy carbon a külseje a tápnak, attól még nem lesz könnyebb és nem fogja tovább bírni... szerintem 
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

Jol néz ki,de mire jo a csicsán kivül a szénszál?
Mert ugyebár inkább erős és könnyü dolgokat csinálnak belőle,szerintem egy tápnál ez nem szempont.
Aki másnak vermet ás az sirásó!

A nagyok között, Seasonic,Enermax,CWT,Enhance,Sirtec, nem igazán állja meg a helyét.

aha. így már érthető. mondjuk igyekszem tápvásárlásnál is a nagyobbak közül választan inkább. most egy seasonic beles corsairom van. de az álom egy enermax... 
[ Szerkesztve ]

ezek után várom az állítható futóműves és spoileres tápokat.
''Próbálj ne sikeres, hanem értékes emberré válni.'' - Albert Einstein
Enermax-om van, de az elozo Corsair halkabb volt es nem ciripelt mint ez 
www.pc-style.hu
kapcsold ki az energia gazdaságos bizbazokat biosba 

Jajj de jó, már alig vártam a szénszálas megoldásokat 
Ezek a kék ledek még nem fogytak el úgy fest.
.::www.megadanceradio.hu::.
Pedig sokat lehet azokkal spórolni. 
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/ Tápajánló táblázat: http://jotapok.atw.hu/ (bővítés alatt áll)

Én meg alig várom a fekete LED-es megoldásokat. A parasztot az is vakítja. 

ez nagyon jó

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
Azért egy-két "hasznos" funkciót még el lehet képzelni:
- állítható lapátszögű ventilátor
- LCD kijelző / monitor kimenet
- USB port
- hangszoró

király dolog ez, tuti megérzed lan partyra cipelve a cuccot, hogy 100 grammal könnyebb, szétvakítod vele a haverokat, az hót ziher....

Nem az a lényeg
Hanem hogy jol nézzen ki 
Najo komolyra forditva, más értelme tényleg nincsen, de a mai világban van egy jópár júzer akinek mar ez is elég, a belsö tartalommal nem foglalkoznak...
"Rábaszol Bohóc" - Zombieland