Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Kinder

Kinder
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Jó lesz ez majd, ha negyed ilyen vastag és kétszer ekkora képátlójú lesz, valamint huszadennyibe fog kerülni. :)

[ Szerkesztve ]

(#2) jones965

jones965
(MODDER)
LOGOUT blog

12.000 dollár!
Ennyi pénzből már egy viszonylag elfogadható minőségű 3D projektoros házimozit lehet vásárolni.
Tudásához képest elég borsos az árcédula.

Szeretni nem kell, arra van más! Tisztelni a másikat, az az erény igazán!

(#3) fluiid

fluiid
(lelkes újonc)

Falba építve szép lehet azért...

ASUS Rampage II Gene / i7 920 / 6GB 1333 Corsair / E-MU 1212m / 1TB Samsung / Intel X-25 / MSI 4850 / Samsung244T

(#4) Ribi válasza jones965 (#2) üzenetére

Ribi
(PH! kedvence)

Na igen, aki ennyi pénzt áldoz rá az nem 23 colon akarja nézni.
Inkább a "nekünk ilyen is van" miatt árulják.

(#6) Morden24

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ja, hogy ez egy konkrét termék. Én azt hittem, hogy valami prototípus, vagy tech. demonstrator.

Hát vegye meg, akinek kettőnél több anyja van. Ocsmány, kicsi és drága.

Sectumsempra - For Enemies

(#7) Hebry

Hebry
(senior tag)

Juj! Ez nagyon csúcsa.
Az ára meg nem túl emberbaráti.

(#8) hakosh válasza jones965 (#2) üzenetére

hakosh
(kvázi-tag)

Az EIZO pont arról híres, hogy "viszonylag elfogatható minőségű" terméket gyárt. Olyat mondj olcsóbban, ami ezt a szintet hozza. Nyilván azért ennyi az ára, mert nincs ellenfele.

(#9) edward2

edward2
(senior tag)
LOGOUT blog

Na ha ezt nézek akkor tényleg őskocka leszel :)

(#10) jones965 válasza hakosh (#8) üzenetére

jones965
(MODDER)
LOGOUT blog

Volt nekem is a Crt-s korszakból 20"-os EISO monitorom, a minőségüket ismerem.
Viszonyítás képpem írtam, amit írtam.
Az hogy van-e ellenfele, már mint a 23" LCD kategóriában, szerintem nincs is értelme keresgélni, ezt pontosan alátámassza az ár/érték arány. Ekkora összegért több személy álltal élvezhetőbb technológiákat lehet kapni.
Érdekességnek mindenféleképpen figyelemre méltó, legfőképpen az alkalmazott technológia kapcsán. Ennyi.

Szeretni nem kell, arra van más! Tisztelni a másikat, az az erény igazán!

(#11) lezso6

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Igazi 80-as évek design, ekkora kávát még nem láttam. :))

[ Szerkesztve ]

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#12) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Ohhh Yessss, majd 3 év múlva térjünk vissza rá :B

Se a külseje, se az ára nem tetszik :DDD

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#13) Kwi

Kwi
(újonc)

Aligha a csóringer mezei felhasználónak kínálják ezt. De tervezőknek ill. a gyógyászatban jól jöhet, ott meg nem számít a külső és gyakran az ár sem. :)

(#14) JohnyBlue válasza Ribi (#4) üzenetére

JohnyBlue
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

A konyhába tökéletes a mérete szerintem.

Aki a D7000 vázától szabadulni akar az keressen meg.

(#15) Duree

Duree
(PH! addikt)

Kritikán aluli a kinézete,de biztos,hogy a képe az nagyon jó lesz,és a 3D is majd megállja a helyét,igaz nem a mezei felhasználónál,hanem a gyógyászatban,lehet akár 3D képet nézegetni az ember szerveiröl

(#16) Márton válasza Duree (#15) üzenetére

Márton
(PH! addikt)

Full felbontást megkapja mindkét szem?
Technikai megvalósításról lehetne még írni..

Hasznos mint ramdrive-ra a defrag!

(#17) Balika911 válasza Kinder (#1) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Az Alee-ben van egy egész nagy szemüveg nélküli 3D kijelző, de annak a képe egyelőre nem meggyőző. Mármint jópofa meg minden, de otthonra nem kéne. Lesz ez még jobb is, na majd akkor.

[ Szerkesztve ]

(#18) maláj

maláj
(őstag)

pont ennyi dugipénzem van :DDD

mi a f@szom az a "dodo, hype, epic fail, facepalm, bullshit, lol, eye candy, powaaa, lájk, fain, candybar, applehater" & tsai ??? beszélni picit magyar ???

(#19) zeg válasza Kwi (#13) üzenetére

zeg
(senior tag)

Egy tervező mi a francot kezd ilyen aprócska monitorral? Még az A3 méret is nyögvenyelősen fér ki, most egy 22"-os öreg FuSi TFT-t használok, de kvára nem elég semmire.
Kíváncsi vagyok mely gyártó kijelzőjét pakolja az EIZO a monitorházába.

3dfx cuccokat keresek megvételre, oldalam: www.z3dfx.atw.hu

(#20) szab.tam válasza Sicilian (#12) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

kifejezetten örömteli a hír.

emlékezzetek vissza!
egy sony 19"-os lcd úttörő ára 2001-ben, (ha jól emlékszem), kb. 2 mft volt.
2003 karácsonyára már lehetetett 190k-ért kapni, az akkori slágert, az agneovo-t.
még 2 év, és nagy dögöket lehtett fillérekért kapni.

tehát jól mondod: 3 év múlva kell rá visszatérni.
de ha jól tudom, ez az első ilyen, sorozatgyártott megoldás. persze, hogy ára van. nem tudom, miért csodálkoznak többen is... :N

(#17) Balika911

ebben te egészen biztos vagy, hogy szemüveg nélküli megoldás? vagy csak a szemüveg a fiókban volt, mert lusták voltak feltölteni.... :F
egyébként konkrétan hol? :U
kicsit hitetlenkedem, szerintem valamit benéztél.
ki volt rá határozottan írva, hgoy nem kell hozzá szemüveg, vagy csak úgy gondolod? :F

[ Szerkesztve ]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#21) Angel1981

Angel1981
(PH! addikt)

+1
És akkor már tényleg kapós lehet a 3D!

(#22) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Minden új dolognak magas az ára. Szerintem ez a jövő, pár év múlva már jóval olcsóbb lesz. Addig kihúzzuk valahogy a 2D-vel :)

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#23) nesa

nesa
(PH! kedvence)

Teszt mikor varhato?

Keresek Nikon 18-55-os kitobit, olyan is érdekel ami kicsit szorul.

(#24) szab.tam

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

milyen jó a katonai felhasznásái terület:

az otthoni vezérlőből az amcsi pilóták most már szemüveg nélküli 3d-ben tudják robotrepülőkkel lőni az afgán célpontokat. a hatékonyság ugyanaz, de nagyobb élvezeti értéket nyújt a bunker, (néha ugye óvóhely), kilövése...

[ Szerkesztve ]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#25) Márton válasza szab.tam (#20) üzenetére

Márton
(PH! addikt)

semmi meglepő nincs a szemüveg nélküli dologban már:
[link]

Hasznos mint ramdrive-ra a defrag!

(#26) Balika911 válasza szab.tam (#20) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Ha nem hiszed el, akkor nézd meg. :)
A 4-es végállomása felőli oldalon bemész, ott lesz szemben. Én is a saját szememmel láttam.

(#27) akosf

akosf
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Elvagytok szokva a robusztus formáktól...
...nekem teljesen szokványos a külseje.

Ha tényleg élvezhető 3D hatást nyújt, akkor még az ára sem rossz. Bár kétségtelen, hogy a csóróknak és a finnyásoknak várniuk kell még pár évet. ;]

[ Szerkesztve ]

(#28) szab.tam válasza Balika911 (#26) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hm. ok. :)

(#29) Edenyke

Edenyke
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nagy, csúnya, drága..

Ennyi! :)

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#30) szab.tam

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hát megnéztem a linkeket: a szemüveg nélküli 65"-os 3d-k tényleg már a spájzban vannak.... :K :R

(#31) Antibazsi válasza szab.tam (#20) üzenetére

Antibazsi
(fanatikus tag)

Én is láttam az Allee-ban azt a tv-t. Csak reklámokat nyomatnak rajta (amikor én láttam asszem redbull-os dobozok röpködtek belőle), de elég gagyi felbontáson. Érezhető,h gyerekcipőben még ez a megoldás.
találtam linket is :)

[ Szerkesztve ]

Always have your stuff when you need it with @Dropbox. 2GB account is free! http://db.tt/ckBgsUO

(#32) szab.tam válasza Antibazsi (#31) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:)

(#33) PB válasza jones965 (#10) üzenetére

PB
(tag)

23"-ban lehet hogy nincs ellenfele, 26"-ban már igen, és nem is 2,5M Ft-ért mint az EIZO
tekintve hogy sztereoszkopikus technológiáról beszélünk-e ,mert ez az EIZO-nál nem derül ki...

A többi soroddal egyetértek!

Sajnálom jótündér, a kívánság az kívánság. Hajolj csak szépen előre!

(#34) PB válasza Antibazsi (#31) üzenetére

PB
(tag)

Ja, a redbullos tartalom kb. 2 éves, nem értem a srácokat miért nem valami újat raktak ki. :)

(#35) Himym

Himym
(senior tag)

Vagy azt is lehet írni hogy 10.000€. Akinek így jobban tetszik. :DDD

(#36) dezz válasza PB (#33) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Valami infó arról a 26"-esről?

Szerintem az Eizo is stereo-3D, de nagyon nem mindegy a minőség!

Bár én sem vagyok benne biztos, hová is szánják ezt a 23"-est, mert ugye tervezésre, főleg ennyi pénzért inkább 30"-est venne az ember, 2560x1600-as felbontásban. Lehetséges, hogy ezzel elsősorban a 3D filmkészítőket célozták meg. (Másodsorban meg a tech-b... milliomosokat.)

(#37) dezz válasza Márton (#25) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

És az messze nem az első volt. [link] (Hogy mi rajta a világpremier, azt nem tudom, talán az elektronika.)

Ezeken legtöbbször lentikuláris lencselemez van (félbevágott rudacskák sokasága egymás mellett, amik más-más irányba vetítik az alattuk lévő pixelek fényét). Mint a "dimenziós" vonalzókon, matricákon, stb. Nem láttatok még olyat? A '80-as években nagy divat volt! :DDD

De az Eizo nem ezt használja, hanem valami jóval kifinomultabbat.

[ Szerkesztve ]

(#38) bigga

bigga
(tag)

Hát ez se otthoni felhasználásra készül (még).

" You know what capitalism is? Getting f*cked! "

(#39) julius666 válasza dezz (#37) üzenetére

julius666
(őstag)

A monstrum vastagságából valami lencsés mókára gyanakszom.

A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott. - Hofi Géza

(#40) PB válasza dezz (#36) üzenetére

PB
(tag)

ennyit tudok ezekről a készülékekről:
24"
26"

természetesen, nem gondolom hogy ez eizonál bárki jobb minőségűbb képet tudna megjeleníteni.

(#41) Tomcat

Tomcat
(őstag)

Hű de csúnya! Persze tudom EIZO, meg minden de akkor is. :)
Elsőre nekem is az jött le hogy ez egy prototipus, de most már látom hogy ez maga a kereskedelmi termék. :)

Tomcat

(#42) dezz válasza PB (#40) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen, ezek azoknak a sorába tartoznak, amik már 6 éve is voltak. Az Eizo szinte biztos, hogy nem ezt a megoldást alkalmazza.

Tomcat: Azt is számoljuk hozzá, hogy a DuraVision sorozat ipari és más efféle felhasználásra való. A durable azt jelenti, hogy tartós, strapabíró. De a méretet magát nyilván a speciális 3D megoldás határozza meg alapvetően.

(#43) Tomcat válasza dezz (#42) üzenetére

Tomcat
(őstag)

Nos, igen. Oda biztosan tökéletes. Jónéhány EIZO monitor tulajaként tudom hogy nem a design a lényeg ennél a márkánál hanem a képminősége.
Na de kérem szépen, ez itt úgy néz ki mintha egy Star Wars filmes kellék lenne a 80-as évekből! :)

Tomcat

(#44) Gave

Gave
(senior tag)

Ennel volt, talan meg van is dragabb monitoruk. cg 30" talan. Tehat az arazas -/+3D hype annyira nem elborult.

(#46) aakosb

aakosb
(lelkes újonc)

Jujj de böszme :))

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.