Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) BiP

BiP
(PH! addikt)

Nem is rossz, kár, hogy drága.

Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

(#2) Boxi88 válasza BiP (#1) üzenetére

Boxi88
(őstag)

Tényleg jó, de az ára nagyon húzós! :(((

(#4) Hebry

Hebry
(senior tag)

Baromi drága, de azt el kell ismerni, hogy tényleg elég sokminden benne van.
Nem tudom milyen lehet ez a szemüveg nélküli 3d, de én is megnézném.

(#5) Ren Hoek

Ren Hoek
(őstag)

Most ez miez? Tablet? Már összeolvadnak eléggé a kategóriák..

Nem írom alá!

(#7) Ati_X_321 válasza debug (#3) üzenetére

Ati_X_321
(fanatikus tag)

egyik plázában van kitéve ilyen 3d tévé, nekem nem tetszik a képe, nagyon nem mindegy milyen szögből és távolságból nézed, de optimális szögből is olyan fura a képe

[ Szerkesztve ]

(#8) Ati_X_321 válasza Ati_X_321 (#7) üzenetére

Ati_X_321
(fanatikus tag)

persze ez semmit nem jelent a Cowon 3D-re vonatkozóan, lehet kis méretben jobb

(#9) Márton válasza Ati_X_321 (#7) üzenetére

Márton
(PH! addikt)

azt hittem már minden 3d-s palace előtt van

Hasznos mint ramdrive-ra a defrag!

(#10) aram01 válasza Ati_X_321 (#7) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hát elméletileg egy nappaliban,ha szembe beállítod a kanapét és onnan nézed,baj nem lehet

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#11) PHM

PHM
(őstag)

A fenébe, tudtam, hogy nem tudom megfizetni az árát...

Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?

(#12) Seraph 16

Seraph 16
(senior tag)

Szerintem ahhoz képest, hogy miket tud nem is annyira drága. Anno a Cowon A3 meg Q5 is legalább ennyibe kerültek (igaz, azok sem számítottak olcsónak).

"Habár fölűl a gálya, s alúl a víznek árja, azért a víz az úr!"

(#13) zeorsdfd válasza Seraph 16 (#12) üzenetére

zeorsdfd
(senior tag)
LOGOUT blog

Azért usb3-at illett volna beletenni. Ma. Ennyiért.

(#14) dezz válasza Ati_X_321 (#6) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Elkérted a hozzávaló 3D shutter szemüveget, vagy csak úgy szabad szemmel nézted? :))

(#15) SilveRado

SilveRado
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Nem tudom hogy vagytok vele de szerintem ennek a cuccnak még fejlődnie kell. :S

=¨°[Cs.i.G.u.sZ]°¨=Tel: 30/732-63-83 --->>10:00 - 24:00-ig vagyok elérhető telefonon. Privinél írd oda, hogy mi érdekel! Ha msn re vagy skypra felveszel itt írj egy üzit elsőnek.

(#16) Márton válasza dezz (#14) üzenetére

Márton
(PH! addikt)

azok autostereo-k

(#17) Fr3eWar

Fr3eWar
(senior tag)

Most akkor ehhez nem kell szemüveg? Nem tudom elképzelni hogy működhet. A sztereóvakok is látják?

Life's a piece of shit, When you look at it, Life's a laugh and death's a Joke, it's true.

(#18) Márton válasza Fr3eWar (#17) üzenetére

Márton
(PH! addikt)

Cikk címe megvolt? :)
Én a plázás tv-kről beszéltem.

(#19) maláj

maláj
(őstag)

elég vastagon fogott az a bizonyos ceruza :(

mi a f@szom az a "dodo, hype, epic fail, facepalm, bullshit, lol, eye candy, powaaa, lájk, fain, candybar, applehater" & tsai ??? beszélni picit magyar ???

(#20) dezz válasza Márton (#16) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ahamm, most olvasom, hogy olyanok is ki vannak téve egyes mozik elé.

[ Szerkesztve ]

(#21) Peat;)

Peat;)
(PH! addikt)

Az áron nincs mit meglepődni, Cowon egy drága márka, mondhatni különc a mai világban(2008 óta árul amoled kijelzős mini pmp-t pl., nem sima oled, amoled). Az elsődleges szempont (eddig legalábbis..) a jó hangminőség, a legtöbb vájt fülű, divatból vagy sem de ezt a márkát számításba veszi, nemrég jelent meg pl egy új hdd-s lejátszójuk is. Anno elhagyták a hdd vonalat, de van rá egy szűk igény, ezért megcsinálták új kiadásban.

A mai tabletek és okostelefonok egyike sem kínál olyan hangminőséget és zenei beállítási lehetőségeket mint ez, valószínű nem is fognak, talán a meizunál van még ez a mentalitás, ha egyszer megjelenik a droidos telefonja kiderül. Csak éppen vannak jóval olcsóbb cowon lejátszók is, ebben csak a 3d lenne az extra, de azt nem tudom hogyan sikerült összehozni a cowon által képviselt értékekkel...de szerintem ők sem. Bár az amoled kijelzőt sem lehetett érteni, úgy néz ki ők kijelzőmániásak és az elérhető legújabbakat szeretik próbálgatni..csak hát egy akkor ott a pixel qi vagy mi a fene, aminek több értelme lenne már.

[ Szerkesztve ]

(#22) julius666 válasza Peat;) (#21) üzenetére

julius666
(őstag)

Na ez az, bennem is a cikket olvasva ez merült fel: ez így mégis mi a tökömre jó? Cowonék tök jó mp3 lejátszókat csinálnak/tak, mégis mi a francnak kell minden szirszart belepakolni? Miért nem lehet egy egyszerű lejátszót kiadni, ami nagy tárkapacitással és ugyanezzel az akkuval bír?
Nekem csak azért nem Cowon lejátszóm lett, mert a régi típusú modelljeikből már sehol nem találtam (legalábbis magyar oldalról nem igazán lehetett már újonnan rendelni, használtat meg nem szerettem volna), az újakra meg bevallom őszintén, 40 rugót sajnáltam mindenféle tök feleslege funkcióért. Szóval hangminőség ide vagy oda, de inkább mást vettem.

A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott. - Hofi Géza

(#23) BiP válasza julius666 (#22) üzenetére

BiP
(PH! addikt)

Én most a nyereményjátékban megismert Alcor Wow-on csodálkoztam el. (azt mondtam magamban, ez tényleg wow.:) ) Baromi jó cucc, mindent tud, és csak 30ropi. (egyes boltokban 26). Úgyhogy elgondolkodtam egy ilyenen.
Kicsit kevesebbet tudó videolejátszók meg kaphatók már 20 körül is.

[ Szerkesztve ]

Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

(#24) Peat;) válasza BiP (#23) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

Az az alcor nem más mint valamely kínai gépezet átcímkézve. Kínában már jó ideje kapni ilyen cuccokat pl itt [link] csak ott már mennek ki a divatból és tabletek veszik át a helyüket...

(#25) BiP válasza Peat;) (#24) üzenetére

BiP
(PH! addikt)

Tudom, ismerem valamennyire a márkát. Ettől még jó cucc.
Nem nagyon szoktam ilyeneket nézegetni, nem tudtam, mi mostanában a kínálat, ezért szembesültem vele, hogy 26ért ilyen mindentudó kis masinát árulnak.
Tudom, ma már a tablet a menő, de ha nekem csak videózásra kellene, inkább veszek ilyet 30ért, mint egy tabletet 100ért.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.