Cowon X7
Már rohannék is boltba érte, ha lenne annyi pénzem és lehetne kapni.
A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...

Cowon X7
Már rohannék is boltba érte, ha lenne annyi pénzem és lehetne kapni.
A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...
Ez a cowon tényleg eszméletlenül jól néz ki, és tudja is amit kell 
Ha árban is elfogadható lesz majd a végén akkor megér egy vásárlást 
eBay-en keresztül 87ropi, szállítással együtt. Ez a 120 Gigás.
Én csak azt nézem, hogy 4.3"-on már lehetne egy leheletnyivel nagyobb a felbontás... nekem az S9-esen 3.3"-on is 480x272.
Szeretjük a Cowont, gyakorlatilag hangminőségben már évek óta az első a világon mp3+PMP viszonylatban. Csak követői vannak, de senki nem éri utol. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Cowon X7 bejön, elfogadnám. Mondjuk meg is kérik az árát. 
New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)
a Cowon magához mérten egész jó áron megy igazából...
(#3) geezer
viszont az a felbontás megaszánalom...
[ Szerkesztve ]
asd fgh jkl éáű

a minőséget meg kell fizetni,csodák nincsenek ez nem 10 ezer ft-os katagória
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
2011-ben az a felbontás valóban ciki egy kicsit. Az egyetlen, amit el tudok képzelni a mentségére, hogy ilyen durva akku üzemidőt nem lehetne egy HD kijelzővel megoldani.
Egy Cowon iAUDIO U5-ös boldog tulajdonosa vagyok és csak a legfelsőbb jelzőkkel tudok róla beszélni.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung