Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) noxwill

noxwill
(őstag)
LOGOUT blog

"Samsungnak már így is van egy saját fejlesztésű operációs rendszere, a Bada, melyet készülékein használ, így valószínűleg nem a jelenlegi állapotában alkalmaznák a MeeGót, hanem beolvasztanák a Badába"

Ugyan mégis mi a bánatnak? Maximum a saját netbookjain alkalmazhatnák, de a Bada mellett több rációt nem tudok....

Vezetékes telefont is csak azért tartok, hogy reggelente megtaláljam az Okosmobilom, aki okosan elbújt előlem..... CRYSIS2: N0XW1LL / NFSW: N0XW1LL / ACR: NOXWILL

(#2) redmonk'

redmonk'
(tag)

még a szaros Bada-val sem tudnak valami értelmeset tenni majd pont a MeeGo-val kezdenének valamit...

!be hard, be ruthless!

(#3) barii86

barii86
(lelkes újonc)

jaja, a webos-ről is ez volt a hír, aztán megcáfolták

(#4) Galdius

Galdius
(lelkes újonc)

Remélem megveszi nemrég teszteltem és nagyon jó egyszerü nincs túlbonyolitva és ha sikerül legalábbis a jövő arrafelémutat a tv -n az lesz fen és ha csak net meg film nem is kellesz más szóval egy igazi lehetőség a disztronak

(#5) foxxmotor

foxxmotor
(kvázi-tag)

Szerintem a MeeGo sorsa innentől elbillenhet nagyon pozitív irányba, de nagyon negatívba is.

(#6) Tigerclaw

Tigerclaw
(őstag)
LOGOUT blog

Beolvasztani nem hiszem hogy lehetne az egyiket a másikba, viszont lehet hogy a Badának vannak korlátai, ami miatt nem lehetne könnyen tabletképessé tenni. Ha tényleg igaz a dolog, akkor a Samsung már rájött arra, hogy jobban jár ha saját rendszerben gondolkozik.

(#7) oO7

oO7
(őstag)
LOGOUT blog

én még reggel egy hasonló pletykát láttam arról, hogy a Samsung kicsikét úgy óvatosan az asztal szélére söpri az Androidot és a saját rendszerét (Bada) tolja tovább nagyüzemben...

(Samsung Abandoning Android For Its Own Future Linux OS?)

w8dev.wordpress.com - W8 for it - Windows 8 fejlesztőknek

(#8) Youri

Youri
(PH! addikt)

Netbookon, tableten lehet jövője, míg telefonra a Bada.

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐

(#9) adam014

adam014
(őstag)
LOGOUT blog

Izé. Itt is le van írva(bár a webos-ről van itt szó, de mindegy), hogy nem kell a bada mellé még egy saját rendszer.

[ Szerkesztve ]

origin/bf3: [H4RT]adam014, steam: pogonavitticeps

(#10) Youri válasza adam014 (#9) üzenetére

Youri
(PH! addikt)

Egyszer ezt mondanak, egyszer azt...

[ Szerkesztve ]

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐

(#11) Galdius

Galdius
(lelkes újonc)

én viszont remélem hogy megveszik illetve valmijen módon fenmarad mert szerintem megbizható

(#12) a_n_d_r_e_w

a_n_d_r_e_w
(senior tag)

Mostantol minden heten jon majd hir, hogy azt pletykaljak a Samsung szemet vetett egy-egy ujabb megarvult rendszerre? :(

Sight. Sound. Speed.

(#13) Solten válasza oO7 (#7) üzenetére

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

Sok a pletyka manapsag... :)

alba gu brath

(#14) doncortio

doncortio
(senior tag)
LOGOUT blog

Szerintem inkább a badára kéne ráfeküdniük, de nem látom akadályát a két rendszer egyesítésében sem. Netbookon még jól is mutatna

Isten veled Steve, nyugodj békében!

(#15) Hokoyumi

Hokoyumi
(kvázi-tag)

csodás hír.... vagy pletyka vagy majd kiderül mi lesz ebből
mellesleg utánna néztem mikor a nokia összeállt az ms-el, és a meego fejlesztőket átcsoportosították akkor blogokban írták a fejlesztők hogy attól hogy a nokia lépett a meego még nem halt meg, a meego ingyenes független platformnak készül
aki akarja használja
a nokia azért nem adta ki hamarabb mert a UI nem volt rendesen optimalizálva telefonra
vagy vmi hasonlót hallottam

lényeg a samunak nem kell megvenni, a rendszer ingyenes
legalább is papíron, ha komolyan gondolja a cég hogy szeretné alkalmazni akkor a fejlesztőknek tol hardvert meg mellé némi anyagi juttatást hogy ők ezt ezen a vason szeretnék működésre bírni, esetleg pár saját fejlesztőt is ráállít a dologra

am a rendszer jó, kernelek megvannak x86-ra meg arm-re is
a QT asztalkezelő sem rossz
innentől csak szoftveres támogatás kell neki, meg optimalizáció az adott hardverre

volt itt 1 hír hogy az amd is beszáll a meego-ba
ők hogy állnak vele jelenleg?
lehet tudni vmit esetleg?

Amit nem tudsz nem fájl, ilyen a szájber tér. | "Jó lenne még a homokozóba ríni a dömperé"

(#16) kolosanyi

kolosanyi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Marhaság, a WebOS se kell nekik, akkor ez miért kéne? Ott a droid, WP, egy saját rendszer, minek fejlesszenek még egyre pluszban?

szerk.: Megjegyzem, hogy szerintem a legjobban azzal járnának, ha a Badával hosszú távra olyan célt tűznek ki, ami a saját ecosystem kiépítéséhez vezet. Mind tudunk rá példát hozni, hogy sikeres, és azt is tudjuk, hogy miért...

[ Szerkesztve ]

A lepényhal megy előre, a remény hal meg utoljára.

(#17) kerelo

kerelo
(senior tag)

jó lenne ha megvenné a Samu :K

Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"

(#18) RoBorg válasza kerelo (#17) üzenetére

RoBorg
(tag)

Na, akkor mégegyszer: nyílt rendszer, nem kell megvennie. :D

(#19) FireKeeper

FireKeeper
(PH! addikt)
LOGOUT blog

érdekes, én régebben az LG-ről hallottam hogy felkarolja a meego-t, a samsungnál nem hiszem, hogy lenne értelme (telefonra így is tudnak háromféle oprendszert rakni, a meego-t kizárólag TV-re használni meg szvsz nagy pazarlás lenne).

-Any man dies with a clean sword, I'll rape his fucking corpse!- (Sandor Clegane)

(#20) cskv

cskv
(kvázi-tag)

Pár hónapja megpróbáltam fejleszteni egy kis programot MeeGo alá, de akkor még csak Windowsos SDK-ja volt. Elég abszurd nekem egy Linux rendszerhez csak Windows alól lehet fejleszteni. Azóta lehet változott valami, nem néztem utána. Ekkora ellentétek mellett nem csodálom, hogy ennyi év után mindenki faképnél hagyja.

as within so without

(#21) Dare2Live

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Érdekes én teljesen életképes verziónak tartom a pletykát.

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.