újabb tök ismeretlen gyártó név..
nekem.. 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Integra
(Jómunkásember)

P00By
(PH! nagyúr)
Pedig nem az 

Tanya-
(fanatikus tag)
Olyan minőségi termékeket gyártó gyártó, hogy halandó ember nem hallott még róla 

orbano
(PH! félisten)
nem csak neked 
Team Group... vazze hogy lehet ilyen idétlen nevet kitalálni...
Egyébként meg: hol vannak az évek óta ígérgetett 2ghz-et messze túlszárnyaló, a ddr3 potenciálját kiaknázó szupergyors modulok? 
A vér nem válik VAZZE!™
szép darabok.
már kezdtem örülni hogy valami bikaállat DDR2-es ramot adtak ki, erre DDR3
na mindegy, azzal még várok kicsit 
...................\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///................... ....................\\\--->>> Gigabyte Hungary Product Tester® <<<---///.................... .....................\\\--->>> http://hardverker.hu/cikklista.php <<<---///.....................
Pedig igen csak jó modulokat gyártanak és elég régóta...csak nehéz beszerezni őket...
1800 és 2000MHz DDR2? 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
Szélvészgyors Team Group memóriamodulok
ebből gondoltam hogy hátha valami izomDDR2 
de amit mondasz az se lenne hülyeség

...................\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///................... ....................\\\--->>> Gigabyte Hungary Product Tester® <<<---///.................... .....................\\\--->>> http://hardverker.hu/cikklista.php <<<---///.....................
Csapat csoport
...lehetne csipet-csapat is ![;]](/dl/s/v1.gif)

he7edik.
(őstag)
Én kérek elnézést!

Én egyszer megnéznék egy Unreal Engine 3.0-ás játékot komoly grafikával.
De nincs igazam? Kicsit lehetne fantázia dúsabb is... 

wdarty
(újonc)
Taipei Electronics And Manufacture Group Inc. és lett Team Group... ilyen névvel csak nincs még egy cég... 

orbano
(PH! félisten)
és ha véletlenül a nevük mondjuk a Fuck-ot adja ki, akkor fuck team lettek volna? okosak ezek...
A vér nem válik VAZZE!™
Ott a pont

wdarty
(újonc)
Fuck Group ... pontosabban. 

Devid_81
(PH! kedvence)
1.9Volt alakulunk! 
Ennyit a nagy mentő akcióról, amgy ez a ram 2000nél@sok-sok-sok-nagyonsok időzítésekkel mit tudhat?
Nekem még mindig gyanús, hogy egy 1200on hajtott ddr2@5-5-5-15-nél nem több a cucc...
.::www.megadanceradio.hu::.
A név az tényleg írtózatosan nagyszerű, de van egy praktikusabb kérdésem: az élettartam garanciát a forgalmazónál, vagy a gyártónál lehet érvényesíteni? Vagyis, ha megfekszik, akkor pakoljam be a bőröndömbe, és egy ázsiai nyaralás keretében cseréltessem? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
de vajon milyen áruk lesz 
Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

liksoft
(PH! nagyúr)
Ez az élettartam garancia jól hangzik. De mit takar? A RAM élettartamát (0 gar), az én életemet, vagy a gyártóét, vagy a termékét, vagy...... Nem lehetne ezt időtartamban meghatározni? 1-2-3-5 év vagy valami hasonló.
Ugyanis ha kiderül, hogy vacak és két hét után leállnak a gyártásával akkor csak két hét gari volt rajta? 
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). Ingyenes állapotfelmérés. adatmentes.kralik.hu
mint a viccben, amit korda gyuri sütött el:
csú, bú és fú megérkeznek kínából az usa-ba. de hát ilyen névvel? angolosítanak. csú -> chuck. bú -> buck.
hát igen, igen. fú hazament kínába....
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

joshua7
(PH! kedvence)
Az egyik legjobb gyártó.
Persze nálunk a Kingmax 'a' márka. 
Semper Fi
Ehhez képest senki se ismeri aki eddig beírt...de a nevét azt mindenki fikázza...már ddr1es ramok terén is elég kemények voltak...

Balika911
(PH! kedvence)
Valószínű nem választanak olyan cégnevet, amelynek a rövidítése angolul valami hasonló szó...
Más nyelvre való átültetésnél viszont fordult már elő hasonló malőr. 
Egyébként a legnagyobbak között vannak, aki nem ismeri a gyártót, az tájékozatlan a tuningmemóriák világában!
bocsika...én ismerem 
sőt, 2x1GB-os 1066MHz KIT-re vadászok már egy ideje, de sajna itthon beszerezhetetlen
van gyári 1200-as KIT is, de az meg pláne ismeretlen itthon 
de ha meggebedek is olyanom lesz....előbb vagy utóbb 
Rendelni kell külhonból...
Gyorsan megküldik... 

Balika911
(PH! kedvence)
Úgygy van, ahogyan Gorneck írta, a MemoryC pl. akár két nap alatt is megküldi, s nincs is olyan horror felára. Felár nélkül is egy hét alatt megérkezik.
Igaz, nem olcsó mulatság...
Ősembert nem kérdezted, tud-e hozni?

Zájec
(PH! kedvence)
áááááá , mi van itt ? kollégák ? ennyire nemhallott még senki az egyik lejobb ram-ról? ne csináljátok már.....
ez egy NO.1
TEAMGROUP , Xtreem
az ára se piskóta a linkelt ddr2 modulnak, ebböl is látszik hogy pro ram -ról van szó.
Gorneck & ZéMester ,aki jól mondja,ez best gyártócég nem kispályás
pedig ottvan a cimszóban a cikk elején ... :: "A leginkább minőségi memóriáiról ismert gyártó két újabb taggal bővítette az Xtreem sorozatot."
[ Szerkesztve ]

Balika911
(PH! kedvence)
Csak könnyedén. 
A tuningolhatóság mellett arról voltak híresek, hogy feltűntették a használt chipek pontos fajtáját, ill. hogy az Xtreem szériához külön adták a hőpajzsot, hogy aki különleges hűtést szeretne a modulokra rakni, annak az ne legyen akadály.
Az utóbbit sajnos már elhagyták (jól be is szoptam
), az előbbi "kedvesség" viszont hasznos lenne, ha továbbra is megmaradna.
[ Szerkesztve ]

Zájec
(PH! kedvence)
opssz , téged kihagytalak
te is tudod mi a pálya 

Balika911
(PH! kedvence)
Először 2, majd egy OCZ-s kör után 4 GB CL4-es Team Xtreem memóriám volt. Kellemes emlékek fűznek hozzájuk, de számomra a Ballistix Tracer vált a vágy áhított tárgyává. Közben sikerült is ilyenekkel kitömnöm az alaplapot! 
[ Szerkesztve ]

waverider
(senior tag)
ha meg repül a gránát már csak cifet-cafat 
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.
Ritka szánalmas dolognak tartom, ha valaki elkezd fikázni valamit a neve alapján, vagy azért, mert nem ismeri... az ilyen csak a saját intelligenciáját árulja el ezzel, meg a tudatlanságát... TG az egyik legjobb ramgyártó, akik léteznek.
wdarty: Akkor vegyél Samsung ramot, természetesen Samsung IC-kkel, neked az biztos jó márkás...
csak nehogy meglepődj azon, hogy a tuning már nem fog menni.
[ Szerkesztve ]